Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

444 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 4:44 of 444

5 redenen waarom je 4:44 ziet - de betekenis van 444

Heb je net 4:44 gezien? Heb vertrouwen dat je hierheen geleid bent om de betekenis van 444 te ontrafelen.

Herhaaldelijk 444 zien is een zegen. Het zien van 3-cijferig nummer patronen zoals 444 is een teken dat je goddelijke berichten van de hogere sferen ontvangt. Deze engelen berichten zijn zeer belangrijk voor je op dit moment van je leven, en ze dienen als aanwijzingen of wegwijzers om je te helpen gedurende je reis. Want je wordt altijd begeleid, heb vertrouwen dat je totale goddelijke steun hebt.

Vooral wanneer je nummer 444 herhaaldelijk ziet, het universum wil dat je weet dat waar je dan ook doorheen gaat, het komt helemaal goed met je. Vergeet niet dat je beschermengel werd toegewezen om jou op alle mogelijke manieren te beschermen, dus houd vol en volhard, volg je innerlijke kompas die naar het licht verwijst, en je komt er veilig doorheen. Dat is een belofte.

Omdat er meerdere redenen zijn waarom je 444 ziet, is het belangrijk om zorgvuldig te luisteren naar het zachte gefluister van je hart en gevoel wat 444 voor je betekent. Om je opweg te helpen, zijn hier 5 gemeenschappelijke spirituele betekenissen en redenen waarom je engelennummer 444 overal ziet.


Nummer Sequentie 4441e Betekenis van 444: Je bent op het pad van ontwaken

Wanneer je 444 ziet, is het een teken om je te laten weten dat je op het pad bent van spirituele ontwaking. Je bent meer bewust geworden van de Geest (Ziel) binnenin je en je voelt de subtiele energieën van het universum. Hoe meer je begint te leren over deze nieuwe weg, hoe meer je zult ontdekken wie je werkelijk bent. Ben je misschien plotseling meer geïnteresseerd in de spirituele aard van dingen? Ben je geïnteresseerd in spirituele boeken en mensen? Nummer 444 is hier om je te vertellen dat je aan het ontwaken bent en dat je op het juiste spoor bent van het begin van een andere dimensie op een hoger geestelijk niveau.


2e Betekenis van 444: Je wordt volledig ondersteund in je levensreis

De engelen willen dat je weet dat ze dicht bij je in de buurt zijn om je te helpen met je levensreis. Omdat je een vrije wil hebt, kunnen zij zich niet bemoeien met je leven totdat je ze toestemming geeft. Alles wat je hoeft te doen is hen te vragen om hulp en begeleiding, en zij zullen klaar staan om je te helpen. Praat met hen zoals je met een vriend zou doen, en stel vragen over alles en nog wat die belangrijk voor je zijn. Vergeet niet dat engelen onvoorwaardelijk van je houden en je willen helpen, maar omdat je een vrije wil hebt mogen ze zich niet met je bemoeien tenzij je om hun hulp vraagt!


3e Betekenis van 444: Je bent op de goede weg, heb vertrouwen

Een andere mogelijke reden waarom je 444 ziet is dat je op het juiste pad in je leven bent. 444 is een duidelijk teken van het universum dat je precies bent waar je verondersteld te zijn op dit moment van je leven.

Mijn advies tot jou?

Heb vertrouwen in je reis, vertrouw op de manier waarop je leven zich ontvouwt, en heb vertrouwen dat je precies bent waar je moet zijn op dit moment. Met andere woorden, 444 is je messenger die je vertelt dat je moet blijven geloven en vertrouwen dat de dingen in de goede richting gaan in je leven.


4e Betekenis van 444: Je bent in harmonie met het universum

Wanneer je 444 ziet, vertellen de engelen dat je in perfecte synchroniciteit resoneert met het universum. Je bent op dit moment in harmonie met creatie en je bent klaar om zijn diepste geheimen te ontrafelen. De betekenis van 444 is dat je bewust bent geworden van de spirituele dimensie en de energie in en om je heen. Hoe meer je leert over jezelf als een spiritueel wezen, hoe meer je zult begrijpen dat je niet van bestaan gescheiden bent, dat je één bent met het universum, altijd in perfecte harmonie. En dit is geweldig!


5e Betekenis van 444: Luister naar je intuïtie

Zodra je begrijpt dat je volledig wordt ondersteund op het pad van ontwaken en dat je onvoorwaardelijk wordt geliefd en trilt in harmonie met de oneindige creatie, alles wat er voor jouw overblijft is om te luisteren naar je intuïtie.

Dit is de 5e betekenis van 444, en misschien wel de belangrijkste van allemaal.

Wat dit betekent is dat je het punt hebt bereikt in je leven waar je klaar bent om je persoonlijke beperkingen te overstijgen, conditionering van de samenleving en alles wat je ervan weerhoudt je ware zelf te zijn. Volg je hart en luister naar wat er resoneert met je, en dit zal je leiden naar je levensdoel en ware zelf.

444 Zien is helemaal geen toeval. Het is een goddelijk teken uit het universum om je te begeleiden op het juiste pad.

Omarm alles wat er in je leven gebeurt door te vertrouwen hoe dingen zich ontvouwen. En vergeet niet: je bent precies waar je moet zijn, hier en nu!

Nummer 444 heeft betrekking op nummer 3 (4 + 4 + 4 = 12, 1 + 2 = 3) en engelennummer 3.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 3


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Innerlijk Kindwerk

Boven je emoties uitstijgen

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Toevallig Wel!?

Over synchroniciteit en toeval


Deel ons op:

24-10-2021 : Peter
Ik geloof in de betekenis van Engelennummers maar ik vroeg me ook af waarom ik ze nooit te zien kreeg zoals zovele spirituele mensen wel hebben. Overlaatst werd ik echt 'gepakt' toen ik zag dat het nummer op mijn locker in het zwembad 444 was. Ik dacht, nu ga ik dit toch eens opzoeken. Alles wat ik erover las is het antwoord op de vele vragen en beproevingen die me al enige tijd in beslag nemen. Ik voel nu meer vertrouwen en geruststelling in het levenspad dat ik bewandel!

