Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

14:14 Betekenis 14. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 14 - 14:14 of 1414

Heb je net 14:14 gezien?

Je bent op deze pagina gekomen omdat je wilt begrijpen waarom je regelmatig 14:14 ziet. Carl Jung heeft vastgesteld dat het verschijnsel van synchroniciteit specifiek voor de waarnemer is. De betekenis achter 14:14 zal niet hetzelfde zijn voor elke persoon die het ziet.

Je onderbewuste heeft je aanleiding gegeven om naar de tijd te kijken zonder het te beseffen. Dit zou te wijten zijn aan een periode van veel denken, van veel vragen die je hebt of als gevolg van begeleiding van buitenaf zoals van een engel, of van een entiteit.


De betekenis van nummer 14

Engelennummer 14 is een teken van je beschermengelen dat ze hard aan het werk zijn om je te helpen met een bepaald probleem. Nummer 14 combineert de trillingen van de nummers 1, 4 en 5 om een harmonieuze achtergrond te creëren voor wat een grote verandering zou kunnen zijn. Nummer 14, als een samengesteld of meerdere cijfer getallen, krijgt zijn betekenis van de bestaande cijfers die de wortel bevat of is gerelateerd aan. Deze cijfers zijn 1, 4 en 5 (omdat 1 + 4 = 5).

Nummer 1 is het getal van individualiteit, vertrouwen en optimisme. De nummer 4, is echter over het harde werk, zorg en down-to-Earth. Nummer 14 is ook gerelateerd aan verandering. Wanneer je 1 en 4 samenvoegt krijg je 5 wat het nummer is voor snelle positieve verandering dat aan de horizon ligt. Als je al deze betekenissen in één trilling brengt, zou je kunnen zeggen dat engelennummer 14 ons vraagt om optimistisch te blijven ondanks met welke moeilijkheden we worden geconfronteerd, omdat positieve verandering aan de horizon is.


Betekenis van engelennummer 1414Engelennummer 14 is een harmonieuze mix van vibrationele energieën die zijn bedoeld om je hart en geest gerust te stellen. Welke moeilijkheden je ook hebt ervaren ze zijn aan het eind gekomen en meer positieve ervaringen liggen om de hoek, ze worden je gebracht doordat je in lijn bent met de Universele Bron.

Het is belangrijk om te onthouden wat de engelen zeggen over elk nummer dat gekoppeld is aan nummer 14.

Nummer 1 is het getal van manifestatie, en je moet dit nummer gebruiken als een herinnering dat je positief gefocust moet blijven als je positieve resultaten in je leven wilt aantrekken.

De nummer 4 bevat een boodschap van de engelen, ongeacht hoe moeilijk je problemen ook lijken te zijn, je beschermengelen zijn ermee aan het werk. Er is een positieve verandering aan de horizon.

Als je engelennummer 14 in je dagelijkse leven ziet, blijf gericht op je wensen en laat je angst los. Je hebt de kracht om positieve resultaten te manifesteren in je leven door het volgen van de begeleiding van je engelen.


De betekenis van 14:14

Nummer 14 is samengesteld uit de nummers 1 en 4, wat betekent dat het is afgeleid van de betekenis van het combineren van de vibrationele essentie van elk van deze nummers, en in nummer 1414 verschijnt de 1 en de 4 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invloeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 1414 is een goed nummer om te ontvangen. Het is een indicatie dat je gedachten en emoties verheven worden naar een meer verlichte staat.

Je hebt het punt bereikt in je leven waar je nu kleingeestige argumenten en oppervlakkige kwesties kunt negeren. Je weet welke dingen en mensen het niet waard zijn om je kostbare tijd aan te verspillen.

Als je in het verleden zeer snel temperamentvol over de kleinste dingen kon zijn, heb je nu die fase bereikt waar je jezelf niet meer zo druk maakt. Dit is een goede plek om te zijn, en je engelen moedigen je ook aan om in deze staat te blijven voor zo lang als je kunt.

Het engelennummer 1414 dringt er bij je aan om de slechte dingen te verwijderen die kunnen voorkomen dat je je beste leven bereikt. Het maakt niet uit of het een slechte gewoonte is, een slechte relatie, een slechte reeks van vrienden of een slechte baan.

Je beschermengelen willen dat je je ontdoet van alles wat je naar beneden haalt en voorkomt dat je je volledige potentieel realiseert. Ontdoe jezelf van negativiteit zodat alleen goede en positieve energie zal beginnen te stromen.

Je hebt deze energie nodig omdat je dingen vanuit een vers en nieuw perspectief kan gaan zien. Je kunt een nieuwe kijk op het leven krijgen dat meer positief en progressief is.

Handhaaf een positieve houding om positieve trillingen aan te trekken die van invloed zijn op de totale energie van je leven. Start met positieve affirmaties om je dag te beginnen en sluit je dag af met een positief gesprek met je hogere zelf.

