Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

Meestergetal 22 Betekenis. Engelengetal 22. Numerologie 22

Meestergetal 22. Numerologie 22

Denk niet dat het gewoon een willekeurig getal is dat ineens opdook, omdat er is meer in dit nummer dan je denkt.

Engelennummer 22 draagt de kenmerken van nummer 2, die tweemaal verschijnt en wanneer een nummer wordt herhaald wordt de trilling exponentieel versterkt. Je zult blij zijn om te weten dat de betekenis van nummer 22 over kracht en prestaties gaat.

Nummer 2 heeft betrekking op je goddelijke levensdoel en zielsmissie, dualiteit en balans, partnerschap en relaties, diplomatie en aanpassingsvermogen, inzicht, gevoeligheid en onbaatzuchtigheid.

Meestergetal 22 draagt de energieën en de kenmerken van diplomatie, intuïtie en emotie, evenwicht en harmonie, aanpassingsvermogen, persoonlijke macht, verlossing, idealisme, expansie en evolutie, filantropie en service en plicht en het manifesteren van je hoogste idealen en verlangens. Getal 22 is een getal van kracht en prestatie. Engelennummer 22 raadt je aan met volle overgave te werken aan je spirituele pad en zieledoel.

Engelennummer 22 brengt een bericht van je engelen dat je een evenwichtige, harmonieuze en vreedzame houding moet aannemen in alle gebieden van je leven. Sta sterk in je persoonlijke overtuigingen en handel dienovereenkomstig. Je hebt veel te bereiken en met toewijding en innerlijke wijsheid zal je met succes je gewenste resultaten manifesteren.

Engelennummer 22 kan de meest ambitieuze dromen in realiteit brengen. Engelennummer 22 vraagt je om het grotere geheel te zien (to see the big picture) en met die gegevens werken die nodig zijn om dat plaatje compleet te maken. Nummer 22 moedigt je aan om dingen tot bloei te brengen op het geestelijke en materiële gebied. Engelennummer 22 is een boodschap van de engelen om je overtuigingen te handhaven en een optimistische kijk en een positieve houding als je verlangens momenteel worden gemanifesteerd.

Dit getal bezit de energieën van je grootste dromen en diepste verlangens. Je blijft nummer 22 zien omdat je eindelijk opweg bent ze te manifesteren. Een andere betekenis van het getal 22 is diplomatie. Je engelen willen je vertellen dat deze eigenschap van jou, één van de dingen is die je verder kunnen helpen met je ambities.

Het betekent ook evenwicht en harmonie. Dingen die zijn invloed op je leven hebben zoals het creëren van verdeeldheid zullen uiteindelijk los gelaten worden. Engelennummer 22 brengt ook je intuïtie en emoties aan het licht. Het zegt je dat te doen wat je instinct je vertelt en je hart te volgen.

Het symboliseert persoonlijke macht en idealisme, evenals je gevoel van plicht en je filantropie. Als er een betere tijd is om te beginnen met goed werk te doen voor mensen, is die tijd nu.


Meestergetal 22 - Numerologie 22Waar je je gedachten ook op focust zal volbracht worden. Wat je ook wenst zal zich manifesteren.

Engelennummer 22 is een krachtig teken van je engelen dat je op de juiste plaats bent in het leven en dat je je dromen in de realiteit zal brengen.

Nummer 22 wordt een Meestergetal genoemd in numerologie, wat betekent dat het een buitengewoon krachtige trilling heeft.

Engelennummer 22 is een teken van je engelen, dat je aan het begin bent van het bereiken van spirituele wijsheid van de hoogste orde, en dat je geroepen bent om dit te delen met de hele wereld.

Dit engelennummer is een krachtige bevestiging van de engelen, van de macht van je innerlijke goddelijkheid.

Als engelennummer 2 een teken is dat je engelen bij je zijn, is engelennummer 22 een teken van energie van de Bron (Source Energy) dat je moet vertrouwen in de krachten van de Spirituele Meesters die je begeleiden.

Meestergetal 22 krijgt zijn vibrationele macht door middel van de verdubbeling van de nummer 2, waarvan de trillingen gekoppeld zijn aan samenwerking, vertrouwen, gevoeligheid en service.

Wanneer deze vibrationele eigenschappen worden gedupliceerd, zoals in engelennummer 22, zijn ze versterkt en veel krachtiger.

Engelennummer 22 is een teken dat je in het bereik bent van de hoogste spirituele verwezenlijking. Meestergetal 22 kan ook gelezen worden als uitdrukking van de nummer 4, omdat 2 en 2 gelijk is aan 4.

Engelennummer 22 is een boodschap van de engelen dat je in contact bent met de hoogste spirituele krachten. Deze spirituele krachten betekenen dat er niets is dat buiten je bereik is, met inbegrip van helderziendheid, profetie, en channeling.

Natuurlijk zijn sommige mensen bang voor deze gaven, maar zolang je gebruik maakt van de bevoegdheden die de engelen je geven, in dienstbaarheid verlenen aan anderen, zal je worden ondersteund in je inspanningen en er zijn geen reden om te vrezen. Sommige mensen kunnen niet tegen de uitdaging van een dergelijke hoge trilling. In dergelijke gevallen wordt engelennummer 22 een materialistische wortel nummer 4, het getal van harde werk en bedrijvigheid.

Engelennummer 22 verzoekt je om je spirituele kennis de wereld in te brengen ten behoeve van de hele mensheid. Als je deze roeping aanvaardt en jezelf in lijn zet met de Bron Energie (Source Energy), zullen je engelen en de Verlichte Meesters je ondersteunen in je inspanningen.

Nummer 22 heeft ook betrekking op nummer 4 (2 + 2 = 4) en engelennummer 4.


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 4


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Uw advertentie hier

Het Derde Oog

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Onverwachte Wonderen


Deel ons op:

09-11-2021 : Mo
Ik zie dagelijks nummer 22 soms 2 a 3 keer per dag ik begin nu echt serieus zorg te maken. Ik vraag me af wat staat op me te wachten in 2022 !!! Iemand een recatie...

03-11-2021 : Reanne
Ik zie dagelijks 10 tot 15 keer meestergetallen 10.10 1001 0101 en dit met 10!11 13 15 16 17 20 Iedereen vind het raar want ik attendeer de mensen als ik weer een dubbele tijd zie of continu elk uur 44 zonder er op te letten. Ik sta open voor alles want die kan geen toeval meer zijn. Groetjes Réanne

15-10-2021 : Miranda
Ik zag eerst 21:21 op m'n nieuwe horloge, vertelde ik het aan m'n dochter, kijk weer, is het 22:22 Hoe byzonder!!

