Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

11:11 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 11:11 of 1111.

Heb je net 11:11 gezien? Je bent hierheen geleid om er achter te komen wat de betekenis van 11:11 is.

Sommigen geloven dat de werkelijke betekenis van 11:11 een nummer signaal is dat er spirituele verlichte wezens dicht bij je in de buurt zijn. Ze komen met liefde en bescherming en ze willen je duidelijkheid en begeleiding brengen. Dus als je 11:11 ziet, vertrouw erop dat het een boodschap van de engelen is voor jou om te ontrafelen.

11:11 Is het getal van spirituele verlichte meesters die de mensheid beïnvloeden en door de geschiedenis heen de trillingen van de aarde hebben verschoven.

De spirituele verlichte meesters, zoals Boeddha (Siddartha Gautama), Jezus Christus en Quan Yin, Saint Germain, Lao-Tzu en Yogananda brengen je het bericht dat je een goddelijke aspect van de Schepper bent, een meester in jezelf te zijn in menselijke vorm. Je wordt er aan herinnerd dat je hier kwam om de aarde een betere plek te maken voor toekomstige generaties. Weet dat je een positief verschil in de levens van velen kunt maken of de wereld wijzigen voor slechts één persoon. 11:11 zien is de trigger om je op je pad te zetten zodat je iets kan achterlaten voor de mensheid in dit bestaan. De wereld is dankbaar dat je er bent!

Nummers zijn een universele taal. Ze zijn een krachtige manier voor het Universum om met ons te communiceren in de fysieke wereld. Het universum communiceert met je via de goddelijke tekenen en deze tekens dienen als aanwijzingen voor je levensreis. Bijvoorbeeld, zie je vele malen nummer patronen zoals 11:11 in een droom of wanneer je ergens een blik op werpt, zoals de klok of een kassabonnetje, een nummerplaat, huisnummers enz, enz..? Maar echt, wanneer je 11:11 ziet, is er een persoonlijke betekenis voor je. Het specifieke bericht is afhankelijk van waar je in het huidige moment bent. Het hangt af van wat er gebeurt in je leven en hoe ver je gevorderd bent op je pad van ontwaken.

Als je 11:11 op de klok ziet nodig ik je uit om naar binnen te keren, waar je de meest actuele waarheid en relevante begeleiding kunt krijgen. Dat is waar je in staat bent om de ongelooflijke licht frequentie die gestreamd wordt op aarde te ontvangen.

Vervolgens open je hart en geest om je bewustzijn uit te breiden. Belichaam de aanwezigheid van je hogere zelf – die overal om je heen is. Stem je af op je ascensiekolom (kolom van licht), aan de torus van energie die je licht lichaam is. Open je hart, laat je energie gloed bruisen net zoals de zon en zet vervolgens verder uit.

De waarheid van 11:11 zien is dat het is onderworpen aan interpretatie, er zijn verschillende niveaus en lagen van betekenis afhankelijk van waar je bent en wat er gebeurt in je leven wanneer je 11:11 ziet. Er is geen goed of fout antwoord als het gaat om de vraag "Wat betekent het" voor mij? Dit is omdat de exacte betekenis van 11:11 zien afhankelijk is van wat er in je leven gebeurt, waar je mee bezig bent of waar je aan denkt voordat je 11:11 ziet.

Het is belangrijk te begrijpen dat er meer dan één reden is waarom je herhaaldelijk overal 11:11 ziet. Het is van cruciaal belang om aandacht te besteden aan je omgeving en zorgvuldig te voelen wat 11:11 voor je betekent.


Dezelfde getallen zien 11:11 en 1111Verhoogde Bewustwording 11:11!

11-11 is bijna altijd een teken om meer bewust en aanwezig te zijn! Dus als je 1111 ziet, besteed aandacht aan waar je net over aan het denken was, evenals wat er om je heen gebeurt. 11:11 kan soms een teken van de engelen zijn om aandacht te besteden aan je gedachten en een herinnering dat je gedachten zich manifesteren. Dus houd je gedachten positief! In dit geval is 11:11 een waarschuwing van je goddelijke engel wezens om ervoor te zorgen dat je je gedachten met meer aandacht bekijkt en ervoor zorgt dat je gedachten zijn gericht op de dingen die je wilt, en niet op de dingen die je niet wilt. Gedachten zijn energie, je ziel manipuleert energie, denken is de manipulatie van energie. Vandaar, een gedachte is een opzettelijke daad en het is krachtig genoeg voor creatie.

Dus als je 11:11 ziet, vertrouw dat het een goddelijk teken is dat er een portaal voor je opent waardoor je gedachten zich manifesteren met de snelheid van het licht, of je dat nu wilt of niet.

11:11 kan ook betekenen dat je engelen bij je zijn met liefde en begeleiding. Met bewustzijn kun je beginnen hun aanwezigheid en liefde te ervaren, af te stemmen op de boodschappen van je engelen op dat moment.


Spiritueel Ontwaken 11:11!

11:11 zien is een uitnodiging om te ontwaken voor het ervaren van het grotere geheel. Het is een wake up call om in te tunen in de sferen van de heilige geest en om je eenheid te ervaren met al het leven, met inbegrip van alles dat buiten de sluier van illusie ligt.

Visueel vertegenwoordigt 11:11 een portaal, het is een direct kanaal dat wordt geopend tussen jou en je hogere zelf. 11:11 is het punt van het samenvoegen van de fysieke en niet-fysieke realiteit van jou. Wanneer dit gebeurt, is het tijd om te stoppen met elke gewone activiteit dat je doet en kijk naar de big picture van je leven.

Je begint te beseffen dat wat je ziet als onvolmaakt, is eigenlijk de Universele Schepper zien van perfectie op goddelijke niveau. Onvolkomenheden zijn gewoon onvolkomenheden voor jou, maar niet voor de universele bron. Dus wat je ziet als een teleurstelling, de Schepper ziet het als een kans voor leren en groei van de ziel.


Je bent de schepper van je eigen leven!

Vergeet niet dat je leven het resultaat is van al je keuzes, en als je eenmaal begrijpt dat je altijd de bevoegdheid hebt gehad tot het maken van je eigen werkelijkheid, kun je vervolgens de bewuste Schepper worden van al je toekomstige ervaringen en er voor zorgen dat je leven voldoet aan jou wensen op dat moment. En bovenal zal het een prachtige reis worden met meer bewustzijn wat betreft je beslissingen omtrent wat je wilt creëren in je leven. Dus wacht niet tot het perfecte moment, creëer het nu!

