Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

23:23 Betekenis 23. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 23:23 of 2323

Heb je net 23:23 gezien?

Engelennummer 23 is een boodschap van de engelen, zij moedigen je aan om in jezelf te geloven en in de kwaliteit van je natuurlijke vaardigheden.

Het Universum zend je een symbolische boodschap voor je spirituele groei. Het Universum spreekt altijd tot ons doormiddel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen.


Betekenis van nummer 23

Nummer 23 is samengesteld uit de energieën en kenmerken van nummer 2 en nummer 3. Nummer 2 resoneert met dualiteit en evenwicht, diplomatie en samenwerking, vertrouwen, plicht en service en je goddelijk levensdoel en zielsmissie. Nummer 3 brengt de trillingen van vreugde en optimisme, zelf-expressie en creativiteit, expansie en groei, aanmoediging en bijstand, manifesteren en manifestatie. Dit maakt nummer 23 een getal van dualiteit, charisma, communicatie en gemeenschap.

Een andere manier om nummer 23 te zien is als een speciale uitdrukking van nummer 5, omdat 2 + 3 = 5. Nummer 5 is verbonden met de zintuigen, genoegens en verandering. Op deze manier kunnen je engelen vertellen dat er een plotselinge en zeer positieve verandering onderweg kan zijn.

Engelennummer 23 is een bericht dat de engelen en spirituele verlichte wezens bij je zijn en je helpen met je geloof en vertrouwen in het universum, terwijl je ijverig werkt om je hoogste verlangens en aspiraties te manifesteren. Wanneer je een gevoel van twijfel of angst hebt vraag je engelen voor hulp en begeleiding.

Engelennummer 23 is een boodschap die je aanmoedigt om je natuurlijke vaardigheden te gebruiken, talenten en creativiteit om vreugde en geluk te brengen in je leven en in dat van anderen. Communiceer eerlijk en openlijk met anderen en streef ernaar om anderen te helpen in je dagelijkse leven. Wat je uitzend naar het heelal komt naar je terug, dus houd een positieve houding en een optimistische kijk om ervoor te zorgen dat alles in je leven evenwichtig en harmonieus blijft.


Dezelfde getallen zien 23:23 of 2323Betekenis van 23:23

Nummer 2323 brengt de trillingen, de kenmerken en de energieën van nummer 2 en nummer 3, en in nummer 2323 verschijnt de 2 en de 3 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invoeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 2323 is een getal dat vooral wordt geassocieerd met creativiteit, manifestatie en het sturen van energie, het raadt je aan om je persoonlijke vrijheid uit te drukken op een unieke en innovatieve manier. Nummer 2323 is een boodschap om positief en optimistisch te blijven over je toekomst en lot, en geef eventuele zorgen en angsten aan de engelen voor genezing en transmutatie. Met behulp van positieve affirmaties, handhaaf een positieve houding en concentreer op een succesvolle en bevredigende toekomst en je wensen en verlangens zullen zich manifesteren in je leven.

Engelennummer 2323 brengt bevestiging dat je gebeden zijn beantwoord en de engelen waken over je, begeleiden, helpen en zorgen ervoor dat je wensen tot bloei komen. Dingen komen samen voor je, ze brengen evenwicht en stabiliteit op vele aspecten van je leven.

Gebruik je goddelijke vaardigheden om je gedachten, intenties en handelingen te begeleiden in het positieve en opbeurende manieren, uit je waarheid met vertrouwen en communiceer met anderen op een spiritueel niveau.

De 23:23 uur betekent dat je onderworpen bent aan beweging. Maak je klaar om op reis te gaan! Dit zou met zaken te kunnen hebben, maar neem de tijd om in jezelf te kijken omdat de reis ook met je persoonlijke leven te maken kan hebben, het is aan jou om te bepalen van welke aard deze reis is. Misschien sta je aan de vooravond van een nieuwe spirituele reis.

De engelen zullen je helpen om een flexibel persoon te worden met een open geest. Je hebt de capaciteit om jezelf aan te passen aan alle soorten situaties en dat is zeer indrukwekkend! Je hebt een aangeboren gave om te communiceren over je ideeën met degenen om je heen en de capaciteit dat anderen met aandacht naar je luisteren. Dit maakt je een goede intermediair waardoor mensen je met grote geheimen kunnen vertrouwen!

Op dit moment profiteer je van aanzienlijke bescherming namens de engelachtige wereld. De engelen begeleiden je in je spirituele ontwikkeling, dus maak goed gebruik van deze bundel van licht voor de vooruitgang in je leven met sereniteit. Je hebt de mogelijkheid om je doelstellingen te bereiken. Alles wat je hoeft te doen is het vastleggen van je levenspad die goed voor je is, die goed voelt. Dit kunnen wijzigingen met zich mee brengen in je gewoontes maar dat zal je een hoop goed doen!

Blijf vertrouwen en weet dat je er niet alleen voor staat, heb je een vraag, vraag gewoon en het antwoord komt, beloof ik je!

Don't Worry Be Happy

Nummer 2323 heeft ook betrekking op nummer 1 (2 + 3 + 2 + 3 = 10, 1 + 0 = 1) en engelennummer 1.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 1


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Tekenen dat je derde oog begint te zien

Bewustzijn - Onderbewustzijn - Hoger bewustzijn

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Onverwachte Wonderen


Deel ons op:

13-11-2021 : Anne
🙏

12-11-2021 : Guus Heinhuis
Beste, ik krijg al een x aantal keren 11:11 te zien. Waar mijn beschermengelen en lichtwezens mij proberen duidelijk te maken, dat ik mij zou moeten manifesteren in deze maatschappij. Ik haalde gisteren op 11-11 mijn medicatie op. Ik ben geboren in november wat duidt op de maand 11. Ik kan dit echter niet negeren, gezien het feit ik een HSP-er ben en als kers op de taart óók nog eens paranormaal zeer ontwikkeld ben, alhoewel ik de numerologie niet beheers. Ik heb hier gehoor aan gegeven, mede dankzij deze site van Helderziende paragnosten. Ik heb verdriet om mijn zoontje. Mijn zoontje en ik leven al bijna 8 jaar en zeven maanden in doffe ellende door moeder. Er loopt een rechtzaak waarin moeder mij uit het ouderlijk gezag wil laten zetten. Mijn zoontje en ik worden zeer onderdrukt in ons zijn. De rechtzaak ligt op de rol van 15 december a.s.. De RvdK heeft een rapportage gemaakt, wat nergens op lijkt. Waarin "zij" proberen gehakt van mij te maken. Ik heb sinds gisteren mijn heldere blik op dit verslag geworpen. Er staan zoveel tegenstrijdigheden in. Ongelofelijk en zeker onacceptabel! Ik heb sinds gisteren voor het eerst eerst veel zaken helder en feitelijk kunnen krijgen op schrift. Vandaag wederom er mee verder gegaan. Ik voel mij steeds krachtiger worden door voor eens voor altijd de waarheid feitelijk kunnen maken om mijn zoontje en mijzelf hiervan te kunnen ontdoen. Zojuist zag ik 23:23 op de wekker staan en ik was wederom alleen maar bezig met de aankomende zitting. Ik ben dit op gaan zoeken. De betekenis is GEWELDIG! Wat geven mijn beschermengelen en mijn verlichte wezens mij mooie boodschappen door. Ik was opnieuw bang dat ik mijn zoontje door eindelijk van mijn hart geen moordkuil meer te maken, waardoor ik dan ook lichamelijk ziek ben, kwijt te raken. Deze bevestiging is geweldig! Ik geef mijn angsten aan mijn engelen. Ik ben mij mijn leven al bewust van het universum. Ik steun het hogere doel al mijn hele leven. Met een traan van intens verdriet en intens geluk typ ik mijn verhaal. Ik wist al dat dit goed zou komen, door mijn helder wetende gave. Ik heb mij overgegeven aan de Bron met de onzelfbaatzuchtige gedachte, dat wanneer ik mijn zoontje hier de komende jaren niet meer zal zien, ik dit zal accepteren. Ik ben een goede vader en ik wil absoluut dat mijn zoontje aan mijn zijde is. Wij kennen elkaar al door meerdere cyclussen. Toen ik hem voor het eerst in de ogen keek toen hij alreeds 3 maanden oud was, ervaarde wij beiden een moment van zielsherkenning. Mijn zoontje is geboren met cocaïne in zijn urine langs de weg in de berm. Moeder heeft hem de dag na zijn geboorte alleen afkicken achtergelaten zonder de artsen hier van op de hoogte te stellen, las ik in de rapportage van de RvdK. Dit doet mij veel pijn en ga dit oosten voor eens en voor altijd! Bedankt voor deze betrouwbare site! Ik wens jullie allen veel liefde toe! Ga nooit offline hahaha Bedankt!!!!!! Zeer warme groet, (Guus) Augustinus Heinrich Heinhuis.

08-09-2021 : Charlotte
Wauw, precies raak .. en mn tas staat letterlijk gepakt om te reizen! Wat een bemoedigende woorden. En al ga ik niet ver reizen, ik pak mn tas en reis precies als gezegd naar een andere bestemming. Alles klopt weer. Dank jullie wel!

12-08-2021 : Lucas
Nou, ik heb echt een moeilijke tijd achter de rug! Uit een relatie gegaan en toen spijt gehad en wilde terug bij me ex, 7 maanden over gedaan om hem terug te krijgen. Ik heb financiële schulden keek er nooit naar om. Tot ik vandaag weer bij me zusje ging slapen omdat ik dakloos ben en me ex vriend of vriendje maakt niet uit die helpt me niet omdat zijn vader vindt dat we te snel gaan. 23:23 betekend voor mij dan ook. Meer naar jezelf kijken en wie ik ben en doen waar ik van houd. Ik heb vandaag gehoopt dat ik een kamer mocht. Ik had nog geen geld binnen maar ik heb gesproken en mag morgen na mijn werk meteen in de kamer dus ben ik niet dakloos meer. Ik ben echt gezegend door 23;23 thnx.

29-07-2021 : Asashahazreël
Gewoon ff een woord van dank, een privilege aangereikt en me (en vervolgens anderen) steeds weer keer op keer verrijkt. Blessed be.

12-05-2021 : Gilbert Janssens
23.23. Kijk in de toekomst. Pak geen inentingen. Want dan zal je niet lang leven op deze aarde. Word aub wakker. We are the people. Love and Light.

11-04-2021 : Mario
Het getal 23 is al heel lang een eiknummer in mijn leven, ik schat va mijn 20e. Het getal van de liefde zei ik altijd. En 2323 zag ik altijd op de wekker. Na een omstreden levenswijze heb ik sinds een jaar het roer omgegooid richting de sobere en verantwoordelijkheid van het wat er nu nodig is. Ook ben ik begonnen met een cursus elkekeer als ik bang of onzeker was., fluisterde er een wolk je kan het, zet je ervaringen om in positieve zin. Kijk dan 3 dagen en je weet het. Dank voor de wind van warmte. Ik ben trots geslaagd. Nu op naar de rest! Dank❤️

24-12-2020 : Jeannette
2323 Ik voel me verlicht, dankbaar

16-12-2020 : Roosje
Zie de heledag door dubbele getallen

26-11-2020 : Lies
Ik was met mijn partner in gesprek.. ik wil erg graag een 3e kindje. Mijn partner voelt zich compleet met 2 kinderen. Ik ben daar elke keer best verdrietig over. Zo ook net. Toen ik na dit gesprek op mijn telefoon keek was t 23.23 ben benieuwd!!

04-11-2020 : Mag
Haast Iedere avond zie ik nr 23:23 op de klok

03-10-2020 : Menno
ik had net een gesprek met mijn moeder dat ik mijn leven ga veranderen en dat ik positieve veranderingen ga maken in mijn leven, En dat ik het gevoel heb dat ik word gestuurd naar succes. ik hang op en zie dat het het 23:23 op de klok staat. wat ik veel meemaak de laatste tijd als ik op de klok kijk. ik google 23;23 en ik kom op deze site. en lees de bevestiging van mijn gevoelens dit is zo diep dat er weer bevestigt word wat ik voel en zie dat ik op het juiste pad ben ik moet nou gaan vertrouwen dat ik de juiste stappen ga nemen want ik word zo zwaar beschermt ik ga slagen. Dank u wel ik zal u niet teleurstellen en ik zal terug geven wat ik krijg we leven eigenlijk in een mooie wereld maar ik zag het niet. the law of atraction realy works. think positive and be positive love is all around us be open to recieve

03-10-2020 : Carolien
Goedendag, Gisteren deed ik met een bevriend stel nog een drankje. De man wees naar klok op de telefoon waarop 23.23 te zien stond. Net keek op weer naar de tijd en zag ik deze tijd weer staan. Ik heb deze week een andere week dan andere weken. Ik ben veel alleen geweest. Ik had net vervoer geregeld voor het ophalen van 2 kledingkasten. Ik heb kleding in veel maten in dozen en het lukt me niet goed deze kleding uit te zoeken, te sorteren en weg te doen. Verder denk ik veel na over mijn relatie, of ik dit nog wel zo wil zoals het gaat. Heeft dat ook met dit getal te maken?