03-10-2021 : Stephanie
Op mijn geboorte kaartje staat de tijd weergegeven als 22:02. Heel bijzonder :)

14-09-2021 : Petra
Goeieavond, Ik kreeg een hele sterke piep in mijn oren..meestal als dat gebeurt dan kijk ik op mijn digitale klok...en daar was het 22.17 uur.. Dat was mijn verhaal groetjes Petra

05-09-2021 : Sandra
Het wisselt met getallen zo nu en dan, 1444 of 1515 1555 meestal dezelfde getallen. De laatste tijd zijn het de getallen 22…hifi mijn huisnummer is 22 en sinds ik 1 dag meer in de week werk is mijn salaris (waar ik niet echt over praat) 2,222 wie verzint zoiets? Mijn vriend en ik geloven niet in toeval alles gebeurt met een reden hoe dramatisch het ook is helaas. Zijn ouders die inmiddels zijn overleden moeders naam begint met een S zijn vaders naam begint met een R en dat zijn nou precies mijn initialen van mijn voornaam en achternaam 😃. Of ik vertel, zeg iets en enkele seconden later gebeurt het ook. Ik volg mijn gevoel en plan niet alles behalve wat echt noodzakelijk is het komt zoals het komt denk ik maar zo en maak mij geen zorgen. Mijn gevoel zegt dat er over mij en mijn vriend gewaakt wordt ergens…iets of door iemand 🙏🏻

13-05-2021 : Wendy
Ik zie ook altijd 22.22 of 22 ik droom over 11+11. Ik dacht altijd waar staat 22 nou toch voor? Tot ik hier op de pagina kwam. Wauw. Ben net bezig met het spirituele... Dus die 22 is voor mij logisch

07-05-2021 : Yvessa
Ik zie elke dag. Vaak als ik eerst niet eens met de tijd bezig ben. Ineens 22:22 staan op de klok. Ik dacht eerst aan toeval. Maar is dit echt een teken?

16-03-2021 : Wernand
Ik zie elke dag wel 8 tot 10 keer het getal 22 meestal als minuten

11-02-2021 : Petra
Ik wil net de kachel uitzetten en op Toon staat de tijd en de temperatuur. De tijd gaf aan 22:22 uuren de temperatuur 22 graden. Ik moest dit meteen even opzoeken wat dit betekende, heel mooi.

25-01-2021 : Krista
Er is een man in mijn buurt waarmee ik bijna een jaar chat. We hebben elkaar leren kennen op 22.02.2020 en sindsdien zie ik overal getal 22. 3 jaar geleden was ik op vakantie en had een foto getrokken van mijn boek die open lag met een prachtig zicht op zee op de achtergrond. Nu blijkt dat het boek open lag op pagina 22!

18-01-2021 : Brenda
Ik ben geboren op 22-02 maar daar begon het niet mee. Paar jaar terug merkte ik op dat ik heel vaak om.22:22uur met een vriend berichten inmiddels is het dagelijks met mijn zus geworden. Bijna elke nacht word ik wakker en kijk ik naar de tijd en is het 02:02uur. Ik vond het eerst eng maar besef steeds meer dat ik een verbinding heb met engelen. Dat besef doet me goed! ook met grote gebeurtenissen komt het nu ook voor dat die allemaal op de 22ste van de maand gepland staan. En heb altijd gezegd 22-02 -2022 wil ik trouwen dus wie weet gebeurt dat ook nog =D

22-12-2020 : Ann
Ja ik zag deze 22 vanavond zo duidelijk en deze boodschap wat ik hier mee heb gekregen bevestigt mij dat ik eindelijk mijn zielspad volg zoals dit nodig is om het licht en liefde en de hoge freqentie, s te mogen gaan delen met de mensen die het nodig zijn erg blij met deze mooie kerstcadeau van de licht en verheven meesters de engelen maar ook mijn gidsen heel veel dank van mij naar hun voor deze mooie kerstcadeau

16-11-2020 : Brenda
Ik ben geboren op 22'02 en dit getal zie ik in alles terug gebeurtenissen en uitkomsten

04-10-2020 : Mark
Goodmorning
Bonjour
Gutenmorgen
Goedemorgen
22 = mijn geluksgetal ik heb er zelfs een t-shirt van. Heel raar, maar 22 komt heel vaak terug. Ik heb er een goed gevoel bij

25-08-2020 : Dewi
22:22 en batterij van telefoon 22%

11-07-2020 : Anita
Ik zie de hele dag door 22, ben hierdoor ook een eigen site begonnen op fb. The Little Angel. Help hier mensen uit liefde en puur vanuit mijn hart. Ben er dankbaar voor.

10-07-2020 : Sigrid
Nog voor ik zwanger raakte begon ik het getal 22 te zien. Op huizen, nummerplaten etc. In m’n zwangerschap werd dat steeds sterker, incl het gevoel en verlangen naar een tweeling. Ik durfde dit gevoel niet te delen want stel dat ik het mis had. Na 8 weken verscheen er op de echo 2 hartjes en was dolblij dat ik geen afscheid hoefde te nemen van mijn ingebeelde kindje. Dit is nu 10 jaar geleden. Het getal 22 komt nog regelmatig op m’n pad en ben er dol op. Net als op 21. Deze week ben ik geconfronteerd met het getal 7, 77 en 777. Zodoende ben ik op julie site beland om eens te kijken of er iets over bekend was. Ja dus.

