Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

21:21 Betekenis 21. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 21:21 of 2121

Heb je net 21:21 gezien?

Waarschijnlijk ben je benieuwd wat het betekent wanneer engelennummer 21 blijft verschijnen. Als dit gebeuren blijft, hoef je je geen zorgen te maken want je bent zeker niet gek. Herhalende nummer reeksen zoals engelennummer 21 komen vaker voor dan je denkt. Meer en meer mensen over de hele wereld zien deze engelennummers overal, van aanplakborden, kloktijden en autokentekens! Je beschermengelen gebruiken engelengetallen om een belangrijke boodschap over te brengen. De boodschap die ze meestal sturen dient als een gids voor je om je emoties, woorden of gedachten te helpen uitzoeken.


Betekenis van nummer 21

Nummer 21 is samengesteld uit de frequentie van nummer 2 en nummer 1. Nummer 2 resoneert met de kenmerken van dualiteit en het vinden van evenwicht, aandacht en samenwerking, relaties en partnerschappen, aanmoediging, onbaatzuchtigheid en je goddelijk levensdoel en zielsmissie. De energieën van nummer 1 zijn nieuw begin, onafhankelijkheid, uniciteit, motivatie, vooruitgang, bereiken, prestatie en succes. Nummer 1 moedigt ons aan om uit onze comfortzone te stappen op weg naar nieuwe richtingen en kansen. Dit maakt 21 een nummer van veelzijdigheid, communicatie, energie en charisma.

Engelennummer 21 suggereert dat er mogelijk enkele nieuwe kansen of richtingen voor je te nemen zijn die je naar nieuwe en spannende mogelijkheden zullen leiden. Vertrouw dat je engelen aan je zijde zijn in deze veranderingen en overgangen en je wordt bij elke stap begeleid. Ze raden je aan om rustig te blijven, evenwichtig en gelukkig en je zult merken dat alles wordt uitgewerkt voor je hoogste goed.


Dezelfde getallen zien 21:21 of 2121Engelennummer 21 is een boodschap voor je van de engelen om bewust te zijn van je gedachten als jouw ideeën en overtuigingen in de werkelijkheid manifesteren. Engelennummer 21 moedigt je aan om optimistisch te blijven en een positieve houding aan te nemen ten aanzien van de huidige veranderingen en/of omstandigheden in je leven, omdat dit zal helpen om je gewenste resultaten te manifesteren.

Nummer 21 vraagt dat je je geloof en positieve verwachtingen over alle aspecten van je leven onderhoudt. Gebruik positieve affirmaties voor het versterken van je vastberadenheid en verbonden te blijven met het engelenrijk.


Betekenis van 21:21

Als je het engelennummer 2121 blijft zien, is er iets wat het goddelijke en engelenrijk wil dat je weet. Hoe eerder je de betekenis van nummer 2121 begrijpt hoe eerder je dit bericht kunt gebruiken om je leven voor beter te veranderen.

Nummer 2121 brengt de trillingen, de kenmerken en de energieën van nummer 2 en nummer 1, en in nummer 2121 verschijnt de 1 en de 2 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invloeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 2121 stimuleert je om te leren vertrouwen op je eigen innerlijke weten en luisteren naar de berichten. Doe het werk om jezelf beter te leren kennen, het goede en slechte in jezelf weten, identificeer je levenspad, en weet wat je werkelijke waarden, principen, doelstellingen en behoeften zijn.

Wees eerlijk met jezelf, bekijk je leven objectief en gebruik je bewustzijn om vooruit te gaan door de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Begin met het begrijpen van jezelf en je levensreis en wordt bewust van de signalen die komen die duidelijker en duidelijker worden.

Engelennummer 2121 geeft aan dat je gedachten als zaden zijn die ontkiemen en zijn een teken dat dingen in je gewenste richting zullen gaan. Er kunnen enkele prachtige kansen of nieuwe richtingen te nemen zijn die zullen leiden tot prestatie en persoonlijk geluk. De boodschap is om vertrouwen te houden, wetende dat het heelal en je engelen helemaal achter je staan.

Engelennummer 2121 herinnert je er ook aan om dankbaar te zijn voor alle zegeningen in je leven, en voor degenen die nog komen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gedachten en acties en de dingen die je denkt, zegt en doet zullen naar je terugkomen om je te zegenen of te achtervolgen. Dus zorg ervoor dat je alleen de hoogste en meest positieve energieën uitzendt. Wanneer je een 'houding van dankbaarheid' uit, manifesteer je nog meer zegeningen in je leven.