Houd er rekening mee dat het universum je beslissingen niet beoordeelt, het universum zorgt er alleen maar voor dat ze gebeuren. Het is jouw beslissing om te kiezen wat je wilt manifesteren in deze levenservaring.

De boodschap achter 11:11 is dat je verantwoordelijkheid moet nemen en dat je bewust creëert, want je bent tenslotte de schepper van je eigen leven.

Jij bent een Schepper

Nummer 1111 heeft ook betrekking op nummer 4 (1 + 1 + 1 + 1 = 4) en engelennummer 4.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 4


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Uw advertentie hier

Bewustzijn - Onderbewustzijn - Hoger bewustzijn

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Synchroniciteit

Brug tussen geest en materie


Deel ons op:

01-11-2021 : Trudy
Ik zie vaak engelen getallen zoals 11.11 2221 enz. Weet niet zo goed wat te doen. Weet dat de engelen me willen helpen en bij me zijn .er wordt gezegd dat ze mijn gebeden hebben gehoord en dat het goed komt.en een mooie toekomst tegemoet ga.kan ik dat voelen of zien? Wil graag uitleg.

18-09-2021 : Irma
Komt alles goed

21-08-2021 : Jolanda
Wie is me aards beschermengel?hoe stel ik me open?

10-07-2021 : Daniel losse
Wanneer ik 11:11 zie of 111 dan denk ik aan wat ik kan doen om de mensheid wakker te maken en ze te laten zien dat Goed zijn de sleutel is van alles

28-06-2021 : Natascha
Ik zie ontzettend veel 11:11 ik krijg ook vaak een berichtje van een goede vriend uit Tunesië om 11:11, heel mooi, maar ook de spirituele groei zie ik erin. Ik zie vaak dubbele getallen ook 18:18. 23:23 en 14:14 en zo nog een paar. De engelen communiceren veel met mij ook vond ik laatst een muntje op mijn pad en ook veel veertjes.💕💕💕🧸🧸🧸

20-05-2021 : Gerda
Ja het gebeurt al jaren dat ik op de klok steeds 11uur 11 zie

16-05-2021 : Marit
Mijn spirituele coach adviseerde mij mij eens bezig te gaan houden met symbolieken. Ze merkte en voelde dat bij mij. Ik kwam achter de betekenis van mijn naam....marit....dochter van de zee, kind van het licht....oesters komen in de nacht naar het wateroppervlak en openen zich en aanbidden de maan....dan valt er een dauwdruppel in de oester en het maanlicht schijnt er op.....dan vormt het zich een parel....en de betekenis van parel....kom ik steeds meer achter, staat ook iets over in de Bijbel....is bewustzijn of ziel!!!!!

Huhhhh WOW

Toen ben ik meer betekenissen tegen gekomen met dingen waar ik iets mee heb.....zoals kersenboom in bloei....kikkers....walvissen.....en het klopt steeds echt zo ontzettend bij mij. En nu kom ik meer en meer tegen. Ik ben bv ook naar betekenissen van andere namen gaan kijken.....zoals bv Donald Trump.....en wat betekent het.....Donald betekent wereldheerser en Trump betekent Troefffff.....huhhhh. Kijk naar wat er in de wereld gebeurd en met corona. Dank vraag ik mij af van wie is hij de Troef? Wie heeft Trump als troef, als back up plan, of plan B?

En opeens zie ik ook steeds meer cijfers. 11.11 of 22.22 of 23.23. En mijn verjaardag is 7-1-1974. En die van mijn vriend 13-6-1970. Laatst zei ik tegen een vriendin....ik zie steeds 22.22. Daarna ging ze naar huis en ong 20 minuten kreeg ik een app van dat ze veilig thuis was gekomen. En doordat ik daardoor de app opende zag ik dat een andere vriendin van mij mij ook net geappt had, hoe laat denk je?....om 22.22 uur! En waarschijnlijk zei ik tegen die andere vriendin op 22.22 uur....ik zie laatst steeds 22.22. Iig ong op die tijd heb ik dat tegen haar gezegt. Dit is zo apart. En vervolgens kijk ik weer op de klok....staat er 23.23 uur. Ik zit tegenwoordig alleen maar met verbazing te kijken, lezen, luisteren, WAUWWWWW

12-05-2021 : Christophe
Een paar dagen geleden had ik een schilderijtje geschilderd van een biddend persoon. Vandaag, onder de muziek van Jean François Dandrieu, Vêpres de l'Assomption - Le Voeu de Louis XIII, met Jean-Patrice Brosse op orgel, bedacht ik dat ik de biddende persoon kon verrijken met een aureool. Toen ik nog eens de afbeelding wou bekijken, die ik gepost had op mijn Instagram account, zag ik rechtsonder op het scherm van mijn laptop de tijd 11:11 staan waarop ik prompt uit nieuwsgierigheid het getal googelde. Na jullie inleidende tekst gelezen te hebben omtrent 11:11 viel alles op zijn plaats. Je kan mijn schilderijtje gerust bekijken op instagram: @primo.projects. Nog een gezegende dag! Christophe (Primo)

09-05-2021 : Henriëtte
Mijn geboorte datum is 1111. Heel vaak hoor ik dat mijn geboortedatum speciaal is. Niet alleen dat maar ik zie ook vaak op de klok 11:11. Mijn missie weet ik niet maar probeer er achter te komen en hoop dat iemand mij hiermee kan helpen. Liefs

06-05-2021 : Griet
Ik zie vaak: 1111 1212 1313

24-04-2021 : Adriana
Ik zie altijd engelen getallen 11:11 of 11

15-04-2021 : C
Tijdens een meditatie over contact maken met je bescherm engel doe ik mijn ogen open kijk op mijn telefoon het is 11.11 en krijg op dat moment een appje met een ♡ erin

27-02-2021 : Tony
Mijn vrouw en ik zijn nu 2 maanden uit elkaar en ze liet van de week weten dat ze officieel wilde scheiden. Ik bleef kalm toen ze dat zei, maar de dagen erna waren een emotionele rollercoaster. Ondanks dat probeer ik in mijn rust en liefde te blijven. Afgelopen donderdag belde ze me om te vragen hoe het met mij ging en hadden we het over de scheiding. Ik liet duidelijk weten dit niet is wat ik wilde, maar verzette mij er ook niet tegen, omdat dit haar eigen proces is. En ik haar niet kan dwingen of overtuigen op dit moment. Ondanks dat het telefoongesprek niet was wat ik hoopte, was er wel een zeker mate van verbinding en voelde een rust over mij alsof wat ze zij, niet is wat ze echt wilde. Ik wilde na het telefoongesprek een familielid appen, maar stuurde het per ongeluk naar mn vrouw. Ik zag dat 11:11 het laatste moment was dat ze online was geweest. toen ik het bericht wiste en naar diegene ging voor wie het bedoeld was, was diegene zijn laatste moment online ook om 11:11. Ik tikte ''1111 betekenis'' op google en kwam op deze site. Bij de reacties stond de naam van mijn vrouw, didi. Wat moet ik hier van denken ?

