Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

12:12 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 12:12 of 1212.

Heb je net 12:12 gezien?

Het Universum zend je een symbolische boodschap voor je spirituele groei. Het Universum spreekt altijd tot ons door middel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een teken te brengen is door middel van getallen.

Wanneer engelen nummer 12 actief is in je beleving, zie je waarschijnlijk nummer 12 in vele verschillende manieren, bijvoorbeeld in de tijd (klok tijd, bv 12:12), een belangrijk adres, tijdens een financiële transactie, of zelfs als het aantal email berichten dat je in je inbox hebt.

Het getal 1212 draagt de frequentie en betekenis van zowel de nummer 1 en 2 in een versterkte manier (aangezien elk nummer twee keer verschijnt).

De eenvoudige betekenis van nummer 1 is een herinnering dat je gedachten je werkelijkheid creëren en het daarom belangrijk is om positief te blijven.

Nummer 2 herinnert je dat alles goed is en je hebt een krachtig team van engelen waar je altijd beroep op kunt doen als je hulp nodig hebt om positief te blijven en om een positief resultaat aan te trekken.

Nummer 2 symboliseert harmonie en intuïtie maar het betekent ook een positieve aanpak van het leven terwijl je volhardt en geduldig bent.


Dezelfde getallen zien 12:12 of 1212De betekenis van nummer 12

Wanneer gecombineerd als nummer 12, zenden de engelen je het signaal om positief te blijven voor de toekomstige mogelijkheden die zich aan het ontvouwen zijn.

Ze willen dat je om hulp vraagt en te vertrouwen dat er een positief resultaat zal zijn. Dit vertrouwen en positiviteit zijn sterke indicatoren van wat zich zal ontvouwen.

Engelennummer 1212 versterkt de betekenis van het getal 12.


De betekenis van 1212

In plaats van gewoon een bericht om positief te blijven over de mogelijkheden voor de toekomst, is 1212 een boodschap om optimistisch geconcentreerd te blijven op je hoogste mogelijke toekomst, en een herinnering dat je engelen je ondersteunen in het manifesteren van je doelen, dromen en levensdoel.

Het is ook een signaal dat je aan het begin staat van positieve veranderingen, of er zijn al reeds veranderingen plaats gevonden op een positieve manier.

Het is een herinnering van het oneindige groeipotentieel dat beschikbaar is voor je als spiritueel wezen.

1212 gaat vaak over dat je uit je comfortzone moet stappen voor het bereiken van de hoogste mogelijkheden voor je leven. Het is een getal van aanmoediging en je engelen zeggen achter de schermen "go for it!".

Je bent zeker niet alleen in je genezingsproces en het verbeteren van je leefsituatie als je 1212 ziet. Er kunnen veel veranderingen voor je in petto zijn, maar de engelen begeleiden en helpen je om je vibratie te verheffen en je leven op alle mogelijke manieren te verbeteren. Laat alle angst of twijfel los en focus op de best mogelijke resultaten. Met een positief vooruitzicht, en de bereidheid om slechte gewoonten te veranderen en stappen te ondernemen in de richting van je dromen zul je harmonieuze resultaten zien en je engelen zijn er de hele tijd om je te ondersteunen.

In een meer esoterische betekenis, 1212 kan ook het signaal zijn van de voltooiing van een energetische download, of dat je eigenlijk door een soort portaal of gateway bent gelopen, zodat je nu dichter bij je gewenste resultaat bent dan ooit! Vertrouw, blijf positief en onderneem stappen.

12:12 heeft een sterke verbinding met spiritualiteit. 12:12 is synoniem met helderziendheid en mediumschap. Je hebt een speciale band met de spirituele wereld, maar je wist dat al, hè?

Onthoud dat herhaaldelijk 12:12 zien een herinnering is dat je op het juiste spoor zit. Je hebt misschien geen idee hoe je alles voor elkaar moet krijgen, maar heb geloof dat de manier waarop je erdoorheen gaat één van intuïtieve begeleiding is. Je begint te zien dat er oplossingen verschijnen in je leven omdat je naar andere frequenties verschuift om jezelf uit te lijnen met het gewenste resultaat voor je hoogste goed. Je leven beweegt in een richting die je niet zag aankomen, en de zegeningen zijn fenomenaal.

Een andere betekenis van 1212, of het zien van 12:12, is een herinnering om bewust te zijn van je gedachten en een positieve staat van geest te houden. Als je positiviteit verwerkt in je gedachten, zul je uiteindelijk meer positieve resultaten in je leven creëren, dus het bereiken van je hoogste potentieel.

Nummer 1212 heeft ook betrekking op nummer 6 (1 + 2 + 1 + 2 = 6) en engelennummer 6.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 6


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Spirituele thema's om je zoektocht naar betekenis te verrijken

De kracht van opgeven

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Toevallig Wel!?