30-07-2021 : maup
ik zie het op de klok deze afgelopen dagen, en afrekenen bij de kassa gister 222, stond in de bon, afrekenen was 444. ik draag op me rug 222, en al maanden 23:23 01:11 16:16 14:14.enz en veel dieren die nooit tegen komt geweldig om lichtbrenger te mogen zijn

29-05-2021 : Monique
Ik ben vandaag wakker geworden om 444. Ik geloof al heel lang in engelen, maar was de laatste tijd een beetje de weg kwijtgeraakt. Tot ik vanmorgen wakker werd om 444 en las wat de betekenis was??? Nu voel ik mij een stuk beter en we gaan ervoor. Bedankt lieve engelen

16-03-2021 : Maurice Michiel
My yourney

01-02-2021 : Merel
Ik stelde een gerichte vraag aan het universum met een vraag om bevestiging. Kwartier later gingen mijn ogen ineens naar de tijd terwijl ik helemaal niet wilde weten hoe laat het was. 14 44. Ik schrok en keek weg richting mn telefoon op een standaard. waarna mn telefoonscherm aanging door een bericht en ook daar 14 44 in beeld kwam. Ik zie al weken 44 of 444

31-01-2021 : Viola
We zitten nu in corna tijdperk ik bidde voor ons allemaal en ik werd wakker met 04.44 ik hoop dat het uitkomt iedereen en ik kunnen dit wel gebruiken dank u wel x

14-11-2020 : Latifa
Hoi zie nu de laatste dagen 444 wie heeft hier nog meer ervaringen mee

27-10-2020 : frank
Altijd de dinsdag morgenochtend kom ik wakker om 4u 44, is om bang van te worden.

07-10-2020 : illianuhr
Dank jullie wel makers van deze site en kenners van getallen. Terwijl ik dit lees word mijn hele 2e chakra kokend heet. baije dankie

25-09-2020 : Nathalie
Vanmorgen vroeg keek ik op de klok 4:44 Ik doe een boodschapje en moet 4,44 betalen....ik dacht dat is apart ik koop een lootje met 4 44 erin, en zie tegenover de balie waar ik dit lot wil kopen en zie 3 flessen allemaal met een grote 4 erop dus 444 nou ik was echt verbaast en vind de omschrijving hier heel mooi van de betekenis.Dit alles op 1 dag, heb bonnetje bewaard en mn lot etc

22-06-2020 : frank
Ik fiets heel graag en als ik een lange rit doen . zien ik altijd op mij fiets gps de tijd van . 4 u 44min en 44 sec . bizar toch

15-06-2020 : Marga
Zie s nachts regelmatig engelen getallen 333 - 444-

25-05-2020 : Tanaiza
ik zie : 444 555 777 999.......4444 5555 7777 9999 en meer......dagelijks meerdere malen..... vliegende ballen van 1cm tm 5+ meter... ze komen ook erg dichtbij en veranderen van kleur , overheid maakt m,n leven erg moeilijk en zuur...ze doen alsof ze niks weten maar ze zijn specefiek op zoek naar mensen zoals ons om ons te onderdrukken.

22-05-2020 : Inge
Hoi, Ja ik zie constant vieren. Ik ben muzikant/docent en net nog 2 muziek videoclips gemaakt op mijn telefoon en beiden zijn precies gestopt bij 4:44. (heb er niet op gelt ofzo) Bij een berekening van iets wat met bank en financiele zaken te maken had (ook recent) kwam het antwoord uit op 4,4444444 (allemaal vieren weet niet meer hoeveel het er precies waren) bij een email adres van iemand waar ik zaken mee deed, had ook 4ren erin..en zo zijn er meer incidenten. Ik merk er trouwens weinig van of ik op mijn goede pad zit, het gaat nogal zwaar en onzeker nu op werk gebied. Maar er is blijkbaar een engel die mij maar niet genoeg 4ren kan sturen om mij te overtuigen dus..haha..maar ik probeer er in ieder geval open voor te zijn. Aldus hier mijn recente ervaringen

22-05-2020 : Wendy
Ik heb juist 444 gezien op men wekker al een paar weken terug begin5 alles terug op nieuw met cijfers zien heb het veel daarvoor ook gehad , ben dan ook heel hard ge intreseert van spiritueel soms moet ik niets doen of het is er . Vind het fantastic hoe het allemaal tot zen bestemming komt voel me echt levent .

03-05-2020 : Ayla
Vanochtend wakker geworden om 4 uur. Gemediteerd en zeer duidelijk antwoorden gekregen wat ik in deze tijd te doen heb. Toen ik op de klok keek, was het 4.44uur. Daarnaast werk ik spiritueel online voor mensen en heb nota bene nummer 44.... Ik voel me gezegend. En het lijkt er op dat ik mijn plek en doel op aarde helderder zie als ooit...Dank!

25-02-2020 : Samantha
Mijn broer is overleden op 04-04-2019. Hij was 14-04 jarig. Sindsdien zie ik vaak 444 en denk veel aan hem. Ik geloof dat er nog iets is na de dood. en zie dit als een teken van hem

23-02-2020 : Peter Johan
Dít vind ik wel leuk om te delen, in een spel van wordfeud zag ik net dat mijn score op 444 stond, toen ik net keek hoeveel beltegoed ik deze maand had verbruikt zag ik weer 444:-)

30-01-2020 : Petra
Ik zag het uur 04:44. Na de uitleg gelezen te hebben, heb ik vertrouwen dat het goed komt met mijn vermiste katje ....

28-01-2020 : SUJATO
Wordt elke nacht om 4.44uur wakker en kan daarna niet meer slapen, iets waar ik tot nu toe heel gefrustreerd over ben. Na het lezen van dit artikel kan ik er hopelijk beter mee omgaan en mij gemakkelijker overgeven aan deze boodschap. dank je wel. met hartelijke gr.Sujato

28-01-2020 : Kebun
Dankjewel engelen hoop dat jullie me begeleiden naar een beter toekomst amen

17-12-2019 : Anoeska
Wow, ik ben vannacht wakker geworden en schreef mijn plan uit op papier. Toen ik klaar was en een beetje in mezelf dacht...is dit het? Keek ik op me telefoon en zag 4.44 Normaal let ik er niet op maar nu toch even kijken wat het betekent...oh wat mooi om dit te lezen. Alles is hoe het moet zijn. Ik ben waar ik moet zijn en heb vertrouwen dat het zal gaan zo als het moet. Dankjewel hiervoor de bevestiging x

30-11-2019 : Kelly
Ik werd helemaal warm van dit te lezen.

