Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

333 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 3:33 of 333

4 redenen waarom je 3:33 ziet - de betekenis van 333

Heb je net 3:33 gezien? Heb vertrouwen dat je hierheen geleid bent om de betekenis van 333 te ontrafelen.

Het universum communiceert met je via de goddelijke tekenen en deze tekens dienen als aanwijzingen voor je levensreis. Bijvoorbeeld, zie je vele malen 3-cijferige nummer patronen zoals 3:33 in een droom of wanneer je ergens een blik op werpt, zoals de klok of een kassabonnetje enz, enz..?

333 Zien heeft een gemeenschappelijke betekenis en het is een teken van de engelen of hoge vibrationele wezens dat er iets belangrijk is dat je moet weten op dit moment van je leven.

Wees er bewust van dat dit bericht van hoge vibrationele wezens komt, ze zijn hier om je te vertellen dat je volledig wordt beschermd, geliefd, en op het juiste pad in je leven bent. Je wordt altijd beschermd op je levensweg.

Dus als je overal 333 ziet, is het een boodschap van de engelen voor aanmoediging en kracht, om je er op te wijzen dat de beste dingen in het leven door volharding komen. Of je nu net een tegenslag in je carrière hebt gehad, bezig met relatie problemen, geconfronteerd met gezondheidsproblemen of je voelt je gewoon hopeloos, vergeet niet dat dingen in een handomdraai anders kunnen zijn. Alles wat je hoeft te doen is vooruit blijven gaan en er op vertrouwen dat je veilig bent. De late Amerikaans filosoof Wayne Dyer zei dat het beste, "Als je wist wie er ten alle tijden naast je liep, op het pad dat je hebt gekozen, zou je nooit meer angst of twijfel ondervinden."

Nummer 3 is het getal van creativiteit en heeft een speciale band met de spirit. Dit komt omdat het spirituele rijk de creatieve bron is waaruit alle dingen voortkomen.

Nummer 3 is het nummer van creatieve manifestaties en kan worden gevonden in spirituele en religieuze symboliek over de hele wereld. Wanneer dit nummer drie opeenvolgende keren verschijnt, zoals het doet in engelennummer 333, draagt het een nog sterkere spirituele boodschap rechtstreeks van de Bron.

Bovenal, herhaaldelijk 333 zien kan ook een andere betekenis voor je hebben en het is belangrijk om bewust te observeren wat 333 betekent voor je. Om te beginnen zijn hier 4 gemeenschappelijke spirituele betekenissen en redenen waarom je engelennummer 333 ziet.


Nummer Sequentie 3331e Betekenis van 333: Spirituele Verlichte Wezens zijn bij je en je bent volledig beschermd

Spirituele verlichte wezens, die eens op aarde waren zijn met je, ze zijn hier om je te helpen wanneer je begeleiding of assistentie nodig hebt. Er zijn vele spirituele verlichte wezens, afkomstig uit de Universele Bron en hun wijsheid komt in vele vormen, maar de meest bekende meesters zijn Jezus, Saint Germain, Mozes, Boeddha, Quan Yin, Lao-Tzu en Yogananda.

Als je 333 herhaaldelijk ziet, alles wat je hoeft te doen is vragen om hun gezegende begeleiding, heb vertrouwen en je zult het ontvangen. Vertrouw er op dat je bent omringd, beschermd, geliefd en geleid door de spirituele meesters van onze planeet. Deze goddelijke wezens van hogere sferen sturen je bij op iedere stap van je levensweg.

Het getal 3, drie keer herhaald betekent dat je wordt beschermd door de goddelijkheid en wordt omringd door pure onvoorwaardelijke liefde.

Vooral als je in volledige harmonie met jezelf en het universum bent, en het is belangrijk om het evenwicht te bewaren zowel intern als extern.


2e Betekenis van 333: Het is tijd om je beslissing te nemen

Het zien van het nummer patroon 333 kan betekenen dat je een belangrijke beslissing moet nemen met betrekking tot waar je aan denkt.

Deze beslissing kan twee verschillende kanten op, afhankelijk van of je in harmonie met de universele intelligentie bent of niet.

Vandaar, als je op de goede weg bent, je beslissing kunt omzetten in een 999 soort van energie, die je dichter tot je probleem brengt. In dit geval, wat je beslissing ook was, je hebt de juiste keuze gemaakt en je hebt een einde gemaakt aan wat er in je geest omgaat.

Mocht je door een 999 beslissing minder worden geïnspireerd, ga dan voor een 666 beslissing. Deze beslissing is het resultaat van niet in harmonie zijn met jezelf. Uiteindelijk zul je opnieuw moeten beginnen. Omdat groei afkomstig kan zijn van ongemakken en ontberingen, uitdagende ervaringen zijn bedoeld om geleerd te worden zodat je kunt groeien. Je ziel weet al wat te doen en je hoeft alleen maar te luisteren naar wat goed voelt in je hart. De beste beslissingen zijn altijd gebaseerd op liefde. Kun je jezelf een tijd herinneren wanneer je beslissing was gebaseerd op angst? Wat was het resultaat van die beslissing?

Vergeet niet dat er altijd een andere meer geïnspireerde oplossing voor je zal zijn. Vertrouw erop dat het zal worden geopenbaard aan je, op het juiste moment wanneer je het nodig hebt.


3e Betekenis van 333: Laat je ziel de waarheid spreken

333 Zien is een teken om je waarheid te spreken met het uiten van je ware zelf. Het universum begeleid je om je stem te gebruiken voor het uiten van je emoties of het zet je gevoelens om in woorden op een manier die in overeenstemming is met je ziel. Het is wanneer je jouw waarheid spreekt dat je je ziel steunt en innerlijke vrede vind.

Echter, wanneer je jouw waarheid niet uitdrukt, zal de wijsheid van je lichaam je vertellen dat je niet afgestemd bent op je authentieke zelf. Wanneer dit gebeurt, gevoelens van ongemak komen aan de oppervlakte en dit is een teken je te laten weten dat je niet eerlijk bent en dat je je ziel verraadt. Bijvoorbeeld, geïrriteerd voelen kan een teken zijn dat je niet jouw waarheid uit wanneer je "JA" zegt om iets te doen, maar in feite je ziel spoort je aan om "NEE" te zeggen. Om deze reden is de betekenis van 333 luisteren naar je lichaam, je gevoelens opmerken en je waarheid spreken, zodat je uiteindelijk je kracht kunt terugnemen.