28-07-2020 : Alma
Ik ben geboren om 23.23 uur en kan alles bevestigen. Dit is de Story of my life. Ik kijk ook regelmatig op de klok op dit tijdstip en weet dan, dat 't helemaal goed zit.

27-05-2020 : Julian
Bijzonder

15-05-2020 : Gerdien
Het was net 23:23 toen ik de mobiel even checkte, en de batterij stond op 23%. Gisteren keek ik om 22:11 en stond de batterij op 21%. Bijna elke dag een getallenspelletje op mijn mobiel. Ik kom hier vaak even neuzen....

14-05-2020 : Marcel
Deze morgen 07 07. Nu 23 23. Gisteren 10 10 - 15 15

25-04-2020 : Vicky
Ik zie het tegenwoordig iedere avond. Ik dacht al wel dat het iets betekende, maar ben het nu pas gaan opzoeken.

24-03-2020 : Liz
Keek "toevallig" Ik zag de tijd 23.23 datum 23

17-03-2020 : Francis
Ten eerste dank ik GOD en al zijn engelen die telkens weer mij de juiste informatie geven en me behoeden van het negatieve en me verder begeleiden om een steentje bij te dragen en positief te blijven. Ook deel ik mijn ervaringen met de mensen die er open voor staan. Vooral in deze tijd is het soms moeilijk voor sommige mensen om bij het geloof in GOD en zijn engelen te behouden. GOD is liefde en zal je ook altijd het goede met je voor hebben. Ik ben blij dat ik de liefde daar van mag ervaren en deel en. Laat je lijden door de heilige geest om samen er iets goed van te maken in deze tijd want GOD heeft liefde voor ons allemaal je hoeft het aleen aan te nemen en het te delen en kenbaar maken dat God ons allen goed kent en dat het bijna tijd is voor verlossing dus pak die kans. Veel liefde gezondheid toe gewenst voor allen. grtjs francis

28-01-2020 : Chuck
Ik zie elke dag dubbele getallen wat ben ik blij met deze site, elke dag ben ik er op, meerde keren, ga zo door, dankjullie

30-12-2019 : Frederika
Net gestopt met schilderen van een van de 7 kinderportretjes...pak mijn tel. en zie 23u23....lees uitleg, alles wat ik lees heeft betrekking op het gene waar ik me bezig ben in mijn leven!! dank lieve Engelen voor jullie steun, liefde en kracht!!!

09-12-2019 : Kris
Dankjewel

19-11-2019 : Hanna
Ik zie vaker 23:23 maar ook 03:13 ik ga een moeilijke tijd door en hoop zo op antwoorden en een positieve uitkomst!

08-11-2019 : Dominique
Haai, 2323 is de 2e engelen nummer die ik binnen kreeg en binnen liet. Ik stel mij dan ook nu spiritueel open voor het zien van nummers en kreeg zo het ene naar het andere bericht binnen. Het geeft mij rust, vertrouwen en guidance dat ik op het goede pad zit.

21-10-2019 : Martin
Hoi, Nee, geen ervaring 'met het zien van 23:23', ervaring valt niet te delen derhalve... Wel fijn om te merken wat het getal 23 meer inhoudt, ik wist het niet, thanks. Mijn lievelingsgetal is normaal gesproken 22, verjaardagsdag, eerste huisnummer, 2 zwanen... 1 van mijn 3 voornamen is 'Michael', dat correspondeert met het priemgetal 23, en zo heb ik ineens vandaag eigenlijk van de weeromstuit 2 lievelingsgetallen: 22 & 23... Nogmaals dank!


23:23 Betekenis 23. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 23:23 of 2323

Heb je net 23:23 gezien?

Engelennummer 23 is een boodschap van de engelen, zij moedigen je aan om in jezelf te geloven en in de kwaliteit van je natuurlijke vaardigheden.

Het Universum zend je een symbolische boodschap voor je spirituele groei. Het Universum spreekt altijd tot ons doormiddel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen.


Betekenis van nummer 23

Nummer 23 is samengesteld uit de energieën en kenmerken van nummer 2 en nummer 3. Nummer 2 resoneert met dualiteit en evenwicht, diplomatie en samenwerking, vertrouwen, plicht en service en je goddelijk levensdoel en zielsmissie. Nummer 3 brengt de trillingen van vreugde en optimisme, zelf-expressie en creativiteit, expansie en groei, aanmoediging en bijstand, manifesteren en manifestatie. Dit maakt nummer 23 een getal van dualiteit, charisma, communicatie en gemeenschap.

Een andere manier om nummer 23 te zien is als een speciale uitdrukking van nummer 5, omdat 2 + 3 = 5. Nummer 5 is verbonden met de zintuigen, genoegens en verandering. Op deze manier kunnen je engelen vertellen dat er een plotselinge en zeer positieve verandering onderweg kan zijn.

Engelennummer 23 is een bericht dat de engelen en spirituele verlichte wezens bij je zijn en je helpen met je geloof en vertrouwen in het universum, terwijl je ijverig werkt om je hoogste verlangens en aspiraties te manifesteren. Wanneer je een gevoel van twijfel of angst hebt vraag je engelen voor hulp en begeleiding.

Engelennummer 23 is een boodschap die je aanmoedigt om je natuurlijke vaardigheden te gebruiken, talenten en creativiteit om vreugde en geluk te brengen in je leven en in dat van anderen. Communiceer eerlijk en openlijk met anderen en streef ernaar om anderen te helpen in je dagelijkse leven. Wat je uitzend naar het heelal komt naar je terug, dus houd een positieve houding en een optimistische kijk om ervoor te zorgen dat alles in je leven evenwichtig en harmonieus blijft.