Nummer 2121 heeft ook betrekking op nummer 6 (2 + 1 + 2 + 1 = 6) en engelennummer 6.


Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenNumerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 6


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Levenslessen

Eigenwaarde

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Toevallig Wel!?

Over synchroniciteit en toeval


Deel ons op:

07-03-2021 : Dorothy
Nu al een aantal avonden dat ik precies 21:21u mijn bed in stap. Na de zoveelste dag maar eens opgezocht. Mijn man en ik zijn al een poosje bezig om een kindje te "maken" een aantal dagen geleden was de test nog negatief. Morgen 6 dagen overtijd zou het dan toch? Deze cijfers zie ik nu zo'n 3 a 4 dagen zolang is het ook geleden dat ik getest heb. Ik hoop dat de engelen aan mijn zijde blijven en me de bevestiging geven die ik al een poosje voel maar nog niet tastbaar heb.

24-02-2021 : nick
ik ga van woning 21 naar 21 in 2021 en dat is me eerste huis ik heb geen werk meer geen vriendin me auto is stuk me mobiel en gestopt met sport 21 staat voor nieuw begin wel heel toepasselijk :)

06-01-2021 : Sabine
Na een hele fijne meditatie en yoga practise wilde ik mijn intentie voor het nieuwe jaar verder gaan uitschrijven. Tijdens de meditatie kwam ontwikkeling naar boven. En nadat ik mijn stemmingsdagboek erbij had gepakt en de tijd op mijn telefoon openen, zag ik de tijd: 21:21. Kreeg kippenvel over me heen en was nieuwsgierig naar de betekenis van de dubbele nummer. En WOW wat een geweldige betekenis. Bedankt voor deze mooie en duidelijke betekenis ✨🙏

12-08-2020 : Sandra
Goedenacht, Ik heb sinds een maand of 3 steeds dat ik geconfronteerd word met nummer 21. Ik was laats aan het autorijden en besloot langs de weg te stoppen..ik stopte bij een maïsveld en daar bevond zich een bankje. Ik ging daar zitten en was aan het rondkijken naar de prachtige omgeving.. Ik was met een kennis en Ik had hem dan ook verteld dat ik steeds geconfronteerd werd met nummer 21dus was hij bekend met mijn verhaal. Ineens zegt hij tegen mij Sandra draai is om...en ik draai mij om en zie nummer 21 op de boom achter mij Ik schrok niet maar was als de zoveelste keer wéér héél verbaasd..ik dacht nee dit kan niet waar zijn. Zonder te weten wat 21 inhield voel ik mij steeds sterker..zelfverzekerder..ik ben een persoon die heel positief is ingesteld en vaak omringt ben met negativiteit. En echt sedert ik steeds geconfronteerd word met nummer 21 voelt alsof ik mij steeds beter ga voelen. Dat ik voor mijzelf op kom.. En dat ik heel sterk de aanwezigheid heb om negativiteit tegen te gaan...en dat voelt goed. Ik voel echt dat het komt door dat nummer...nummer 21. Het zal u raar in oren klinken maar ik voel mij gedreven om iets achterna te gaan wat mijn grootste wens is... Dus nu ik de moeite heb genomen om mij te verdiepen in t getal 21 zie ik wat ik voel...nu lees. Is dat niet even raar..of toeval? Nee geen toeval want toeval bestaat niet. Ik zit steeds lekkerder in mij vel..ik voel mij groeien (opnieuw groeien) EN DAT VOELT GOED😊. Ik wil dit zo graag net u delen omdat het waarheid is..en de waarheid voelt goed.. Vele groeten, Sandra

14-04-2020 : piet
Hallo ik ben pianist componist en ben sinds vorige week elke avond spontaan huisconcertjes live op Facebook beginnen spelen , en de dankbaarheid van de mensen is zo fijn, het is een geweldige hartverwarmende stimulans. En ik zie de laatste tijd dus regelmatig 2121 als ik naar het uur kijk of 2323...grtjs Piet Swerts

16-03-2020 : Ix woolf
Elke dag dwingen mijn ogen om naar de klok te kijken altyd het juiste moment en elk uur zie ik bv 11:11 dan 12:12 .... etc zelf in de auto 333 killometer .. etc met alles ongeveer haha 369 ftw

18-01-2020 : steven
Ik ben samengekomen met mijn vriendin op 21/01 en ons zoontje is geboren op 21/02 het jaar daarop, dus beide op de 21ste en daaropvolgende januari en februari wat 1 en 2 is en maakt omgekeerd ook 21... Toeval? Wie weet...