Nummer 1414 heeft ook betrekking op nummer 1 (1 + 4 + 1 + 4 = 10, 1 + 0 = 1) en engelennummer 1.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 1


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Hoe je je doel in het leven kunt vinden

De Wet van Aantrekking

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Ankertjes 286

Toeval ... hoe doe je dat?


Deel ons op:

28-10-2021 : Emma
🙏

10-10-2021 : Lambert van hoey
Jazeker komt de laatste 2 jaar meerdere keren voorbij

11-09-2021 : Karén
Hallo licht arbeiders 😉 😋 ik zie nu pas dat je hier ook dingen kunt delen met andere mensen.terwijl ik deze bericht schrijfde zie ik 14:41 😂 toen ik van een vriendin hier over heb gehoord heb haar vier kant uitgelachen, nu weer 444 😂 een maand later zag ze overal!,wist niet wat t persies betekend en wist alleen dat ik in goed richting ging.8 jaar later op een dag zie tot 15-17 combinaties.pas deze maand begon ik er over te lezen en was in shock alles klopte😮 kan gewoon met niemand over praten,bang dat ze mij in kussenkamer gaan steken😂.even serieus dit heeft mijn leven veranderd!,heeft mij geholpen in moeilijkste situaties in mijn leven!en ben erg dankbaar voor!☺️ Groetjes allemaal

19-08-2021 : Saliha
Zeer vaak en gebeurt rare dinge

25-05-2021 : Joke
Ik wordt hier zo blij van. Namaste.

07-04-2021 : Gabriela
Va iubesc!❤

25-03-2021 : Gilbert Janssens
Ja die heb ik bijna elke dag wel

26-02-2021 : Sebastian
Het is onwennig om te geloven in de klaarblijkelijke boodschappen maar kan ze bijna niet meer negeren. Ben heel benieuwd wat mijn toekomst brengt heb al de nodige mooie gekregen. Peace en groeten, S.

26-01-2021 : Jos
Gematigdheid kaart 14 van de liefdes tarot op het moment mijn kaart. En dan vandaag 14:14 op de klok tijdens een gesprek over mijn grootste liefde, mijn dochter. Nou das mooi toch. O en dan woon ik ook nog eens op nr 5, zou leuk zijn als mijn nieuwe vriendin een 4 is, ik ben een 1 = 5 haha of draai ik nu een beetje door? Nee de mooiste getallen die ik vorige week zag op één dag waren 10:10 en 12:12, deze zeiden dat ik mijn doel heb behaald. Werken aan mezelf en daar komen waar ik nooit verwacht had dat ik zou komen!

21-01-2021 : Wendy
Ik zie veel dubbele of zelfs vierdubbele zoals 1111 getallen vandaag 14.14 en erna 14.41. heb zelfs een foto getrokken en naar een vriend gestuurd. Het is zo apart zulke boodschappen te mogen ontvangen. Echt prachtige hulp van hierboven. En bedankt voor het vertalen naar de boodschap. Liefs

01-01-2021 : Rien
Dankbaar, en ontvang dit met open armen en richt mijn blik op een nieuwe toekomst 🙏

31-12-2020 : Sevgi
Prachtige boodschap vooral heel speciaal, op de laatste dag van 31/12/2020 perfecte afsluiting 🙏🏼💫

07-12-2020 : Catharina
Prachtige boodschap, dank je wel, had ik even nodig op deze dag!

29-11-2020 : Asashahazreël
Liefde gekregen en zal streven om dat zolang ik kan door te geven, blessed be.

22-10-2020 : Usha
Super mooi en resoneert :)

04-08-2020 : Jilllllllllz
Eerst zag ik hoofdzakelijk de 23, dubbel, of enkel.. Maar nu ik verschillende keuzes heb gemaakt, functie op gegeven, minder uur werk, nieuwe weg ingeslagen met studeren.. Zie ik momenteel veel de 14.. Super toepasselijk, alweer! Spiritualiteit = the real deal.

19-07-2020 : Jose
Door 1414 tegen te komen weet ik dat ik juist en positief aan het veranderen ben door de hulp van de engelen. Ik probeer positief te blijven en meer de goede dingen te zien. Dat geeft een gerust gevoel. Dank je wel.

11-07-2020 : Marianne
Wauw ! ❤️ 🙏🏽

27-05-2020 : ken
Heel hartelijk bedankt, komt als een geschenk uit de hemel, ga er zeker mee aan de slag

21-05-2020 : marlene
bedankt dat voelde ik ook

03-05-2020 : David
Bedankt voor de duidelijke uitleg

14-04-2020 : Yves
Het Leven is het Mooiste geschenk van De Heilige - Godelijke en Geestelijke en Gezegende Wereld ... en Zeer zeker van Onze Engelen die Ons Allen in Elke Microseconde van Ons Leven Bijstaan en Helpen ! Waarvoor Dank .

05-04-2020 : Gerdien
Sowieso zie ik al langere tijd dagelijks dubbele nummers. Vaak is het zelfs een bijzondere cijfercombinatie van de tijd én het energieniveau van mijn mobiel samen. Het zijn heel verschillende cijfers, dus ik weet niet wat het zou moeten zeggen. Maar nr. 14 is wel een ding, sinds 8 jaar. Als ik dit zo lees dan kan ik dat plaatsen. De engelen hebben blijkbaar veel tijd nodig. En ik heel veel geduld.