Dezelfde getallen zien 23:23 of 2323Betekenis van 23:23

Nummer 2323 brengt de trillingen, de kenmerken en de energieën van nummer 2 en nummer 3, en in nummer 2323 verschijnt de 2 en de 3 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invoeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 2323 is een getal dat vooral wordt geassocieerd met creativiteit, manifestatie en het sturen van energie, het raadt je aan om je persoonlijke vrijheid uit te drukken op een unieke en innovatieve manier. Nummer 2323 is een boodschap om positief en optimistisch te blijven over je toekomst en lot, en geef eventuele zorgen en angsten aan de engelen voor genezing en transmutatie. Met behulp van positieve affirmaties, handhaaf een positieve houding en concentreer op een succesvolle en bevredigende toekomst en je wensen en verlangens zullen zich manifesteren in je leven.

Engelennummer 2323 brengt bevestiging dat je gebeden zijn beantwoord en de engelen waken over je, begeleiden, helpen en zorgen ervoor dat je wensen tot bloei komen. Dingen komen samen voor je, ze brengen evenwicht en stabiliteit op vele aspecten van je leven.

Gebruik je goddelijke vaardigheden om je gedachten, intenties en handelingen te begeleiden in het positieve en opbeurende manieren, uit je waarheid met vertrouwen en communiceer met anderen op een spiritueel niveau.

De 23:23 uur betekent dat je onderworpen bent aan beweging. Maak je klaar om op reis te gaan! Dit zou met zaken te kunnen hebben, maar neem de tijd om in jezelf te kijken omdat de reis ook met je persoonlijke leven te maken kan hebben, het is aan jou om te bepalen van welke aard deze reis is. Misschien sta je aan de vooravond van een nieuwe spirituele reis.

De engelen zullen je helpen om een flexibel persoon te worden met een open geest. Je hebt de capaciteit om jezelf aan te passen aan alle soorten situaties en dat is zeer indrukwekkend! Je hebt een aangeboren gave om te communiceren over je ideeën met degenen om je heen en de capaciteit dat anderen met aandacht naar je luisteren. Dit maakt je een goede intermediair waardoor mensen je met grote geheimen kunnen vertrouwen!

Op dit moment profiteer je van aanzienlijke bescherming namens de engelachtige wereld. De engelen begeleiden je in je spirituele ontwikkeling, dus maak goed gebruik van deze bundel van licht voor de vooruitgang in je leven met sereniteit. Je hebt de mogelijkheid om je doelstellingen te bereiken. Alles wat je hoeft te doen is het vastleggen van je levenspad die goed voor je is, die goed voelt. Dit kunnen wijzigingen met zich mee brengen in je gewoontes maar dat zal je een hoop goed doen!

Blijf vertrouwen en weet dat je er niet alleen voor staat, heb je een vraag, vraag gewoon en het antwoord komt, beloof ik je!

Don't Worry Be Happy

Nummer 2323 heeft ook betrekking op nummer 1 (2 + 3 + 2 + 3 = 10, 1 + 0 = 1) en engelennummer 1.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 1


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Uw advertentie hier

De Wet van Aantrekking

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Onverwachte Wonderen


Deel ons op:

13-11-2021 : Anne
🙏

12-11-2021 : Guus Heinhuis
Beste, ik krijg al een x aantal keren 11:11 te zien. Waar mijn beschermengelen en lichtwezens mij proberen duidelijk te maken, dat ik mij zou moeten manifesteren in deze maatschappij. Ik haalde gisteren op 11-11 mijn medicatie op. Ik ben geboren in november wat duidt op de maand 11. Ik kan dit echter niet negeren, gezien het feit ik een HSP-er ben en als kers op de taart óók nog eens paranormaal zeer ontwikkeld ben, alhoewel ik de numerologie niet beheers. Ik heb hier gehoor aan gegeven, mede dankzij deze site van Helderziende paragnosten. Ik heb verdriet om mijn zoontje. Mijn zoontje en ik leven al bijna 8 jaar en zeven maanden in doffe ellende door moeder. Er loopt een rechtzaak waarin moeder mij uit het ouderlijk gezag wil laten zetten. Mijn zoontje en ik worden zeer onderdrukt in ons zijn. De rechtzaak ligt op de rol van 15 december a.s.. De RvdK heeft een rapportage gemaakt, wat nergens op lijkt. Waarin "zij" proberen gehakt van mij te maken. Ik heb sinds gisteren mijn heldere blik op dit verslag geworpen. Er staan zoveel tegenstrijdigheden in. Ongelofelijk en zeker onacceptabel! Ik heb sinds gisteren voor het eerst eerst veel zaken helder en feitelijk kunnen krijgen op schrift. Vandaag wederom er mee verder gegaan. Ik voel mij steeds krachtiger worden door voor eens voor altijd de waarheid feitelijk kunnen maken om mijn zoontje en mijzelf hiervan te kunnen ontdoen. Zojuist zag ik 23:23 op de wekker staan en ik was wederom alleen maar bezig met de aankomende zitting. Ik ben dit op gaan zoeken. De betekenis is GEWELDIG! Wat geven mijn beschermengelen en mijn verlichte wezens mij mooie boodschappen door. Ik was opnieuw bang dat ik mijn zoontje door eindelijk van mijn hart geen moordkuil meer te maken, waardoor ik dan ook lichamelijk ziek ben, kwijt te raken. Deze bevestiging is geweldig! Ik geef mijn angsten aan mijn engelen. Ik ben mij mijn leven al bewust van het universum. Ik steun het hogere doel al mijn hele leven. Met een traan van intens verdriet en intens geluk typ ik mijn verhaal. Ik wist al dat dit goed zou komen, door mijn helder wetende gave. Ik heb mij overgegeven aan de Bron met de onzelfbaatzuchtige gedachte, dat wanneer ik mijn zoontje hier de komende jaren niet meer zal zien, ik dit zal accepteren. Ik ben een goede vader en ik wil absoluut dat mijn zoontje aan mijn zijde is. Wij kennen elkaar al door meerdere cyclussen. Toen ik hem voor het eerst in de ogen keek toen hij alreeds 3 maanden oud was, ervaarde wij beiden een moment van zielsherkenning. Mijn zoontje is geboren met cocaïne in zijn urine langs de weg in de berm. Moeder heeft hem de dag na zijn geboorte alleen afkicken achtergelaten zonder de artsen hier van op de hoogte te stellen, las ik in de rapportage van de RvdK. Dit doet mij veel pijn en ga dit oosten voor eens en voor altijd! Bedankt voor deze betrouwbare site! Ik wens jullie allen veel liefde toe! Ga nooit offline hahaha Bedankt!!!!!! Zeer warme groet, (Guus) Augustinus Heinrich Heinhuis.