Verder, als je trauma hebt ervaren dat zwijgen heeft veroorzaakt, wanneer je je moest uitspreken of hulp moest zoeken, 333 zien is een teken je kracht te vinden om de angsten los te laten die in je keel vast zaten en zo kun je macht geven aan je stem en moedig je waarheid uiten.

Vaak, zul je ontdekken dat het vocaal uitdrukken van je waarheid zou kunnen leiden tot een moment van grote openbaring die zeer genezend kan zijn voor je. En wanneer je jouw waarheid met anderen deelt, kan het ook zeer genezend voor hen zijn.

Vergeet niet, het leven is altijd onderhevig aan verandering dus alles wat je kunt doen is om in harmonie met je ziel te zijn en je authentieke zelf kenbaar te maken wanneer je het gevoel hebt dat je begeleid wordt. En belangrijker nog, je waarheid spreken is te weten wanneer het de juiste tijd is om te delen.

Weet dat elke keer als je je oprecht uitspreekt, je het recht terug neemt om te worden gerespecteerd. Het is je geboorterecht. Het is bedoeld om je te uiten zoals je nog een kind was. En wat denk je? Dat kind leeft nog steeds in jou en wil nogmaals gehoord worden. Dus wanneer je 333 ziet, vertrouw dat het heelal je aanspoort om te komen spelen!

De late Maya Angelou, een Amerikaanse dichter, zei dat het beste: "Er is geen grotere lijdensweg dan het dragen van een onverteld verhaal in je."


4e Betekenis van 333: Gebruik je natuurlijke talenten

333 Zien is een goddelijke herinnering dat je een individueel onderdeel bent van het universum en samen maken we het hele universum. We zijn energetisch verbonden als één. Het doel van je leven is een co-creator te zijn met het universum en van deze wereld een betere plek te maken.

Door het zien van 333, kan het een bericht voor je zijn om de natuurlijke capaciteiten waarmee je geboren bent uit te breiden en iets heel bijzonders op aarde te creëren. Het gebruiken van je natuurlijke capaciteiten is een zekere manier voor je levensmissie.

Wanneer je 3:33 ziet, vergeet niet dat je een uniek wezen bent met natuurlijke aangeboren capaciteiten en talenten. Wanneer je begint met het verkennen van deze talenten en jezelf ontwikkelt, geef je jouw gift terug aan de mensheid door het verhogen van de trillingen van de aarde.


Luisteren naar de berichten van je engelen

Het zien van engelennummer 333 kan opwindend en griezelig zijn, en bijna een mystieke ervaring. Maar het gevoel dat je een speciaal doel hebt te vervullen, kan bij sommige mensen angst veroorzaken. Hoe weet je wat je hogere doel is en hoe je het kunt vervullen?

Engelennummer 333 is een roeping om je in te zetten voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Terwijl je je spirituele potentieel ontwikkelt, zul je zeker kansen tegenkomen om je talenten te gebruiken om anderen te helpen.

Als je engelennummer 333 regelmatig ziet, moet je elke dag even de tijd nemen om je geest tot rust te brengen en te luisteren naar de boodschap van de Spirit die je beschermengelen sturen.

Wanneer we de geest tot rust brengen door middel van meditatie en creatieve activiteit, openen we ons hart voor berichten van de engelen en komen we in vibratie op één lijn met de Bron, dat is hoe we onze verlangens manifesteren en ons doel vervullen.


Wees blij en gelukkig

Een ander belangrijk symbool van engelennummer 333 is vreugde. Het leven op aarde wordt verondersteld een speelse, vrolijke en gelukkige ervaring te zijn. Maar zo vaak hebben we de neiging om stil te staan bij problemen en dingen die we willen bereiken in plaats van simpelweg te genieten van het hier zijn en deze zorgen in de hand van de heilige geest te laten.

Neem je het leven serieus, werk je constant en heb je nooit tijd voor plezier of stel je plezier altijd uit? Dan is het zien van engelennummer 333 absoluut een boodschap voor jou: sta jezelf toe om vreugde en plezier te ervaren.

We gaan vaak door het leven op zoek naar een balans tussen werk en spel en we hebben altijd de neiging om in één van deze te berusten en worstelen om de harmonie tussen hen te vinden. Welnu, dit is de boodschap die de engelen je sturen. Om vreugdevol te zijn hoef je niet te wachten tot je klaar bent met je 9-5 baan om gelukzaligheid in je leven te ervaren.

Geef jezelf toestemming om een aangename kop koffie te drinken met een vriend, bewonder en sta versteld van onze prachtige natuur op weg naar je werk en maak je geen zorgen over de taken die je moet uitvoeren, want er is genoeg tijd voor hen zodra je je innerlijke vreugde en vrede vind.

Omdat het vinden en leven in een work-play balans je zoveel kracht geeft om alles te bereiken wat je wilt. Vertrouw op de engelen en doe meer van waar je van houdt.

Nummer 333 heeft ook betrekking op nummer 9 (3 + 3 + 3 = 9) en engelennummer 9.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 9


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Leef in het heden en wordt de bewuste schepper van je leven

De kracht van opgeven

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Leven als bestemming

Synchroniciteit, intuïtie en innerlijke wijsheid


Deel ons op:

15-08-2021 : Lottie
Ik zie heel vaak getallen als 02.22 ( best vaak ) en 03.33 nu ( verder ook 04.44 of 11.11 enzo Maar ik luisterde vandaag heel goed naar deze uitleg, en alles klopt weer eens .. ik zit niet goed in mn vel mn ziel ,ik ben al een tijd ziek en mis allle vreugde en gebruik ook mn talenten niet meer Ik voel ook dat kleine kind in me , die vraagt niet zo gevangen te zijn. Net zo als ik ..... Zou zo graag leven ipv overleven .. Het heeft allemaal een rede ... en ik lees altijd jullie uitleg en het klopt steeds weer. Daarvoor ben ik jullie heel erg dankbaar . Ik hoop nu dat de uitleg die klopt eens een positieve kant opgaat . En dat ik niet blijf steken in het negatieve en ik doe echt mn best positief te zijn. Maar de omstandigheden zijn steeds naar. Ik zou zo graag weer eens plezier hebben, en dat kind helpen wat ik steeds wegstuur eigenlijk...ik hoop dat het gaat lukken om het kind in me te koesteren ipv op te sluiten. Nogmaals dank voor jullie uitleg.