12-01-2020 : Zuleica
Wil u bedanken voor u werk. En alleen meer zegeningen

17-12-2019 : Dienn
Ik zie overal 14.14!!! En het is duidelijk dat ik me moet ontdoen van een slechte relatie.. It is what it is..

15-11-2019 : Marcel
Ik ben een dame tegen gekomen en toen we met elkaar spraken kwamen er steeds meer signalen die het zelfde waren (echt een hele waslijst met dingen die niet meer onder toeval vielen, we kwamen er zo achter dat we onze tweelingziel zijn tegen gekomen. We hebben beide nog nooit zo iets moois meegemaakt, de relatie was liefde in de meest pure vorm zoals liefde bedoel is. We kwamen er alleen achter dat we beide nog onafgewerkte dingen in ons hoofd hadden, en we beide dus nog niet klaar waren voor deze intense liefde en relatie. We zijn dus uit elkaar gegaan, ik was nog nooit zo verdrietig geweest en ik snapte niet dat mensen met zo veel liefde voor elkaar uit elkaar gaan. Sinds we uit elkaar zijn,droom ik over haar en zegt ze dingen tegen mij in mijn dromen en komen er steeds meer signalen zoals 11:11, 12:12, 13:13 en 14:14 ik heb hier door mijn rust gevonden en weet zeker dat we ooit weer gaan samen komen. Waarom zouden de engelen anders mij deze signalen sturen. Ik geloofde nooit in dit soort dingen zoals tweelingzielen etc, maar door de staat waar ik nu in ben, en de dingen die ik mee maak ben ik overtuigt dat er meer is. Ik ben nog nooit zo rustig geweest en voor het eerst in mijn leven neemt mijn hart het over van mijn ego. Wat mij een intense rust heeft gegeven.

21-10-2019 : Peter
Ik heb al een tijd dat ik gevoelsmatig op de klok kijkt en heel vaak 08.08 09.09 of andere tijden zie. Nu was ik ERG onrustig ivm een situatie met een vriend van mij waarbij angst mij als het waren bekroop en ik dat mijn gedrag liet beïnvloeden en plotseling alsof iemand mij vastpakte moest ik nu ook weer op de klok kijken en daar was 14.14 met de boodschap dat de engelen aan mijn probleem werken en ik geholpen wordt.. Dit is zo mooi! Vaak ook als ik een synchronisatie mist krijg ik een Whatsapp of email met dubbele cijfers... Engelen zijn creatieve wezens!🙏

08-09-2019 : Gio
Ik volg jullie berichten al een tijd. En wilde even laten weten hoe inspirerend en impactvol dit is voor mijn leven. Vaak kom ik dubbele cijfers tegen zoals 1414 etc. Jullie weten het altijd mooi te vertalen en kon me ogen niet geloven, over hoe accuraat dit aansluit op mijn specifieke fase in mijn leven op dit moment! Ik ben dankbaar, doe dit normaal nooit. Maar wilde dit toch wel even kwijt. Thanks again, keep doing what u do! Peace✌🏽

18-07-2019 : Johan
Bijzondere ervaringen sinds kort met dezelfde getallen.


14:14 Betekenis 14. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 14 - 14:14 of 1414

Heb je net 14:14 gezien?

Je bent op deze pagina gekomen omdat je wilt begrijpen waarom je regelmatig 14:14 ziet. Carl Jung heeft vastgesteld dat het verschijnsel van synchroniciteit specifiek voor de waarnemer is. De betekenis achter 14:14 zal niet hetzelfde zijn voor elke persoon die het ziet.

Je onderbewuste heeft je aanleiding gegeven om naar de tijd te kijken zonder het te beseffen. Dit zou te wijten zijn aan een periode van veel denken, van veel vragen die je hebt of als gevolg van begeleiding van buitenaf zoals van een engel, of van een entiteit.


De betekenis van nummer 14

Engelennummer 14 is een teken van je beschermengelen dat ze hard aan het werk zijn om je te helpen met een bepaald probleem. Nummer 14 combineert de trillingen van de nummers 1, 4 en 5 om een harmonieuze achtergrond te creëren voor wat een grote verandering zou kunnen zijn. Nummer 14, als een samengesteld of meerdere cijfer getallen, krijgt zijn betekenis van de bestaande cijfers die de wortel bevat of is gerelateerd aan. Deze cijfers zijn 1, 4 en 5 (omdat 1 + 4 = 5).

Nummer 1 is het getal van individualiteit, vertrouwen en optimisme. De nummer 4, is echter over het harde werk, zorg en down-to-Earth. Nummer 14 is ook gerelateerd aan verandering. Wanneer je 1 en 4 samenvoegt krijg je 5 wat het nummer is voor snelle positieve verandering dat aan de horizon ligt. Als je al deze betekenissen in één trilling brengt, zou je kunnen zeggen dat engelennummer 14 ons vraagt om optimistisch te blijven ondanks met welke moeilijkheden we worden geconfronteerd, omdat positieve verandering aan de horizon is.