08-09-2021 : Charlotte
Wauw, precies raak .. en mn tas staat letterlijk gepakt om te reizen! Wat een bemoedigende woorden. En al ga ik niet ver reizen, ik pak mn tas en reis precies als gezegd naar een andere bestemming. Alles klopt weer. Dank jullie wel!

12-08-2021 : Lucas
Nou, ik heb echt een moeilijke tijd achter de rug! Uit een relatie gegaan en toen spijt gehad en wilde terug bij me ex, 7 maanden over gedaan om hem terug te krijgen. Ik heb financiële schulden keek er nooit naar om. Tot ik vandaag weer bij me zusje ging slapen omdat ik dakloos ben en me ex vriend of vriendje maakt niet uit die helpt me niet omdat zijn vader vindt dat we te snel gaan. 23:23 betekend voor mij dan ook. Meer naar jezelf kijken en wie ik ben en doen waar ik van houd. Ik heb vandaag gehoopt dat ik een kamer mocht. Ik had nog geen geld binnen maar ik heb gesproken en mag morgen na mijn werk meteen in de kamer dus ben ik niet dakloos meer. Ik ben echt gezegend door 23;23 thnx.

29-07-2021 : Asashahazreël
Gewoon ff een woord van dank, een privilege aangereikt en me (en vervolgens anderen) steeds weer keer op keer verrijkt. Blessed be.

12-05-2021 : Gilbert Janssens
23.23. Kijk in de toekomst. Pak geen inentingen. Want dan zal je niet lang leven op deze aarde. Word aub wakker. We are the people. Love and Light.

11-04-2021 : Mario
Het getal 23 is al heel lang een eiknummer in mijn leven, ik schat va mijn 20e. Het getal van de liefde zei ik altijd. En 2323 zag ik altijd op de wekker. Na een omstreden levenswijze heb ik sinds een jaar het roer omgegooid richting de sobere en verantwoordelijkheid van het wat er nu nodig is. Ook ben ik begonnen met een cursus elkekeer als ik bang of onzeker was., fluisterde er een wolk je kan het, zet je ervaringen om in positieve zin. Kijk dan 3 dagen en je weet het. Dank voor de wind van warmte. Ik ben trots geslaagd. Nu op naar de rest! Dank❤️

24-12-2020 : Jeannette
2323 Ik voel me verlicht, dankbaar

16-12-2020 : Roosje
Zie de heledag door dubbele getallen

26-11-2020 : Lies
Ik was met mijn partner in gesprek.. ik wil erg graag een 3e kindje. Mijn partner voelt zich compleet met 2 kinderen. Ik ben daar elke keer best verdrietig over. Zo ook net. Toen ik na dit gesprek op mijn telefoon keek was t 23.23 ben benieuwd!!

04-11-2020 : Mag
Haast Iedere avond zie ik nr 23:23 op de klok

03-10-2020 : Menno
ik had net een gesprek met mijn moeder dat ik mijn leven ga veranderen en dat ik positieve veranderingen ga maken in mijn leven, En dat ik het gevoel heb dat ik word gestuurd naar succes. ik hang op en zie dat het het 23:23 op de klok staat. wat ik veel meemaak de laatste tijd als ik op de klok kijk. ik google 23;23 en ik kom op deze site. en lees de bevestiging van mijn gevoelens dit is zo diep dat er weer bevestigt word wat ik voel en zie dat ik op het juiste pad ben ik moet nou gaan vertrouwen dat ik de juiste stappen ga nemen want ik word zo zwaar beschermt ik ga slagen. Dank u wel ik zal u niet teleurstellen en ik zal terug geven wat ik krijg we leven eigenlijk in een mooie wereld maar ik zag het niet. the law of atraction realy works. think positive and be positive love is all around us be open to recieve

03-10-2020 : Carolien
Goedendag, Gisteren deed ik met een bevriend stel nog een drankje. De man wees naar klok op de telefoon waarop 23.23 te zien stond. Net keek op weer naar de tijd en zag ik deze tijd weer staan. Ik heb deze week een andere week dan andere weken. Ik ben veel alleen geweest. Ik had net vervoer geregeld voor het ophalen van 2 kledingkasten. Ik heb kleding in veel maten in dozen en het lukt me niet goed deze kleding uit te zoeken, te sorteren en weg te doen. Verder denk ik veel na over mijn relatie, of ik dit nog wel zo wil zoals het gaat. Heeft dat ook met dit getal te maken?

28-07-2020 : Alma
Ik ben geboren om 23.23 uur en kan alles bevestigen. Dit is de Story of my life. Ik kijk ook regelmatig op de klok op dit tijdstip en weet dan, dat 't helemaal goed zit.

27-05-2020 : Julian
Bijzonder

15-05-2020 : Gerdien
Het was net 23:23 toen ik de mobiel even checkte, en de batterij stond op 23%. Gisteren keek ik om 22:11 en stond de batterij op 21%. Bijna elke dag een getallenspelletje op mijn mobiel. Ik kom hier vaak even neuzen....

14-05-2020 : Marcel
Deze morgen 07 07. Nu 23 23. Gisteren 10 10 - 15 15

25-04-2020 : Vicky
Ik zie het tegenwoordig iedere avond. Ik dacht al wel dat het iets betekende, maar ben het nu pas gaan opzoeken.