08-01-2020 : Marjolijn
Ik heb het net gezien 21.21 het is nu 21.27

07-12-2019 : Renate
Ik zag zojuist 21:21 terwijl ik weer een moment heb waarin ik mijn overleden partner ontzettend mis. En ik weet dat de engelen me proberen te bemoedigen maar het gemis is te groot.

21-09-2019 : Viola
Ik zie engelen en ook dubbele getalen ik leer de kabbalah en de nummerlogie het geeft kracht en steun bedankt voor het uitleggen veel liefde licht en kracht

20-08-2019 : wendy
Zondagavond zag ik 2121 op mijn magnetron. Ik had er de pest in omdat ik geblesseerd ben en niet meer kan hardlopen. maar nu ik dit zo lees denk ik dat ik geduld moet hebben en dat er wrs nog mooie dingen op mijn pad komen. Wat ook al gebeurd is de afgelopen 2 jaar.


21:21 Betekenis 21. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 21:21 of 2121

Heb je net 21:21 gezien?

Waarschijnlijk ben je benieuwd wat het betekent wanneer engelennummer 21 blijft verschijnen. Als dit gebeuren blijft, hoef je je geen zorgen te maken want je bent zeker niet gek. Herhalende nummer reeksen zoals engelennummer 21 komen vaker voor dan je denkt. Meer en meer mensen over de hele wereld zien deze engelennummers overal, van aanplakborden, kloktijden en autokentekens! Je beschermengelen gebruiken engelengetallen om een belangrijke boodschap over te brengen. De boodschap die ze meestal sturen dient als een gids voor je om je emoties, woorden of gedachten te helpen uitzoeken.


Betekenis van nummer 21

Nummer 21 is samengesteld uit de frequentie van nummer 2 en nummer 1. Nummer 2 resoneert met de kenmerken van dualiteit en het vinden van evenwicht, aandacht en samenwerking, relaties en partnerschappen, aanmoediging, onbaatzuchtigheid en je goddelijk levensdoel en zielsmissie. De energieën van nummer 1 zijn nieuw begin, onafhankelijkheid, uniciteit, motivatie, vooruitgang, bereiken, prestatie en succes. Nummer 1 moedigt ons aan om uit onze comfortzone te stappen op weg naar nieuwe richtingen en kansen. Dit maakt 21 een nummer van veelzijdigheid, communicatie, energie en charisma.

Engelennummer 21 suggereert dat er mogelijk enkele nieuwe kansen of richtingen voor je te nemen zijn die je naar nieuwe en spannende mogelijkheden zullen leiden. Vertrouw dat je engelen aan je zijde zijn in deze veranderingen en overgangen en je wordt bij elke stap begeleid. Ze raden je aan om rustig te blijven, evenwichtig en gelukkig en je zult merken dat alles wordt uitgewerkt voor je hoogste goed.


Dezelfde getallen zien 21:21 of 2121Engelennummer 21 is een boodschap voor je van de engelen om bewust te zijn van je gedachten als jouw ideeën en overtuigingen in de werkelijkheid manifesteren. Engelennummer 21 moedigt je aan om optimistisch te blijven en een positieve houding aan te nemen ten aanzien van de huidige veranderingen en/of omstandigheden in je leven, omdat dit zal helpen om je gewenste resultaten te manifesteren.

Nummer 21 vraagt dat je je geloof en positieve verwachtingen over alle aspecten van je leven onderhoudt. Gebruik positieve affirmaties voor het versterken van je vastberadenheid en verbonden te blijven met het engelenrijk.


Betekenis van 21:21

Als je het engelennummer 2121 blijft zien, is er iets wat het goddelijke en engelenrijk wil dat je weet. Hoe eerder je de betekenis van nummer 2121 begrijpt hoe eerder je dit bericht kunt gebruiken om je leven voor beter te veranderen.