Over synchroniciteit en toeval


Deel ons op:

04-08-2021 : Alice
ik zie regelmatig dubbele getallen 21.21 21.12 11.11 17.17 19.19 en lees altijd heel geboeid jullie verklaring . Mijn vertrouwen in het universum in oneindig en voel dat ik geholpen, geliefd en gesteund wordt <3 . dank jullie voor de verklaring van de getallen , geven me telkens het vertrouwen dat alles goed is <3

13-06-2021 : Karin
Ik heb al een paar keer tijd 12:12 gezien toen ik op m'n telefoon keek. Ik ben al jaren aan het mediteren en vertrouw al jaren dat mijn, voor veel mensen uitzichtloze situatie, goed komt. Op elk gebied

02-05-2021 : Mario
Als ik in twijfel getrokken wordt door de ontwikkelingen in mijn loop van het leven, krijg ik bij het zien van bepaalde dubbele nummers een bebaalde gevoel om te kijken hier. Ook vaak zie ik ze en voel er niets bij. En tot nu toe volgt het echt elkaar op. En zie ook inderdaad dat er mogelijkheden ontstaan om me heen.

30-04-2021 : Gilbert Janssens
12.12

19-03-2021 : Marian
Wat een geweldige site als je meer wil weten te komen van engelen getallen en hun betekenis.. heeft voor mij heel veel opheldering gebracht en steun! En gebruik het regel matig om het nog eens terug te lezen op een gegeven moment ga je steeds meer andere getallen en tekens onder vinden.

18-11-2020 : Nancy
Beste, heb al 20 jaar dat ik samen met mijn man 21 21 zie op de klok. En sinds een half jaar 19 19 1212 17 17 en dat zo iedere dag. Ben zelf heel spiritueel aangelegd. Dus zie het ook als een teken. Vriendelijke groet nancy

14-06-2020 : shirley
regelnatig/ bijna iedere dag zie ikdubbeke getallen zoals; 12.12 of 13.13 of 17.17..... lieve grt.Shirley v.Leeuwe uit Eindhoven 19-08-1964 (geb.datum)🙋🏽‍♀️💝👋

16-04-2020 : Kat
Ik zit in een psychische crisis en vraag me de laatste dagen af of het ooit nog beter wordt. Ik heb veel behoefte aan geruststelling en zekerheid de laatste tijd. Vandaag begon ik met 12e12 af te rekenen en de rest van de dag kwam steeds het getal 12 terug. Toen zocht ik op wat het betekende en las ik dit. Precies wat ik nodig had. Misschien toeval, maar dan wel een gelukkig toeval.

05-04-2020 : Reginaldo
Als eerste wat een hele fijn ondersteuning is dit site. Ik zie voor de afgelopen 9 jaar continue velen dubbelen getallen voornamelijk in tijd. Eerste veel 11:11 en daarna 19:19 vooral in het jaar 2018 . Toen een vriendin van me naar deze site stuurde omdat ik op FB veel posten 19:19 las ik de boodschap en voelde mij compleet een ermee. Ik heb alles in het leven meegemaakt. Van het jong verliezen van ouders , naar slechte huwelijk en het kwijt raken van mijn zaak en woning. Vriendschappen die ik niet meer vertrouwde en al mijn hele leven geloof ik in het spirituele wereld omdat ik zovaak boodschappen doorkreeg op alle soorten manieren. Maar na mij. Vaders dood en scheiden plus daarmee lijn zaak kwijt verloor ik mijzelf in drank en drugs en kwam in een verkeerde kringen terecht . Jaren heb ik geprobeerd te stoppen maar lukte me niet , tot ik het leven bijna opgaf omdat ik geen toekomst meer zag voor mij zelf. Totdat ik vanaf dat moment constant dubbelen getallen zag en het leek alsof er tegen mij gepraat werd. Ik voelde me gesteund door het universum en heb mij minste proberen te veranderen. Ben overal van afgekickte en leid weer nu een leven wat ik niet van had gedroomd. Ik bedank deze site voor het universele boodschap waar ik mij 100% in Thuis voel. Het heeft mij geholpen weer terug back on track te komen. Wat de toekomst me gaat brengen houd ik me niet mee bezig. Elke dag stap voor stap met een frisse mindset voel ik me weer helemaal herboren

28-02-2020 : Larissa
Ik ben geboren 12-12 om 12 :12 uur 😃

15-02-2020 : Vera
Wat een fijne site! Ik keer regelmatig terug naar jullie. Zulk verhelderend uitleg! Dank voor jullie moeite om dit allemaal neer te zetten. Een hele fijne dag :-)

16-01-2020 : Sylvia
Ik ben alles verloren wat ik had. Mijn man door zelfdoding en daarna in een neerwaartsespiraal geraakt. Uiteindelijk ben ik dakloos geraakt en aanstaande dinsdag ga ik eindelijk de hulp krijgen die ik zo graag wil. De cijfers 1212 vertellen mij dat ik vertrouwen moet houden en moet doorzetten. Het steuntje in de rug wat ik nodig heb.