25-02-2021 : Zweverige Hendrik
Ik put hier zoveel energie uit. Het is een blijk van bevestiging. Dank hiervoor!

03-02-2021 : Wilma
Ik kijk nou al een tijdje naar me tijd op me mobiel als het 11:11 is of ik stuur dan net een app naar iemand. Gebeurt elke dag wel. Nu maar uitzoeken ze me duidelijk willen maken. Wel heb ik laast een hypnose mp3 geluisterd over licht. Wat me ook erg heeft verlicht

12-01-2021 : Jerry
Zit in de wachtkamer bij de cardioloog ,app ik mijn beste vriendin shanta ineens zie ik de app tijd 11:11 verrast en mijn vriendin heeft ook kennis van numerologie

03-01-2021 : Julius Samuel
Vandaag zat ik berichtjes te lezen op fb van vrienden ziels familie. En ze schreef over het getal 666. En ik keek op mijn tijd op mijn mobiel 11:11. En dat is ook de eerste keer dat ik bewust naar keek. Prachtig 💕😘😇🙏

24-12-2020 : Jeannette
Net 11:11 gezien, dankbaar voor de boodschap en bewust wat mijn reis is om te gaan

09-11-2020 : Didi
Interessant artikel. Ik ga door een traject waarin ik alle lagen ontleed, naar mijn hart luister en de zielsmissie kan horen. Dit helaas nog in grote strijd met het ego. Wel zie ik de laatste dagen opvallend vaak 11.11 en 22.22 op de klok. In het traject gaat het ook over hoe ik de schepper ben van mijn leven. Het ook nog zien van de cijfers kan ik als teken opvatten dat ik naar mijn hart mag luisteren, maar ik ben nog steeds skeptisch. De missie die ik voel is gigantisch en kan ik niet aan, en ik doe mn best te kijken hoe ik het kan opbreken. Ik wil een hapklaar plan ontvangen maar dat moet ik dan blijkbaar zelf in elkaar gaan zetten

25-10-2020 : Ercé
De getallen die ik steeds zie (bijna dagelijks) zijn 11.23 of 23.11. Zit hier ook een speciale betekenis achter? Hartelijke groet, Ercé

01-08-2020 : Tom
Ik zal jullie een beetje uitleggen wat 11:11 echt in houdt van uit mijn perspectief. 1111 betekent vol harding doorgaan je zelf zetten op een betere plek de engelen zijn bij je dit houdt in dat je een speciale persoon bent die is verbonden met de spirituele wereld zonder dat je het door hebt. Mensen die heel vaak 11:11 zien hebben in werkelijkheid een missie van God zonder dat je het weet. Maar de missie is zo moeilijk en lastig dat velen vallen. En sommige staan niet meer op en jou engelen willen je op dat pad hebben want dat is de beste uitkomst voor hun om jou ziel op de juiste plek te hebben. Zodat jou Ziel beter kan doorstromen naar de spirituele wereld. Hoe kom je te weten wat jou missie is? Doe je best in alles wat je doet en zorg dat je weg van negatieve tijd zet en hou volharding in wat je doet maakt niet uit wat. Wanneer jij er klaar voor bent dan zal het gezien worden en dan krijg je levens missie. Een echte missie waar door je een verandering in de wereld heb gebracht.

10-07-2020 : Kaoutar
Het is me de laatste tijd zo opgevallen dat ik steeds 11.11 zie staan op de klok op mijn telefoon of laptop of in de auto. Ik heb veel mee gemaakt en ik ben ook bewust van dat mijn leven in de afgelopen jaar aan het veranderen is en ik ook als persoon. Ik heb mezelf gevonden, ik voel voor het eerst liefde en geluk! Ik bid en ik drink geen alcohol ik probeer zo bewust mogelijk te leven! En nu ik 11.11 voorbij zie komen ben Ik het gaan opzoeken wat het zou betekenen en na dat ik dit heb gelezen voel ik dankbaarheid!

14-06-2020 : Kimberley
Ik en mijn moeder zien sinds ongeveer een weekje dagelijks de tijd 11.11 . Er is behoorlijk veel gaande in ons leven op het moment. En toch komen wij er maar niet achter waarom wij dit doorkrijgen elke dag.

08-06-2020 : Sarina
Vanmorgen zag ik weer op mijn klok 11.11 en later 12.12. Mijn gedachten waren bij onze hond die 2e pinksterdag van een gezonde hond binnen 24 uur stierf. Ik heb veel verdriet en moet constant huilen.Mijn partner verwerkt het op zijn eigen manier. Ik weet niet wat ik hier mee kan leren.

07-06-2020 : Alex
Heb al meer dan 30 jaar iets speciaals met 11.11. 4s nachts wakker worden om 1u11 terwijl er een lichaam op mij ligt dat er niet is . Een andere keer 1u11 wit licht in de hoek van m'n slaapkamer en slaapkamerdeur naar terras dat open schuift , althans dat denk ik toch . Nog 1u11 lakens die omhoog gaan en weer iemand op mij voelen , en dat altijd tot ik genoeg zeg . Heb nooit geen schrik gehad . 26 jaar geleden m'n huidige vriendin tegengekomen en die woonde stipt 11 km van deur tot deur . Onze 1e hotelkamer nr 11 en m'n vader is gestorven in kamer 11 in ziekenhuis en zo waren er nog wel meer dingen .

31-05-2020 : Paul
Mijn geboortedatum is numerologisch een 11. 11 - 111 en 1111 komen al heel mijn leven terug in alles wat ik beleef. Eens je begrijpt dat we spiritueel zijn met menselijke ervaringen zal je nog dieper in jezelf kunnen zoeken en vinden, onder begeleiding van jouw engelen en meesters.. Leer te genieten van de reis want het gaat in eerste instantie niet om de bestemming. Leef je passie, gr. #PLH

13-05-2020 : Cristina
Ik zie bijna iedere dag 23:11 als ik naar de klok kijk zie ik altijd 23:11 wat zou het betekenen?