27-11-2019 : Bjorn shirley
Bedankt voor de goede uiteenzetting en alle spijkers die op hun kop zijn geslagen voedsel terechte tijd; en wens kracht toe aan hen die het zo hard verdienen en het nodig hebben; ik blijf lopen in het donker; daar waar verdwaalde zielen zoeken als je wil geven geef dan alles;de bron vult je aan -zuiver dienen-hoge trillingen zingen mooi

23-11-2019 : Liz
Ik zie 44 sinds 2007. Het begon na mijn reiki inwijdingen. Helaas is de 44 niet altijd positief.. Voor mij betekent het nee... Ik denk dat het voor ieder mens een andere betekenis heeft

16-11-2019 : Bart
Interessante uitleg van de 444. Op andere numerologie sites trof ik wel eens verklaringen aan die erop duidden dat de 444 een signaal is dat de engelen het niet met je eens zijn, dat je op de verkeerde weg bent. Deze uitleg lijkt daar haaks op te staan, of is er een herkadering van. Hoe het ook zij, ik zie de 444 (weer) zeer regelmatig op de hectometerpaal, waarna de 666. Ik heb het idee dat het moment waarop ik die zie, het nu, de aanwijzing geeft. Dan zie ik 's avonds de11:11 wel weer (de 12-uurs digitale klok). Boeiende materie die niet over de toekomst, noch het verleden gaat. Goed bezig? I just don't know ...

10-11-2019 : Saskia
444 kwam op mijn wekkerradio. Wilde "even" kijken hoe laat het was ^_^ Heb sinds kort een zoontje van nu 3 maanden oud. Maak een innerlijke sprong, waarbij de inzichten hard binnen komen. Bedankt engelen, om te laten zien, dat ik het goed doe ♡

26-10-2019 : Carine
Beste Ik zie elke dag dubbele getallen maar weet niet wat ik er mee moet doen het zijn altijd verschillende getallen zoals 1010 2020 1111 444 1616 .

22-10-2019 : Brigitte
Hoi, ik zocht net even de betekenis van het zien van 444 en 888 op, omdat ik deze getallen ineens tegenkwam. Ik was gisteravond wat boodschapjes gaan doen voor mijn ketogene dieet dat ik sinds twee maanden volg. Ik ben hierdoor 8 kg afgevallen en weer op gewoon gewicht. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en leef gezonder. Ik denk dat de engelen me willen laten weten dat ik op 't goede pad ben. Na het doen van mijn boodschapjes (waar ik ruim de tijd voor nam en flink wat etiquetten voor heb gelezen) stond mijn lopende bankrekening precies op 444 euro. In de avond ben ik gaan koken. Ik heb allerlei groente in de pan gedaan met gehakt, uit de losse pols. Wel heb ik al het eten wat ik er in heb gedaan even gewogen, omdat ik dat allemaal invoer in een app om goed te zien of ik niet teveel eet e.d. Na het koken heb ik de gehele maaltijd gewogen (om ze zo later in gelijkmatige porties te kunnen verdelen). Ik kwam precies op 888 gram uit! Ik vond het typisch dus eerst 444 en daarna 888 te zien en op zo'n toevallige wijze. Ik geloof in de engelen en heb in het verleden vaker periodes gehad waarin ik vaak dezelfde getallen zag. Vaak voelde ik dan ook hulp van bovenaf. Ik denk dat de engelen nu blij zijn te zien dat ik een ommezwaai heb gemaakt in het leven en afstand heb gedaan van slechte gewoontes en nu goed bezig ben! Groetjes Brigitte

20-10-2019 : Renate
Ik word wakker en ik zie 4.44 op klok nadat ik voor mezelf besloten heb dat er een einde komt aan wat een relatie had kunnen worden als hij ook werkelijk een afspraak had gemaakt ipv steeds zeggen dat hij dat zou doen.

27-08-2019 : 444
Wederom heel veel dank voor de Engelen.

25-08-2019 : Yvonne
Altijd vertrouwd op mijn gevoel. Je eigen gedachtes zijn zwaarder als de astrale gedachtes die tot me komen. Al is het nog zo gek, handel er maar naar het brengt je verder als dat je dacht. En weer dat je door leed smart en verdriet rijk wordt aan gevoel. Het is nooit voor niets. En het zijn tests spiritueel gezien. Fijne dag x

20-07-2019 : 444
Hierbij grote dank voor de Engelen

20-06-2019 : Esther
Ik werd wakker vanacht en zag 4:44 op mijn telefoon. Ik zit nu in een fase waarin van alles gebeurt en veel verandering. Ik zit in een intense ontwikkeling momenteel en probeer daarin vooral bij mezelf te blijven..maar dat is moeilijk nu, maar wel nodig..ik kan mij in alle 5 wel vinden daarom..vanalles een vleugje..maar ontwaken mischien wel het meenst..gr esther

17-06-2019 : Janny
Ik zie vol vertrouwen vooruit naar mijn ontwikkeling en de toekomst!


444 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 4:44 of 444

5 redenen waarom je 4:44 ziet - de betekenis van 444

Heb je net 4:44 gezien? Heb vertrouwen dat je hierheen geleid bent om de betekenis van 444 te ontrafelen.

Herhaaldelijk 444 zien is een zegen. Het zien van 3-cijferig nummer patronen zoals 444 is een teken dat je goddelijke berichten van de hogere sferen ontvangt. Deze engelen berichten zijn zeer belangrijk voor je op dit moment van je leven, en ze dienen als aanwijzingen of wegwijzers om je te helpen gedurende je reis. Want je wordt altijd begeleid, heb vertrouwen dat je totale goddelijke steun hebt.

Vooral wanneer je nummer 444 herhaaldelijk ziet, het universum wil dat je weet dat waar je dan ook doorheen gaat, het komt helemaal goed met je. Vergeet niet dat je beschermengel werd toegewezen om jou op alle mogelijke manieren te beschermen, dus houd vol en volhard, volg je innerlijke kompas die naar het licht verwijst, en je komt er veilig doorheen. Dat is een belofte.

Omdat er meerdere redenen zijn waarom je 444 ziet, is het belangrijk om zorgvuldig te luisteren naar het zachte gefluister van je hart en gevoel wat 444 voor je betekent. Om je opweg te helpen, zijn hier 5 gemeenschappelijke spirituele betekenissen en redenen waarom je engelennummer 444 overal ziet.


Nummer Sequentie 4441e Betekenis van 444: Je bent op het pad van ontwaken

Wanneer je 444 ziet, is het een teken om je te laten weten dat je op het pad bent van spirituele ontwaking. Je bent meer bewust geworden van de Geest (Ziel) binnenin je en je voelt de subtiele energieën van het universum. Hoe meer je begint te leren over deze nieuwe weg, hoe meer je zult ontdekken wie je werkelijk bent. Ben je misschien plotseling meer geïnteresseerd in de spirituele aard van dingen? Ben je geïnteresseerd in spirituele boeken en mensen? Nummer 444 is hier om je te vertellen dat je aan het ontwaken bent en dat je op het juiste spoor bent van het begin van een andere dimensie op een hoger geestelijk niveau.