01-05-2021 : Julia
Heb eerst vanacht 222 gezien op de klok en nu zie ik 333 ik kijk voor de rest amper hoe laat het is en ben gaan Googlen en ik heb het idee dat iets met me wil communiceren. Mijn. Leven is mijn idee niet wat het zijn moet. En ik zoek antwoorden. Mijn oma en ik waren heel close en ze is onlangs overleden heeft ze misschien een boodschap voor me?

07-03-2021 : Gemma
Gisteren zag Ik 444 op de klok en vandaag 333

28-01-2021 : Helena
Ik word altijd meerdere keren wakker snachts en kijk dan altijd hoe laat t is. Vannacht was t 3:33. Wat ik anders nooit doe als ik een bijzondere tijd zie (wat ook maar zelden gebeurd) ik maakte er n foto van. En ik zocht de betekenis op. Het klopt feilloos met waar ik nu ben in mijn leven! Prachtig. Dank je wel voor de uitleg. Heel fijn!

18-01-2021 : Annelies
Ik word drie nachten op rij wakker uit mijn droom en zie achtereenvolgens de volgende gelijke getallen op de klok: 04:04, 02:02 en 03:33... ik ken het fenomeen van periodes dezelfde getallen zien maar dit voelt anders. Om drie nachten achter elkaar uit mijn slaap gehaald te worden en als eerst die getallen te zien. Ik kamp met veel angsten de laatste tijd en het voelt nu toch wel alsof het een teken is dat ik niet alleen ben en dat er voor me gezorgd wordt...mag ik dat zo zien?

03-01-2021 : Jeannette
333 Leerzaam en dankbaar

30-11-2020 : Anita
Ik word heel vaak wakker snachts, en als ik dan kijk op de wekker staat er heel vaak 3:33. altijd dat getal. Ik ben er bang voor en heb de wekker snachts altijd van me af gedraaid. Ik durfde het nummer niet op te zoeken omdat ik dacht dat het iets duivels was. De helft van 666. Nu kom ik het toevallig tegen op pintrest. Engelengetallen. Ik ga me hier in verdiepen en mijn wekker ⏰ terug zetten zodat ik er nu met andere ogen naar kan kijken.

25-07-2020 : Trina
Ik wou even zeggen dat ik dit heb opgezocht omdat ik net een heel sterk gevoel van vreugde had, en ik dat zeker terug kon zien in dit artikel. Ik denk dat dit 1 van de duidelijkste artikels is die ik ooit heb gelezen over dit soort cijfers! Dankjewel voor dit artikel! Liefs mij

24-07-2020 : Cher
Na het overlijden van mijn dochtertje 15-5 constant het gevoel dat er iets is waar ik op moet letten, al meerdere keren om 3:33 wakker geworden. Weet nog niet hoe en wat maar hoop dat de zoektocht tot iets leidt wat nog meer kracht geeft voor de toekomst

15-04-2020 : Anita
Nu net. Ik zag 13.33 uur op mijn mobiel. Ik geef mijn mobiel een kus en zeg dankjewel engelen en terwijl ik dat doe poppen de secondes op en wat denk je 😯 13.33.33 uur. Ik had echt zo iets van wooow. Dit is wel heel bijzonder. ☺

25-10-2019 : Tinus
Ik ben totaal niet iemand die spiritueel is. Maar op een moment dat het bergafwaards ging in mijn leven, door mijn eigen foute beslissingen, werd ik regelmatig wakker op precies 03:33. In het begin was ik bang, maar in die tijd droomde ik ook erg vaak, en in die dromen zaten een soort waarschuwingen. Door deze gebeurtenissen realiseerde ik me dat ik fout bezig was, en heb mijn leven gebeterd. Ik word sindsdien eigenlijk nooit meer wakker om 03:33, maar zie nog steeds af en toe, op opvallende momenten in mijn leven, ineens het cijfer 333. Ik ben nog steeds skeptisch over het hele spirituele gebeuren, maar dit kan bijna geen toeval zijn.

11-10-2019 : E
Ik zag 333 en 33 en besloot daar op te zoeken. Het verhaal hierboven is treffend!

14-09-2019 : Richard
Ik heb al vanaf mijn jeugd dat ik overal 333 zie, het hoort ondertussen bij mijn leven en het voelt goed. Ik ga ook een hele grote tattoo zetten met 333,voor de rest van mij leven.. Mvg"Richard


333 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 3:33 of 333

4 redenen waarom je 3:33 ziet - de betekenis van 333

Heb je net 3:33 gezien? Heb vertrouwen dat je hierheen geleid bent om de betekenis van 333 te ontrafelen.

Het universum communiceert met je via de goddelijke tekenen en deze tekens dienen als aanwijzingen voor je levensreis. Bijvoorbeeld, zie je vele malen 3-cijferige nummer patronen zoals 3:33 in een droom of wanneer je ergens een blik op werpt, zoals de klok of een kassabonnetje enz, enz..?

333 Zien heeft een gemeenschappelijke betekenis en het is een teken van de engelen of hoge vibrationele wezens dat er iets belangrijk is dat je moet weten op dit moment van je leven.

Wees er bewust van dat dit bericht van hoge vibrationele wezens komt, ze zijn hier om je te vertellen dat je volledig wordt beschermd, geliefd, en op het juiste pad in je leven bent. Je wordt altijd beschermd op je levensweg.

Dus als je overal 333 ziet, is het een boodschap van de engelen voor aanmoediging en kracht, om je er op te wijzen dat de beste dingen in het leven door volharding komen. Of je nu net een tegenslag in je carrière hebt gehad, bezig met relatie problemen, geconfronteerd met gezondheidsproblemen of je voelt je gewoon hopeloos, vergeet niet dat dingen in een handomdraai anders kunnen zijn. Alles wat je hoeft te doen is vooruit blijven gaan en er op vertrouwen dat je veilig bent. De late Amerikaans filosoof Wayne Dyer zei dat het beste, "Als je wist wie er ten alle tijden naast je liep, op het pad dat je hebt gekozen, zou je nooit meer angst of twijfel ondervinden."

Nummer 3 is het getal van creativiteit en heeft een speciale band met de spirit. Dit komt omdat het spirituele rijk de creatieve bron is waaruit alle dingen voortkomen.

Nummer 3 is het nummer van creatieve manifestaties en kan worden gevonden in spirituele en religieuze symboliek over de hele wereld. Wanneer dit nummer drie opeenvolgende keren verschijnt, zoals het doet in engelennummer 333, draagt het een nog sterkere spirituele boodschap rechtstreeks van de Bron.