11-06-2020 : Margriet
Goedendag Waar zal ik beginnen ik woon op nummer 22 Ik ben gescheiden per toeval op de 22ste mijn kinderen gingen met z'n drieën op vakantie en ze kregen Rij 22 aangewezen i ikzelf ging op een paar jaar later op vakantie en doordat ik een andere stoel kreeg toegewezen omdat ik te laat was met boeken kreeg ik stoel Ik leer de ene Jan kennen op een datingsite en het was de 22ste Jan met die ik aan het chatten was We spraken af maar hij kon die dag niet Hij zei een week later misschien en wat bleek de 22ste Op een dag ging ik naar casino ik moest nog een letter om €50 te winnen en het was 22 en dat heb ik ook gewonnen als ik op bed lig en ik kijk toevallig naar mijn klok is het 22 uur 22 Ik kreeg een bekeuring van een motoragent en die reed op motor 222 en zo vaak gebeurt iets en dan kijk ik naar de datum en is het de 22ste is het toeval of is dit geen toeval Ik vind het ontzettend leuk en idee zeg dan tegen mij Margriet 22 Dat is je getal toch Ik zal er nog wat vergeten zijn maar ik kijk er niet van op meer als getal 22 weer opduikt Het hoort bij mij Ik hoop dat Ik nog wat over terug krijg Gr Margriet

30-03-2020 : Ursula
Ik word letterlijk overspoeld met 2en.dubbel..zoals bv..22.22 en 2233 en 22.02..22.12..22.28..22.42..20.22...en dat is nog maar in de afgelopen 5 dagen! Hoe duidelijk proberen de engelen me iets duidelijk te maken!

08-03-2020 : Joyce
Sinds een tijd word ik regelmatig geconfronteerd met het nummer 11 en nu valt het me op al een aantal dagen het nummer 22 ook tegen te komen. Probeer me er over in te lezen om het juiste ermee te doen en daarin niet te falen.

04-03-2020 : Martijn
Heb nu al dagen dat ik op tijdstip 22:55 kijk en nog niet zie op dat tijdstip dat er een betekenis van of voor is... Ben zo benieuwd wat de engel & energie me wil vertellen iemand suggesties? Ik ga dit trouwens niet ook bij 55 posten alleen op 22

18-01-2020 : Laurine
Mijn geboorte getallen bij elkaar 02-10-1981 kom ik uit op 22. Ook met klok kijken zie ik altijd zelfde getallen en als ik bijna in slaap val zie ik vaak het getal 204 heel apart.

12-01-2020 : Caroline
Vanaf ongeveer mijn 28ste jaar (nu 22 jaar geleden), ervaar ik meerdere malen per week synchroniciteit met het nummer 22. Ik zie het nummer echt overal. Pas dit jaar heb ik de betekenis van het nummer opgezocht, want het is 2020. Ik verheug me al op 2022 (dat wordt nog mooier). Het nummer 22 vraagt van mij om in mijn grootsheid te gaan staan. Is het nodig om daar specifieke stappen in te zetten of mag ik erop vertrouwen dat alles zich op het juiste moment in mijn leven zal aandienen? Dit hoor ik graag.

Antwoord: Beste Caroline, je hebt zelf al het antwoord gegeven, dat alles komt naar je toe wanneer je er aan toe bent.

02-11-2019 : Inge
Ik zie 3 dagen elke keer 22.00 op de klok ..raar Wat moet ik doen of betekend dit ?? 😁

Antwoord: Hi Inge, je mag de eigenschappen van het meestergetal 22 goed in je laten doordringen (lees dit goed door), onthoud dat 00 het nummer versterkt en een lijntje is met de spirituele wereld, als je dan in meditatie gaat, of gewoon lekker ontspant, vraag je aan je hogere zelf wat je hier mee moet, en laat het daarna bezinken. Je zal zien dat in de komende dagen antwoorden naar je toe komen...

10-09-2019 : Josephine
Ik zie 22 als weerspiegeling in een ruit. Er zijn geen cijfers in de buurt alleen een plankje met kristallen en planten.

29-08-2019 : Manuela
Mijn oudste dochter is geboren om precies 22:22 uur. Ze wordt dit jaar 22 jaar. Ik ben zelf een oude ziel. Ik ben high senitif heldervoelend en ziend. Ik ben een tweelingziel:DF. Ik kan mensen healen. Ik ben geboren met gaves...

12-08-2019 : Marnix
..22 kom ik steeds tegen op de klok...

16-07-2019 : Dennis
Ik zie nu al een tijd 22:22 uur en 02:22 uur wordt zelfs wakker om die tijd ????

05-07-2019 : Wendy
Ik zie iedere dag de nummers 22:44 of 22:55 op mijn klok. En het is niet dat ik er op let ofzo maar krijg dan ineens de gedachten: kijk op de klok of hoe laat is het? Of of ik kijk ineens razendsnel op de klok terwijl ik daarvoor gewoon rustig tv kijk. EN ik de rest van de dag niet zo vaak op de klok let.....


Meestergetal 22 Betekenis. Engelengetal 22. Numerologie 22

Meestergetal 22. Numerologie 22

Denk niet dat het gewoon een willekeurig getal is dat ineens opdook, omdat er is meer in dit nummer dan je denkt.

Engelennummer 22 draagt de kenmerken van nummer 2, die tweemaal verschijnt en wanneer een nummer wordt herhaald wordt de trilling exponentieel versterkt. Je zult blij zijn om te weten dat de betekenis van nummer 22 over kracht en prestaties gaat.

Nummer 2 heeft betrekking op je goddelijke levensdoel en zielsmissie, dualiteit en balans, partnerschap en relaties, diplomatie en aanpassingsvermogen, inzicht, gevoeligheid en onbaatzuchtigheid.

Meestergetal 22 draagt de energieën en de kenmerken van diplomatie, intuïtie en emotie, evenwicht en harmonie, aanpassingsvermogen, persoonlijke macht, verlossing, idealisme, expansie en evolutie, filantropie en service en plicht en het manifesteren van je hoogste idealen en verlangens. Getal 22 is een getal van kracht en prestatie. Engelennummer 22 raadt je aan met volle overgave te werken aan je spirituele pad en zieledoel.

Engelennummer 22 brengt een bericht van je engelen dat je een evenwichtige, harmonieuze en vreedzame houding moet aannemen in alle gebieden van je leven. Sta sterk in je persoonlijke overtuigingen en handel dienovereenkomstig. Je hebt veel te bereiken en met toewijding en innerlijke wijsheid zal je met succes je gewenste resultaten manifesteren.

Engelennummer 22 kan de meest ambitieuze dromen in realiteit brengen. Engelennummer 22 vraagt je om het grotere geheel te zien (to see the big picture) en met die gegevens werken die nodig zijn om dat plaatje compleet te maken. Nummer 22 moedigt je aan om dingen tot bloei te brengen op het geestelijke en materiële gebied. Engelennummer 22 is een boodschap van de engelen om je overtuigingen te handhaven en een optimistische kijk en een positieve houding als je verlangens momenteel worden gemanifesteerd.