07-05-2020 : kevin
Beste, het laatste jaar zag ik heel veel het uur 11:11 Nu de laatste week zie ik ze elke dag, het word bangelijk. Enige raad? mvg kevin

03-05-2020 : Richard
Bedankt voor je antwoord.ja ben er nu meer mee bezig.geweest en is nu minder maar 11:11 komt.steeds terug ..

29-04-2020 : Richard
Sindsmijn beste vriendin mij deze site liet zien, zei ik dat ik al veel vaker dubbele getallen zag. Sterker nog.. Ik heb een nacht gehad dat ik elke keer wakker werd. Ik ging naar bed en werd wakker op deze tijden steeds.. 1:11, 2:22, 3:33, 4:44 en 5:55 ik dacht straks komt 6:66 ook met een grap half slaperig in mijn gedachte.. Die kwam natuurlijk niet... Ik merk nu dat ik steeds vaker dubbele getallen zie.. Zo ook vandaag dacht ik ergens aan en was om. Maar weer gekeken naar 11:11. Het mooie is dat alles klopt op de momenten dat ik die getallen zie.. Mijn vraag is en hoop op een antwoord. Elk uur wakker worden in 1 nacht is best veel met getallen. Wat is de betekenis hiervan elk uur wakker op precies doet tijden? Bedankt en met lieve groet, Richard

Antwoord: Hi Richard, dat je veel dezelfde tijden ziet is omdat je er teveel op gefocust bent. Je bent er teveel mee bezig, laat maar los en dan zal je zien dat dezelfde getallen zullen blijven komen, maar op een andere manier. Je mag jezelf afvragen of je dat meer hebt in het leven, dat als je ergens mee bezig bent, er teveel op in gaat.

28-04-2020 : Joyce
Ik deed net boodschappen en mn totaalbedrag was 11.11 euro! Ik heb momenteel enkele blokkades, is dit een teken dat ik ze bewuster op moet heffen?

Antwoord: Het antwoord heb je dus zelf al gegeven, maar doe maar stap voor stap.

14-04-2020 : Wendy
Ik worp met dobbelsteen in 1 worp 5 keer 1 en kreeg er een heel bijzonder gevoel erbij. Deze combinatie vind ik hier niet terug... Mvg.

01-04-2020 : verina
mijn stervende vriendin appte mij op 11.11 uur en ik appte dezelfde tijd terug! zo mooi

01-04-2020 : Ronald
Ik zie heel veel getallen de laatste tijd. Het is meestal het antwoord van God / Kosmos of je hem ook noemen wilt na een gebed van mij naar de Kosmos. 13.33, 12.22, 17.17, 16.16, 15.15, 15.55, 14.14, 18.18, 12.12 en soms ook 11.11. De getallen wisselen mekaar af, afhankelijk waar ik voor gebeden heb. Het is heel bijzonder.

20-03-2020 : Z.
Hallo, Ook ik zie heel vaak dubbele tijden o.a. 11.11 uur (in een bepaalde periode continue, en daarna regelmatig). Maar ook een bepaalde tijdstip, met name 08.17 uur - dit al jaren! Echt heel bizar. Zou dit ook iets kunnen betekenen?

03-03-2020 : ANTOINETTE
Mijn vriendin stuurde me een engel groet. Op dat moment van versturen was het precies 11.11 uur. 🕚

29-02-2020 : Natasja
Sinds mijn moeder terminaal ziek werd in 2018 zag ik vaak 11:11 uur. Sinds mijn moeder overleden is in 2019 zie ik heel veel dubbele getallen op de klok. Ik had een sterke band met mijn moeder. Ze geloofde zelf niet dat er meer is na de dood. Maar ik ervaar veel tekens zoals de dubbele getallen waarvan ik denk dat is mijn moeder. Ik vraag me wel af waarom dit gebeurde sinds ze ziek werd.

20-02-2020 : Lesly
Ik was aan het dromen toen ik sliep en ik zag de cijfers.11.11.11 Nu is mijn vraag wat dat betekend.

Antwoord: Beste Lesly wat dacht je van driemaal het getal 11, driemaal versterkt!

18-02-2020 : Ron
Twee keer achter elkaar 11 11 gezien in een half uur tijd. Dat vond ik wel heel bijzonder. Ook veel 444 de laatste tijd.

03-02-2020 : Lien
Net 11.11 gezien en naar deze website gegaan. Ik kan u vertellen dat het nu wel echt een bevestiging is wauw! Ik zit al jaren vast in een beroep dat eigenlijk te zwaar voor mij is. Ik ben net ontslaan door mijn werkgever en vandaag kreeg ik een aanbieding in datzelfde beroep en toen keek ik op het uur 11u11 was het en nu weet ik heel zeker dat ik moet aanvaarden dat ik een andere keuze moet maken en dat dit beroep te zwaar voor mij is op mijn leeftijd (54 jaar). Ik ga nu in alle rust een nieuwe toekomst tegemoet en ben hier en nu heel dankbaar voor. Dank u wel prachtig universum voor deze boodschap en bevestiging, ik voel mij beschermd 🙏❤🍀

03-02-2020 : yessim
allah

02-02-2020 : Tuup
Ik zat te denken aan Bitcoin, mijn gedachten waren dat ik iedere maand een beetje meer Bitcoin moest kopen, toen ik op dat moment op de klok keek was het 11:11 op 02-02-2020, ik doe het...

23-01-2020 : Tanja
11,11 Aandacht besteden waar ik op dat moment aan dacht: nieuwe baan. Gisteren had ik een andere ervaring maar dan in de zin van Ga Leven! Mijn gedachten in ieder geval positief houden! Makkelijker geschreven dan gedaan. Ik moet nu zowel denken als handelen.

08-01-2020 : Petra
Ik zie vaak 11:11 valt me vaak op mijn partner ook. Ik ben spiritueel ingesteld hij niet ... hebben een pittig gezin met 1 kind. En 11:11 komt regelmatig op mijn pad .

05-01-2020 : Harriette
De laatste maanden is het mij inderdaad onbewust opgevallen dat ik stuit tegen bijna dubbel getallen vanaf 1/2/3. Grappig inderdaad dat het begint op de digitale klok..super de uitleg over de getallen, laat ze nog meer en vaker voorbij komen..!! Ik heb vaak ook de momenten nu zoals met de winter dat er veel gaande is in de lucht (sferen)..ik Voel dat..!!