Bovenal, herhaaldelijk 333 zien kan ook een andere betekenis voor je hebben en het is belangrijk om bewust te observeren wat 333 betekent voor je. Om te beginnen zijn hier 4 gemeenschappelijke spirituele betekenissen en redenen waarom je engelennummer 333 ziet.


Nummer Sequentie 3331e Betekenis van 333: Spirituele Verlichte Wezens zijn bij je en je bent volledig beschermd

Spirituele verlichte wezens, die eens op aarde waren zijn met je, ze zijn hier om je te helpen wanneer je begeleiding of assistentie nodig hebt. Er zijn vele spirituele verlichte wezens, afkomstig uit de Universele Bron en hun wijsheid komt in vele vormen, maar de meest bekende meesters zijn Jezus, Saint Germain, Mozes, Boeddha, Quan Yin, Lao-Tzu en Yogananda.

Als je 333 herhaaldelijk ziet, alles wat je hoeft te doen is vragen om hun gezegende begeleiding, heb vertrouwen en je zult het ontvangen. Vertrouw er op dat je bent omringd, beschermd, geliefd en geleid door de spirituele meesters van onze planeet. Deze goddelijke wezens van hogere sferen sturen je bij op iedere stap van je levensweg.

Het getal 3, drie keer herhaald betekent dat je wordt beschermd door de goddelijkheid en wordt omringd door pure onvoorwaardelijke liefde.

Vooral als je in volledige harmonie met jezelf en het universum bent, en het is belangrijk om het evenwicht te bewaren zowel intern als extern.


2e Betekenis van 333: Het is tijd om je beslissing te nemen

Het zien van het nummer patroon 333 kan betekenen dat je een belangrijke beslissing moet nemen met betrekking tot waar je aan denkt.

Deze beslissing kan twee verschillende kanten op, afhankelijk van of je in harmonie met de universele intelligentie bent of niet.

Vandaar, als je op de goede weg bent, je beslissing kunt omzetten in een 999 soort van energie, die je dichter tot je probleem brengt. In dit geval, wat je beslissing ook was, je hebt de juiste keuze gemaakt en je hebt een einde gemaakt aan wat er in je geest omgaat.

Mocht je door een 999 beslissing minder worden geïnspireerd, ga dan voor een 666 beslissing. Deze beslissing is het resultaat van niet in harmonie zijn met jezelf. Uiteindelijk zul je opnieuw moeten beginnen. Omdat groei afkomstig kan zijn van ongemakken en ontberingen, uitdagende ervaringen zijn bedoeld om geleerd te worden zodat je kunt groeien. Je ziel weet al wat te doen en je hoeft alleen maar te luisteren naar wat goed voelt in je hart. De beste beslissingen zijn altijd gebaseerd op liefde. Kun je jezelf een tijd herinneren wanneer je beslissing was gebaseerd op angst? Wat was het resultaat van die beslissing?

Vergeet niet dat er altijd een andere meer geïnspireerde oplossing voor je zal zijn. Vertrouw erop dat het zal worden geopenbaard aan je, op het juiste moment wanneer je het nodig hebt.


3e Betekenis van 333: Laat je ziel de waarheid spreken

333 Zien is een teken om je waarheid te spreken met het uiten van je ware zelf. Het universum begeleid je om je stem te gebruiken voor het uiten van je emoties of het zet je gevoelens om in woorden op een manier die in overeenstemming is met je ziel. Het is wanneer je jouw waarheid spreekt dat je je ziel steunt en innerlijke vrede vind.

Echter, wanneer je jouw waarheid niet uitdrukt, zal de wijsheid van je lichaam je vertellen dat je niet afgestemd bent op je authentieke zelf. Wanneer dit gebeurt, gevoelens van ongemak komen aan de oppervlakte en dit is een teken je te laten weten dat je niet eerlijk bent en dat je je ziel verraadt. Bijvoorbeeld, geïrriteerd voelen kan een teken zijn dat je niet jouw waarheid uit wanneer je "JA" zegt om iets te doen, maar in feite je ziel spoort je aan om "NEE" te zeggen. Om deze reden is de betekenis van 333 luisteren naar je lichaam, je gevoelens opmerken en je waarheid spreken, zodat je uiteindelijk je kracht kunt terugnemen.

Verder, als je trauma hebt ervaren dat zwijgen heeft veroorzaakt, wanneer je je moest uitspreken of hulp moest zoeken, 333 zien is een teken je kracht te vinden om de angsten los te laten die in je keel vast zaten en zo kun je macht geven aan je stem en moedig je waarheid uiten.

Vaak, zul je ontdekken dat het vocaal uitdrukken van je waarheid zou kunnen leiden tot een moment van grote openbaring die zeer genezend kan zijn voor je. En wanneer je jouw waarheid met anderen deelt, kan het ook zeer genezend voor hen zijn.

Vergeet niet, het leven is altijd onderhevig aan verandering dus alles wat je kunt doen is om in harmonie met je ziel te zijn en je authentieke zelf kenbaar te maken wanneer je het gevoel hebt dat je begeleid wordt. En belangrijker nog, je waarheid spreken is te weten wanneer het de juiste tijd is om te delen.

Weet dat elke keer als je je oprecht uitspreekt, je het recht terug neemt om te worden gerespecteerd. Het is je geboorterecht. Het is bedoeld om je te uiten zoals je nog een kind was. En wat denk je? Dat kind leeft nog steeds in jou en wil nogmaals gehoord worden. Dus wanneer je 333 ziet, vertrouw dat het heelal je aanspoort om te komen spelen!

De late Maya Angelou, een Amerikaanse dichter, zei dat het beste: "Er is geen grotere lijdensweg dan het dragen van een onverteld verhaal in je."


4e Betekenis van 333: Gebruik je natuurlijke talenten

333 Zien is een goddelijke herinnering dat je een individueel onderdeel bent van het universum en samen maken we het hele universum. We zijn energetisch verbonden als één. Het doel van je leven is een co-creator te zijn met het universum en van deze wereld een betere plek te maken.

Door het zien van 333, kan het een bericht voor je zijn om de natuurlijke capaciteiten waarmee je geboren bent uit te breiden en iets heel bijzonders op aarde te creëren. Het gebruiken van je natuurlijke capaciteiten is een zekere manier voor je levensmissie.