2e Betekenis van 444: Je wordt volledig ondersteund in je levensreis

De engelen willen dat je weet dat ze dicht bij je in de buurt zijn om je te helpen met je levensreis. Omdat je een vrije wil hebt, kunnen zij zich niet bemoeien met je leven totdat je ze toestemming geeft. Alles wat je hoeft te doen is hen te vragen om hulp en begeleiding, en zij zullen klaar staan om je te helpen. Praat met hen zoals je met een vriend zou doen, en stel vragen over alles en nog wat die belangrijk voor je zijn. Vergeet niet dat engelen onvoorwaardelijk van je houden en je willen helpen, maar omdat je een vrije wil hebt mogen ze zich niet met je bemoeien tenzij je om hun hulp vraagt!


3e Betekenis van 444: Je bent op de goede weg, heb vertrouwen

Een andere mogelijke reden waarom je 444 ziet is dat je op het juiste pad in je leven bent. 444 is een duidelijk teken van het universum dat je precies bent waar je verondersteld te zijn op dit moment van je leven.

Mijn advies tot jou?

Heb vertrouwen in je reis, vertrouw op de manier waarop je leven zich ontvouwt, en heb vertrouwen dat je precies bent waar je moet zijn op dit moment. Met andere woorden, 444 is je messenger die je vertelt dat je moet blijven geloven en vertrouwen dat de dingen in de goede richting gaan in je leven.


4e Betekenis van 444: Je bent in harmonie met het universum

Wanneer je 444 ziet, vertellen de engelen dat je in perfecte synchroniciteit resoneert met het universum. Je bent op dit moment in harmonie met creatie en je bent klaar om zijn diepste geheimen te ontrafelen. De betekenis van 444 is dat je bewust bent geworden van de spirituele dimensie en de energie in en om je heen. Hoe meer je leert over jezelf als een spiritueel wezen, hoe meer je zult begrijpen dat je niet van bestaan gescheiden bent, dat je één bent met het universum, altijd in perfecte harmonie. En dit is geweldig!


5e Betekenis van 444: Luister naar je intuïtie

Zodra je begrijpt dat je volledig wordt ondersteund op het pad van ontwaken en dat je onvoorwaardelijk wordt geliefd en trilt in harmonie met de oneindige creatie, alles wat er voor jouw overblijft is om te luisteren naar je intuïtie.

Dit is de 5e betekenis van 444, en misschien wel de belangrijkste van allemaal.

Wat dit betekent is dat je het punt hebt bereikt in je leven waar je klaar bent om je persoonlijke beperkingen te overstijgen, conditionering van de samenleving en alles wat je ervan weerhoudt je ware zelf te zijn. Volg je hart en luister naar wat er resoneert met je, en dit zal je leiden naar je levensdoel en ware zelf.

444 Zien is helemaal geen toeval. Het is een goddelijk teken uit het universum om je te begeleiden op het juiste pad.

Omarm alles wat er in je leven gebeurt door te vertrouwen hoe dingen zich ontvouwen. En vergeet niet: je bent precies waar je moet zijn, hier en nu!

Nummer 444 heeft betrekking op nummer 3 (4 + 4 + 4 = 12, 1 + 2 = 3) en engelennummer 3.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 3


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Innerlijk Kindwerk

Bewustzijn. Bewustzijn vergroten. Bewustzijn verruimen

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Synchroniciteit

Brug tussen geest en materie


Deel ons op:

24-10-2021 : Peter
Ik geloof in de betekenis van Engelennummers maar ik vroeg me ook af waarom ik ze nooit te zien kreeg zoals zovele spirituele mensen wel hebben. Overlaatst werd ik echt 'gepakt' toen ik zag dat het nummer op mijn locker in het zwembad 444 was. Ik dacht, nu ga ik dit toch eens opzoeken. Alles wat ik erover las is het antwoord op de vele vragen en beproevingen die me al enige tijd in beslag nemen. Ik voel nu meer vertrouwen en geruststelling in het levenspad dat ik bewandel!

30-07-2021 : maup
ik zie het op de klok deze afgelopen dagen, en afrekenen bij de kassa gister 222, stond in de bon, afrekenen was 444. ik draag op me rug 222, en al maanden 23:23 01:11 16:16 14:14.enz en veel dieren die nooit tegen komt geweldig om lichtbrenger te mogen zijn

29-05-2021 : Monique
Ik ben vandaag wakker geworden om 444. Ik geloof al heel lang in engelen, maar was de laatste tijd een beetje de weg kwijtgeraakt. Tot ik vanmorgen wakker werd om 444 en las wat de betekenis was??? Nu voel ik mij een stuk beter en we gaan ervoor. Bedankt lieve engelen

16-03-2021 : Maurice Michiel
My yourney

01-02-2021 : Merel
Ik stelde een gerichte vraag aan het universum met een vraag om bevestiging. Kwartier later gingen mijn ogen ineens naar de tijd terwijl ik helemaal niet wilde weten hoe laat het was. 14 44. Ik schrok en keek weg richting mn telefoon op een standaard. waarna mn telefoonscherm aanging door een bericht en ook daar 14 44 in beeld kwam. Ik zie al weken 44 of 444

31-01-2021 : Viola
We zitten nu in corna tijdperk ik bidde voor ons allemaal en ik werd wakker met 04.44 ik hoop dat het uitkomt iedereen en ik kunnen dit wel gebruiken dank u wel x

14-11-2020 : Latifa
Hoi zie nu de laatste dagen 444 wie heeft hier nog meer ervaringen mee

27-10-2020 : frank
Altijd de dinsdag morgenochtend kom ik wakker om 4u 44, is om bang van te worden.

07-10-2020 : illianuhr
Dank jullie wel makers van deze site en kenners van getallen. Terwijl ik dit lees word mijn hele 2e chakra kokend heet. baije dankie

25-09-2020 : Nathalie
Vanmorgen vroeg keek ik op de klok 4:44 Ik doe een boodschapje en moet 4,44 betalen....ik dacht dat is apart ik koop een lootje met 4 44 erin, en zie tegenover de balie waar ik dit lot wil kopen en zie 3 flessen allemaal met een grote 4 erop dus 444 nou ik was echt verbaast en vind de omschrijving hier heel mooi van de betekenis.Dit alles op 1 dag, heb bonnetje bewaard en mn lot etc

22-06-2020 : frank
Ik fiets heel graag en als ik een lange rit doen . zien ik altijd op mij fiets gps de tijd van . 4 u 44min en 44 sec . bizar toch

15-06-2020 : Marga
Zie s nachts regelmatig engelen getallen 333 - 444-

25-05-2020 : Tanaiza
ik zie : 444 555 777 999.......4444 5555 7777 9999 en meer......dagelijks meerdere malen..... vliegende ballen van 1cm tm 5+ meter... ze komen ook erg dichtbij en veranderen van kleur , overheid maakt m,n leven erg moeilijk en zuur...ze doen alsof ze niks weten maar ze zijn specefiek op zoek naar mensen zoals ons om ons te onderdrukken.