03-01-2020 : Janke
Al tyden is het 1111 bij mij waar ik ook ben

01-01-2020 : Mai
Het getal 11 is mijn hele leven al belangrijk voor me. Van kinds af aan is het mijn ‘lievelingsgetal’, ik vind de klank van het woord ‘elf’ ook heel fijn, zacht en rond, en ik voel me een ‘elfje’, gracieus en kwetsbaar. In 2013 gebeurde er iets bijzonders. Ik was in de auto op weg naar mijn moeder’s crematie, toen ik me ineens realiseerde dat het 11/11 was, 11 november dus. Op hetzelfde moment bedacht ik met een schok dat mijn broer in 1987 was overleden op... 11 november... (mijn moeder en broer hadden een heel sterke band). Terwijl ik me dit in de auto realiseerde móest ik op de klok kijken, en inderdaad... het was 11:11! Ik zal dit moment nooit vergeten, het was alsof ik ineens met overweldigende helderheid zag dat dit allemaal van grote betekenis was voor me. Sindsdien zijn alle momenten dat ik de getallen 11-11 zie (en dat is heel vaak) nog veel belangrijker voor me geworden. Ik voel dan dat ik een ‘lijntje met boven’ heb en groet dan altijd even mijn engelen. Vandaag kwam ik ‘toevallig’ op deze pagina van jullie website terecht en ik voel dat dit nodig was om me een heel belangrijke weg te wijzen in dit nieuwe jaar, op deze bijzondere datum, 01-01-2020. Dank jullie wel! Liefs, Mai

25-12-2019 : Nick
Stephen dat is zo herkenbaar! Ik heb dat ook zo meegemaakt. Niet kijken naar de klok (staat uit het zicht) en dat je dan een "seintje"/subtiele plotselinge gedachte/gevoel krijgt dat je naar de klok moet kijken. En dan iedere keer wanneer ik keek was het achtereenvolgens 21:22, dan 22:22, 23:23, 01:01, 02:02, 03:03. En dan s'ochtends wakker worden en denken "pff het zal toch zeker niet..." ja idd, om 11:11u. Dat was dè periode van mijn wake up call! Alles is begonnen met 11:11. Soms zijn er periodes dat je het niet ziet. En dan volgt een periode dat weer "extreem" terugkeerd. Het begint met de digitale klok en zodra je het door hebt rijden er (buitenlandse) auto's voorbij met 11 11 in kent.plaat, eindigen telefoongesprekken na 11:11 minuten, of 12:34 min. etc. Elke dag opnieuw. En om 1 of andere manier denk ik dat onze hersenen zo "gebrainwashed"/getraind zijn in onze maatschappij om toch weer steeds terug te keren naar het sceptische "ach misschien is het toch toeval". En dan begint het spel gewoon weer opnieuw om je wakker te schudden! Toeval.bestaat.niet.

20-11-2019 : Nathalie
Ik zie constant het nummer 11.11 of 111 of 11. Een maal zelfs aantal stappen per dag 11.111! hoe bizar kan het zijn !

11-11-2019 : Vera
Prachtige uitleg! Op 11/11 om precies 11.11 weer eens 1111 zien, maakte dat ik jullie toch weer eens opzocht. Er wordt mij veel duidelijk. Dank voor jullie moeite! Ik weet hoeveel werk het is om dit soort artikelen te schrijven. Groetjes!

09-11-2019 : Antoinette
11.11

31-10-2019 : Ivan
Ik zie zeer frequent de cijfers 11:11 op de klok, computer, oven. 111 op de snelheidsmeter. Soms 21.21 of dergelijke.

30-10-2019 : Alain
Al 2jaar🙏 Krijg er rillingen van wil dit vasthouden en ja ik wil de planeet en de mensheid veranderen😢😘

16-10-2019 : romy
ik zie de laatste maanden bijna elke dag 11:11 dit als mijn (ex) vriend nu, mij pijn deed vanaf dat moment ben ik het gaan zien net als of iemand mij in wilde laten zien dat ik van hem af moest

11-10-2019 : Ramona
Het getal elf blijft op mijn pad komen en ben mij er sinds de geboorte van mijn zoon heel bewust van, en sinds hij op 11-11-2011, 11 jaar werd om 11 over half 11 helemaal! Maar nog steeds ben ik er niet achter wat het mij wil vertellen, ik heb het heel erg met mijn vriend, een app die hij mij stuurd en die ik na elf minuten opmerk, of ik open het bericht om 11.11, en dagelijks valt mijn oog op de klok om 11.11 ik vind het zo bijzonder! ☺️

05-10-2019 : Diana
Mijn vader is op 11 11 2011 gestorven

10-09-2019 : Kevin
Valerie 11:11 in een moeilijke periode staat ook voor geluk. Je moet het zien als teken dat na regen zonneschijn komt. De engelen willen jou dooegeven dat er mooie tijden aankomen. Mvg

28-08-2019 : Monique
Ik heb contact met mensen op sociale media en die gebruiken 1111. Of 11 achter hun naam wat houd dat in.

Antwoord: 11 of 11:11 in je naam gebruiken of in je email is een soort van extra dimensie toevoegen om je het gevoel te geven dat je op de juiste weg bent. En je geeft het dan ook weer door aan anderen die het lezen. Leuk toch...

24-08-2019 : Nico
Zie 11 constant, of een veelvoud!! Bedankt voor je antwoord. Gr Nico

20-08-2019 : Licht
Beste, Hartelijk dank voor jullie waardevolle uitleg. Vriendelijke groet, Licht

16-08-2019 : Jessica
Ik zie deze cijfers heel vaak. Best wel raar. Kan iemand me vertellen waarom???

15-08-2019 : Valerie M.
Beste, Het valt me op dat telkens ik in een hele moeilijke en pijnlijke periode zit, ik steeds 11:11 tegenkom. Ook op 11 november heb ik regelmatig voor dat wanneer ik mijn telefoon kijk het 11u11 is... de laatste dagen zie ik het dagelijks en het is niet dat ik er bijzonder op let maar het valt me zo erg op dat ik naar de betekenis ervan ben beginnen zoeken... toen vond ik jullie...