Betekenis van engelennummer 1414Engelennummer 14 is een harmonieuze mix van vibrationele energieën die zijn bedoeld om je hart en geest gerust te stellen. Welke moeilijkheden je ook hebt ervaren ze zijn aan het eind gekomen en meer positieve ervaringen liggen om de hoek, ze worden je gebracht doordat je in lijn bent met de Universele Bron.

Het is belangrijk om te onthouden wat de engelen zeggen over elk nummer dat gekoppeld is aan nummer 14.

Nummer 1 is het getal van manifestatie, en je moet dit nummer gebruiken als een herinnering dat je positief gefocust moet blijven als je positieve resultaten in je leven wilt aantrekken.

De nummer 4 bevat een boodschap van de engelen, ongeacht hoe moeilijk je problemen ook lijken te zijn, je beschermengelen zijn ermee aan het werk. Er is een positieve verandering aan de horizon.

Als je engelennummer 14 in je dagelijkse leven ziet, blijf gericht op je wensen en laat je angst los. Je hebt de kracht om positieve resultaten te manifesteren in je leven door het volgen van de begeleiding van je engelen.


De betekenis van 14:14

Nummer 14 is samengesteld uit de nummers 1 en 4, wat betekent dat het is afgeleid van de betekenis van het combineren van de vibrationele essentie van elk van deze nummers, en in nummer 1414 verschijnt de 1 en de 4 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invloeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 1414 is een goed nummer om te ontvangen. Het is een indicatie dat je gedachten en emoties verheven worden naar een meer verlichte staat.

Je hebt het punt bereikt in je leven waar je nu kleingeestige argumenten en oppervlakkige kwesties kunt negeren. Je weet welke dingen en mensen het niet waard zijn om je kostbare tijd aan te verspillen.

Als je in het verleden zeer snel temperamentvol over de kleinste dingen kon zijn, heb je nu die fase bereikt waar je jezelf niet meer zo druk maakt. Dit is een goede plek om te zijn, en je engelen moedigen je ook aan om in deze staat te blijven voor zo lang als je kunt.

Het engelennummer 1414 dringt er bij je aan om de slechte dingen te verwijderen die kunnen voorkomen dat je je beste leven bereikt. Het maakt niet uit of het een slechte gewoonte is, een slechte relatie, een slechte reeks van vrienden of een slechte baan.

Je beschermengelen willen dat je je ontdoet van alles wat je naar beneden haalt en voorkomt dat je je volledige potentieel realiseert. Ontdoe jezelf van negativiteit zodat alleen goede en positieve energie zal beginnen te stromen.

Je hebt deze energie nodig omdat je dingen vanuit een vers en nieuw perspectief kan gaan zien. Je kunt een nieuwe kijk op het leven krijgen dat meer positief en progressief is.

Handhaaf een positieve houding om positieve trillingen aan te trekken die van invloed zijn op de totale energie van je leven. Start met positieve affirmaties om je dag te beginnen en sluit je dag af met een positief gesprek met je hogere zelf.

Nummer 1414 heeft ook betrekking op nummer 1 (1 + 4 + 1 + 4 = 10, 1 + 0 = 1) en engelennummer 1.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 1


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Je bent niet je denken

Het Derde Oog

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Ankertjes 286

Toeval ... hoe doe je dat?


Deel ons op:

28-10-2021 : Emma
🙏

10-10-2021 : Lambert van hoey
Jazeker komt de laatste 2 jaar meerdere keren voorbij

11-09-2021 : Karén
Hallo licht arbeiders 😉 😋 ik zie nu pas dat je hier ook dingen kunt delen met andere mensen.terwijl ik deze bericht schrijfde zie ik 14:41 😂 toen ik van een vriendin hier over heb gehoord heb haar vier kant uitgelachen, nu weer 444 😂 een maand later zag ze overal!,wist niet wat t persies betekend en wist alleen dat ik in goed richting ging.8 jaar later op een dag zie tot 15-17 combinaties.pas deze maand begon ik er over te lezen en was in shock alles klopte😮 kan gewoon met niemand over praten,bang dat ze mij in kussenkamer gaan steken😂.even serieus dit heeft mijn leven veranderd!,heeft mij geholpen in moeilijkste situaties in mijn leven!en ben erg dankbaar voor!☺️ Groetjes allemaal

19-08-2021 : Saliha
Zeer vaak en gebeurt rare dinge

25-05-2021 : Joke
Ik wordt hier zo blij van. Namaste.

07-04-2021 : Gabriela
Va iubesc!❤

25-03-2021 : Gilbert Janssens
Ja die heb ik bijna elke dag wel

26-02-2021 : Sebastian
Het is onwennig om te geloven in de klaarblijkelijke boodschappen maar kan ze bijna niet meer negeren. Ben heel benieuwd wat mijn toekomst brengt heb al de nodige mooie gekregen. Peace en groeten, S.