24-03-2020 : Liz
Keek "toevallig" Ik zag de tijd 23.23 datum 23

17-03-2020 : Francis
Ten eerste dank ik GOD en al zijn engelen die telkens weer mij de juiste informatie geven en me behoeden van het negatieve en me verder begeleiden om een steentje bij te dragen en positief te blijven. Ook deel ik mijn ervaringen met de mensen die er open voor staan. Vooral in deze tijd is het soms moeilijk voor sommige mensen om bij het geloof in GOD en zijn engelen te behouden. GOD is liefde en zal je ook altijd het goede met je voor hebben. Ik ben blij dat ik de liefde daar van mag ervaren en deel en. Laat je lijden door de heilige geest om samen er iets goed van te maken in deze tijd want GOD heeft liefde voor ons allemaal je hoeft het aleen aan te nemen en het te delen en kenbaar maken dat God ons allen goed kent en dat het bijna tijd is voor verlossing dus pak die kans. Veel liefde gezondheid toe gewenst voor allen. grtjs francis

28-01-2020 : Chuck
Ik zie elke dag dubbele getallen wat ben ik blij met deze site, elke dag ben ik er op, meerde keren, ga zo door, dankjullie

30-12-2019 : Frederika
Net gestopt met schilderen van een van de 7 kinderportretjes...pak mijn tel. en zie 23u23....lees uitleg, alles wat ik lees heeft betrekking op het gene waar ik me bezig ben in mijn leven!! dank lieve Engelen voor jullie steun, liefde en kracht!!!

09-12-2019 : Kris
Dankjewel

19-11-2019 : Hanna
Ik zie vaker 23:23 maar ook 03:13 ik ga een moeilijke tijd door en hoop zo op antwoorden en een positieve uitkomst!

08-11-2019 : Dominique
Haai, 2323 is de 2e engelen nummer die ik binnen kreeg en binnen liet. Ik stel mij dan ook nu spiritueel open voor het zien van nummers en kreeg zo het ene naar het andere bericht binnen. Het geeft mij rust, vertrouwen en guidance dat ik op het goede pad zit.

21-10-2019 : Martin
Hoi, Nee, geen ervaring 'met het zien van 23:23', ervaring valt niet te delen derhalve... Wel fijn om te merken wat het getal 23 meer inhoudt, ik wist het niet, thanks. Mijn lievelingsgetal is normaal gesproken 22, verjaardagsdag, eerste huisnummer, 2 zwanen... 1 van mijn 3 voornamen is 'Michael', dat correspondeert met het priemgetal 23, en zo heb ik ineens vandaag eigenlijk van de weeromstuit 2 lievelingsgetallen: 22 & 23... Nogmaals dank!


23:23 Betekenis 23. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 23:23 of 2323

Heb je net 23:23 gezien?

Engelennummer 23 is een boodschap van de engelen, zij moedigen je aan om in jezelf te geloven en in de kwaliteit van je natuurlijke vaardigheden.

Het Universum zend je een symbolische boodschap voor je spirituele groei. Het Universum spreekt altijd tot ons doormiddel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen.


Betekenis van nummer 23

Nummer 23 is samengesteld uit de energieën en kenmerken van nummer 2 en nummer 3. Nummer 2 resoneert met dualiteit en evenwicht, diplomatie en samenwerking, vertrouwen, plicht en service en je goddelijk levensdoel en zielsmissie. Nummer 3 brengt de trillingen van vreugde en optimisme, zelf-expressie en creativiteit, expansie en groei, aanmoediging en bijstand, manifesteren en manifestatie. Dit maakt nummer 23 een getal van dualiteit, charisma, communicatie en gemeenschap.

Een andere manier om nummer 23 te zien is als een speciale uitdrukking van nummer 5, omdat 2 + 3 = 5. Nummer 5 is verbonden met de zintuigen, genoegens en verandering. Op deze manier kunnen je engelen vertellen dat er een plotselinge en zeer positieve verandering onderweg kan zijn.

Engelennummer 23 is een bericht dat de engelen en spirituele verlichte wezens bij je zijn en je helpen met je geloof en vertrouwen in het universum, terwijl je ijverig werkt om je hoogste verlangens en aspiraties te manifesteren. Wanneer je een gevoel van twijfel of angst hebt vraag je engelen voor hulp en begeleiding.

Engelennummer 23 is een boodschap die je aanmoedigt om je natuurlijke vaardigheden te gebruiken, talenten en creativiteit om vreugde en geluk te brengen in je leven en in dat van anderen. Communiceer eerlijk en openlijk met anderen en streef ernaar om anderen te helpen in je dagelijkse leven. Wat je uitzend naar het heelal komt naar je terug, dus houd een positieve houding en een optimistische kijk om ervoor te zorgen dat alles in je leven evenwichtig en harmonieus blijft.


Dezelfde getallen zien 23:23 of 2323Betekenis van 23:23

Nummer 2323 brengt de trillingen, de kenmerken en de energieën van nummer 2 en nummer 3, en in nummer 2323 verschijnt de 2 en de 3 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invoeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 2323 is een getal dat vooral wordt geassocieerd met creativiteit, manifestatie en het sturen van energie, het raadt je aan om je persoonlijke vrijheid uit te drukken op een unieke en innovatieve manier. Nummer 2323 is een boodschap om positief en optimistisch te blijven over je toekomst en lot, en geef eventuele zorgen en angsten aan de engelen voor genezing en transmutatie. Met behulp van positieve affirmaties, handhaaf een positieve houding en concentreer op een succesvolle en bevredigende toekomst en je wensen en verlangens zullen zich manifesteren in je leven.

Engelennummer 2323 brengt bevestiging dat je gebeden zijn beantwoord en de engelen waken over je, begeleiden, helpen en zorgen ervoor dat je wensen tot bloei komen. Dingen komen samen voor je, ze brengen evenwicht en stabiliteit op vele aspecten van je leven.

Gebruik je goddelijke vaardigheden om je gedachten, intenties en handelingen te begeleiden in het positieve en opbeurende manieren, uit je waarheid met vertrouwen en communiceer met anderen op een spiritueel niveau.

De 23:23 uur betekent dat je onderworpen bent aan beweging. Maak je klaar om op reis te gaan! Dit zou met zaken te kunnen hebben, maar neem de tijd om in jezelf te kijken omdat de reis ook met je persoonlijke leven te maken kan hebben, het is aan jou om te bepalen van welke aard deze reis is. Misschien sta je aan de vooravond van een nieuwe spirituele reis.

De engelen zullen je helpen om een flexibel persoon te worden met een open geest. Je hebt de capaciteit om jezelf aan te passen aan alle soorten situaties en dat is zeer indrukwekkend! Je hebt een aangeboren gave om te communiceren over je ideeën met degenen om je heen en de capaciteit dat anderen met aandacht naar je luisteren. Dit maakt je een goede intermediair waardoor mensen je met grote geheimen kunnen vertrouwen!