22-05-2020 : Inge
Hoi, Ja ik zie constant vieren. Ik ben muzikant/docent en net nog 2 muziek videoclips gemaakt op mijn telefoon en beiden zijn precies gestopt bij 4:44. (heb er niet op gelt ofzo) Bij een berekening van iets wat met bank en financiele zaken te maken had (ook recent) kwam het antwoord uit op 4,4444444 (allemaal vieren weet niet meer hoeveel het er precies waren) bij een email adres van iemand waar ik zaken mee deed, had ook 4ren erin..en zo zijn er meer incidenten. Ik merk er trouwens weinig van of ik op mijn goede pad zit, het gaat nogal zwaar en onzeker nu op werk gebied. Maar er is blijkbaar een engel die mij maar niet genoeg 4ren kan sturen om mij te overtuigen dus..haha..maar ik probeer er in ieder geval open voor te zijn. Aldus hier mijn recente ervaringen

22-05-2020 : Wendy
Ik heb juist 444 gezien op men wekker al een paar weken terug begin5 alles terug op nieuw met cijfers zien heb het veel daarvoor ook gehad , ben dan ook heel hard ge intreseert van spiritueel soms moet ik niets doen of het is er . Vind het fantastic hoe het allemaal tot zen bestemming komt voel me echt levent .

03-05-2020 : Ayla
Vanochtend wakker geworden om 4 uur. Gemediteerd en zeer duidelijk antwoorden gekregen wat ik in deze tijd te doen heb. Toen ik op de klok keek, was het 4.44uur. Daarnaast werk ik spiritueel online voor mensen en heb nota bene nummer 44.... Ik voel me gezegend. En het lijkt er op dat ik mijn plek en doel op aarde helderder zie als ooit...Dank!

25-02-2020 : Samantha
Mijn broer is overleden op 04-04-2019. Hij was 14-04 jarig. Sindsdien zie ik vaak 444 en denk veel aan hem. Ik geloof dat er nog iets is na de dood. en zie dit als een teken van hem

23-02-2020 : Peter Johan
Dít vind ik wel leuk om te delen, in een spel van wordfeud zag ik net dat mijn score op 444 stond, toen ik net keek hoeveel beltegoed ik deze maand had verbruikt zag ik weer 444:-)

30-01-2020 : Petra
Ik zag het uur 04:44. Na de uitleg gelezen te hebben, heb ik vertrouwen dat het goed komt met mijn vermiste katje ....

28-01-2020 : SUJATO
Wordt elke nacht om 4.44uur wakker en kan daarna niet meer slapen, iets waar ik tot nu toe heel gefrustreerd over ben. Na het lezen van dit artikel kan ik er hopelijk beter mee omgaan en mij gemakkelijker overgeven aan deze boodschap. dank je wel. met hartelijke gr.Sujato

28-01-2020 : Kebun
Dankjewel engelen hoop dat jullie me begeleiden naar een beter toekomst amen

17-12-2019 : Anoeska
Wow, ik ben vannacht wakker geworden en schreef mijn plan uit op papier. Toen ik klaar was en een beetje in mezelf dacht...is dit het? Keek ik op me telefoon en zag 4.44 Normaal let ik er niet op maar nu toch even kijken wat het betekent...oh wat mooi om dit te lezen. Alles is hoe het moet zijn. Ik ben waar ik moet zijn en heb vertrouwen dat het zal gaan zo als het moet. Dankjewel hiervoor de bevestiging x

30-11-2019 : Kelly
Ik werd helemaal warm van dit te lezen.

27-11-2019 : Bjorn shirley
Bedankt voor de goede uiteenzetting en alle spijkers die op hun kop zijn geslagen voedsel terechte tijd; en wens kracht toe aan hen die het zo hard verdienen en het nodig hebben; ik blijf lopen in het donker; daar waar verdwaalde zielen zoeken als je wil geven geef dan alles;de bron vult je aan -zuiver dienen-hoge trillingen zingen mooi

23-11-2019 : Liz
Ik zie 44 sinds 2007. Het begon na mijn reiki inwijdingen. Helaas is de 44 niet altijd positief.. Voor mij betekent het nee... Ik denk dat het voor ieder mens een andere betekenis heeft

16-11-2019 : Bart
Interessante uitleg van de 444. Op andere numerologie sites trof ik wel eens verklaringen aan die erop duidden dat de 444 een signaal is dat de engelen het niet met je eens zijn, dat je op de verkeerde weg bent. Deze uitleg lijkt daar haaks op te staan, of is er een herkadering van. Hoe het ook zij, ik zie de 444 (weer) zeer regelmatig op de hectometerpaal, waarna de 666. Ik heb het idee dat het moment waarop ik die zie, het nu, de aanwijzing geeft. Dan zie ik 's avonds de11:11 wel weer (de 12-uurs digitale klok). Boeiende materie die niet over de toekomst, noch het verleden gaat. Goed bezig? I just don't know ...

10-11-2019 : Saskia
444 kwam op mijn wekkerradio. Wilde "even" kijken hoe laat het was ^_^ Heb sinds kort een zoontje van nu 3 maanden oud. Maak een innerlijke sprong, waarbij de inzichten hard binnen komen. Bedankt engelen, om te laten zien, dat ik het goed doe ♡

26-10-2019 : Carine
Beste Ik zie elke dag dubbele getallen maar weet niet wat ik er mee moet doen het zijn altijd verschillende getallen zoals 1010 2020 1111 444 1616 .