21-12-2019 : Lucía
Inderdaad heb ik veel gezocht. Hier terecht gekomen. Zeer bijzondere uitleg. ik zie iedere dag dubbele getallen. Tot ik zelf op het idee kwam te googelen. En ja hoor. Mijn wensen zijn nu aan het manivesteren. Ik geef niet op. Hartelijk dank. Veel engelen zegen. Liefs groeten in licht

16-12-2019 : Sam
Regelmatig de laatste tijd samen met 13.13

10-12-2019 : Devie
Ik zie het laatste jaar heel vaak dubbele getallen het begon met 11:11 daardoor werd ik me bewust ervan maar nu blijft 12:12 het meeste komen , ik ben er hartstikke blij mee want ik heb er al altijd in geloofd dat engelen bij me zijn en eentje daarvan is mijn overleden broertje Henkie.

01-11-2019 : Loes
Helemaal mee eens. Veel licht en liefde aan jullie werk. Groeten in licht, Loes

02-10-2019 : Dodie
Ik zie regelmatig dubbele getallen waaronder deze. Ik geloof niet. Het komt zo vaak voor dat ik denk dit kan niet, hoe kan dit, is toeval dan verzonnen? Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet, hoewel ik het wel heel inspirerend vind. Misschien bestaat IK wel helemaal niet? Er is wel meer tussen hemel (als dit bestaat) en aarde, ik heb ook mensen en dieren gezien, gehoord, gevoeld die al lang dood zijn. Dit strijkt tegen wie ik ben en hoe ik naar de wereld kijk in omdat ik me grotendeels bezig houdt met feiten en niet met beeldvorming/ meningen /aparte ideeën. Ik ga niet makkelijk mee met andere en hou het graag bij me eigen gevoelens, overtuigingen en meningen. Het is als of iets om iemand me iets wilt laten zien. Mijn vraag is dan ook als je totaal hier in op zou gaan en op zou vertrouwen wat ‘het’ er voor terug wilt hebben? En hoe kun je met engelen of wat het dan ook is communiceren in een dialoog? Overigens voelt het wel goed en niet kwaadaardig. Interessant fenomeen en gelukkig ben ik niet de enige die deze dingen ervaart.

08-08-2019 : Johan
12.12 zie ik regelmatig en bevestigd wat er in mijn ontwikkeling gaande is.

19-06-2019 : koen
12.12 heb ik soms in 1week tijd .5 maal gezien.na de dood van mijn broer geert.is gestorven 13 mei 20017.nu begint ik alle zefste getallen te zien.gisteren 18 juni. ik zag meer .18.18.18.wel raar.

02-06-2019 : Z.p Cabral
Omschrijving: Wil julie bedanken, voor al het uitleg van de dubbel getallen, wat ik voornamelijk vaak zie, het is in lijn met wat ik voel. Bedankt bless


12:12 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 12:12 of 1212.

Heb je net 12:12 gezien?

Het Universum zend je een symbolische boodschap voor je spirituele groei. Het Universum spreekt altijd tot ons door middel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een teken te brengen is door middel van getallen.

Wanneer engelen nummer 12 actief is in je beleving, zie je waarschijnlijk nummer 12 in vele verschillende manieren, bijvoorbeeld in de tijd (klok tijd, bv 12:12), een belangrijk adres, tijdens een financiële transactie, of zelfs als het aantal email berichten dat je in je inbox hebt.

Het getal 1212 draagt de frequentie en betekenis van zowel de nummer 1 en 2 in een versterkte manier (aangezien elk nummer twee keer verschijnt).

De eenvoudige betekenis van nummer 1 is een herinnering dat je gedachten je werkelijkheid creëren en het daarom belangrijk is om positief te blijven.

Nummer 2 herinnert je dat alles goed is en je hebt een krachtig team van engelen waar je altijd beroep op kunt doen als je hulp nodig hebt om positief te blijven en om een positief resultaat aan te trekken.

Nummer 2 symboliseert harmonie en intuïtie maar het betekent ook een positieve aanpak van het leven terwijl je volhardt en geduldig bent.


Dezelfde getallen zien 12:12 of 1212De betekenis van nummer 12

Wanneer gecombineerd als nummer 12, zenden de engelen je het signaal om positief te blijven voor de toekomstige mogelijkheden die zich aan het ontvouwen zijn.

Ze willen dat je om hulp vraagt en te vertrouwen dat er een positief resultaat zal zijn. Dit vertrouwen en positiviteit zijn sterke indicatoren van wat zich zal ontvouwen.