Op dit moment profiteer je van aanzienlijke bescherming namens de engelachtige wereld. De engelen begeleiden je in je spirituele ontwikkeling, dus maak goed gebruik van deze bundel van licht voor de vooruitgang in je leven met sereniteit. Je hebt de mogelijkheid om je doelstellingen te bereiken. Alles wat je hoeft te doen is het vastleggen van je levenspad die goed voor je is, die goed voelt. Dit kunnen wijzigingen met zich mee brengen in je gewoontes maar dat zal je een hoop goed doen!

Blijf vertrouwen en weet dat je er niet alleen voor staat, heb je een vraag, vraag gewoon en het antwoord komt, beloof ik je!

Don't Worry Be Happy

Nummer 2323 heeft ook betrekking op nummer 1 (2 + 3 + 2 + 3 = 10, 1 + 0 = 1) en engelennummer 1.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 1


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Hogere Zelf

De Wet van Aantrekking

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Toevallig Wel!?

Over synchroniciteit en toeval


Deel ons op:

13-11-2021 : Anne
🙏

12-11-2021 : Guus Heinhuis
Beste, ik krijg al een x aantal keren 11:11 te zien. Waar mijn beschermengelen en lichtwezens mij proberen duidelijk te maken, dat ik mij zou moeten manifesteren in deze maatschappij. Ik haalde gisteren op 11-11 mijn medicatie op. Ik ben geboren in november wat duidt op de maand 11. Ik kan dit echter niet negeren, gezien het feit ik een HSP-er ben en als kers op de taart óók nog eens paranormaal zeer ontwikkeld ben, alhoewel ik de numerologie niet beheers. Ik heb hier gehoor aan gegeven, mede dankzij deze site van Helderziende paragnosten. Ik heb verdriet om mijn zoontje. Mijn zoontje en ik leven al bijna 8 jaar en zeven maanden in doffe ellende door moeder. Er loopt een rechtzaak waarin moeder mij uit het ouderlijk gezag wil laten zetten. Mijn zoontje en ik worden zeer onderdrukt in ons zijn. De rechtzaak ligt op de rol van 15 december a.s.. De RvdK heeft een rapportage gemaakt, wat nergens op lijkt. Waarin "zij" proberen gehakt van mij te maken. Ik heb sinds gisteren mijn heldere blik op dit verslag geworpen. Er staan zoveel tegenstrijdigheden in. Ongelofelijk en zeker onacceptabel! Ik heb sinds gisteren voor het eerst eerst veel zaken helder en feitelijk kunnen krijgen op schrift. Vandaag wederom er mee verder gegaan. Ik voel mij steeds krachtiger worden door voor eens voor altijd de waarheid feitelijk kunnen maken om mijn zoontje en mijzelf hiervan te kunnen ontdoen. Zojuist zag ik 23:23 op de wekker staan en ik was wederom alleen maar bezig met de aankomende zitting. Ik ben dit op gaan zoeken. De betekenis is GEWELDIG! Wat geven mijn beschermengelen en mijn verlichte wezens mij mooie boodschappen door. Ik was opnieuw bang dat ik mijn zoontje door eindelijk van mijn hart geen moordkuil meer te maken, waardoor ik dan ook lichamelijk ziek ben, kwijt te raken. Deze bevestiging is geweldig! Ik geef mijn angsten aan mijn engelen. Ik ben mij mijn leven al bewust van het universum. Ik steun het hogere doel al mijn hele leven. Met een traan van intens verdriet en intens geluk typ ik mijn verhaal. Ik wist al dat dit goed zou komen, door mijn helder wetende gave. Ik heb mij overgegeven aan de Bron met de onzelfbaatzuchtige gedachte, dat wanneer ik mijn zoontje hier de komende jaren niet meer zal zien, ik dit zal accepteren. Ik ben een goede vader en ik wil absoluut dat mijn zoontje aan mijn zijde is. Wij kennen elkaar al door meerdere cyclussen. Toen ik hem voor het eerst in de ogen keek toen hij alreeds 3 maanden oud was, ervaarde wij beiden een moment van zielsherkenning. Mijn zoontje is geboren met cocaïne in zijn urine langs de weg in de berm. Moeder heeft hem de dag na zijn geboorte alleen afkicken achtergelaten zonder de artsen hier van op de hoogte te stellen, las ik in de rapportage van de RvdK. Dit doet mij veel pijn en ga dit oosten voor eens en voor altijd! Bedankt voor deze betrouwbare site! Ik wens jullie allen veel liefde toe! Ga nooit offline hahaha Bedankt!!!!!! Zeer warme groet, (Guus) Augustinus Heinrich Heinhuis.

08-09-2021 : Charlotte
Wauw, precies raak .. en mn tas staat letterlijk gepakt om te reizen! Wat een bemoedigende woorden. En al ga ik niet ver reizen, ik pak mn tas en reis precies als gezegd naar een andere bestemming. Alles klopt weer. Dank jullie wel!

12-08-2021 : Lucas
Nou, ik heb echt een moeilijke tijd achter de rug! Uit een relatie gegaan en toen spijt gehad en wilde terug bij me ex, 7 maanden over gedaan om hem terug te krijgen. Ik heb financiële schulden keek er nooit naar om. Tot ik vandaag weer bij me zusje ging slapen omdat ik dakloos ben en me ex vriend of vriendje maakt niet uit die helpt me niet omdat zijn vader vindt dat we te snel gaan. 23:23 betekend voor mij dan ook. Meer naar jezelf kijken en wie ik ben en doen waar ik van houd. Ik heb vandaag gehoopt dat ik een kamer mocht. Ik had nog geen geld binnen maar ik heb gesproken en mag morgen na mijn werk meteen in de kamer dus ben ik niet dakloos meer. Ik ben echt gezegend door 23;23 thnx.

29-07-2021 : Asashahazreël
Gewoon ff een woord van dank, een privilege aangereikt en me (en vervolgens anderen) steeds weer keer op keer verrijkt. Blessed be.

12-05-2021 : Gilbert Janssens
23.23. Kijk in de toekomst. Pak geen inentingen. Want dan zal je niet lang leven op deze aarde. Word aub wakker. We are the people. Love and Light.