Wanneer je 3:33 ziet, vergeet niet dat je een uniek wezen bent met natuurlijke aangeboren capaciteiten en talenten. Wanneer je begint met het verkennen van deze talenten en jezelf ontwikkelt, geef je jouw gift terug aan de mensheid door het verhogen van de trillingen van de aarde.


Luisteren naar de berichten van je engelen

Het zien van engelennummer 333 kan opwindend en griezelig zijn, en bijna een mystieke ervaring. Maar het gevoel dat je een speciaal doel hebt te vervullen, kan bij sommige mensen angst veroorzaken. Hoe weet je wat je hogere doel is en hoe je het kunt vervullen?

Engelennummer 333 is een roeping om je in te zetten voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Terwijl je je spirituele potentieel ontwikkelt, zul je zeker kansen tegenkomen om je talenten te gebruiken om anderen te helpen.

Als je engelennummer 333 regelmatig ziet, moet je elke dag even de tijd nemen om je geest tot rust te brengen en te luisteren naar de boodschap van de Spirit die je beschermengelen sturen.

Wanneer we de geest tot rust brengen door middel van meditatie en creatieve activiteit, openen we ons hart voor berichten van de engelen en komen we in vibratie op één lijn met de Bron, dat is hoe we onze verlangens manifesteren en ons doel vervullen.


Wees blij en gelukkig

Een ander belangrijk symbool van engelennummer 333 is vreugde. Het leven op aarde wordt verondersteld een speelse, vrolijke en gelukkige ervaring te zijn. Maar zo vaak hebben we de neiging om stil te staan bij problemen en dingen die we willen bereiken in plaats van simpelweg te genieten van het hier zijn en deze zorgen in de hand van de heilige geest te laten.

Neem je het leven serieus, werk je constant en heb je nooit tijd voor plezier of stel je plezier altijd uit? Dan is het zien van engelennummer 333 absoluut een boodschap voor jou: sta jezelf toe om vreugde en plezier te ervaren.

We gaan vaak door het leven op zoek naar een balans tussen werk en spel en we hebben altijd de neiging om in één van deze te berusten en worstelen om de harmonie tussen hen te vinden. Welnu, dit is de boodschap die de engelen je sturen. Om vreugdevol te zijn hoef je niet te wachten tot je klaar bent met je 9-5 baan om gelukzaligheid in je leven te ervaren.

Geef jezelf toestemming om een aangename kop koffie te drinken met een vriend, bewonder en sta versteld van onze prachtige natuur op weg naar je werk en maak je geen zorgen over de taken die je moet uitvoeren, want er is genoeg tijd voor hen zodra je je innerlijke vreugde en vrede vind.

Omdat het vinden en leven in een work-play balans je zoveel kracht geeft om alles te bereiken wat je wilt. Vertrouw op de engelen en doe meer van waar je van houdt.

Nummer 333 heeft ook betrekking op nummer 9 (3 + 3 + 3 = 9) en engelennummer 9.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 9


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Spiegelwerk oefenen

Bewustwording - Bewustzijn - Zelfbewustzijn

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Ankertjes 286

Toeval ... hoe doe je dat?


Deel ons op:

15-08-2021 : Lottie
Ik zie heel vaak getallen als 02.22 ( best vaak ) en 03.33 nu ( verder ook 04.44 of 11.11 enzo Maar ik luisterde vandaag heel goed naar deze uitleg, en alles klopt weer eens .. ik zit niet goed in mn vel mn ziel ,ik ben al een tijd ziek en mis allle vreugde en gebruik ook mn talenten niet meer Ik voel ook dat kleine kind in me , die vraagt niet zo gevangen te zijn. Net zo als ik ..... Zou zo graag leven ipv overleven .. Het heeft allemaal een rede ... en ik lees altijd jullie uitleg en het klopt steeds weer. Daarvoor ben ik jullie heel erg dankbaar . Ik hoop nu dat de uitleg die klopt eens een positieve kant opgaat . En dat ik niet blijf steken in het negatieve en ik doe echt mn best positief te zijn. Maar de omstandigheden zijn steeds naar. Ik zou zo graag weer eens plezier hebben, en dat kind helpen wat ik steeds wegstuur eigenlijk...ik hoop dat het gaat lukken om het kind in me te koesteren ipv op te sluiten. Nogmaals dank voor jullie uitleg.

01-05-2021 : Julia
Heb eerst vanacht 222 gezien op de klok en nu zie ik 333 ik kijk voor de rest amper hoe laat het is en ben gaan Googlen en ik heb het idee dat iets met me wil communiceren. Mijn. Leven is mijn idee niet wat het zijn moet. En ik zoek antwoorden. Mijn oma en ik waren heel close en ze is onlangs overleden heeft ze misschien een boodschap voor me?

07-03-2021 : Gemma
Gisteren zag Ik 444 op de klok en vandaag 333

28-01-2021 : Helena
Ik word altijd meerdere keren wakker snachts en kijk dan altijd hoe laat t is. Vannacht was t 3:33. Wat ik anders nooit doe als ik een bijzondere tijd zie (wat ook maar zelden gebeurd) ik maakte er n foto van. En ik zocht de betekenis op. Het klopt feilloos met waar ik nu ben in mijn leven! Prachtig. Dank je wel voor de uitleg. Heel fijn!

18-01-2021 : Annelies
Ik word drie nachten op rij wakker uit mijn droom en zie achtereenvolgens de volgende gelijke getallen op de klok: 04:04, 02:02 en 03:33... ik ken het fenomeen van periodes dezelfde getallen zien maar dit voelt anders. Om drie nachten achter elkaar uit mijn slaap gehaald te worden en als eerst die getallen te zien. Ik kamp met veel angsten de laatste tijd en het voelt nu toch wel alsof het een teken is dat ik niet alleen ben en dat er voor me gezorgd wordt...mag ik dat zo zien?

03-01-2021 : Jeannette
333 Leerzaam en dankbaar

30-11-2020 : Anita
Ik word heel vaak wakker snachts, en als ik dan kijk op de wekker staat er heel vaak 3:33. altijd dat getal. Ik ben er bang voor en heb de wekker snachts altijd van me af gedraaid. Ik durfde het nummer niet op te zoeken omdat ik dacht dat het iets duivels was. De helft van 666. Nu kom ik het toevallig tegen op pintrest. Engelengetallen. Ik ga me hier in verdiepen en mijn wekker ⏰ terug zetten zodat ik er nu met andere ogen naar kan kijken.