11-08-2019 : Moon
Vandaag uit het niets alsof iets me er na toe leide, keek ik op mijn mobiel Tijd 11:11 Op 11 augustus

11-08-2019 : Andrea
Thx

25-07-2019 : Stephen
Hey, ik heb een keer iets heel vreemds meegemaakt. Er was een periode dat ik ineens dubbele getallen zag. De eerste keer was 2222. Daarna begon ik het elk uur te zien. Bijv: in de nacht 01:01 en dan heel de tijd niet op me telefoon kijken tot 02:02, 03:03 etc. Heb dit misschien 3 keer gehad achter elkaar dat ik precies alleen kijk 1uur en 1 minuut later. XD. Maar nu komt het engste van alles. Ik werd toen een keer wakker in de ochtend. Ik had mijn ogen nog dicht. En op een of andere manier dacht ik aan de klok hoelaat het zou zijn, ik dacht 11:11 met mijn ogen dicht. Toen pakte ik mijn telefoon op van de grond en keek naar de tijd, HET WAS 11:11! Ik heb dit opgezocht wat dit zou kunnen betekenen. En het grappige is dat 11:11 een wake-up code is. Ik was zo verbaasd op het moment dat ik zag dat ik het goed had. Kan ook niet verklaren waarom ik aan 11:11 dacht.. ik heb dit alleen gehad met 11:11. Dit kan geen toeval zijn ik voelde dat het wat betekende..

12-07-2019 : saar
mijn dochter is ter wereld gekomen om 11:11 wie kan me meer vertellen.

Antwoord: Je dochter komt daar vanzelf achter als haar moment is aangebroken in de toekomst. Ik denk dat ze een speciale taak heeft te vervullen in deze wereld.

02-07-2019 : Martha
Al meer dan tien jaar zie ik regelmatig 1111 en ook andere getallen zoals 1221 2222 1313 0444 enz, ik weet dat de engelen met mij communiceren en schenk er ook aandacht aan.

09-06-2019 : Bianca
Ik zie dagelijks dubbele getallen op de klok. Soms vele malen op een dag of op een andere wijze. Ik ga door een moeilijke periode op alle vlakken en krijg veel te incasseren


11:11 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 11:11 of 1111.

Heb je net 11:11 gezien? Je bent hierheen geleid om er achter te komen wat de betekenis van 11:11 is.

Sommigen geloven dat de werkelijke betekenis van 11:11 een nummer signaal is dat er spirituele verlichte wezens dicht bij je in de buurt zijn. Ze komen met liefde en bescherming en ze willen je duidelijkheid en begeleiding brengen. Dus als je 11:11 ziet, vertrouw erop dat het een boodschap van de engelen is voor jou om te ontrafelen.

11:11 Is het getal van spirituele verlichte meesters die de mensheid beïnvloeden en door de geschiedenis heen de trillingen van de aarde hebben verschoven.

De spirituele verlichte meesters, zoals Boeddha (Siddartha Gautama), Jezus Christus en Quan Yin, Saint Germain, Lao-Tzu en Yogananda brengen je het bericht dat je een goddelijke aspect van de Schepper bent, een meester in jezelf te zijn in menselijke vorm. Je wordt er aan herinnerd dat je hier kwam om de aarde een betere plek te maken voor toekomstige generaties. Weet dat je een positief verschil in de levens van velen kunt maken of de wereld wijzigen voor slechts één persoon. 11:11 zien is de trigger om je op je pad te zetten zodat je iets kan achterlaten voor de mensheid in dit bestaan. De wereld is dankbaar dat je er bent!

Nummers zijn een universele taal. Ze zijn een krachtige manier voor het Universum om met ons te communiceren in de fysieke wereld. Het universum communiceert met je via de goddelijke tekenen en deze tekens dienen als aanwijzingen voor je levensreis. Bijvoorbeeld, zie je vele malen nummer patronen zoals 11:11 in een droom of wanneer je ergens een blik op werpt, zoals de klok of een kassabonnetje, een nummerplaat, huisnummers enz, enz..? Maar echt, wanneer je 11:11 ziet, is er een persoonlijke betekenis voor je. Het specifieke bericht is afhankelijk van waar je in het huidige moment bent. Het hangt af van wat er gebeurt in je leven en hoe ver je gevorderd bent op je pad van ontwaken.

Als je 11:11 op de klok ziet nodig ik je uit om naar binnen te keren, waar je de meest actuele waarheid en relevante begeleiding kunt krijgen. Dat is waar je in staat bent om de ongelooflijke licht frequentie die gestreamd wordt op aarde te ontvangen.

Vervolgens open je hart en geest om je bewustzijn uit te breiden. Belichaam de aanwezigheid van je hogere zelf – die overal om je heen is. Stem je af op je ascensiekolom (kolom van licht), aan de torus van energie die je licht lichaam is. Open je hart, laat je energie gloed bruisen net zoals de zon en zet vervolgens verder uit.

De waarheid van 11:11 zien is dat het is onderworpen aan interpretatie, er zijn verschillende niveaus en lagen van betekenis afhankelijk van waar je bent en wat er gebeurt in je leven wanneer je 11:11 ziet. Er is geen goed of fout antwoord als het gaat om de vraag "Wat betekent het" voor mij? Dit is omdat de exacte betekenis van 11:11 zien afhankelijk is van wat er in je leven gebeurt, waar je mee bezig bent of waar je aan denkt voordat je 11:11 ziet.

Het is belangrijk te begrijpen dat er meer dan één reden is waarom je herhaaldelijk overal 11:11 ziet. Het is van cruciaal belang om aandacht te besteden aan je omgeving en zorgvuldig te voelen wat 11:11 voor je betekent.


Dezelfde getallen zien 11:11 en 1111Verhoogde Bewustwording 11:11!

11-11 is bijna altijd een teken om meer bewust en aanwezig te zijn! Dus als je 1111 ziet, besteed aandacht aan waar je net over aan het denken was, evenals wat er om je heen gebeurt. 11:11 kan soms een teken van de engelen zijn om aandacht te besteden aan je gedachten en een herinnering dat je gedachten zich manifesteren. Dus houd je gedachten positief! In dit geval is 11:11 een waarschuwing van je goddelijke engel wezens om ervoor te zorgen dat je je gedachten met meer aandacht bekijkt en ervoor zorgt dat je gedachten zijn gericht op de dingen die je wilt, en niet op de dingen die je niet wilt. Gedachten zijn energie, je ziel manipuleert energie, denken is de manipulatie van energie. Vandaar, een gedachte is een opzettelijke daad en het is krachtig genoeg voor creatie.

Dus als je 11:11 ziet, vertrouw dat het een goddelijk teken is dat er een portaal voor je opent waardoor je gedachten zich manifesteren met de snelheid van het licht, of je dat nu wilt of niet.