Engelennummer 1212 versterkt de betekenis van het getal 12.


De betekenis van 1212

In plaats van gewoon een bericht om positief te blijven over de mogelijkheden voor de toekomst, is 1212 een boodschap om optimistisch geconcentreerd te blijven op je hoogste mogelijke toekomst, en een herinnering dat je engelen je ondersteunen in het manifesteren van je doelen, dromen en levensdoel.

Het is ook een signaal dat je aan het begin staat van positieve veranderingen, of er zijn al reeds veranderingen plaats gevonden op een positieve manier.

Het is een herinnering van het oneindige groeipotentieel dat beschikbaar is voor je als spiritueel wezen.

1212 gaat vaak over dat je uit je comfortzone moet stappen voor het bereiken van de hoogste mogelijkheden voor je leven. Het is een getal van aanmoediging en je engelen zeggen achter de schermen "go for it!".

Je bent zeker niet alleen in je genezingsproces en het verbeteren van je leefsituatie als je 1212 ziet. Er kunnen veel veranderingen voor je in petto zijn, maar de engelen begeleiden en helpen je om je vibratie te verheffen en je leven op alle mogelijke manieren te verbeteren. Laat alle angst of twijfel los en focus op de best mogelijke resultaten. Met een positief vooruitzicht, en de bereidheid om slechte gewoonten te veranderen en stappen te ondernemen in de richting van je dromen zul je harmonieuze resultaten zien en je engelen zijn er de hele tijd om je te ondersteunen.

In een meer esoterische betekenis, 1212 kan ook het signaal zijn van de voltooiing van een energetische download, of dat je eigenlijk door een soort portaal of gateway bent gelopen, zodat je nu dichter bij je gewenste resultaat bent dan ooit! Vertrouw, blijf positief en onderneem stappen.

12:12 heeft een sterke verbinding met spiritualiteit. 12:12 is synoniem met helderziendheid en mediumschap. Je hebt een speciale band met de spirituele wereld, maar je wist dat al, hè?

Onthoud dat herhaaldelijk 12:12 zien een herinnering is dat je op het juiste spoor zit. Je hebt misschien geen idee hoe je alles voor elkaar moet krijgen, maar heb geloof dat de manier waarop je erdoorheen gaat één van intuïtieve begeleiding is. Je begint te zien dat er oplossingen verschijnen in je leven omdat je naar andere frequenties verschuift om jezelf uit te lijnen met het gewenste resultaat voor je hoogste goed. Je leven beweegt in een richting die je niet zag aankomen, en de zegeningen zijn fenomenaal.

Een andere betekenis van 1212, of het zien van 12:12, is een herinnering om bewust te zijn van je gedachten en een positieve staat van geest te houden. Als je positiviteit verwerkt in je gedachten, zul je uiteindelijk meer positieve resultaten in je leven creëren, dus het bereiken van je hoogste potentieel.

Nummer 1212 heeft ook betrekking op nummer 6 (1 + 2 + 1 + 2 = 6) en engelennummer 6.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 6


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

6 stappen om te manifesteren

De Universele Geest

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Quantumverstrengeling en synchroniciteit

Krachtvelden. Niet-lokaliteit. Buitenzintuiglijke percepties. De verrassende eigenschappen van de kwantumfysica.


Deel ons op:

04-08-2021 : Alice
ik zie regelmatig dubbele getallen 21.21 21.12 11.11 17.17 19.19 en lees altijd heel geboeid jullie verklaring . Mijn vertrouwen in het universum in oneindig en voel dat ik geholpen, geliefd en gesteund wordt <3 . dank jullie voor de verklaring van de getallen , geven me telkens het vertrouwen dat alles goed is <3

13-06-2021 : Karin
Ik heb al een paar keer tijd 12:12 gezien toen ik op m'n telefoon keek. Ik ben al jaren aan het mediteren en vertrouw al jaren dat mijn, voor veel mensen uitzichtloze situatie, goed komt. Op elk gebied

02-05-2021 : Mario
Als ik in twijfel getrokken wordt door de ontwikkelingen in mijn loop van het leven, krijg ik bij het zien van bepaalde dubbele nummers een bebaalde gevoel om te kijken hier. Ook vaak zie ik ze en voel er niets bij. En tot nu toe volgt het echt elkaar op. En zie ook inderdaad dat er mogelijkheden ontstaan om me heen.

30-04-2021 : Gilbert Janssens
12.12

19-03-2021 : Marian
Wat een geweldige site als je meer wil weten te komen van engelen getallen en hun betekenis.. heeft voor mij heel veel opheldering gebracht en steun! En gebruik het regel matig om het nog eens terug te lezen op een gegeven moment ga je steeds meer andere getallen en tekens onder vinden.