Dit getal bezit de energieën van je grootste dromen en diepste verlangens. Je blijft nummer 22 zien omdat je eindelijk opweg bent ze te manifesteren. Een andere betekenis van het getal 22 is diplomatie. Je engelen willen je vertellen dat deze eigenschap van jou, één van de dingen is die je verder kunnen helpen met je ambities.

Het betekent ook evenwicht en harmonie. Dingen die zijn invloed op je leven hebben zoals het creëren van verdeeldheid zullen uiteindelijk los gelaten worden. Engelennummer 22 brengt ook je intuïtie en emoties aan het licht. Het zegt je dat te doen wat je instinct je vertelt en je hart te volgen.

Het symboliseert persoonlijke macht en idealisme, evenals je gevoel van plicht en je filantropie. Als er een betere tijd is om te beginnen met goed werk te doen voor mensen, is die tijd nu.


Meestergetal 22 - Numerologie 22Waar je je gedachten ook op focust zal volbracht worden. Wat je ook wenst zal zich manifesteren.

Engelennummer 22 is een krachtig teken van je engelen dat je op de juiste plaats bent in het leven en dat je je dromen in de realiteit zal brengen.

Nummer 22 wordt een Meestergetal genoemd in numerologie, wat betekent dat het een buitengewoon krachtige trilling heeft.

Engelennummer 22 is een teken van je engelen, dat je aan het begin bent van het bereiken van spirituele wijsheid van de hoogste orde, en dat je geroepen bent om dit te delen met de hele wereld.

Dit engelennummer is een krachtige bevestiging van de engelen, van de macht van je innerlijke goddelijkheid.

Als engelennummer 2 een teken is dat je engelen bij je zijn, is engelennummer 22 een teken van energie van de Bron (Source Energy) dat je moet vertrouwen in de krachten van de Spirituele Meesters die je begeleiden.

Meestergetal 22 krijgt zijn vibrationele macht door middel van de verdubbeling van de nummer 2, waarvan de trillingen gekoppeld zijn aan samenwerking, vertrouwen, gevoeligheid en service.

Wanneer deze vibrationele eigenschappen worden gedupliceerd, zoals in engelennummer 22, zijn ze versterkt en veel krachtiger.

Engelennummer 22 is een teken dat je in het bereik bent van de hoogste spirituele verwezenlijking. Meestergetal 22 kan ook gelezen worden als uitdrukking van de nummer 4, omdat 2 en 2 gelijk is aan 4.

Engelennummer 22 is een boodschap van de engelen dat je in contact bent met de hoogste spirituele krachten. Deze spirituele krachten betekenen dat er niets is dat buiten je bereik is, met inbegrip van helderziendheid, profetie, en channeling.

Natuurlijk zijn sommige mensen bang voor deze gaven, maar zolang je gebruik maakt van de bevoegdheden die de engelen je geven, in dienstbaarheid verlenen aan anderen, zal je worden ondersteund in je inspanningen en er zijn geen reden om te vrezen. Sommige mensen kunnen niet tegen de uitdaging van een dergelijke hoge trilling. In dergelijke gevallen wordt engelennummer 22 een materialistische wortel nummer 4, het getal van harde werk en bedrijvigheid.

Engelennummer 22 verzoekt je om je spirituele kennis de wereld in te brengen ten behoeve van de hele mensheid. Als je deze roeping aanvaardt en jezelf in lijn zet met de Bron Energie (Source Energy), zullen je engelen en de Verlichte Meesters je ondersteunen in je inspanningen.

Nummer 22 heeft ook betrekking op nummer 4 (2 + 2 = 4) en engelennummer 4.


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 4


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Synchroniciteit interpreteren

Eigenwaarde ontwikkelen

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Zinvol Toeval

Synchroniciteit in ons dagelijks leven


Deel ons op:

09-11-2021 : Mo
Ik zie dagelijks nummer 22 soms 2 a 3 keer per dag ik begin nu echt serieus zorg te maken. Ik vraag me af wat staat op me te wachten in 2022 !!! Iemand een recatie...

03-11-2021 : Reanne
Ik zie dagelijks 10 tot 15 keer meestergetallen 10.10 1001 0101 en dit met 10!11 13 15 16 17 20 Iedereen vind het raar want ik attendeer de mensen als ik weer een dubbele tijd zie of continu elk uur 44 zonder er op te letten. Ik sta open voor alles want die kan geen toeval meer zijn. Groetjes Réanne

15-10-2021 : Miranda
Ik zag eerst 21:21 op m'n nieuwe horloge, vertelde ik het aan m'n dochter, kijk weer, is het 22:22 Hoe byzonder!!

03-10-2021 : Stephanie
Op mijn geboorte kaartje staat de tijd weergegeven als 22:02. Heel bijzonder :)

14-09-2021 : Petra
Goeieavond, Ik kreeg een hele sterke piep in mijn oren..meestal als dat gebeurt dan kijk ik op mijn digitale klok...en daar was het 22.17 uur.. Dat was mijn verhaal groetjes Petra

05-09-2021 : Sandra
Het wisselt met getallen zo nu en dan, 1444 of 1515 1555 meestal dezelfde getallen. De laatste tijd zijn het de getallen 22…hifi mijn huisnummer is 22 en sinds ik 1 dag meer in de week werk is mijn salaris (waar ik niet echt over praat) 2,222 wie verzint zoiets? Mijn vriend en ik geloven niet in toeval alles gebeurt met een reden hoe dramatisch het ook is helaas. Zijn ouders die inmiddels zijn overleden moeders naam begint met een S zijn vaders naam begint met een R en dat zijn nou precies mijn initialen van mijn voornaam en achternaam 😃. Of ik vertel, zeg iets en enkele seconden later gebeurt het ook. Ik volg mijn gevoel en plan niet alles behalve wat echt noodzakelijk is het komt zoals het komt denk ik maar zo en maak mij geen zorgen. Mijn gevoel zegt dat er over mij en mijn vriend gewaakt wordt ergens…iets of door iemand 🙏🏻

13-05-2021 : Wendy
Ik zie ook altijd 22.22 of 22 ik droom over 11+11. Ik dacht altijd waar staat 22 nou toch voor? Tot ik hier op de pagina kwam. Wauw. Ben net bezig met het spirituele... Dus die 22 is voor mij logisch

07-05-2021 : Yvessa
Ik zie elke dag. Vaak als ik eerst niet eens met de tijd bezig ben. Ineens 22:22 staan op de klok. Ik dacht eerst aan toeval. Maar is dit echt een teken?