11-04-2021 : Mario
Het getal 23 is al heel lang een eiknummer in mijn leven, ik schat va mijn 20e. Het getal van de liefde zei ik altijd. En 2323 zag ik altijd op de wekker. Na een omstreden levenswijze heb ik sinds een jaar het roer omgegooid richting de sobere en verantwoordelijkheid van het wat er nu nodig is. Ook ben ik begonnen met een cursus elkekeer als ik bang of onzeker was., fluisterde er een wolk je kan het, zet je ervaringen om in positieve zin. Kijk dan 3 dagen en je weet het. Dank voor de wind van warmte. Ik ben trots geslaagd. Nu op naar de rest! Dank❤️

24-12-2020 : Jeannette
2323 Ik voel me verlicht, dankbaar

16-12-2020 : Roosje
Zie de heledag door dubbele getallen

26-11-2020 : Lies
Ik was met mijn partner in gesprek.. ik wil erg graag een 3e kindje. Mijn partner voelt zich compleet met 2 kinderen. Ik ben daar elke keer best verdrietig over. Zo ook net. Toen ik na dit gesprek op mijn telefoon keek was t 23.23 ben benieuwd!!

04-11-2020 : Mag
Haast Iedere avond zie ik nr 23:23 op de klok

03-10-2020 : Menno
ik had net een gesprek met mijn moeder dat ik mijn leven ga veranderen en dat ik positieve veranderingen ga maken in mijn leven, En dat ik het gevoel heb dat ik word gestuurd naar succes. ik hang op en zie dat het het 23:23 op de klok staat. wat ik veel meemaak de laatste tijd als ik op de klok kijk. ik google 23;23 en ik kom op deze site. en lees de bevestiging van mijn gevoelens dit is zo diep dat er weer bevestigt word wat ik voel en zie dat ik op het juiste pad ben ik moet nou gaan vertrouwen dat ik de juiste stappen ga nemen want ik word zo zwaar beschermt ik ga slagen. Dank u wel ik zal u niet teleurstellen en ik zal terug geven wat ik krijg we leven eigenlijk in een mooie wereld maar ik zag het niet. the law of atraction realy works. think positive and be positive love is all around us be open to recieve

03-10-2020 : Carolien
Goedendag, Gisteren deed ik met een bevriend stel nog een drankje. De man wees naar klok op de telefoon waarop 23.23 te zien stond. Net keek op weer naar de tijd en zag ik deze tijd weer staan. Ik heb deze week een andere week dan andere weken. Ik ben veel alleen geweest. Ik had net vervoer geregeld voor het ophalen van 2 kledingkasten. Ik heb kleding in veel maten in dozen en het lukt me niet goed deze kleding uit te zoeken, te sorteren en weg te doen. Verder denk ik veel na over mijn relatie, of ik dit nog wel zo wil zoals het gaat. Heeft dat ook met dit getal te maken?

28-07-2020 : Alma
Ik ben geboren om 23.23 uur en kan alles bevestigen. Dit is de Story of my life. Ik kijk ook regelmatig op de klok op dit tijdstip en weet dan, dat 't helemaal goed zit.

27-05-2020 : Julian
Bijzonder

15-05-2020 : Gerdien
Het was net 23:23 toen ik de mobiel even checkte, en de batterij stond op 23%. Gisteren keek ik om 22:11 en stond de batterij op 21%. Bijna elke dag een getallenspelletje op mijn mobiel. Ik kom hier vaak even neuzen....

14-05-2020 : Marcel
Deze morgen 07 07. Nu 23 23. Gisteren 10 10 - 15 15

25-04-2020 : Vicky
Ik zie het tegenwoordig iedere avond. Ik dacht al wel dat het iets betekende, maar ben het nu pas gaan opzoeken.

24-03-2020 : Liz
Keek "toevallig" Ik zag de tijd 23.23 datum 23

17-03-2020 : Francis
Ten eerste dank ik GOD en al zijn engelen die telkens weer mij de juiste informatie geven en me behoeden van het negatieve en me verder begeleiden om een steentje bij te dragen en positief te blijven. Ook deel ik mijn ervaringen met de mensen die er open voor staan. Vooral in deze tijd is het soms moeilijk voor sommige mensen om bij het geloof in GOD en zijn engelen te behouden. GOD is liefde en zal je ook altijd het goede met je voor hebben. Ik ben blij dat ik de liefde daar van mag ervaren en deel en. Laat je lijden door de heilige geest om samen er iets goed van te maken in deze tijd want GOD heeft liefde voor ons allemaal je hoeft het aleen aan te nemen en het te delen en kenbaar maken dat God ons allen goed kent en dat het bijna tijd is voor verlossing dus pak die kans. Veel liefde gezondheid toe gewenst voor allen. grtjs francis

28-01-2020 : Chuck
Ik zie elke dag dubbele getallen wat ben ik blij met deze site, elke dag ben ik er op, meerde keren, ga zo door, dankjullie

30-12-2019 : Frederika
Net gestopt met schilderen van een van de 7 kinderportretjes...pak mijn tel. en zie 23u23....lees uitleg, alles wat ik lees heeft betrekking op het gene waar ik me bezig ben in mijn leven!! dank lieve Engelen voor jullie steun, liefde en kracht!!!

09-12-2019 : Kris
Dankjewel

19-11-2019 : Hanna
Ik zie vaker 23:23 maar ook 03:13 ik ga een moeilijke tijd door en hoop zo op antwoorden en een positieve uitkomst!

08-11-2019 : Dominique
Haai, 2323 is de 2e engelen nummer die ik binnen kreeg en binnen liet. Ik stel mij dan ook nu spiritueel open voor het zien van nummers en kreeg zo het ene naar het andere bericht binnen. Het geeft mij rust, vertrouwen en guidance dat ik op het goede pad zit.

21-10-2019 : Martin
Hoi, Nee, geen ervaring 'met het zien van 23:23', ervaring valt niet te delen derhalve... Wel fijn om te merken wat het getal 23 meer inhoudt, ik wist het niet, thanks. Mijn lievelingsgetal is normaal gesproken 22, verjaardagsdag, eerste huisnummer, 2 zwanen... 1 van mijn 3 voornamen is 'Michael', dat correspondeert met het priemgetal 23, en zo heb ik ineens vandaag eigenlijk van de weeromstuit 2 lievelingsgetallen: 22 & 23... Nogmaals dank!