26-01-2021 : Jos
Gematigdheid kaart 14 van de liefdes tarot op het moment mijn kaart. En dan vandaag 14:14 op de klok tijdens een gesprek over mijn grootste liefde, mijn dochter. Nou das mooi toch. O en dan woon ik ook nog eens op nr 5, zou leuk zijn als mijn nieuwe vriendin een 4 is, ik ben een 1 = 5 haha of draai ik nu een beetje door? Nee de mooiste getallen die ik vorige week zag op één dag waren 10:10 en 12:12, deze zeiden dat ik mijn doel heb behaald. Werken aan mezelf en daar komen waar ik nooit verwacht had dat ik zou komen!

21-01-2021 : Wendy
Ik zie veel dubbele of zelfs vierdubbele zoals 1111 getallen vandaag 14.14 en erna 14.41. heb zelfs een foto getrokken en naar een vriend gestuurd. Het is zo apart zulke boodschappen te mogen ontvangen. Echt prachtige hulp van hierboven. En bedankt voor het vertalen naar de boodschap. Liefs

01-01-2021 : Rien
Dankbaar, en ontvang dit met open armen en richt mijn blik op een nieuwe toekomst 🙏

31-12-2020 : Sevgi
Prachtige boodschap vooral heel speciaal, op de laatste dag van 31/12/2020 perfecte afsluiting 🙏🏼💫

07-12-2020 : Catharina
Prachtige boodschap, dank je wel, had ik even nodig op deze dag!

29-11-2020 : Asashahazreël
Liefde gekregen en zal streven om dat zolang ik kan door te geven, blessed be.

22-10-2020 : Usha
Super mooi en resoneert :)

04-08-2020 : Jilllllllllz
Eerst zag ik hoofdzakelijk de 23, dubbel, of enkel.. Maar nu ik verschillende keuzes heb gemaakt, functie op gegeven, minder uur werk, nieuwe weg ingeslagen met studeren.. Zie ik momenteel veel de 14.. Super toepasselijk, alweer! Spiritualiteit = the real deal.

19-07-2020 : Jose
Door 1414 tegen te komen weet ik dat ik juist en positief aan het veranderen ben door de hulp van de engelen. Ik probeer positief te blijven en meer de goede dingen te zien. Dat geeft een gerust gevoel. Dank je wel.

11-07-2020 : Marianne
Wauw ! ❤️ 🙏🏽

27-05-2020 : ken
Heel hartelijk bedankt, komt als een geschenk uit de hemel, ga er zeker mee aan de slag

21-05-2020 : marlene
bedankt dat voelde ik ook

03-05-2020 : David
Bedankt voor de duidelijke uitleg

14-04-2020 : Yves
Het Leven is het Mooiste geschenk van De Heilige - Godelijke en Geestelijke en Gezegende Wereld ... en Zeer zeker van Onze Engelen die Ons Allen in Elke Microseconde van Ons Leven Bijstaan en Helpen ! Waarvoor Dank .

05-04-2020 : Gerdien
Sowieso zie ik al langere tijd dagelijks dubbele nummers. Vaak is het zelfs een bijzondere cijfercombinatie van de tijd én het energieniveau van mijn mobiel samen. Het zijn heel verschillende cijfers, dus ik weet niet wat het zou moeten zeggen. Maar nr. 14 is wel een ding, sinds 8 jaar. Als ik dit zo lees dan kan ik dat plaatsen. De engelen hebben blijkbaar veel tijd nodig. En ik heel veel geduld.

12-01-2020 : Zuleica
Wil u bedanken voor u werk. En alleen meer zegeningen

17-12-2019 : Dienn
Ik zie overal 14.14!!! En het is duidelijk dat ik me moet ontdoen van een slechte relatie.. It is what it is..

15-11-2019 : Marcel
Ik ben een dame tegen gekomen en toen we met elkaar spraken kwamen er steeds meer signalen die het zelfde waren (echt een hele waslijst met dingen die niet meer onder toeval vielen, we kwamen er zo achter dat we onze tweelingziel zijn tegen gekomen. We hebben beide nog nooit zo iets moois meegemaakt, de relatie was liefde in de meest pure vorm zoals liefde bedoel is. We kwamen er alleen achter dat we beide nog onafgewerkte dingen in ons hoofd hadden, en we beide dus nog niet klaar waren voor deze intense liefde en relatie. We zijn dus uit elkaar gegaan, ik was nog nooit zo verdrietig geweest en ik snapte niet dat mensen met zo veel liefde voor elkaar uit elkaar gaan. Sinds we uit elkaar zijn,droom ik over haar en zegt ze dingen tegen mij in mijn dromen en komen er steeds meer signalen zoals 11:11, 12:12, 13:13 en 14:14 ik heb hier door mijn rust gevonden en weet zeker dat we ooit weer gaan samen komen. Waarom zouden de engelen anders mij deze signalen sturen. Ik geloofde nooit in dit soort dingen zoals tweelingzielen etc, maar door de staat waar ik nu in ben, en de dingen die ik mee maak ben ik overtuigt dat er meer is. Ik ben nog nooit zo rustig geweest en voor het eerst in mijn leven neemt mijn hart het over van mijn ego. Wat mij een intense rust heeft gegeven.