18-11-2020 : Nancy
Beste, heb al 20 jaar dat ik samen met mijn man 21 21 zie op de klok. En sinds een half jaar 19 19 1212 17 17 en dat zo iedere dag. Ben zelf heel spiritueel aangelegd. Dus zie het ook als een teken. Vriendelijke groet nancy

14-06-2020 : shirley
regelnatig/ bijna iedere dag zie ikdubbeke getallen zoals; 12.12 of 13.13 of 17.17..... lieve grt.Shirley v.Leeuwe uit Eindhoven 19-08-1964 (geb.datum)🙋🏽‍♀️💝👋

16-04-2020 : Kat
Ik zit in een psychische crisis en vraag me de laatste dagen af of het ooit nog beter wordt. Ik heb veel behoefte aan geruststelling en zekerheid de laatste tijd. Vandaag begon ik met 12e12 af te rekenen en de rest van de dag kwam steeds het getal 12 terug. Toen zocht ik op wat het betekende en las ik dit. Precies wat ik nodig had. Misschien toeval, maar dan wel een gelukkig toeval.

05-04-2020 : Reginaldo
Als eerste wat een hele fijn ondersteuning is dit site. Ik zie voor de afgelopen 9 jaar continue velen dubbelen getallen voornamelijk in tijd. Eerste veel 11:11 en daarna 19:19 vooral in het jaar 2018 . Toen een vriendin van me naar deze site stuurde omdat ik op FB veel posten 19:19 las ik de boodschap en voelde mij compleet een ermee. Ik heb alles in het leven meegemaakt. Van het jong verliezen van ouders , naar slechte huwelijk en het kwijt raken van mijn zaak en woning. Vriendschappen die ik niet meer vertrouwde en al mijn hele leven geloof ik in het spirituele wereld omdat ik zovaak boodschappen doorkreeg op alle soorten manieren. Maar na mij. Vaders dood en scheiden plus daarmee lijn zaak kwijt verloor ik mijzelf in drank en drugs en kwam in een verkeerde kringen terecht . Jaren heb ik geprobeerd te stoppen maar lukte me niet , tot ik het leven bijna opgaf omdat ik geen toekomst meer zag voor mij zelf. Totdat ik vanaf dat moment constant dubbelen getallen zag en het leek alsof er tegen mij gepraat werd. Ik voelde me gesteund door het universum en heb mij minste proberen te veranderen. Ben overal van afgekickte en leid weer nu een leven wat ik niet van had gedroomd. Ik bedank deze site voor het universele boodschap waar ik mij 100% in Thuis voel. Het heeft mij geholpen weer terug back on track te komen. Wat de toekomst me gaat brengen houd ik me niet mee bezig. Elke dag stap voor stap met een frisse mindset voel ik me weer helemaal herboren

28-02-2020 : Larissa
Ik ben geboren 12-12 om 12 :12 uur 😃

15-02-2020 : Vera
Wat een fijne site! Ik keer regelmatig terug naar jullie. Zulk verhelderend uitleg! Dank voor jullie moeite om dit allemaal neer te zetten. Een hele fijne dag :-)

16-01-2020 : Sylvia
Ik ben alles verloren wat ik had. Mijn man door zelfdoding en daarna in een neerwaartsespiraal geraakt. Uiteindelijk ben ik dakloos geraakt en aanstaande dinsdag ga ik eindelijk de hulp krijgen die ik zo graag wil. De cijfers 1212 vertellen mij dat ik vertrouwen moet houden en moet doorzetten. Het steuntje in de rug wat ik nodig heb.

21-12-2019 : Lucía
Inderdaad heb ik veel gezocht. Hier terecht gekomen. Zeer bijzondere uitleg. ik zie iedere dag dubbele getallen. Tot ik zelf op het idee kwam te googelen. En ja hoor. Mijn wensen zijn nu aan het manivesteren. Ik geef niet op. Hartelijk dank. Veel engelen zegen. Liefs groeten in licht

16-12-2019 : Sam
Regelmatig de laatste tijd samen met 13.13

10-12-2019 : Devie
Ik zie het laatste jaar heel vaak dubbele getallen het begon met 11:11 daardoor werd ik me bewust ervan maar nu blijft 12:12 het meeste komen , ik ben er hartstikke blij mee want ik heb er al altijd in geloofd dat engelen bij me zijn en eentje daarvan is mijn overleden broertje Henkie.