25-07-2020 : Trina
Ik wou even zeggen dat ik dit heb opgezocht omdat ik net een heel sterk gevoel van vreugde had, en ik dat zeker terug kon zien in dit artikel. Ik denk dat dit 1 van de duidelijkste artikels is die ik ooit heb gelezen over dit soort cijfers! Dankjewel voor dit artikel! Liefs mij

24-07-2020 : Cher
Na het overlijden van mijn dochtertje 15-5 constant het gevoel dat er iets is waar ik op moet letten, al meerdere keren om 3:33 wakker geworden. Weet nog niet hoe en wat maar hoop dat de zoektocht tot iets leidt wat nog meer kracht geeft voor de toekomst

15-04-2020 : Anita
Nu net. Ik zag 13.33 uur op mijn mobiel. Ik geef mijn mobiel een kus en zeg dankjewel engelen en terwijl ik dat doe poppen de secondes op en wat denk je 😯 13.33.33 uur. Ik had echt zo iets van wooow. Dit is wel heel bijzonder. ☺

25-10-2019 : Tinus
Ik ben totaal niet iemand die spiritueel is. Maar op een moment dat het bergafwaards ging in mijn leven, door mijn eigen foute beslissingen, werd ik regelmatig wakker op precies 03:33. In het begin was ik bang, maar in die tijd droomde ik ook erg vaak, en in die dromen zaten een soort waarschuwingen. Door deze gebeurtenissen realiseerde ik me dat ik fout bezig was, en heb mijn leven gebeterd. Ik word sindsdien eigenlijk nooit meer wakker om 03:33, maar zie nog steeds af en toe, op opvallende momenten in mijn leven, ineens het cijfer 333. Ik ben nog steeds skeptisch over het hele spirituele gebeuren, maar dit kan bijna geen toeval zijn.

11-10-2019 : E
Ik zag 333 en 33 en besloot daar op te zoeken. Het verhaal hierboven is treffend!

14-09-2019 : Richard
Ik heb al vanaf mijn jeugd dat ik overal 333 zie, het hoort ondertussen bij mijn leven en het voelt goed. Ik ga ook een hele grote tattoo zetten met 333,voor de rest van mij leven.. Mvg"Richard


333 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 3:33 of 333

4 redenen waarom je 3:33 ziet - de betekenis van 333

Heb je net 3:33 gezien? Heb vertrouwen dat je hierheen geleid bent om de betekenis van 333 te ontrafelen.

Het universum communiceert met je via de goddelijke tekenen en deze tekens dienen als aanwijzingen voor je levensreis. Bijvoorbeeld, zie je vele malen 3-cijferige nummer patronen zoals 3:33 in een droom of wanneer je ergens een blik op werpt, zoals de klok of een kassabonnetje enz, enz..?

333 Zien heeft een gemeenschappelijke betekenis en het is een teken van de engelen of hoge vibrationele wezens dat er iets belangrijk is dat je moet weten op dit moment van je leven.

Wees er bewust van dat dit bericht van hoge vibrationele wezens komt, ze zijn hier om je te vertellen dat je volledig wordt beschermd, geliefd, en op het juiste pad in je leven bent. Je wordt altijd beschermd op je levensweg.

Dus als je overal 333 ziet, is het een boodschap van de engelen voor aanmoediging en kracht, om je er op te wijzen dat de beste dingen in het leven door volharding komen. Of je nu net een tegenslag in je carrière hebt gehad, bezig met relatie problemen, geconfronteerd met gezondheidsproblemen of je voelt je gewoon hopeloos, vergeet niet dat dingen in een handomdraai anders kunnen zijn. Alles wat je hoeft te doen is vooruit blijven gaan en er op vertrouwen dat je veilig bent. De late Amerikaans filosoof Wayne Dyer zei dat het beste, "Als je wist wie er ten alle tijden naast je liep, op het pad dat je hebt gekozen, zou je nooit meer angst of twijfel ondervinden."

Nummer 3 is het getal van creativiteit en heeft een speciale band met de spirit. Dit komt omdat het spirituele rijk de creatieve bron is waaruit alle dingen voortkomen.

Nummer 3 is het nummer van creatieve manifestaties en kan worden gevonden in spirituele en religieuze symboliek over de hele wereld. Wanneer dit nummer drie opeenvolgende keren verschijnt, zoals het doet in engelennummer 333, draagt het een nog sterkere spirituele boodschap rechtstreeks van de Bron.

Bovenal, herhaaldelijk 333 zien kan ook een andere betekenis voor je hebben en het is belangrijk om bewust te observeren wat 333 betekent voor je. Om te beginnen zijn hier 4 gemeenschappelijke spirituele betekenissen en redenen waarom je engelennummer 333 ziet.


Nummer Sequentie 3331e Betekenis van 333: Spirituele Verlichte Wezens zijn bij je en je bent volledig beschermd

Spirituele verlichte wezens, die eens op aarde waren zijn met je, ze zijn hier om je te helpen wanneer je begeleiding of assistentie nodig hebt. Er zijn vele spirituele verlichte wezens, afkomstig uit de Universele Bron en hun wijsheid komt in vele vormen, maar de meest bekende meesters zijn Jezus, Saint Germain, Mozes, Boeddha, Quan Yin, Lao-Tzu en Yogananda.

Als je 333 herhaaldelijk ziet, alles wat je hoeft te doen is vragen om hun gezegende begeleiding, heb vertrouwen en je zult het ontvangen. Vertrouw er op dat je bent omringd, beschermd, geliefd en geleid door de spirituele meesters van onze planeet. Deze goddelijke wezens van hogere sferen sturen je bij op iedere stap van je levensweg.

Het getal 3, drie keer herhaald betekent dat je wordt beschermd door de goddelijkheid en wordt omringd door pure onvoorwaardelijke liefde.

Vooral als je in volledige harmonie met jezelf en het universum bent, en het is belangrijk om het evenwicht te bewaren zowel intern als extern.


2e Betekenis van 333: Het is tijd om je beslissing te nemen

Het zien van het nummer patroon 333 kan betekenen dat je een belangrijke beslissing moet nemen met betrekking tot waar je aan denkt.

Deze beslissing kan twee verschillende kanten op, afhankelijk van of je in harmonie met de universele intelligentie bent of niet.

Vandaar, als je op de goede weg bent, je beslissing kunt omzetten in een 999 soort van energie, die je dichter tot je probleem brengt. In dit geval, wat je beslissing ook was, je hebt de juiste keuze gemaakt en je hebt een einde gemaakt aan wat er in je geest omgaat.