21-10-2019 : Peter
Ik heb al een tijd dat ik gevoelsmatig op de klok kijkt en heel vaak 08.08 09.09 of andere tijden zie. Nu was ik ERG onrustig ivm een situatie met een vriend van mij waarbij angst mij als het waren bekroop en ik dat mijn gedrag liet beïnvloeden en plotseling alsof iemand mij vastpakte moest ik nu ook weer op de klok kijken en daar was 14.14 met de boodschap dat de engelen aan mijn probleem werken en ik geholpen wordt.. Dit is zo mooi! Vaak ook als ik een synchronisatie mist krijg ik een Whatsapp of email met dubbele cijfers... Engelen zijn creatieve wezens!🙏

08-09-2019 : Gio
Ik volg jullie berichten al een tijd. En wilde even laten weten hoe inspirerend en impactvol dit is voor mijn leven. Vaak kom ik dubbele cijfers tegen zoals 1414 etc. Jullie weten het altijd mooi te vertalen en kon me ogen niet geloven, over hoe accuraat dit aansluit op mijn specifieke fase in mijn leven op dit moment! Ik ben dankbaar, doe dit normaal nooit. Maar wilde dit toch wel even kwijt. Thanks again, keep doing what u do! Peace✌🏽

18-07-2019 : Johan
Bijzondere ervaringen sinds kort met dezelfde getallen.


14:14 Betekenis 14. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 14 - 14:14 of 1414

Heb je net 14:14 gezien?

Je bent op deze pagina gekomen omdat je wilt begrijpen waarom je regelmatig 14:14 ziet. Carl Jung heeft vastgesteld dat het verschijnsel van synchroniciteit specifiek voor de waarnemer is. De betekenis achter 14:14 zal niet hetzelfde zijn voor elke persoon die het ziet.

Je onderbewuste heeft je aanleiding gegeven om naar de tijd te kijken zonder het te beseffen. Dit zou te wijten zijn aan een periode van veel denken, van veel vragen die je hebt of als gevolg van begeleiding van buitenaf zoals van een engel, of van een entiteit.


De betekenis van nummer 14

Engelennummer 14 is een teken van je beschermengelen dat ze hard aan het werk zijn om je te helpen met een bepaald probleem. Nummer 14 combineert de trillingen van de nummers 1, 4 en 5 om een harmonieuze achtergrond te creëren voor wat een grote verandering zou kunnen zijn. Nummer 14, als een samengesteld of meerdere cijfer getallen, krijgt zijn betekenis van de bestaande cijfers die de wortel bevat of is gerelateerd aan. Deze cijfers zijn 1, 4 en 5 (omdat 1 + 4 = 5).

Nummer 1 is het getal van individualiteit, vertrouwen en optimisme. De nummer 4, is echter over het harde werk, zorg en down-to-Earth. Nummer 14 is ook gerelateerd aan verandering. Wanneer je 1 en 4 samenvoegt krijg je 5 wat het nummer is voor snelle positieve verandering dat aan de horizon ligt. Als je al deze betekenissen in één trilling brengt, zou je kunnen zeggen dat engelennummer 14 ons vraagt om optimistisch te blijven ondanks met welke moeilijkheden we worden geconfronteerd, omdat positieve verandering aan de horizon is.


Betekenis van engelennummer 1414Engelennummer 14 is een harmonieuze mix van vibrationele energieën die zijn bedoeld om je hart en geest gerust te stellen. Welke moeilijkheden je ook hebt ervaren ze zijn aan het eind gekomen en meer positieve ervaringen liggen om de hoek, ze worden je gebracht doordat je in lijn bent met de Universele Bron.

Het is belangrijk om te onthouden wat de engelen zeggen over elk nummer dat gekoppeld is aan nummer 14.

Nummer 1 is het getal van manifestatie, en je moet dit nummer gebruiken als een herinnering dat je positief gefocust moet blijven als je positieve resultaten in je leven wilt aantrekken.

De nummer 4 bevat een boodschap van de engelen, ongeacht hoe moeilijk je problemen ook lijken te zijn, je beschermengelen zijn ermee aan het werk. Er is een positieve verandering aan de horizon.

Als je engelennummer 14 in je dagelijkse leven ziet, blijf gericht op je wensen en laat je angst los. Je hebt de kracht om positieve resultaten te manifesteren in je leven door het volgen van de begeleiding van je engelen.


De betekenis van 14:14

Nummer 14 is samengesteld uit de nummers 1 en 4, wat betekent dat het is afgeleid van de betekenis van het combineren van de vibrationele essentie van elk van deze nummers, en in nummer 1414 verschijnt de 1 en de 4 tweemaal en dat is een verdubbeling en versterking van hun invloeden. Wanneer een nummer wordt herhaald, wordt de trilling exponentieel versterkt.