11:11 kan ook betekenen dat je engelen bij je zijn met liefde en begeleiding. Met bewustzijn kun je beginnen hun aanwezigheid en liefde te ervaren, af te stemmen op de boodschappen van je engelen op dat moment.


Spiritueel Ontwaken 11:11!

11:11 zien is een uitnodiging om te ontwaken voor het ervaren van het grotere geheel. Het is een wake up call om in te tunen in de sferen van de heilige geest en om je eenheid te ervaren met al het leven, met inbegrip van alles dat buiten de sluier van illusie ligt.

Visueel vertegenwoordigt 11:11 een portaal, het is een direct kanaal dat wordt geopend tussen jou en je hogere zelf. 11:11 is het punt van het samenvoegen van de fysieke en niet-fysieke realiteit van jou. Wanneer dit gebeurt, is het tijd om te stoppen met elke gewone activiteit dat je doet en kijk naar de big picture van je leven.

Je begint te beseffen dat wat je ziet als onvolmaakt, is eigenlijk de Universele Schepper zien van perfectie op goddelijke niveau. Onvolkomenheden zijn gewoon onvolkomenheden voor jou, maar niet voor de universele bron. Dus wat je ziet als een teleurstelling, de Schepper ziet het als een kans voor leren en groei van de ziel.


Je bent de schepper van je eigen leven!

Vergeet niet dat je leven het resultaat is van al je keuzes, en als je eenmaal begrijpt dat je altijd de bevoegdheid hebt gehad tot het maken van je eigen werkelijkheid, kun je vervolgens de bewuste Schepper worden van al je toekomstige ervaringen en er voor zorgen dat je leven voldoet aan jou wensen op dat moment. En bovenal zal het een prachtige reis worden met meer bewustzijn wat betreft je beslissingen omtrent wat je wilt creëren in je leven. Dus wacht niet tot het perfecte moment, creëer het nu!

Houd er rekening mee dat het universum je beslissingen niet beoordeelt, het universum zorgt er alleen maar voor dat ze gebeuren. Het is jouw beslissing om te kiezen wat je wilt manifesteren in deze levenservaring.

De boodschap achter 11:11 is dat je verantwoordelijkheid moet nemen en dat je bewust creëert, want je bent tenslotte de schepper van je eigen leven.

Jij bent een Schepper

Nummer 1111 heeft ook betrekking op nummer 4 (1 + 1 + 1 + 1 = 4) en engelennummer 4.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 4


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Kom in contact met je spirituele kant

Dwangmatig gedrag

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Leven als bestemming

Synchroniciteit, intuïtie en innerlijke wijsheid


Deel ons op:

01-11-2021 : Trudy
Ik zie vaak engelen getallen zoals 11.11 2221 enz. Weet niet zo goed wat te doen. Weet dat de engelen me willen helpen en bij me zijn .er wordt gezegd dat ze mijn gebeden hebben gehoord en dat het goed komt.en een mooie toekomst tegemoet ga.kan ik dat voelen of zien? Wil graag uitleg.

18-09-2021 : Irma
Komt alles goed

21-08-2021 : Jolanda
Wie is me aards beschermengel?hoe stel ik me open?

10-07-2021 : Daniel losse
Wanneer ik 11:11 zie of 111 dan denk ik aan wat ik kan doen om de mensheid wakker te maken en ze te laten zien dat Goed zijn de sleutel is van alles

28-06-2021 : Natascha
Ik zie ontzettend veel 11:11 ik krijg ook vaak een berichtje van een goede vriend uit Tunesië om 11:11, heel mooi, maar ook de spirituele groei zie ik erin. Ik zie vaak dubbele getallen ook 18:18. 23:23 en 14:14 en zo nog een paar. De engelen communiceren veel met mij ook vond ik laatst een muntje op mijn pad en ook veel veertjes.💕💕💕🧸🧸🧸

20-05-2021 : Gerda
Ja het gebeurt al jaren dat ik op de klok steeds 11uur 11 zie

16-05-2021 : Marit
Mijn spirituele coach adviseerde mij mij eens bezig te gaan houden met symbolieken. Ze merkte en voelde dat bij mij. Ik kwam achter de betekenis van mijn naam....marit....dochter van de zee, kind van het licht....oesters komen in de nacht naar het wateroppervlak en openen zich en aanbidden de maan....dan valt er een dauwdruppel in de oester en het maanlicht schijnt er op.....dan vormt het zich een parel....en de betekenis van parel....kom ik steeds meer achter, staat ook iets over in de Bijbel....is bewustzijn of ziel!!!!!

Huhhhh WOW

Toen ben ik meer betekenissen tegen gekomen met dingen waar ik iets mee heb.....zoals kersenboom in bloei....kikkers....walvissen.....en het klopt steeds echt zo ontzettend bij mij. En nu kom ik meer en meer tegen. Ik ben bv ook naar betekenissen van andere namen gaan kijken.....zoals bv Donald Trump.....en wat betekent het.....Donald betekent wereldheerser en Trump betekent Troefffff.....huhhhh. Kijk naar wat er in de wereld gebeurd en met corona. Dank vraag ik mij af van wie is hij de Troef? Wie heeft Trump als troef, als back up plan, of plan B?

En opeens zie ik ook steeds meer cijfers. 11.11 of 22.22 of 23.23. En mijn verjaardag is 7-1-1974. En die van mijn vriend 13-6-1970. Laatst zei ik tegen een vriendin....ik zie steeds 22.22. Daarna ging ze naar huis en ong 20 minuten kreeg ik een app van dat ze veilig thuis was gekomen. En doordat ik daardoor de app opende zag ik dat een andere vriendin van mij mij ook net geappt had, hoe laat denk je?....om 22.22 uur! En waarschijnlijk zei ik tegen die andere vriendin op 22.22 uur....ik zie laatst steeds 22.22. Iig ong op die tijd heb ik dat tegen haar gezegt. Dit is zo apart. En vervolgens kijk ik weer op de klok....staat er 23.23 uur. Ik zit tegenwoordig alleen maar met verbazing te kijken, lezen, luisteren, WAUWWWWW