01-11-2019 : Loes
Helemaal mee eens. Veel licht en liefde aan jullie werk. Groeten in licht, Loes

02-10-2019 : Dodie
Ik zie regelmatig dubbele getallen waaronder deze. Ik geloof niet. Het komt zo vaak voor dat ik denk dit kan niet, hoe kan dit, is toeval dan verzonnen? Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet, hoewel ik het wel heel inspirerend vind. Misschien bestaat IK wel helemaal niet? Er is wel meer tussen hemel (als dit bestaat) en aarde, ik heb ook mensen en dieren gezien, gehoord, gevoeld die al lang dood zijn. Dit strijkt tegen wie ik ben en hoe ik naar de wereld kijk in omdat ik me grotendeels bezig houdt met feiten en niet met beeldvorming/ meningen /aparte ideeën. Ik ga niet makkelijk mee met andere en hou het graag bij me eigen gevoelens, overtuigingen en meningen. Het is als of iets om iemand me iets wilt laten zien. Mijn vraag is dan ook als je totaal hier in op zou gaan en op zou vertrouwen wat ‘het’ er voor terug wilt hebben? En hoe kun je met engelen of wat het dan ook is communiceren in een dialoog? Overigens voelt het wel goed en niet kwaadaardig. Interessant fenomeen en gelukkig ben ik niet de enige die deze dingen ervaart.

08-08-2019 : Johan
12.12 zie ik regelmatig en bevestigd wat er in mijn ontwikkeling gaande is.

19-06-2019 : koen
12.12 heb ik soms in 1week tijd .5 maal gezien.na de dood van mijn broer geert.is gestorven 13 mei 20017.nu begint ik alle zefste getallen te zien.gisteren 18 juni. ik zag meer .18.18.18.wel raar.

02-06-2019 : Z.p Cabral
Omschrijving: Wil julie bedanken, voor al het uitleg van de dubbel getallen, wat ik voornamelijk vaak zie, het is in lijn met wat ik voel. Bedankt bless


12:12 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 12:12 of 1212.

Heb je net 12:12 gezien?

Het Universum zend je een symbolische boodschap voor je spirituele groei. Het Universum spreekt altijd tot ons door middel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een teken te brengen is door middel van getallen.

Wanneer engelen nummer 12 actief is in je beleving, zie je waarschijnlijk nummer 12 in vele verschillende manieren, bijvoorbeeld in de tijd (klok tijd, bv 12:12), een belangrijk adres, tijdens een financiële transactie, of zelfs als het aantal email berichten dat je in je inbox hebt.

Het getal 1212 draagt de frequentie en betekenis van zowel de nummer 1 en 2 in een versterkte manier (aangezien elk nummer twee keer verschijnt).

De eenvoudige betekenis van nummer 1 is een herinnering dat je gedachten je werkelijkheid creëren en het daarom belangrijk is om positief te blijven.

Nummer 2 herinnert je dat alles goed is en je hebt een krachtig team van engelen waar je altijd beroep op kunt doen als je hulp nodig hebt om positief te blijven en om een positief resultaat aan te trekken.

Nummer 2 symboliseert harmonie en intuïtie maar het betekent ook een positieve aanpak van het leven terwijl je volhardt en geduldig bent.


Dezelfde getallen zien 12:12 of 1212De betekenis van nummer 12

Wanneer gecombineerd als nummer 12, zenden de engelen je het signaal om positief te blijven voor de toekomstige mogelijkheden die zich aan het ontvouwen zijn.

Ze willen dat je om hulp vraagt en te vertrouwen dat er een positief resultaat zal zijn. Dit vertrouwen en positiviteit zijn sterke indicatoren van wat zich zal ontvouwen.

Engelennummer 1212 versterkt de betekenis van het getal 12.


De betekenis van 1212

In plaats van gewoon een bericht om positief te blijven over de mogelijkheden voor de toekomst, is 1212 een boodschap om optimistisch geconcentreerd te blijven op je hoogste mogelijke toekomst, en een herinnering dat je engelen je ondersteunen in het manifesteren van je doelen, dromen en levensdoel.

Het is ook een signaal dat je aan het begin staat van positieve veranderingen, of er zijn al reeds veranderingen plaats gevonden op een positieve manier.

Het is een herinnering van het oneindige groeipotentieel dat beschikbaar is voor je als spiritueel wezen.

1212 gaat vaak over dat je uit je comfortzone moet stappen voor het bereiken van de hoogste mogelijkheden voor je leven. Het is een getal van aanmoediging en je engelen zeggen achter de schermen "go for it!".

Je bent zeker niet alleen in je genezingsproces en het verbeteren van je leefsituatie als je 1212 ziet. Er kunnen veel veranderingen voor je in petto zijn, maar de engelen begeleiden en helpen je om je vibratie te verheffen en je leven op alle mogelijke manieren te verbeteren. Laat alle angst of twijfel los en focus op de best mogelijke resultaten. Met een positief vooruitzicht, en de bereidheid om slechte gewoonten te veranderen en stappen te ondernemen in de richting van je dromen zul je harmonieuze resultaten zien en je engelen zijn er de hele tijd om je te ondersteunen.

