Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

Betekenis van Engelennummer 11

Engelennummer 11 moedigt je aan om een inspirerend leidend licht te zijn

De karmische meester nummer 11 symboliseert de principes van spiritueel ontwaken en verlichting, hoge energie, idealisme, inspiratie en intuïtie, visionair, enthousiasme, creatief / creativiteit, zelfexpressie en gevoeligheid, en mystiek.

Nummer 11 vertelt ons dat ons verbinden met ons hogere zelf betekent dat we onze zielsmissie en levensdoel kennen en leven. Meester nummer 11 wordt gewoonlijk 'de Verlichter', 'de Boodschapper' of 'de Leraar' genoemd en heeft betrekking op degenen die hier zijn om inspirerende leidende lichten te zijn, en hun missie is om verlichting te brengen aan anderen en om spiritueel bewustzijn te vergroten.


Betekenis van Engelennummer 11Engelennummer 11 brengt een bericht van je engelen om speciale aandacht te schenken aan je gedachten en ideeën, aangezien deze de antwoorden op je gebeden onthullen. Je positieve bevestigingen en optimistische houding zullen je verlangens manifesteren en je helpen je doelen en ambities te bereiken. Ze zullen je ook helpen bij je spirituele levensdoel en zielsmissie.

Engelennummer 11 moedigt je aan om je unieke perspectief en filosofie bij te dragen om een nieuw bewustzijn aan te wakkeren. Zoek een vorm van uitlaatklep waar actief kan worden deelgenomen, of dit nu door iemands eigen beroep is of door een liefdadigheidsorganisatie. Samenwerken met anderen geeft de mogelijkheid om de inspirerende leider te zijn en een voorbeeld te stellen voor anderen om van te leren.

Engelennummer 11 moedigt je aan om het menselijk ras bij te staan en te inspireren via je natuurlijke vermogens, vertrouwend op je innerlijke wijsheid en intuïtie om je te begeleiden.

Engelennummer 11 moedigt je aan om een inspirerend leidend licht te zijn om anderen verlichting te brengen en spiritueel bewustzijn te vergroten. Vertrouw erop dat de engelen je ondersteunen bij je lichtwerk.

Nummer 11 heeft ook betrekking op nummer 2 (1 + 1 = 2) en engelennummer 2.


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 2