Nummer 2121 brengt de trillingen, de kenmerken en de energieën van nummer 2 en nummer 1, en in nummer 2121 verschijnt de 1 en de 2 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invloeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 2121 stimuleert je om te leren vertrouwen op je eigen innerlijke weten en luisteren naar de berichten. Doe het werk om jezelf beter te leren kennen, het goede en slechte in jezelf weten, identificeer je levenspad, en weet wat je werkelijke waarden, principen, doelstellingen en behoeften zijn.

Wees eerlijk met jezelf, bekijk je leven objectief en gebruik je bewustzijn om vooruit te gaan door de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Begin met het begrijpen van jezelf en je levensreis en wordt bewust van de signalen die komen die duidelijker en duidelijker worden.

Engelennummer 2121 geeft aan dat je gedachten als zaden zijn die ontkiemen en zijn een teken dat dingen in je gewenste richting zullen gaan. Er kunnen enkele prachtige kansen of nieuwe richtingen te nemen zijn die zullen leiden tot prestatie en persoonlijk geluk. De boodschap is om vertrouwen te houden, wetende dat het heelal en je engelen helemaal achter je staan.

Engelennummer 2121 herinnert je er ook aan om dankbaar te zijn voor alle zegeningen in je leven, en voor degenen die nog komen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gedachten en acties en de dingen die je denkt, zegt en doet zullen naar je terugkomen om je te zegenen of te achtervolgen. Dus zorg ervoor dat je alleen de hoogste en meest positieve energieën uitzendt. Wanneer je een 'houding van dankbaarheid' uit, manifesteer je nog meer zegeningen in je leven.

Nummer 2121 heeft ook betrekking op nummer 6 (2 + 1 + 2 + 1 = 6) en engelennummer 6.


Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenNumerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 6


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Praten met je innerlijk kind

Bewustzijn - Onderbewustzijn - Hoger bewustzijn

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Zinvol Toeval

Synchroniciteit in ons dagelijks leven


Deel ons op:

07-03-2021 : Dorothy
Nu al een aantal avonden dat ik precies 21:21u mijn bed in stap. Na de zoveelste dag maar eens opgezocht. Mijn man en ik zijn al een poosje bezig om een kindje te "maken" een aantal dagen geleden was de test nog negatief. Morgen 6 dagen overtijd zou het dan toch? Deze cijfers zie ik nu zo'n 3 a 4 dagen zolang is het ook geleden dat ik getest heb. Ik hoop dat de engelen aan mijn zijde blijven en me de bevestiging geven die ik al een poosje voel maar nog niet tastbaar heb.

24-02-2021 : nick
ik ga van woning 21 naar 21 in 2021 en dat is me eerste huis ik heb geen werk meer geen vriendin me auto is stuk me mobiel en gestopt met sport 21 staat voor nieuw begin wel heel toepasselijk :)

06-01-2021 : Sabine
Na een hele fijne meditatie en yoga practise wilde ik mijn intentie voor het nieuwe jaar verder gaan uitschrijven. Tijdens de meditatie kwam ontwikkeling naar boven. En nadat ik mijn stemmingsdagboek erbij had gepakt en de tijd op mijn telefoon openen, zag ik de tijd: 21:21. Kreeg kippenvel over me heen en was nieuwsgierig naar de betekenis van de dubbele nummer. En WOW wat een geweldige betekenis. Bedankt voor deze mooie en duidelijke betekenis ✨🙏