In een meer esoterische betekenis, 1212 kan ook het signaal zijn van de voltooiing van een energetische download, of dat je eigenlijk door een soort portaal of gateway bent gelopen, zodat je nu dichter bij je gewenste resultaat bent dan ooit! Vertrouw, blijf positief en onderneem stappen.

12:12 heeft een sterke verbinding met spiritualiteit. 12:12 is synoniem met helderziendheid en mediumschap. Je hebt een speciale band met de spirituele wereld, maar je wist dat al, hè?

Onthoud dat herhaaldelijk 12:12 zien een herinnering is dat je op het juiste spoor zit. Je hebt misschien geen idee hoe je alles voor elkaar moet krijgen, maar heb geloof dat de manier waarop je erdoorheen gaat één van intuïtieve begeleiding is. Je begint te zien dat er oplossingen verschijnen in je leven omdat je naar andere frequenties verschuift om jezelf uit te lijnen met het gewenste resultaat voor je hoogste goed. Je leven beweegt in een richting die je niet zag aankomen, en de zegeningen zijn fenomenaal.

Een andere betekenis van 1212, of het zien van 12:12, is een herinnering om bewust te zijn van je gedachten en een positieve staat van geest te houden. Als je positiviteit verwerkt in je gedachten, zul je uiteindelijk meer positieve resultaten in je leven creëren, dus het bereiken van je hoogste potentieel.

Nummer 1212 heeft ook betrekking op nummer 6 (1 + 2 + 1 + 2 = 6) en engelennummer 6.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 6


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Uw advertentie hier

Het Derde Oog

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

PM-reeks

Management met synchroniciteit, het creeren van kansen


Deel ons op:

04-08-2021 : Alice
ik zie regelmatig dubbele getallen 21.21 21.12 11.11 17.17 19.19 en lees altijd heel geboeid jullie verklaring . Mijn vertrouwen in het universum in oneindig en voel dat ik geholpen, geliefd en gesteund wordt <3 . dank jullie voor de verklaring van de getallen , geven me telkens het vertrouwen dat alles goed is <3

13-06-2021 : Karin
Ik heb al een paar keer tijd 12:12 gezien toen ik op m'n telefoon keek. Ik ben al jaren aan het mediteren en vertrouw al jaren dat mijn, voor veel mensen uitzichtloze situatie, goed komt. Op elk gebied

02-05-2021 : Mario
Als ik in twijfel getrokken wordt door de ontwikkelingen in mijn loop van het leven, krijg ik bij het zien van bepaalde dubbele nummers een bebaalde gevoel om te kijken hier. Ook vaak zie ik ze en voel er niets bij. En tot nu toe volgt het echt elkaar op. En zie ook inderdaad dat er mogelijkheden ontstaan om me heen.

30-04-2021 : Gilbert Janssens
12.12

19-03-2021 : Marian
Wat een geweldige site als je meer wil weten te komen van engelen getallen en hun betekenis.. heeft voor mij heel veel opheldering gebracht en steun! En gebruik het regel matig om het nog eens terug te lezen op een gegeven moment ga je steeds meer andere getallen en tekens onder vinden.

18-11-2020 : Nancy
Beste, heb al 20 jaar dat ik samen met mijn man 21 21 zie op de klok. En sinds een half jaar 19 19 1212 17 17 en dat zo iedere dag. Ben zelf heel spiritueel aangelegd. Dus zie het ook als een teken. Vriendelijke groet nancy

14-06-2020 : shirley
regelnatig/ bijna iedere dag zie ikdubbeke getallen zoals; 12.12 of 13.13 of 17.17..... lieve grt.Shirley v.Leeuwe uit Eindhoven 19-08-1964 (geb.datum)🙋🏽‍♀️💝👋

16-04-2020 : Kat
Ik zit in een psychische crisis en vraag me de laatste dagen af of het ooit nog beter wordt. Ik heb veel behoefte aan geruststelling en zekerheid de laatste tijd. Vandaag begon ik met 12e12 af te rekenen en de rest van de dag kwam steeds het getal 12 terug. Toen zocht ik op wat het betekende en las ik dit. Precies wat ik nodig had. Misschien toeval, maar dan wel een gelukkig toeval.