16-03-2021 : Wernand
Ik zie elke dag wel 8 tot 10 keer het getal 22 meestal als minuten

11-02-2021 : Petra
Ik wil net de kachel uitzetten en op Toon staat de tijd en de temperatuur. De tijd gaf aan 22:22 uuren de temperatuur 22 graden. Ik moest dit meteen even opzoeken wat dit betekende, heel mooi.

25-01-2021 : Krista
Er is een man in mijn buurt waarmee ik bijna een jaar chat. We hebben elkaar leren kennen op 22.02.2020 en sindsdien zie ik overal getal 22. 3 jaar geleden was ik op vakantie en had een foto getrokken van mijn boek die open lag met een prachtig zicht op zee op de achtergrond. Nu blijkt dat het boek open lag op pagina 22!

18-01-2021 : Brenda
Ik ben geboren op 22-02 maar daar begon het niet mee. Paar jaar terug merkte ik op dat ik heel vaak om.22:22uur met een vriend berichten inmiddels is het dagelijks met mijn zus geworden. Bijna elke nacht word ik wakker en kijk ik naar de tijd en is het 02:02uur. Ik vond het eerst eng maar besef steeds meer dat ik een verbinding heb met engelen. Dat besef doet me goed! ook met grote gebeurtenissen komt het nu ook voor dat die allemaal op de 22ste van de maand gepland staan. En heb altijd gezegd 22-02 -2022 wil ik trouwen dus wie weet gebeurt dat ook nog =D

22-12-2020 : Ann
Ja ik zag deze 22 vanavond zo duidelijk en deze boodschap wat ik hier mee heb gekregen bevestigt mij dat ik eindelijk mijn zielspad volg zoals dit nodig is om het licht en liefde en de hoge freqentie, s te mogen gaan delen met de mensen die het nodig zijn erg blij met deze mooie kerstcadeau van de licht en verheven meesters de engelen maar ook mijn gidsen heel veel dank van mij naar hun voor deze mooie kerstcadeau

16-11-2020 : Brenda
Ik ben geboren op 22'02 en dit getal zie ik in alles terug gebeurtenissen en uitkomsten

04-10-2020 : Mark
Goodmorning
Bonjour
Gutenmorgen
Goedemorgen
22 = mijn geluksgetal ik heb er zelfs een t-shirt van. Heel raar, maar 22 komt heel vaak terug. Ik heb er een goed gevoel bij

25-08-2020 : Dewi
22:22 en batterij van telefoon 22%

11-07-2020 : Anita
Ik zie de hele dag door 22, ben hierdoor ook een eigen site begonnen op fb. The Little Angel. Help hier mensen uit liefde en puur vanuit mijn hart. Ben er dankbaar voor.

10-07-2020 : Sigrid
Nog voor ik zwanger raakte begon ik het getal 22 te zien. Op huizen, nummerplaten etc. In m’n zwangerschap werd dat steeds sterker, incl het gevoel en verlangen naar een tweeling. Ik durfde dit gevoel niet te delen want stel dat ik het mis had. Na 8 weken verscheen er op de echo 2 hartjes en was dolblij dat ik geen afscheid hoefde te nemen van mijn ingebeelde kindje. Dit is nu 10 jaar geleden. Het getal 22 komt nog regelmatig op m’n pad en ben er dol op. Net als op 21. Deze week ben ik geconfronteerd met het getal 7, 77 en 777. Zodoende ben ik op julie site beland om eens te kijken of er iets over bekend was. Ja dus.

11-06-2020 : Margriet
Goedendag Waar zal ik beginnen ik woon op nummer 22 Ik ben gescheiden per toeval op de 22ste mijn kinderen gingen met z'n drieën op vakantie en ze kregen Rij 22 aangewezen i ikzelf ging op een paar jaar later op vakantie en doordat ik een andere stoel kreeg toegewezen omdat ik te laat was met boeken kreeg ik stoel Ik leer de ene Jan kennen op een datingsite en het was de 22ste Jan met die ik aan het chatten was We spraken af maar hij kon die dag niet Hij zei een week later misschien en wat bleek de 22ste Op een dag ging ik naar casino ik moest nog een letter om €50 te winnen en het was 22 en dat heb ik ook gewonnen als ik op bed lig en ik kijk toevallig naar mijn klok is het 22 uur 22 Ik kreeg een bekeuring van een motoragent en die reed op motor 222 en zo vaak gebeurt iets en dan kijk ik naar de datum en is het de 22ste is het toeval of is dit geen toeval Ik vind het ontzettend leuk en idee zeg dan tegen mij Margriet 22 Dat is je getal toch Ik zal er nog wat vergeten zijn maar ik kijk er niet van op meer als getal 22 weer opduikt Het hoort bij mij Ik hoop dat Ik nog wat over terug krijg Gr Margriet

30-03-2020 : Ursula
Ik word letterlijk overspoeld met 2en.dubbel..zoals bv..22.22 en 2233 en 22.02..22.12..22.28..22.42..20.22...en dat is nog maar in de afgelopen 5 dagen! Hoe duidelijk proberen de engelen me iets duidelijk te maken!

08-03-2020 : Joyce
Sinds een tijd word ik regelmatig geconfronteerd met het nummer 11 en nu valt het me op al een aantal dagen het nummer 22 ook tegen te komen. Probeer me er over in te lezen om het juiste ermee te doen en daarin niet te falen.

04-03-2020 : Martijn
Heb nu al dagen dat ik op tijdstip 22:55 kijk en nog niet zie op dat tijdstip dat er een betekenis van of voor is... Ben zo benieuwd wat de engel & energie me wil vertellen iemand suggesties? Ik ga dit trouwens niet ook bij 55 posten alleen op 22

18-01-2020 : Laurine
Mijn geboorte getallen bij elkaar 02-10-1981 kom ik uit op 22. Ook met klok kijken zie ik altijd zelfde getallen en als ik bijna in slaap val zie ik vaak het getal 204 heel apart.

12-01-2020 : Caroline
Vanaf ongeveer mijn 28ste jaar (nu 22 jaar geleden), ervaar ik meerdere malen per week synchroniciteit met het nummer 22. Ik zie het nummer echt overal. Pas dit jaar heb ik de betekenis van het nummer opgezocht, want het is 2020. Ik verheug me al op 2022 (dat wordt nog mooier). Het nummer 22 vraagt van mij om in mijn grootsheid te gaan staan. Is het nodig om daar specifieke stappen in te zetten of mag ik erop vertrouwen dat alles zich op het juiste moment in mijn leven zal aandienen? Dit hoor ik graag.