Engelennummer 1414 is een goed nummer om te ontvangen. Het is een indicatie dat je gedachten en emoties verheven worden naar een meer verlichte staat.

Je hebt het punt bereikt in je leven waar je nu kleingeestige argumenten en oppervlakkige kwesties kunt negeren. Je weet welke dingen en mensen het niet waard zijn om je kostbare tijd aan te verspillen.

Als je in het verleden zeer snel temperamentvol over de kleinste dingen kon zijn, heb je nu die fase bereikt waar je jezelf niet meer zo druk maakt. Dit is een goede plek om te zijn, en je engelen moedigen je ook aan om in deze staat te blijven voor zo lang als je kunt.

Het engelennummer 1414 dringt er bij je aan om de slechte dingen te verwijderen die kunnen voorkomen dat je je beste leven bereikt. Het maakt niet uit of het een slechte gewoonte is, een slechte relatie, een slechte reeks van vrienden of een slechte baan.

Je beschermengelen willen dat je je ontdoet van alles wat je naar beneden haalt en voorkomt dat je je volledige potentieel realiseert. Ontdoe jezelf van negativiteit zodat alleen goede en positieve energie zal beginnen te stromen.

Je hebt deze energie nodig omdat je dingen vanuit een vers en nieuw perspectief kan gaan zien. Je kunt een nieuwe kijk op het leven krijgen dat meer positief en progressief is.

Handhaaf een positieve houding om positieve trillingen aan te trekken die van invloed zijn op de totale energie van je leven. Start met positieve affirmaties om je dag te beginnen en sluit je dag af met een positief gesprek met je hogere zelf.

Nummer 1414 heeft ook betrekking op nummer 1 (1 + 4 + 1 + 4 = 10, 1 + 0 = 1) en engelennummer 1.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 1


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Uit je hoofd komen

Dwangmatig gedrag

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Ankertjes 286

Toeval ... hoe doe je dat?


Deel ons op:

28-10-2021 : Emma
🙏

10-10-2021 : Lambert van hoey
Jazeker komt de laatste 2 jaar meerdere keren voorbij

11-09-2021 : Karén
Hallo licht arbeiders 😉 😋 ik zie nu pas dat je hier ook dingen kunt delen met andere mensen.terwijl ik deze bericht schrijfde zie ik 14:41 😂 toen ik van een vriendin hier over heb gehoord heb haar vier kant uitgelachen, nu weer 444 😂 een maand later zag ze overal!,wist niet wat t persies betekend en wist alleen dat ik in goed richting ging.8 jaar later op een dag zie tot 15-17 combinaties.pas deze maand begon ik er over te lezen en was in shock alles klopte😮 kan gewoon met niemand over praten,bang dat ze mij in kussenkamer gaan steken😂.even serieus dit heeft mijn leven veranderd!,heeft mij geholpen in moeilijkste situaties in mijn leven!en ben erg dankbaar voor!☺️ Groetjes allemaal

19-08-2021 : Saliha
Zeer vaak en gebeurt rare dinge

25-05-2021 : Joke
Ik wordt hier zo blij van. Namaste.

07-04-2021 : Gabriela
Va iubesc!❤

25-03-2021 : Gilbert Janssens
Ja die heb ik bijna elke dag wel

26-02-2021 : Sebastian
Het is onwennig om te geloven in de klaarblijkelijke boodschappen maar kan ze bijna niet meer negeren. Ben heel benieuwd wat mijn toekomst brengt heb al de nodige mooie gekregen. Peace en groeten, S.

26-01-2021 : Jos
Gematigdheid kaart 14 van de liefdes tarot op het moment mijn kaart. En dan vandaag 14:14 op de klok tijdens een gesprek over mijn grootste liefde, mijn dochter. Nou das mooi toch. O en dan woon ik ook nog eens op nr 5, zou leuk zijn als mijn nieuwe vriendin een 4 is, ik ben een 1 = 5 haha of draai ik nu een beetje door? Nee de mooiste getallen die ik vorige week zag op één dag waren 10:10 en 12:12, deze zeiden dat ik mijn doel heb behaald. Werken aan mezelf en daar komen waar ik nooit verwacht had dat ik zou komen!

21-01-2021 : Wendy
Ik zie veel dubbele of zelfs vierdubbele zoals 1111 getallen vandaag 14.14 en erna 14.41. heb zelfs een foto getrokken en naar een vriend gestuurd. Het is zo apart zulke boodschappen te mogen ontvangen. Echt prachtige hulp van hierboven. En bedankt voor het vertalen naar de boodschap. Liefs

01-01-2021 : Rien
Dankbaar, en ontvang dit met open armen en richt mijn blik op een nieuwe toekomst 🙏

31-12-2020 : Sevgi
Prachtige boodschap vooral heel speciaal, op de laatste dag van 31/12/2020 perfecte afsluiting 🙏🏼💫

07-12-2020 : Catharina
Prachtige boodschap, dank je wel, had ik even nodig op deze dag!

29-11-2020 : Asashahazreël
Liefde gekregen en zal streven om dat zolang ik kan door te geven, blessed be.