Mocht je door een 999 beslissing minder worden geïnspireerd, ga dan voor een 666 beslissing. Deze beslissing is het resultaat van niet in harmonie zijn met jezelf. Uiteindelijk zul je opnieuw moeten beginnen. Omdat groei afkomstig kan zijn van ongemakken en ontberingen, uitdagende ervaringen zijn bedoeld om geleerd te worden zodat je kunt groeien. Je ziel weet al wat te doen en je hoeft alleen maar te luisteren naar wat goed voelt in je hart. De beste beslissingen zijn altijd gebaseerd op liefde. Kun je jezelf een tijd herinneren wanneer je beslissing was gebaseerd op angst? Wat was het resultaat van die beslissing?

Vergeet niet dat er altijd een andere meer geïnspireerde oplossing voor je zal zijn. Vertrouw erop dat het zal worden geopenbaard aan je, op het juiste moment wanneer je het nodig hebt.


3e Betekenis van 333: Laat je ziel de waarheid spreken

333 Zien is een teken om je waarheid te spreken met het uiten van je ware zelf. Het universum begeleid je om je stem te gebruiken voor het uiten van je emoties of het zet je gevoelens om in woorden op een manier die in overeenstemming is met je ziel. Het is wanneer je jouw waarheid spreekt dat je je ziel steunt en innerlijke vrede vind.

Echter, wanneer je jouw waarheid niet uitdrukt, zal de wijsheid van je lichaam je vertellen dat je niet afgestemd bent op je authentieke zelf. Wanneer dit gebeurt, gevoelens van ongemak komen aan de oppervlakte en dit is een teken je te laten weten dat je niet eerlijk bent en dat je je ziel verraadt. Bijvoorbeeld, geïrriteerd voelen kan een teken zijn dat je niet jouw waarheid uit wanneer je "JA" zegt om iets te doen, maar in feite je ziel spoort je aan om "NEE" te zeggen. Om deze reden is de betekenis van 333 luisteren naar je lichaam, je gevoelens opmerken en je waarheid spreken, zodat je uiteindelijk je kracht kunt terugnemen.

Verder, als je trauma hebt ervaren dat zwijgen heeft veroorzaakt, wanneer je je moest uitspreken of hulp moest zoeken, 333 zien is een teken je kracht te vinden om de angsten los te laten die in je keel vast zaten en zo kun je macht geven aan je stem en moedig je waarheid uiten.

Vaak, zul je ontdekken dat het vocaal uitdrukken van je waarheid zou kunnen leiden tot een moment van grote openbaring die zeer genezend kan zijn voor je. En wanneer je jouw waarheid met anderen deelt, kan het ook zeer genezend voor hen zijn.

Vergeet niet, het leven is altijd onderhevig aan verandering dus alles wat je kunt doen is om in harmonie met je ziel te zijn en je authentieke zelf kenbaar te maken wanneer je het gevoel hebt dat je begeleid wordt. En belangrijker nog, je waarheid spreken is te weten wanneer het de juiste tijd is om te delen.

Weet dat elke keer als je je oprecht uitspreekt, je het recht terug neemt om te worden gerespecteerd. Het is je geboorterecht. Het is bedoeld om je te uiten zoals je nog een kind was. En wat denk je? Dat kind leeft nog steeds in jou en wil nogmaals gehoord worden. Dus wanneer je 333 ziet, vertrouw dat het heelal je aanspoort om te komen spelen!

De late Maya Angelou, een Amerikaanse dichter, zei dat het beste: "Er is geen grotere lijdensweg dan het dragen van een onverteld verhaal in je."


4e Betekenis van 333: Gebruik je natuurlijke talenten

333 Zien is een goddelijke herinnering dat je een individueel onderdeel bent van het universum en samen maken we het hele universum. We zijn energetisch verbonden als één. Het doel van je leven is een co-creator te zijn met het universum en van deze wereld een betere plek te maken.

Door het zien van 333, kan het een bericht voor je zijn om de natuurlijke capaciteiten waarmee je geboren bent uit te breiden en iets heel bijzonders op aarde te creëren. Het gebruiken van je natuurlijke capaciteiten is een zekere manier voor je levensmissie.

Wanneer je 3:33 ziet, vergeet niet dat je een uniek wezen bent met natuurlijke aangeboren capaciteiten en talenten. Wanneer je begint met het verkennen van deze talenten en jezelf ontwikkelt, geef je jouw gift terug aan de mensheid door het verhogen van de trillingen van de aarde.


Luisteren naar de berichten van je engelen

Het zien van engelennummer 333 kan opwindend en griezelig zijn, en bijna een mystieke ervaring. Maar het gevoel dat je een speciaal doel hebt te vervullen, kan bij sommige mensen angst veroorzaken. Hoe weet je wat je hogere doel is en hoe je het kunt vervullen?

Engelennummer 333 is een roeping om je in te zetten voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Terwijl je je spirituele potentieel ontwikkelt, zul je zeker kansen tegenkomen om je talenten te gebruiken om anderen te helpen.

Als je engelennummer 333 regelmatig ziet, moet je elke dag even de tijd nemen om je geest tot rust te brengen en te luisteren naar de boodschap van de Spirit die je beschermengelen sturen.

Wanneer we de geest tot rust brengen door middel van meditatie en creatieve activiteit, openen we ons hart voor berichten van de engelen en komen we in vibratie op één lijn met de Bron, dat is hoe we onze verlangens manifesteren en ons doel vervullen.


Wees blij en gelukkig

Een ander belangrijk symbool van engelennummer 333 is vreugde. Het leven op aarde wordt verondersteld een speelse, vrolijke en gelukkige ervaring te zijn. Maar zo vaak hebben we de neiging om stil te staan bij problemen en dingen die we willen bereiken in plaats van simpelweg te genieten van het hier zijn en deze zorgen in de hand van de heilige geest te laten.

Neem je het leven serieus, werk je constant en heb je nooit tijd voor plezier of stel je plezier altijd uit? Dan is het zien van engelennummer 333 absoluut een boodschap voor jou: sta jezelf toe om vreugde en plezier te ervaren.

We gaan vaak door het leven op zoek naar een balans tussen werk en spel en we hebben altijd de neiging om in één van deze te berusten en worstelen om de harmonie tussen hen te vinden. Welnu, dit is de boodschap die de engelen je sturen. Om vreugdevol te zijn hoef je niet te wachten tot je klaar bent met je 9-5 baan om gelukzaligheid in je leven te ervaren.