12-08-2020 : Sandra
Goedenacht, Ik heb sinds een maand of 3 steeds dat ik geconfronteerd word met nummer 21. Ik was laats aan het autorijden en besloot langs de weg te stoppen..ik stopte bij een maïsveld en daar bevond zich een bankje. Ik ging daar zitten en was aan het rondkijken naar de prachtige omgeving.. Ik was met een kennis en Ik had hem dan ook verteld dat ik steeds geconfronteerd werd met nummer 21dus was hij bekend met mijn verhaal. Ineens zegt hij tegen mij Sandra draai is om...en ik draai mij om en zie nummer 21 op de boom achter mij Ik schrok niet maar was als de zoveelste keer wéér héél verbaasd..ik dacht nee dit kan niet waar zijn. Zonder te weten wat 21 inhield voel ik mij steeds sterker..zelfverzekerder..ik ben een persoon die heel positief is ingesteld en vaak omringt ben met negativiteit. En echt sedert ik steeds geconfronteerd word met nummer 21 voelt alsof ik mij steeds beter ga voelen. Dat ik voor mijzelf op kom.. En dat ik heel sterk de aanwezigheid heb om negativiteit tegen te gaan...en dat voelt goed. Ik voel echt dat het komt door dat nummer...nummer 21. Het zal u raar in oren klinken maar ik voel mij gedreven om iets achterna te gaan wat mijn grootste wens is... Dus nu ik de moeite heb genomen om mij te verdiepen in t getal 21 zie ik wat ik voel...nu lees. Is dat niet even raar..of toeval? Nee geen toeval want toeval bestaat niet. Ik zit steeds lekkerder in mij vel..ik voel mij groeien (opnieuw groeien) EN DAT VOELT GOED😊. Ik wil dit zo graag net u delen omdat het waarheid is..en de waarheid voelt goed.. Vele groeten, Sandra

14-04-2020 : piet
Hallo ik ben pianist componist en ben sinds vorige week elke avond spontaan huisconcertjes live op Facebook beginnen spelen , en de dankbaarheid van de mensen is zo fijn, het is een geweldige hartverwarmende stimulans. En ik zie de laatste tijd dus regelmatig 2121 als ik naar het uur kijk of 2323...grtjs Piet Swerts

16-03-2020 : Ix woolf
Elke dag dwingen mijn ogen om naar de klok te kijken altyd het juiste moment en elk uur zie ik bv 11:11 dan 12:12 .... etc zelf in de auto 333 killometer .. etc met alles ongeveer haha 369 ftw

18-01-2020 : steven
Ik ben samengekomen met mijn vriendin op 21/01 en ons zoontje is geboren op 21/02 het jaar daarop, dus beide op de 21ste en daaropvolgende januari en februari wat 1 en 2 is en maakt omgekeerd ook 21... Toeval? Wie weet...

08-01-2020 : Marjolijn
Ik heb het net gezien 21.21 het is nu 21.27

07-12-2019 : Renate
Ik zag zojuist 21:21 terwijl ik weer een moment heb waarin ik mijn overleden partner ontzettend mis. En ik weet dat de engelen me proberen te bemoedigen maar het gemis is te groot.

21-09-2019 : Viola
Ik zie engelen en ook dubbele getalen ik leer de kabbalah en de nummerlogie het geeft kracht en steun bedankt voor het uitleggen veel liefde licht en kracht

20-08-2019 : wendy
Zondagavond zag ik 2121 op mijn magnetron. Ik had er de pest in omdat ik geblesseerd ben en niet meer kan hardlopen. maar nu ik dit zo lees denk ik dat ik geduld moet hebben en dat er wrs nog mooie dingen op mijn pad komen. Wat ook al gebeurd is de afgelopen 2 jaar.


21:21 Betekenis 21. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 21:21 of 2121

Heb je net 21:21 gezien?

Waarschijnlijk ben je benieuwd wat het betekent wanneer engelennummer 21 blijft verschijnen. Als dit gebeuren blijft, hoef je je geen zorgen te maken want je bent zeker niet gek. Herhalende nummer reeksen zoals engelennummer 21 komen vaker voor dan je denkt. Meer en meer mensen over de hele wereld zien deze engelennummers overal, van aanplakborden, kloktijden en autokentekens! Je beschermengelen gebruiken engelengetallen om een belangrijke boodschap over te brengen. De boodschap die ze meestal sturen dient als een gids voor je om je emoties, woorden of gedachten te helpen uitzoeken.


Betekenis van nummer 21

Nummer 21 is samengesteld uit de frequentie van nummer 2 en nummer 1. Nummer 2 resoneert met de kenmerken van dualiteit en het vinden van evenwicht, aandacht en samenwerking, relaties en partnerschappen, aanmoediging, onbaatzuchtigheid en je goddelijk levensdoel en zielsmissie. De energieën van nummer 1 zijn nieuw begin, onafhankelijkheid, uniciteit, motivatie, vooruitgang, bereiken, prestatie en succes. Nummer 1 moedigt ons aan om uit onze comfortzone te stappen op weg naar nieuwe richtingen en kansen. Dit maakt 21 een nummer van veelzijdigheid, communicatie, energie en charisma.