22-10-2019 : Brigitte
Hoi, ik zocht net even de betekenis van het zien van 444 en 888 op, omdat ik deze getallen ineens tegenkwam. Ik was gisteravond wat boodschapjes gaan doen voor mijn ketogene dieet dat ik sinds twee maanden volg. Ik ben hierdoor 8 kg afgevallen en weer op gewoon gewicht. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en leef gezonder. Ik denk dat de engelen me willen laten weten dat ik op 't goede pad ben. Na het doen van mijn boodschapjes (waar ik ruim de tijd voor nam en flink wat etiquetten voor heb gelezen) stond mijn lopende bankrekening precies op 444 euro. In de avond ben ik gaan koken. Ik heb allerlei groente in de pan gedaan met gehakt, uit de losse pols. Wel heb ik al het eten wat ik er in heb gedaan even gewogen, omdat ik dat allemaal invoer in een app om goed te zien of ik niet teveel eet e.d. Na het koken heb ik de gehele maaltijd gewogen (om ze zo later in gelijkmatige porties te kunnen verdelen). Ik kwam precies op 888 gram uit! Ik vond het typisch dus eerst 444 en daarna 888 te zien en op zo'n toevallige wijze. Ik geloof in de engelen en heb in het verleden vaker periodes gehad waarin ik vaak dezelfde getallen zag. Vaak voelde ik dan ook hulp van bovenaf. Ik denk dat de engelen nu blij zijn te zien dat ik een ommezwaai heb gemaakt in het leven en afstand heb gedaan van slechte gewoontes en nu goed bezig ben! Groetjes Brigitte

20-10-2019 : Renate
Ik word wakker en ik zie 4.44 op klok nadat ik voor mezelf besloten heb dat er een einde komt aan wat een relatie had kunnen worden als hij ook werkelijk een afspraak had gemaakt ipv steeds zeggen dat hij dat zou doen.

27-08-2019 : 444
Wederom heel veel dank voor de Engelen.

25-08-2019 : Yvonne
Altijd vertrouwd op mijn gevoel. Je eigen gedachtes zijn zwaarder als de astrale gedachtes die tot me komen. Al is het nog zo gek, handel er maar naar het brengt je verder als dat je dacht. En weer dat je door leed smart en verdriet rijk wordt aan gevoel. Het is nooit voor niets. En het zijn tests spiritueel gezien. Fijne dag x

20-07-2019 : 444
Hierbij grote dank voor de Engelen

20-06-2019 : Esther
Ik werd wakker vanacht en zag 4:44 op mijn telefoon. Ik zit nu in een fase waarin van alles gebeurt en veel verandering. Ik zit in een intense ontwikkeling momenteel en probeer daarin vooral bij mezelf te blijven..maar dat is moeilijk nu, maar wel nodig..ik kan mij in alle 5 wel vinden daarom..vanalles een vleugje..maar ontwaken mischien wel het meenst..gr esther

17-06-2019 : Janny
Ik zie vol vertrouwen vooruit naar mijn ontwikkeling en de toekomst!


444 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 4:44 of 444

5 redenen waarom je 4:44 ziet - de betekenis van 444

Heb je net 4:44 gezien? Heb vertrouwen dat je hierheen geleid bent om de betekenis van 444 te ontrafelen.

Herhaaldelijk 444 zien is een zegen. Het zien van 3-cijferig nummer patronen zoals 444 is een teken dat je goddelijke berichten van de hogere sferen ontvangt. Deze engelen berichten zijn zeer belangrijk voor je op dit moment van je leven, en ze dienen als aanwijzingen of wegwijzers om je te helpen gedurende je reis. Want je wordt altijd begeleid, heb vertrouwen dat je totale goddelijke steun hebt.

Vooral wanneer je nummer 444 herhaaldelijk ziet, het universum wil dat je weet dat waar je dan ook doorheen gaat, het komt helemaal goed met je. Vergeet niet dat je beschermengel werd toegewezen om jou op alle mogelijke manieren te beschermen, dus houd vol en volhard, volg je innerlijke kompas die naar het licht verwijst, en je komt er veilig doorheen. Dat is een belofte.

Omdat er meerdere redenen zijn waarom je 444 ziet, is het belangrijk om zorgvuldig te luisteren naar het zachte gefluister van je hart en gevoel wat 444 voor je betekent. Om je opweg te helpen, zijn hier 5 gemeenschappelijke spirituele betekenissen en redenen waarom je engelennummer 444 overal ziet.


Nummer Sequentie 4441e Betekenis van 444: Je bent op het pad van ontwaken

Wanneer je 444 ziet, is het een teken om je te laten weten dat je op het pad bent van spirituele ontwaking. Je bent meer bewust geworden van de Geest (Ziel) binnenin je en je voelt de subtiele energieën van het universum. Hoe meer je begint te leren over deze nieuwe weg, hoe meer je zult ontdekken wie je werkelijk bent. Ben je misschien plotseling meer geïnteresseerd in de spirituele aard van dingen? Ben je geïnteresseerd in spirituele boeken en mensen? Nummer 444 is hier om je te vertellen dat je aan het ontwaken bent en dat je op het juiste spoor bent van het begin van een andere dimensie op een hoger geestelijk niveau.


2e Betekenis van 444: Je wordt volledig ondersteund in je levensreis

De engelen willen dat je weet dat ze dicht bij je in de buurt zijn om je te helpen met je levensreis. Omdat je een vrije wil hebt, kunnen zij zich niet bemoeien met je leven totdat je ze toestemming geeft. Alles wat je hoeft te doen is hen te vragen om hulp en begeleiding, en zij zullen klaar staan om je te helpen. Praat met hen zoals je met een vriend zou doen, en stel vragen over alles en nog wat die belangrijk voor je zijn. Vergeet niet dat engelen onvoorwaardelijk van je houden en je willen helpen, maar omdat je een vrije wil hebt mogen ze zich niet met je bemoeien tenzij je om hun hulp vraagt!


3e Betekenis van 444: Je bent op de goede weg, heb vertrouwen

Een andere mogelijke reden waarom je 444 ziet is dat je op het juiste pad in je leven bent. 444 is een duidelijk teken van het universum dat je precies bent waar je verondersteld te zijn op dit moment van je leven.

Mijn advies tot jou?

Heb vertrouwen in je reis, vertrouw op de manier waarop je leven zich ontvouwt, en heb vertrouwen dat je precies bent waar je moet zijn op dit moment. Met andere woorden, 444 is je messenger die je vertelt dat je moet blijven geloven en vertrouwen dat de dingen in de goede richting gaan in je leven.


4e Betekenis van 444: Je bent in harmonie met het universum

Wanneer je 444 ziet, vertellen de engelen dat je in perfecte synchroniciteit resoneert met het universum. Je bent op dit moment in harmonie met creatie en je bent klaar om zijn diepste geheimen te ontrafelen. De betekenis van 444 is dat je bewust bent geworden van de spirituele dimensie en de energie in en om je heen. Hoe meer je leert over jezelf als een spiritueel wezen, hoe meer je zult begrijpen dat je niet van bestaan gescheiden bent, dat je één bent met het universum, altijd in perfecte harmonie. En dit is geweldig!


5e Betekenis van 444: Luister naar je intuïtie

Zodra je begrijpt dat je volledig wordt ondersteund op het pad van ontwaken en dat je onvoorwaardelijk wordt geliefd en trilt in harmonie met de oneindige creatie, alles wat er voor jouw overblijft is om te luisteren naar je intuïtie.