Antwoord: Beste Caroline, je hebt zelf al het antwoord gegeven, dat alles komt naar je toe wanneer je er aan toe bent.

02-11-2019 : Inge
Ik zie 3 dagen elke keer 22.00 op de klok ..raar Wat moet ik doen of betekend dit ?? 😁

Antwoord: Hi Inge, je mag de eigenschappen van het meestergetal 22 goed in je laten doordringen (lees dit goed door), onthoud dat 00 het nummer versterkt en een lijntje is met de spirituele wereld, als je dan in meditatie gaat, of gewoon lekker ontspant, vraag je aan je hogere zelf wat je hier mee moet, en laat het daarna bezinken. Je zal zien dat in de komende dagen antwoorden naar je toe komen...

10-09-2019 : Josephine
Ik zie 22 als weerspiegeling in een ruit. Er zijn geen cijfers in de buurt alleen een plankje met kristallen en planten.

29-08-2019 : Manuela
Mijn oudste dochter is geboren om precies 22:22 uur. Ze wordt dit jaar 22 jaar. Ik ben zelf een oude ziel. Ik ben high senitif heldervoelend en ziend. Ik ben een tweelingziel:DF. Ik kan mensen healen. Ik ben geboren met gaves...

12-08-2019 : Marnix
..22 kom ik steeds tegen op de klok...

16-07-2019 : Dennis
Ik zie nu al een tijd 22:22 uur en 02:22 uur wordt zelfs wakker om die tijd ????

05-07-2019 : Wendy
Ik zie iedere dag de nummers 22:44 of 22:55 op mijn klok. En het is niet dat ik er op let ofzo maar krijg dan ineens de gedachten: kijk op de klok of hoe laat is het? Of of ik kijk ineens razendsnel op de klok terwijl ik daarvoor gewoon rustig tv kijk. EN ik de rest van de dag niet zo vaak op de klok let.....


Meestergetal 22 Betekenis. Engelengetal 22. Numerologie 22

Meestergetal 22. Numerologie 22

Denk niet dat het gewoon een willekeurig getal is dat ineens opdook, omdat er is meer in dit nummer dan je denkt.

Engelennummer 22 draagt de kenmerken van nummer 2, die tweemaal verschijnt en wanneer een nummer wordt herhaald wordt de trilling exponentieel versterkt. Je zult blij zijn om te weten dat de betekenis van nummer 22 over kracht en prestaties gaat.

Nummer 2 heeft betrekking op je goddelijke levensdoel en zielsmissie, dualiteit en balans, partnerschap en relaties, diplomatie en aanpassingsvermogen, inzicht, gevoeligheid en onbaatzuchtigheid.

Meestergetal 22 draagt de energieën en de kenmerken van diplomatie, intuïtie en emotie, evenwicht en harmonie, aanpassingsvermogen, persoonlijke macht, verlossing, idealisme, expansie en evolutie, filantropie en service en plicht en het manifesteren van je hoogste idealen en verlangens. Getal 22 is een getal van kracht en prestatie. Engelennummer 22 raadt je aan met volle overgave te werken aan je spirituele pad en zieledoel.

Engelennummer 22 brengt een bericht van je engelen dat je een evenwichtige, harmonieuze en vreedzame houding moet aannemen in alle gebieden van je leven. Sta sterk in je persoonlijke overtuigingen en handel dienovereenkomstig. Je hebt veel te bereiken en met toewijding en innerlijke wijsheid zal je met succes je gewenste resultaten manifesteren.

Engelennummer 22 kan de meest ambitieuze dromen in realiteit brengen. Engelennummer 22 vraagt je om het grotere geheel te zien (to see the big picture) en met die gegevens werken die nodig zijn om dat plaatje compleet te maken. Nummer 22 moedigt je aan om dingen tot bloei te brengen op het geestelijke en materiële gebied. Engelennummer 22 is een boodschap van de engelen om je overtuigingen te handhaven en een optimistische kijk en een positieve houding als je verlangens momenteel worden gemanifesteerd.

Dit getal bezit de energieën van je grootste dromen en diepste verlangens. Je blijft nummer 22 zien omdat je eindelijk opweg bent ze te manifesteren. Een andere betekenis van het getal 22 is diplomatie. Je engelen willen je vertellen dat deze eigenschap van jou, één van de dingen is die je verder kunnen helpen met je ambities.

Het betekent ook evenwicht en harmonie. Dingen die zijn invloed op je leven hebben zoals het creëren van verdeeldheid zullen uiteindelijk los gelaten worden. Engelennummer 22 brengt ook je intuïtie en emoties aan het licht. Het zegt je dat te doen wat je instinct je vertelt en je hart te volgen.

Het symboliseert persoonlijke macht en idealisme, evenals je gevoel van plicht en je filantropie. Als er een betere tijd is om te beginnen met goed werk te doen voor mensen, is die tijd nu.


Meestergetal 22 - Numerologie 22Waar je je gedachten ook op focust zal volbracht worden. Wat je ook wenst zal zich manifesteren.

Engelennummer 22 is een krachtig teken van je engelen dat je op de juiste plaats bent in het leven en dat je je dromen in de realiteit zal brengen.

Nummer 22 wordt een Meestergetal genoemd in numerologie, wat betekent dat het een buitengewoon krachtige trilling heeft.

Engelennummer 22 is een teken van je engelen, dat je aan het begin bent van het bereiken van spirituele wijsheid van de hoogste orde, en dat je geroepen bent om dit te delen met de hele wereld.

Dit engelennummer is een krachtige bevestiging van de engelen, van de macht van je innerlijke goddelijkheid.

Als engelennummer 2 een teken is dat je engelen bij je zijn, is engelennummer 22 een teken van energie van de Bron (Source Energy) dat je moet vertrouwen in de krachten van de Spirituele Meesters die je begeleiden.

Meestergetal 22 krijgt zijn vibrationele macht door middel van de verdubbeling van de nummer 2, waarvan de trillingen gekoppeld zijn aan samenwerking, vertrouwen, gevoeligheid en service.

Wanneer deze vibrationele eigenschappen worden gedupliceerd, zoals in engelennummer 22, zijn ze versterkt en veel krachtiger.