Engelennummer 21 suggereert dat er mogelijk enkele nieuwe kansen of richtingen voor je te nemen zijn die je naar nieuwe en spannende mogelijkheden zullen leiden. Vertrouw dat je engelen aan je zijde zijn in deze veranderingen en overgangen en je wordt bij elke stap begeleid. Ze raden je aan om rustig te blijven, evenwichtig en gelukkig en je zult merken dat alles wordt uitgewerkt voor je hoogste goed.


Dezelfde getallen zien 21:21 of 2121Engelennummer 21 is een boodschap voor je van de engelen om bewust te zijn van je gedachten als jouw ideeën en overtuigingen in de werkelijkheid manifesteren. Engelennummer 21 moedigt je aan om optimistisch te blijven en een positieve houding aan te nemen ten aanzien van de huidige veranderingen en/of omstandigheden in je leven, omdat dit zal helpen om je gewenste resultaten te manifesteren.

Nummer 21 vraagt dat je je geloof en positieve verwachtingen over alle aspecten van je leven onderhoudt. Gebruik positieve affirmaties voor het versterken van je vastberadenheid en verbonden te blijven met het engelenrijk.


Betekenis van 21:21

Als je het engelennummer 2121 blijft zien, is er iets wat het goddelijke en engelenrijk wil dat je weet. Hoe eerder je de betekenis van nummer 2121 begrijpt hoe eerder je dit bericht kunt gebruiken om je leven voor beter te veranderen.

Nummer 2121 brengt de trillingen, de kenmerken en de energieën van nummer 2 en nummer 1, en in nummer 2121 verschijnt de 1 en de 2 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invloeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 2121 stimuleert je om te leren vertrouwen op je eigen innerlijke weten en luisteren naar de berichten. Doe het werk om jezelf beter te leren kennen, het goede en slechte in jezelf weten, identificeer je levenspad, en weet wat je werkelijke waarden, principen, doelstellingen en behoeften zijn.

Wees eerlijk met jezelf, bekijk je leven objectief en gebruik je bewustzijn om vooruit te gaan door de juiste keuzes te maken voor de toekomst. Begin met het begrijpen van jezelf en je levensreis en wordt bewust van de signalen die komen die duidelijker en duidelijker worden.

Engelennummer 2121 geeft aan dat je gedachten als zaden zijn die ontkiemen en zijn een teken dat dingen in je gewenste richting zullen gaan. Er kunnen enkele prachtige kansen of nieuwe richtingen te nemen zijn die zullen leiden tot prestatie en persoonlijk geluk. De boodschap is om vertrouwen te houden, wetende dat het heelal en je engelen helemaal achter je staan.

Engelennummer 2121 herinnert je er ook aan om dankbaar te zijn voor alle zegeningen in je leven, en voor degenen die nog komen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gedachten en acties en de dingen die je denkt, zegt en doet zullen naar je terugkomen om je te zegenen of te achtervolgen. Dus zorg ervoor dat je alleen de hoogste en meest positieve energieën uitzendt. Wanneer je een 'houding van dankbaarheid' uit, manifesteer je nog meer zegeningen in je leven.

Nummer 2121 heeft ook betrekking op nummer 6 (2 + 1 + 2 + 1 = 6) en engelennummer 6.


Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenNumerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 6


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Genezing van verslavend gedrag

Bewustzijn - Onderbewustzijn - Hoger bewustzijn

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Synchroniciteit

Brug tussen geest en materie


Deel ons op:

07-03-2021 : Dorothy
Nu al een aantal avonden dat ik precies 21:21u mijn bed in stap. Na de zoveelste dag maar eens opgezocht. Mijn man en ik zijn al een poosje bezig om een kindje te "maken" een aantal dagen geleden was de test nog negatief. Morgen 6 dagen overtijd zou het dan toch? Deze cijfers zie ik nu zo'n 3 a 4 dagen zolang is het ook geleden dat ik getest heb. Ik hoop dat de engelen aan mijn zijde blijven en me de bevestiging geven die ik al een poosje voel maar nog niet tastbaar heb.