Dit is de 5e betekenis van 444, en misschien wel de belangrijkste van allemaal.

Wat dit betekent is dat je het punt hebt bereikt in je leven waar je klaar bent om je persoonlijke beperkingen te overstijgen, conditionering van de samenleving en alles wat je ervan weerhoudt je ware zelf te zijn. Volg je hart en luister naar wat er resoneert met je, en dit zal je leiden naar je levensdoel en ware zelf.

444 Zien is helemaal geen toeval. Het is een goddelijk teken uit het universum om je te begeleiden op het juiste pad.

Omarm alles wat er in je leven gebeurt door te vertrouwen hoe dingen zich ontvouwen. En vergeet niet: je bent precies waar je moet zijn, hier en nu!

Nummer 444 heeft betrekking op nummer 3 (4 + 4 + 4 = 12, 1 + 2 = 3) en engelennummer 3.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 3


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Genezing van verslavend gedrag

Dwangmatig gedrag

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

PM-reeks

Management met synchroniciteit, het creeren van kansen


Deel ons op:

24-10-2021 : Peter
Ik geloof in de betekenis van Engelennummers maar ik vroeg me ook af waarom ik ze nooit te zien kreeg zoals zovele spirituele mensen wel hebben. Overlaatst werd ik echt 'gepakt' toen ik zag dat het nummer op mijn locker in het zwembad 444 was. Ik dacht, nu ga ik dit toch eens opzoeken. Alles wat ik erover las is het antwoord op de vele vragen en beproevingen die me al enige tijd in beslag nemen. Ik voel nu meer vertrouwen en geruststelling in het levenspad dat ik bewandel!

30-07-2021 : maup
ik zie het op de klok deze afgelopen dagen, en afrekenen bij de kassa gister 222, stond in de bon, afrekenen was 444. ik draag op me rug 222, en al maanden 23:23 01:11 16:16 14:14.enz en veel dieren die nooit tegen komt geweldig om lichtbrenger te mogen zijn

29-05-2021 : Monique
Ik ben vandaag wakker geworden om 444. Ik geloof al heel lang in engelen, maar was de laatste tijd een beetje de weg kwijtgeraakt. Tot ik vanmorgen wakker werd om 444 en las wat de betekenis was??? Nu voel ik mij een stuk beter en we gaan ervoor. Bedankt lieve engelen

16-03-2021 : Maurice Michiel
My yourney

01-02-2021 : Merel
Ik stelde een gerichte vraag aan het universum met een vraag om bevestiging. Kwartier later gingen mijn ogen ineens naar de tijd terwijl ik helemaal niet wilde weten hoe laat het was. 14 44. Ik schrok en keek weg richting mn telefoon op een standaard. waarna mn telefoonscherm aanging door een bericht en ook daar 14 44 in beeld kwam. Ik zie al weken 44 of 444

31-01-2021 : Viola
We zitten nu in corna tijdperk ik bidde voor ons allemaal en ik werd wakker met 04.44 ik hoop dat het uitkomt iedereen en ik kunnen dit wel gebruiken dank u wel x

14-11-2020 : Latifa
Hoi zie nu de laatste dagen 444 wie heeft hier nog meer ervaringen mee

27-10-2020 : frank
Altijd de dinsdag morgenochtend kom ik wakker om 4u 44, is om bang van te worden.

07-10-2020 : illianuhr
Dank jullie wel makers van deze site en kenners van getallen. Terwijl ik dit lees word mijn hele 2e chakra kokend heet. baije dankie

25-09-2020 : Nathalie
Vanmorgen vroeg keek ik op de klok 4:44 Ik doe een boodschapje en moet 4,44 betalen....ik dacht dat is apart ik koop een lootje met 4 44 erin, en zie tegenover de balie waar ik dit lot wil kopen en zie 3 flessen allemaal met een grote 4 erop dus 444 nou ik was echt verbaast en vind de omschrijving hier heel mooi van de betekenis.Dit alles op 1 dag, heb bonnetje bewaard en mn lot etc

22-06-2020 : frank
Ik fiets heel graag en als ik een lange rit doen . zien ik altijd op mij fiets gps de tijd van . 4 u 44min en 44 sec . bizar toch

15-06-2020 : Marga
Zie s nachts regelmatig engelen getallen 333 - 444-

25-05-2020 : Tanaiza
ik zie : 444 555 777 999.......4444 5555 7777 9999 en meer......dagelijks meerdere malen..... vliegende ballen van 1cm tm 5+ meter... ze komen ook erg dichtbij en veranderen van kleur , overheid maakt m,n leven erg moeilijk en zuur...ze doen alsof ze niks weten maar ze zijn specefiek op zoek naar mensen zoals ons om ons te onderdrukken.

22-05-2020 : Inge
Hoi, Ja ik zie constant vieren. Ik ben muzikant/docent en net nog 2 muziek videoclips gemaakt op mijn telefoon en beiden zijn precies gestopt bij 4:44. (heb er niet op gelt ofzo) Bij een berekening van iets wat met bank en financiele zaken te maken had (ook recent) kwam het antwoord uit op 4,4444444 (allemaal vieren weet niet meer hoeveel het er precies waren) bij een email adres van iemand waar ik zaken mee deed, had ook 4ren erin..en zo zijn er meer incidenten. Ik merk er trouwens weinig van of ik op mijn goede pad zit, het gaat nogal zwaar en onzeker nu op werk gebied. Maar er is blijkbaar een engel die mij maar niet genoeg 4ren kan sturen om mij te overtuigen dus..haha..maar ik probeer er in ieder geval open voor te zijn. Aldus hier mijn recente ervaringen

22-05-2020 : Wendy
Ik heb juist 444 gezien op men wekker al een paar weken terug begin5 alles terug op nieuw met cijfers zien heb het veel daarvoor ook gehad , ben dan ook heel hard ge intreseert van spiritueel soms moet ik niets doen of het is er . Vind het fantastic hoe het allemaal tot zen bestemming komt voel me echt levent .

03-05-2020 : Ayla
Vanochtend wakker geworden om 4 uur. Gemediteerd en zeer duidelijk antwoorden gekregen wat ik in deze tijd te doen heb. Toen ik op de klok keek, was het 4.44uur. Daarnaast werk ik spiritueel online voor mensen en heb nota bene nummer 44.... Ik voel me gezegend. En het lijkt er op dat ik mijn plek en doel op aarde helderder zie als ooit...Dank!