Engelennummer 22 is een teken dat je in het bereik bent van de hoogste spirituele verwezenlijking. Meestergetal 22 kan ook gelezen worden als uitdrukking van de nummer 4, omdat 2 en 2 gelijk is aan 4.

Engelennummer 22 is een boodschap van de engelen dat je in contact bent met de hoogste spirituele krachten. Deze spirituele krachten betekenen dat er niets is dat buiten je bereik is, met inbegrip van helderziendheid, profetie, en channeling.

Natuurlijk zijn sommige mensen bang voor deze gaven, maar zolang je gebruik maakt van de bevoegdheden die de engelen je geven, in dienstbaarheid verlenen aan anderen, zal je worden ondersteund in je inspanningen en er zijn geen reden om te vrezen. Sommige mensen kunnen niet tegen de uitdaging van een dergelijke hoge trilling. In dergelijke gevallen wordt engelennummer 22 een materialistische wortel nummer 4, het getal van harde werk en bedrijvigheid.

Engelennummer 22 verzoekt je om je spirituele kennis de wereld in te brengen ten behoeve van de hele mensheid. Als je deze roeping aanvaardt en jezelf in lijn zet met de Bron Energie (Source Energy), zullen je engelen en de Verlichte Meesters je ondersteunen in je inspanningen.

Nummer 22 heeft ook betrekking op nummer 4 (2 + 2 = 4) en engelennummer 4.


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 4


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Boven je emoties uitstijgen

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

PM-reeks

Management met synchroniciteit, het creeren van kansen


Deel ons op:

09-11-2021 : Mo
Ik zie dagelijks nummer 22 soms 2 a 3 keer per dag ik begin nu echt serieus zorg te maken. Ik vraag me af wat staat op me te wachten in 2022 !!! Iemand een recatie...

03-11-2021 : Reanne
Ik zie dagelijks 10 tot 15 keer meestergetallen 10.10 1001 0101 en dit met 10!11 13 15 16 17 20 Iedereen vind het raar want ik attendeer de mensen als ik weer een dubbele tijd zie of continu elk uur 44 zonder er op te letten. Ik sta open voor alles want die kan geen toeval meer zijn. Groetjes Réanne

15-10-2021 : Miranda
Ik zag eerst 21:21 op m'n nieuwe horloge, vertelde ik het aan m'n dochter, kijk weer, is het 22:22 Hoe byzonder!!

03-10-2021 : Stephanie
Op mijn geboorte kaartje staat de tijd weergegeven als 22:02. Heel bijzonder :)

14-09-2021 : Petra
Goeieavond, Ik kreeg een hele sterke piep in mijn oren..meestal als dat gebeurt dan kijk ik op mijn digitale klok...en daar was het 22.17 uur.. Dat was mijn verhaal groetjes Petra

05-09-2021 : Sandra
Het wisselt met getallen zo nu en dan, 1444 of 1515 1555 meestal dezelfde getallen. De laatste tijd zijn het de getallen 22…hifi mijn huisnummer is 22 en sinds ik 1 dag meer in de week werk is mijn salaris (waar ik niet echt over praat) 2,222 wie verzint zoiets? Mijn vriend en ik geloven niet in toeval alles gebeurt met een reden hoe dramatisch het ook is helaas. Zijn ouders die inmiddels zijn overleden moeders naam begint met een S zijn vaders naam begint met een R en dat zijn nou precies mijn initialen van mijn voornaam en achternaam 😃. Of ik vertel, zeg iets en enkele seconden later gebeurt het ook. Ik volg mijn gevoel en plan niet alles behalve wat echt noodzakelijk is het komt zoals het komt denk ik maar zo en maak mij geen zorgen. Mijn gevoel zegt dat er over mij en mijn vriend gewaakt wordt ergens…iets of door iemand 🙏🏻

13-05-2021 : Wendy
Ik zie ook altijd 22.22 of 22 ik droom over 11+11. Ik dacht altijd waar staat 22 nou toch voor? Tot ik hier op de pagina kwam. Wauw. Ben net bezig met het spirituele... Dus die 22 is voor mij logisch

07-05-2021 : Yvessa
Ik zie elke dag. Vaak als ik eerst niet eens met de tijd bezig ben. Ineens 22:22 staan op de klok. Ik dacht eerst aan toeval. Maar is dit echt een teken?

16-03-2021 : Wernand
Ik zie elke dag wel 8 tot 10 keer het getal 22 meestal als minuten

11-02-2021 : Petra
Ik wil net de kachel uitzetten en op Toon staat de tijd en de temperatuur. De tijd gaf aan 22:22 uuren de temperatuur 22 graden. Ik moest dit meteen even opzoeken wat dit betekende, heel mooi.

25-01-2021 : Krista
Er is een man in mijn buurt waarmee ik bijna een jaar chat. We hebben elkaar leren kennen op 22.02.2020 en sindsdien zie ik overal getal 22. 3 jaar geleden was ik op vakantie en had een foto getrokken van mijn boek die open lag met een prachtig zicht op zee op de achtergrond. Nu blijkt dat het boek open lag op pagina 22!

18-01-2021 : Brenda
Ik ben geboren op 22-02 maar daar begon het niet mee. Paar jaar terug merkte ik op dat ik heel vaak om.22:22uur met een vriend berichten inmiddels is het dagelijks met mijn zus geworden. Bijna elke nacht word ik wakker en kijk ik naar de tijd en is het 02:02uur. Ik vond het eerst eng maar besef steeds meer dat ik een verbinding heb met engelen. Dat besef doet me goed! ook met grote gebeurtenissen komt het nu ook voor dat die allemaal op de 22ste van de maand gepland staan. En heb altijd gezegd 22-02 -2022 wil ik trouwen dus wie weet gebeurt dat ook nog =D

22-12-2020 : Ann
Ja ik zag deze 22 vanavond zo duidelijk en deze boodschap wat ik hier mee heb gekregen bevestigt mij dat ik eindelijk mijn zielspad volg zoals dit nodig is om het licht en liefde en de hoge freqentie, s te mogen gaan delen met de mensen die het nodig zijn erg blij met deze mooie kerstcadeau van de licht en verheven meesters de engelen maar ook mijn gidsen heel veel dank van mij naar hun voor deze mooie kerstcadeau

16-11-2020 : Brenda
Ik ben geboren op 22'02 en dit getal zie ik in alles terug gebeurtenissen en uitkomsten

04-10-2020 : Mark
Goodmorning
Bonjour
Gutenmorgen
Goedemorgen
22 = mijn geluksgetal ik heb er zelfs een t-shirt van. Heel raar, maar 22 komt heel vaak terug. Ik heb er een goed gevoel bij

25-08-2020 : Dewi
22:22 en batterij van telefoon 22%

11-07-2020 : Anita
Ik zie de hele dag door 22, ben hierdoor ook een eigen site begonnen op fb. The Little Angel. Help hier mensen uit liefde en puur vanuit mijn hart. Ben er dankbaar voor.