24-02-2021 : nick
ik ga van woning 21 naar 21 in 2021 en dat is me eerste huis ik heb geen werk meer geen vriendin me auto is stuk me mobiel en gestopt met sport 21 staat voor nieuw begin wel heel toepasselijk :)

06-01-2021 : Sabine
Na een hele fijne meditatie en yoga practise wilde ik mijn intentie voor het nieuwe jaar verder gaan uitschrijven. Tijdens de meditatie kwam ontwikkeling naar boven. En nadat ik mijn stemmingsdagboek erbij had gepakt en de tijd op mijn telefoon openen, zag ik de tijd: 21:21. Kreeg kippenvel over me heen en was nieuwsgierig naar de betekenis van de dubbele nummer. En WOW wat een geweldige betekenis. Bedankt voor deze mooie en duidelijke betekenis ✨🙏

12-08-2020 : Sandra
Goedenacht, Ik heb sinds een maand of 3 steeds dat ik geconfronteerd word met nummer 21. Ik was laats aan het autorijden en besloot langs de weg te stoppen..ik stopte bij een maïsveld en daar bevond zich een bankje. Ik ging daar zitten en was aan het rondkijken naar de prachtige omgeving.. Ik was met een kennis en Ik had hem dan ook verteld dat ik steeds geconfronteerd werd met nummer 21dus was hij bekend met mijn verhaal. Ineens zegt hij tegen mij Sandra draai is om...en ik draai mij om en zie nummer 21 op de boom achter mij Ik schrok niet maar was als de zoveelste keer wéér héél verbaasd..ik dacht nee dit kan niet waar zijn. Zonder te weten wat 21 inhield voel ik mij steeds sterker..zelfverzekerder..ik ben een persoon die heel positief is ingesteld en vaak omringt ben met negativiteit. En echt sedert ik steeds geconfronteerd word met nummer 21 voelt alsof ik mij steeds beter ga voelen. Dat ik voor mijzelf op kom.. En dat ik heel sterk de aanwezigheid heb om negativiteit tegen te gaan...en dat voelt goed. Ik voel echt dat het komt door dat nummer...nummer 21. Het zal u raar in oren klinken maar ik voel mij gedreven om iets achterna te gaan wat mijn grootste wens is... Dus nu ik de moeite heb genomen om mij te verdiepen in t getal 21 zie ik wat ik voel...nu lees. Is dat niet even raar..of toeval? Nee geen toeval want toeval bestaat niet. Ik zit steeds lekkerder in mij vel..ik voel mij groeien (opnieuw groeien) EN DAT VOELT GOED😊. Ik wil dit zo graag net u delen omdat het waarheid is..en de waarheid voelt goed.. Vele groeten, Sandra

14-04-2020 : piet
Hallo ik ben pianist componist en ben sinds vorige week elke avond spontaan huisconcertjes live op Facebook beginnen spelen , en de dankbaarheid van de mensen is zo fijn, het is een geweldige hartverwarmende stimulans. En ik zie de laatste tijd dus regelmatig 2121 als ik naar het uur kijk of 2323...grtjs Piet Swerts

16-03-2020 : Ix woolf
Elke dag dwingen mijn ogen om naar de klok te kijken altyd het juiste moment en elk uur zie ik bv 11:11 dan 12:12 .... etc zelf in de auto 333 killometer .. etc met alles ongeveer haha 369 ftw

18-01-2020 : steven
Ik ben samengekomen met mijn vriendin op 21/01 en ons zoontje is geboren op 21/02 het jaar daarop, dus beide op de 21ste en daaropvolgende januari en februari wat 1 en 2 is en maakt omgekeerd ook 21... Toeval? Wie weet...

08-01-2020 : Marjolijn
Ik heb het net gezien 21.21 het is nu 21.27

07-12-2019 : Renate
Ik zag zojuist 21:21 terwijl ik weer een moment heb waarin ik mijn overleden partner ontzettend mis. En ik weet dat de engelen me proberen te bemoedigen maar het gemis is te groot.

21-09-2019 : Viola
Ik zie engelen en ook dubbele getalen ik leer de kabbalah en de nummerlogie het geeft kracht en steun bedankt voor het uitleggen veel liefde licht en kracht

20-08-2019 : wendy
Zondagavond zag ik 2121 op mijn magnetron. Ik had er de pest in omdat ik geblesseerd ben en niet meer kan hardlopen. maar nu ik dit zo lees denk ik dat ik geduld moet hebben en dat er wrs nog mooie dingen op mijn pad komen. Wat ook al gebeurd is de afgelopen 2 jaar.