05-04-2020 : Reginaldo
Als eerste wat een hele fijn ondersteuning is dit site. Ik zie voor de afgelopen 9 jaar continue velen dubbelen getallen voornamelijk in tijd. Eerste veel 11:11 en daarna 19:19 vooral in het jaar 2018 . Toen een vriendin van me naar deze site stuurde omdat ik op FB veel posten 19:19 las ik de boodschap en voelde mij compleet een ermee. Ik heb alles in het leven meegemaakt. Van het jong verliezen van ouders , naar slechte huwelijk en het kwijt raken van mijn zaak en woning. Vriendschappen die ik niet meer vertrouwde en al mijn hele leven geloof ik in het spirituele wereld omdat ik zovaak boodschappen doorkreeg op alle soorten manieren. Maar na mij. Vaders dood en scheiden plus daarmee lijn zaak kwijt verloor ik mijzelf in drank en drugs en kwam in een verkeerde kringen terecht . Jaren heb ik geprobeerd te stoppen maar lukte me niet , tot ik het leven bijna opgaf omdat ik geen toekomst meer zag voor mij zelf. Totdat ik vanaf dat moment constant dubbelen getallen zag en het leek alsof er tegen mij gepraat werd. Ik voelde me gesteund door het universum en heb mij minste proberen te veranderen. Ben overal van afgekickte en leid weer nu een leven wat ik niet van had gedroomd. Ik bedank deze site voor het universele boodschap waar ik mij 100% in Thuis voel. Het heeft mij geholpen weer terug back on track te komen. Wat de toekomst me gaat brengen houd ik me niet mee bezig. Elke dag stap voor stap met een frisse mindset voel ik me weer helemaal herboren

28-02-2020 : Larissa
Ik ben geboren 12-12 om 12 :12 uur 😃

15-02-2020 : Vera
Wat een fijne site! Ik keer regelmatig terug naar jullie. Zulk verhelderend uitleg! Dank voor jullie moeite om dit allemaal neer te zetten. Een hele fijne dag :-)

16-01-2020 : Sylvia
Ik ben alles verloren wat ik had. Mijn man door zelfdoding en daarna in een neerwaartsespiraal geraakt. Uiteindelijk ben ik dakloos geraakt en aanstaande dinsdag ga ik eindelijk de hulp krijgen die ik zo graag wil. De cijfers 1212 vertellen mij dat ik vertrouwen moet houden en moet doorzetten. Het steuntje in de rug wat ik nodig heb.

21-12-2019 : Lucía
Inderdaad heb ik veel gezocht. Hier terecht gekomen. Zeer bijzondere uitleg. ik zie iedere dag dubbele getallen. Tot ik zelf op het idee kwam te googelen. En ja hoor. Mijn wensen zijn nu aan het manivesteren. Ik geef niet op. Hartelijk dank. Veel engelen zegen. Liefs groeten in licht

16-12-2019 : Sam
Regelmatig de laatste tijd samen met 13.13

10-12-2019 : Devie
Ik zie het laatste jaar heel vaak dubbele getallen het begon met 11:11 daardoor werd ik me bewust ervan maar nu blijft 12:12 het meeste komen , ik ben er hartstikke blij mee want ik heb er al altijd in geloofd dat engelen bij me zijn en eentje daarvan is mijn overleden broertje Henkie.

01-11-2019 : Loes
Helemaal mee eens. Veel licht en liefde aan jullie werk. Groeten in licht, Loes

02-10-2019 : Dodie
Ik zie regelmatig dubbele getallen waaronder deze. Ik geloof niet. Het komt zo vaak voor dat ik denk dit kan niet, hoe kan dit, is toeval dan verzonnen? Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet, hoewel ik het wel heel inspirerend vind. Misschien bestaat IK wel helemaal niet? Er is wel meer tussen hemel (als dit bestaat) en aarde, ik heb ook mensen en dieren gezien, gehoord, gevoeld die al lang dood zijn. Dit strijkt tegen wie ik ben en hoe ik naar de wereld kijk in omdat ik me grotendeels bezig houdt met feiten en niet met beeldvorming/ meningen /aparte ideeën. Ik ga niet makkelijk mee met andere en hou het graag bij me eigen gevoelens, overtuigingen en meningen. Het is als of iets om iemand me iets wilt laten zien. Mijn vraag is dan ook als je totaal hier in op zou gaan en op zou vertrouwen wat ‘het’ er voor terug wilt hebben? En hoe kun je met engelen of wat het dan ook is communiceren in een dialoog? Overigens voelt het wel goed en niet kwaadaardig. Interessant fenomeen en gelukkig ben ik niet de enige die deze dingen ervaart.

08-08-2019 : Johan
12.12 zie ik regelmatig en bevestigd wat er in mijn ontwikkeling gaande is.

19-06-2019 : koen
12.12 heb ik soms in 1week tijd .5 maal gezien.na de dood van mijn broer geert.is gestorven 13 mei 20017.nu begint ik alle zefste getallen te zien.gisteren 18 juni. ik zag meer .18.18.18.wel raar.

02-06-2019 : Z.p Cabral
Omschrijving: Wil julie bedanken, voor al het uitleg van de dubbel getallen, wat ik voornamelijk vaak zie, het is in lijn met wat ik voel. Bedankt bless