25-02-2020 : Samantha
Mijn broer is overleden op 04-04-2019. Hij was 14-04 jarig. Sindsdien zie ik vaak 444 en denk veel aan hem. Ik geloof dat er nog iets is na de dood. en zie dit als een teken van hem

23-02-2020 : Peter Johan
Dít vind ik wel leuk om te delen, in een spel van wordfeud zag ik net dat mijn score op 444 stond, toen ik net keek hoeveel beltegoed ik deze maand had verbruikt zag ik weer 444:-)

30-01-2020 : Petra
Ik zag het uur 04:44. Na de uitleg gelezen te hebben, heb ik vertrouwen dat het goed komt met mijn vermiste katje ....

28-01-2020 : SUJATO
Wordt elke nacht om 4.44uur wakker en kan daarna niet meer slapen, iets waar ik tot nu toe heel gefrustreerd over ben. Na het lezen van dit artikel kan ik er hopelijk beter mee omgaan en mij gemakkelijker overgeven aan deze boodschap. dank je wel. met hartelijke gr.Sujato

28-01-2020 : Kebun
Dankjewel engelen hoop dat jullie me begeleiden naar een beter toekomst amen

17-12-2019 : Anoeska
Wow, ik ben vannacht wakker geworden en schreef mijn plan uit op papier. Toen ik klaar was en een beetje in mezelf dacht...is dit het? Keek ik op me telefoon en zag 4.44 Normaal let ik er niet op maar nu toch even kijken wat het betekent...oh wat mooi om dit te lezen. Alles is hoe het moet zijn. Ik ben waar ik moet zijn en heb vertrouwen dat het zal gaan zo als het moet. Dankjewel hiervoor de bevestiging x

30-11-2019 : Kelly
Ik werd helemaal warm van dit te lezen.

27-11-2019 : Bjorn shirley
Bedankt voor de goede uiteenzetting en alle spijkers die op hun kop zijn geslagen voedsel terechte tijd; en wens kracht toe aan hen die het zo hard verdienen en het nodig hebben; ik blijf lopen in het donker; daar waar verdwaalde zielen zoeken als je wil geven geef dan alles;de bron vult je aan -zuiver dienen-hoge trillingen zingen mooi

23-11-2019 : Liz
Ik zie 44 sinds 2007. Het begon na mijn reiki inwijdingen. Helaas is de 44 niet altijd positief.. Voor mij betekent het nee... Ik denk dat het voor ieder mens een andere betekenis heeft

16-11-2019 : Bart
Interessante uitleg van de 444. Op andere numerologie sites trof ik wel eens verklaringen aan die erop duidden dat de 444 een signaal is dat de engelen het niet met je eens zijn, dat je op de verkeerde weg bent. Deze uitleg lijkt daar haaks op te staan, of is er een herkadering van. Hoe het ook zij, ik zie de 444 (weer) zeer regelmatig op de hectometerpaal, waarna de 666. Ik heb het idee dat het moment waarop ik die zie, het nu, de aanwijzing geeft. Dan zie ik 's avonds de11:11 wel weer (de 12-uurs digitale klok). Boeiende materie die niet over de toekomst, noch het verleden gaat. Goed bezig? I just don't know ...

10-11-2019 : Saskia
444 kwam op mijn wekkerradio. Wilde "even" kijken hoe laat het was ^_^ Heb sinds kort een zoontje van nu 3 maanden oud. Maak een innerlijke sprong, waarbij de inzichten hard binnen komen. Bedankt engelen, om te laten zien, dat ik het goed doe ♡

26-10-2019 : Carine
Beste Ik zie elke dag dubbele getallen maar weet niet wat ik er mee moet doen het zijn altijd verschillende getallen zoals 1010 2020 1111 444 1616 .

22-10-2019 : Brigitte
Hoi, ik zocht net even de betekenis van het zien van 444 en 888 op, omdat ik deze getallen ineens tegenkwam. Ik was gisteravond wat boodschapjes gaan doen voor mijn ketogene dieet dat ik sinds twee maanden volg. Ik ben hierdoor 8 kg afgevallen en weer op gewoon gewicht. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel en leef gezonder. Ik denk dat de engelen me willen laten weten dat ik op 't goede pad ben. Na het doen van mijn boodschapjes (waar ik ruim de tijd voor nam en flink wat etiquetten voor heb gelezen) stond mijn lopende bankrekening precies op 444 euro. In de avond ben ik gaan koken. Ik heb allerlei groente in de pan gedaan met gehakt, uit de losse pols. Wel heb ik al het eten wat ik er in heb gedaan even gewogen, omdat ik dat allemaal invoer in een app om goed te zien of ik niet teveel eet e.d. Na het koken heb ik de gehele maaltijd gewogen (om ze zo later in gelijkmatige porties te kunnen verdelen). Ik kwam precies op 888 gram uit! Ik vond het typisch dus eerst 444 en daarna 888 te zien en op zo'n toevallige wijze. Ik geloof in de engelen en heb in het verleden vaker periodes gehad waarin ik vaak dezelfde getallen zag. Vaak voelde ik dan ook hulp van bovenaf. Ik denk dat de engelen nu blij zijn te zien dat ik een ommezwaai heb gemaakt in het leven en afstand heb gedaan van slechte gewoontes en nu goed bezig ben! Groetjes Brigitte

20-10-2019 : Renate
Ik word wakker en ik zie 4.44 op klok nadat ik voor mezelf besloten heb dat er een einde komt aan wat een relatie had kunnen worden als hij ook werkelijk een afspraak had gemaakt ipv steeds zeggen dat hij dat zou doen.

27-08-2019 : 444
Wederom heel veel dank voor de Engelen.

25-08-2019 : Yvonne
Altijd vertrouwd op mijn gevoel. Je eigen gedachtes zijn zwaarder als de astrale gedachtes die tot me komen. Al is het nog zo gek, handel er maar naar het brengt je verder als dat je dacht. En weer dat je door leed smart en verdriet rijk wordt aan gevoel. Het is nooit voor niets. En het zijn tests spiritueel gezien. Fijne dag x

20-07-2019 : 444
Hierbij grote dank voor de Engelen

20-06-2019 : Esther
Ik werd wakker vanacht en zag 4:44 op mijn telefoon. Ik zit nu in een fase waarin van alles gebeurt en veel verandering. Ik zit in een intense ontwikkeling momenteel en probeer daarin vooral bij mezelf te blijven..maar dat is moeilijk nu, maar wel nodig..ik kan mij in alle 5 wel vinden daarom..vanalles een vleugje..maar ontwaken mischien wel het meenst..gr esther

17-06-2019 : Janny
Ik zie vol vertrouwen vooruit naar mijn ontwikkeling en de toekomst!