22-10-2020 : Usha
Super mooi en resoneert :)

04-08-2020 : Jilllllllllz
Eerst zag ik hoofdzakelijk de 23, dubbel, of enkel.. Maar nu ik verschillende keuzes heb gemaakt, functie op gegeven, minder uur werk, nieuwe weg ingeslagen met studeren.. Zie ik momenteel veel de 14.. Super toepasselijk, alweer! Spiritualiteit = the real deal.

19-07-2020 : Jose
Door 1414 tegen te komen weet ik dat ik juist en positief aan het veranderen ben door de hulp van de engelen. Ik probeer positief te blijven en meer de goede dingen te zien. Dat geeft een gerust gevoel. Dank je wel.

11-07-2020 : Marianne
Wauw ! ❤️ 🙏🏽

27-05-2020 : ken
Heel hartelijk bedankt, komt als een geschenk uit de hemel, ga er zeker mee aan de slag

21-05-2020 : marlene
bedankt dat voelde ik ook

03-05-2020 : David
Bedankt voor de duidelijke uitleg

14-04-2020 : Yves
Het Leven is het Mooiste geschenk van De Heilige - Godelijke en Geestelijke en Gezegende Wereld ... en Zeer zeker van Onze Engelen die Ons Allen in Elke Microseconde van Ons Leven Bijstaan en Helpen ! Waarvoor Dank .

05-04-2020 : Gerdien
Sowieso zie ik al langere tijd dagelijks dubbele nummers. Vaak is het zelfs een bijzondere cijfercombinatie van de tijd én het energieniveau van mijn mobiel samen. Het zijn heel verschillende cijfers, dus ik weet niet wat het zou moeten zeggen. Maar nr. 14 is wel een ding, sinds 8 jaar. Als ik dit zo lees dan kan ik dat plaatsen. De engelen hebben blijkbaar veel tijd nodig. En ik heel veel geduld.

12-01-2020 : Zuleica
Wil u bedanken voor u werk. En alleen meer zegeningen

17-12-2019 : Dienn
Ik zie overal 14.14!!! En het is duidelijk dat ik me moet ontdoen van een slechte relatie.. It is what it is..

15-11-2019 : Marcel
Ik ben een dame tegen gekomen en toen we met elkaar spraken kwamen er steeds meer signalen die het zelfde waren (echt een hele waslijst met dingen die niet meer onder toeval vielen, we kwamen er zo achter dat we onze tweelingziel zijn tegen gekomen. We hebben beide nog nooit zo iets moois meegemaakt, de relatie was liefde in de meest pure vorm zoals liefde bedoel is. We kwamen er alleen achter dat we beide nog onafgewerkte dingen in ons hoofd hadden, en we beide dus nog niet klaar waren voor deze intense liefde en relatie. We zijn dus uit elkaar gegaan, ik was nog nooit zo verdrietig geweest en ik snapte niet dat mensen met zo veel liefde voor elkaar uit elkaar gaan. Sinds we uit elkaar zijn,droom ik over haar en zegt ze dingen tegen mij in mijn dromen en komen er steeds meer signalen zoals 11:11, 12:12, 13:13 en 14:14 ik heb hier door mijn rust gevonden en weet zeker dat we ooit weer gaan samen komen. Waarom zouden de engelen anders mij deze signalen sturen. Ik geloofde nooit in dit soort dingen zoals tweelingzielen etc, maar door de staat waar ik nu in ben, en de dingen die ik mee maak ben ik overtuigt dat er meer is. Ik ben nog nooit zo rustig geweest en voor het eerst in mijn leven neemt mijn hart het over van mijn ego. Wat mij een intense rust heeft gegeven.

21-10-2019 : Peter
Ik heb al een tijd dat ik gevoelsmatig op de klok kijkt en heel vaak 08.08 09.09 of andere tijden zie. Nu was ik ERG onrustig ivm een situatie met een vriend van mij waarbij angst mij als het waren bekroop en ik dat mijn gedrag liet beïnvloeden en plotseling alsof iemand mij vastpakte moest ik nu ook weer op de klok kijken en daar was 14.14 met de boodschap dat de engelen aan mijn probleem werken en ik geholpen wordt.. Dit is zo mooi! Vaak ook als ik een synchronisatie mist krijg ik een Whatsapp of email met dubbele cijfers... Engelen zijn creatieve wezens!🙏

08-09-2019 : Gio
Ik volg jullie berichten al een tijd. En wilde even laten weten hoe inspirerend en impactvol dit is voor mijn leven. Vaak kom ik dubbele cijfers tegen zoals 1414 etc. Jullie weten het altijd mooi te vertalen en kon me ogen niet geloven, over hoe accuraat dit aansluit op mijn specifieke fase in mijn leven op dit moment! Ik ben dankbaar, doe dit normaal nooit. Maar wilde dit toch wel even kwijt. Thanks again, keep doing what u do! Peace✌🏽

18-07-2019 : Johan
Bijzondere ervaringen sinds kort met dezelfde getallen.