Geef jezelf toestemming om een aangename kop koffie te drinken met een vriend, bewonder en sta versteld van onze prachtige natuur op weg naar je werk en maak je geen zorgen over de taken die je moet uitvoeren, want er is genoeg tijd voor hen zodra je je innerlijke vreugde en vrede vind.

Omdat het vinden en leven in een work-play balans je zoveel kracht geeft om alles te bereiken wat je wilt. Vertrouw op de engelen en doe meer van waar je van houdt.

Nummer 333 heeft ook betrekking op nummer 9 (3 + 3 + 3 = 9) en engelennummer 9.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 9


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Spirituele thema's om je zoektocht naar betekenis te verrijken

Bewustzijn. Bewustzijn vergroten. Bewustzijn verruimen

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Synchroniciteit

De innerlijke weg naar leiderschap


Deel ons op:

15-08-2021 : Lottie
Ik zie heel vaak getallen als 02.22 ( best vaak ) en 03.33 nu ( verder ook 04.44 of 11.11 enzo Maar ik luisterde vandaag heel goed naar deze uitleg, en alles klopt weer eens .. ik zit niet goed in mn vel mn ziel ,ik ben al een tijd ziek en mis allle vreugde en gebruik ook mn talenten niet meer Ik voel ook dat kleine kind in me , die vraagt niet zo gevangen te zijn. Net zo als ik ..... Zou zo graag leven ipv overleven .. Het heeft allemaal een rede ... en ik lees altijd jullie uitleg en het klopt steeds weer. Daarvoor ben ik jullie heel erg dankbaar . Ik hoop nu dat de uitleg die klopt eens een positieve kant opgaat . En dat ik niet blijf steken in het negatieve en ik doe echt mn best positief te zijn. Maar de omstandigheden zijn steeds naar. Ik zou zo graag weer eens plezier hebben, en dat kind helpen wat ik steeds wegstuur eigenlijk...ik hoop dat het gaat lukken om het kind in me te koesteren ipv op te sluiten. Nogmaals dank voor jullie uitleg.

01-05-2021 : Julia
Heb eerst vanacht 222 gezien op de klok en nu zie ik 333 ik kijk voor de rest amper hoe laat het is en ben gaan Googlen en ik heb het idee dat iets met me wil communiceren. Mijn. Leven is mijn idee niet wat het zijn moet. En ik zoek antwoorden. Mijn oma en ik waren heel close en ze is onlangs overleden heeft ze misschien een boodschap voor me?

07-03-2021 : Gemma
Gisteren zag Ik 444 op de klok en vandaag 333

28-01-2021 : Helena
Ik word altijd meerdere keren wakker snachts en kijk dan altijd hoe laat t is. Vannacht was t 3:33. Wat ik anders nooit doe als ik een bijzondere tijd zie (wat ook maar zelden gebeurd) ik maakte er n foto van. En ik zocht de betekenis op. Het klopt feilloos met waar ik nu ben in mijn leven! Prachtig. Dank je wel voor de uitleg. Heel fijn!

18-01-2021 : Annelies
Ik word drie nachten op rij wakker uit mijn droom en zie achtereenvolgens de volgende gelijke getallen op de klok: 04:04, 02:02 en 03:33... ik ken het fenomeen van periodes dezelfde getallen zien maar dit voelt anders. Om drie nachten achter elkaar uit mijn slaap gehaald te worden en als eerst die getallen te zien. Ik kamp met veel angsten de laatste tijd en het voelt nu toch wel alsof het een teken is dat ik niet alleen ben en dat er voor me gezorgd wordt...mag ik dat zo zien?

03-01-2021 : Jeannette
333 Leerzaam en dankbaar

30-11-2020 : Anita
Ik word heel vaak wakker snachts, en als ik dan kijk op de wekker staat er heel vaak 3:33. altijd dat getal. Ik ben er bang voor en heb de wekker snachts altijd van me af gedraaid. Ik durfde het nummer niet op te zoeken omdat ik dacht dat het iets duivels was. De helft van 666. Nu kom ik het toevallig tegen op pintrest. Engelengetallen. Ik ga me hier in verdiepen en mijn wekker ⏰ terug zetten zodat ik er nu met andere ogen naar kan kijken.

25-07-2020 : Trina
Ik wou even zeggen dat ik dit heb opgezocht omdat ik net een heel sterk gevoel van vreugde had, en ik dat zeker terug kon zien in dit artikel. Ik denk dat dit 1 van de duidelijkste artikels is die ik ooit heb gelezen over dit soort cijfers! Dankjewel voor dit artikel! Liefs mij

24-07-2020 : Cher
Na het overlijden van mijn dochtertje 15-5 constant het gevoel dat er iets is waar ik op moet letten, al meerdere keren om 3:33 wakker geworden. Weet nog niet hoe en wat maar hoop dat de zoektocht tot iets leidt wat nog meer kracht geeft voor de toekomst

15-04-2020 : Anita
Nu net. Ik zag 13.33 uur op mijn mobiel. Ik geef mijn mobiel een kus en zeg dankjewel engelen en terwijl ik dat doe poppen de secondes op en wat denk je 😯 13.33.33 uur. Ik had echt zo iets van wooow. Dit is wel heel bijzonder. ☺

25-10-2019 : Tinus
Ik ben totaal niet iemand die spiritueel is. Maar op een moment dat het bergafwaards ging in mijn leven, door mijn eigen foute beslissingen, werd ik regelmatig wakker op precies 03:33. In het begin was ik bang, maar in die tijd droomde ik ook erg vaak, en in die dromen zaten een soort waarschuwingen. Door deze gebeurtenissen realiseerde ik me dat ik fout bezig was, en heb mijn leven gebeterd. Ik word sindsdien eigenlijk nooit meer wakker om 03:33, maar zie nog steeds af en toe, op opvallende momenten in mijn leven, ineens het cijfer 333. Ik ben nog steeds skeptisch over het hele spirituele gebeuren, maar dit kan bijna geen toeval zijn.

11-10-2019 : E
Ik zag 333 en 33 en besloot daar op te zoeken. Het verhaal hierboven is treffend!

14-09-2019 : Richard
Ik heb al vanaf mijn jeugd dat ik overal 333 zie, het hoort ondertussen bij mijn leven en het voelt goed. Ik ga ook een hele grote tattoo zetten met 333,voor de rest van mij leven.. Mvg"Richard