10-07-2020 : Sigrid
Nog voor ik zwanger raakte begon ik het getal 22 te zien. Op huizen, nummerplaten etc. In m’n zwangerschap werd dat steeds sterker, incl het gevoel en verlangen naar een tweeling. Ik durfde dit gevoel niet te delen want stel dat ik het mis had. Na 8 weken verscheen er op de echo 2 hartjes en was dolblij dat ik geen afscheid hoefde te nemen van mijn ingebeelde kindje. Dit is nu 10 jaar geleden. Het getal 22 komt nog regelmatig op m’n pad en ben er dol op. Net als op 21. Deze week ben ik geconfronteerd met het getal 7, 77 en 777. Zodoende ben ik op julie site beland om eens te kijken of er iets over bekend was. Ja dus.

11-06-2020 : Margriet
Goedendag Waar zal ik beginnen ik woon op nummer 22 Ik ben gescheiden per toeval op de 22ste mijn kinderen gingen met z'n drieën op vakantie en ze kregen Rij 22 aangewezen i ikzelf ging op een paar jaar later op vakantie en doordat ik een andere stoel kreeg toegewezen omdat ik te laat was met boeken kreeg ik stoel Ik leer de ene Jan kennen op een datingsite en het was de 22ste Jan met die ik aan het chatten was We spraken af maar hij kon die dag niet Hij zei een week later misschien en wat bleek de 22ste Op een dag ging ik naar casino ik moest nog een letter om €50 te winnen en het was 22 en dat heb ik ook gewonnen als ik op bed lig en ik kijk toevallig naar mijn klok is het 22 uur 22 Ik kreeg een bekeuring van een motoragent en die reed op motor 222 en zo vaak gebeurt iets en dan kijk ik naar de datum en is het de 22ste is het toeval of is dit geen toeval Ik vind het ontzettend leuk en idee zeg dan tegen mij Margriet 22 Dat is je getal toch Ik zal er nog wat vergeten zijn maar ik kijk er niet van op meer als getal 22 weer opduikt Het hoort bij mij Ik hoop dat Ik nog wat over terug krijg Gr Margriet

30-03-2020 : Ursula
Ik word letterlijk overspoeld met 2en.dubbel..zoals bv..22.22 en 2233 en 22.02..22.12..22.28..22.42..20.22...en dat is nog maar in de afgelopen 5 dagen! Hoe duidelijk proberen de engelen me iets duidelijk te maken!

08-03-2020 : Joyce
Sinds een tijd word ik regelmatig geconfronteerd met het nummer 11 en nu valt het me op al een aantal dagen het nummer 22 ook tegen te komen. Probeer me er over in te lezen om het juiste ermee te doen en daarin niet te falen.

04-03-2020 : Martijn
Heb nu al dagen dat ik op tijdstip 22:55 kijk en nog niet zie op dat tijdstip dat er een betekenis van of voor is... Ben zo benieuwd wat de engel & energie me wil vertellen iemand suggesties? Ik ga dit trouwens niet ook bij 55 posten alleen op 22

18-01-2020 : Laurine
Mijn geboorte getallen bij elkaar 02-10-1981 kom ik uit op 22. Ook met klok kijken zie ik altijd zelfde getallen en als ik bijna in slaap val zie ik vaak het getal 204 heel apart.

12-01-2020 : Caroline
Vanaf ongeveer mijn 28ste jaar (nu 22 jaar geleden), ervaar ik meerdere malen per week synchroniciteit met het nummer 22. Ik zie het nummer echt overal. Pas dit jaar heb ik de betekenis van het nummer opgezocht, want het is 2020. Ik verheug me al op 2022 (dat wordt nog mooier). Het nummer 22 vraagt van mij om in mijn grootsheid te gaan staan. Is het nodig om daar specifieke stappen in te zetten of mag ik erop vertrouwen dat alles zich op het juiste moment in mijn leven zal aandienen? Dit hoor ik graag.

Antwoord: Beste Caroline, je hebt zelf al het antwoord gegeven, dat alles komt naar je toe wanneer je er aan toe bent.

02-11-2019 : Inge
Ik zie 3 dagen elke keer 22.00 op de klok ..raar Wat moet ik doen of betekend dit ?? 😁

Antwoord: Hi Inge, je mag de eigenschappen van het meestergetal 22 goed in je laten doordringen (lees dit goed door), onthoud dat 00 het nummer versterkt en een lijntje is met de spirituele wereld, als je dan in meditatie gaat, of gewoon lekker ontspant, vraag je aan je hogere zelf wat je hier mee moet, en laat het daarna bezinken. Je zal zien dat in de komende dagen antwoorden naar je toe komen...

10-09-2019 : Josephine
Ik zie 22 als weerspiegeling in een ruit. Er zijn geen cijfers in de buurt alleen een plankje met kristallen en planten.

29-08-2019 : Manuela
Mijn oudste dochter is geboren om precies 22:22 uur. Ze wordt dit jaar 22 jaar. Ik ben zelf een oude ziel. Ik ben high senitif heldervoelend en ziend. Ik ben een tweelingziel:DF. Ik kan mensen healen. Ik ben geboren met gaves...

12-08-2019 : Marnix
..22 kom ik steeds tegen op de klok...

16-07-2019 : Dennis
Ik zie nu al een tijd 22:22 uur en 02:22 uur wordt zelfs wakker om die tijd ????

05-07-2019 : Wendy
Ik zie iedere dag de nummers 22:44 of 22:55 op mijn klok. En het is niet dat ik er op let ofzo maar krijg dan ineens de gedachten: kijk op de klok of hoe laat is het? Of of ik kijk ineens razendsnel op de klok terwijl ik daarvoor gewoon rustig tv kijk. EN ik de rest van de dag niet zo vaak op de klok let.....