12-05-2021 : Christophe
Een paar dagen geleden had ik een schilderijtje geschilderd van een biddend persoon. Vandaag, onder de muziek van Jean François Dandrieu, Vêpres de l'Assomption - Le Voeu de Louis XIII, met Jean-Patrice Brosse op orgel, bedacht ik dat ik de biddende persoon kon verrijken met een aureool. Toen ik nog eens de afbeelding wou bekijken, die ik gepost had op mijn Instagram account, zag ik rechtsonder op het scherm van mijn laptop de tijd 11:11 staan waarop ik prompt uit nieuwsgierigheid het getal googelde. Na jullie inleidende tekst gelezen te hebben omtrent 11:11 viel alles op zijn plaats. Je kan mijn schilderijtje gerust bekijken op instagram: @primo.projects. Nog een gezegende dag! Christophe (Primo)

09-05-2021 : Henriëtte
Mijn geboorte datum is 1111. Heel vaak hoor ik dat mijn geboortedatum speciaal is. Niet alleen dat maar ik zie ook vaak op de klok 11:11. Mijn missie weet ik niet maar probeer er achter te komen en hoop dat iemand mij hiermee kan helpen. Liefs

06-05-2021 : Griet
Ik zie vaak: 1111 1212 1313

24-04-2021 : Adriana
Ik zie altijd engelen getallen 11:11 of 11

15-04-2021 : C
Tijdens een meditatie over contact maken met je bescherm engel doe ik mijn ogen open kijk op mijn telefoon het is 11.11 en krijg op dat moment een appje met een ♡ erin

27-02-2021 : Tony
Mijn vrouw en ik zijn nu 2 maanden uit elkaar en ze liet van de week weten dat ze officieel wilde scheiden. Ik bleef kalm toen ze dat zei, maar de dagen erna waren een emotionele rollercoaster. Ondanks dat probeer ik in mijn rust en liefde te blijven. Afgelopen donderdag belde ze me om te vragen hoe het met mij ging en hadden we het over de scheiding. Ik liet duidelijk weten dit niet is wat ik wilde, maar verzette mij er ook niet tegen, omdat dit haar eigen proces is. En ik haar niet kan dwingen of overtuigen op dit moment. Ondanks dat het telefoongesprek niet was wat ik hoopte, was er wel een zeker mate van verbinding en voelde een rust over mij alsof wat ze zij, niet is wat ze echt wilde. Ik wilde na het telefoongesprek een familielid appen, maar stuurde het per ongeluk naar mn vrouw. Ik zag dat 11:11 het laatste moment was dat ze online was geweest. toen ik het bericht wiste en naar diegene ging voor wie het bedoeld was, was diegene zijn laatste moment online ook om 11:11. Ik tikte ''1111 betekenis'' op google en kwam op deze site. Bij de reacties stond de naam van mijn vrouw, didi. Wat moet ik hier van denken ?

25-02-2021 : Zweverige Hendrik
Ik put hier zoveel energie uit. Het is een blijk van bevestiging. Dank hiervoor!

03-02-2021 : Wilma
Ik kijk nou al een tijdje naar me tijd op me mobiel als het 11:11 is of ik stuur dan net een app naar iemand. Gebeurt elke dag wel. Nu maar uitzoeken ze me duidelijk willen maken. Wel heb ik laast een hypnose mp3 geluisterd over licht. Wat me ook erg heeft verlicht

12-01-2021 : Jerry
Zit in de wachtkamer bij de cardioloog ,app ik mijn beste vriendin shanta ineens zie ik de app tijd 11:11 verrast en mijn vriendin heeft ook kennis van numerologie

03-01-2021 : Julius Samuel
Vandaag zat ik berichtjes te lezen op fb van vrienden ziels familie. En ze schreef over het getal 666. En ik keek op mijn tijd op mijn mobiel 11:11. En dat is ook de eerste keer dat ik bewust naar keek. Prachtig 💕😘😇🙏

24-12-2020 : Jeannette
Net 11:11 gezien, dankbaar voor de boodschap en bewust wat mijn reis is om te gaan

09-11-2020 : Didi
Interessant artikel. Ik ga door een traject waarin ik alle lagen ontleed, naar mijn hart luister en de zielsmissie kan horen. Dit helaas nog in grote strijd met het ego. Wel zie ik de laatste dagen opvallend vaak 11.11 en 22.22 op de klok. In het traject gaat het ook over hoe ik de schepper ben van mijn leven. Het ook nog zien van de cijfers kan ik als teken opvatten dat ik naar mijn hart mag luisteren, maar ik ben nog steeds skeptisch. De missie die ik voel is gigantisch en kan ik niet aan, en ik doe mn best te kijken hoe ik het kan opbreken. Ik wil een hapklaar plan ontvangen maar dat moet ik dan blijkbaar zelf in elkaar gaan zetten

25-10-2020 : Ercé
De getallen die ik steeds zie (bijna dagelijks) zijn 11.23 of 23.11. Zit hier ook een speciale betekenis achter? Hartelijke groet, Ercé

01-08-2020 : Tom
Ik zal jullie een beetje uitleggen wat 11:11 echt in houdt van uit mijn perspectief. 1111 betekent vol harding doorgaan je zelf zetten op een betere plek de engelen zijn bij je dit houdt in dat je een speciale persoon bent die is verbonden met de spirituele wereld zonder dat je het door hebt. Mensen die heel vaak 11:11 zien hebben in werkelijkheid een missie van God zonder dat je het weet. Maar de missie is zo moeilijk en lastig dat velen vallen. En sommige staan niet meer op en jou engelen willen je op dat pad hebben want dat is de beste uitkomst voor hun om jou ziel op de juiste plek te hebben. Zodat jou Ziel beter kan doorstromen naar de spirituele wereld. Hoe kom je te weten wat jou missie is? Doe je best in alles wat je doet en zorg dat je weg van negatieve tijd zet en hou volharding in wat je doet maakt niet uit wat. Wanneer jij er klaar voor bent dan zal het gezien worden en dan krijg je levens missie. Een echte missie waar door je een verandering in de wereld heb gebracht.

10-07-2020 : Kaoutar
Het is me de laatste tijd zo opgevallen dat ik steeds 11.11 zie staan op de klok op mijn telefoon of laptop of in de auto. Ik heb veel mee gemaakt en ik ben ook bewust van dat mijn leven in de afgelopen jaar aan het veranderen is en ik ook als persoon. Ik heb mezelf gevonden, ik voel voor het eerst liefde en geluk! Ik bid en ik drink geen alcohol ik probeer zo bewust mogelijk te leven! En nu ik 11.11 voorbij zie komen ben Ik het gaan opzoeken wat het zou betekenen en na dat ik dit heb gelezen voel ik dankbaarheid!

14-06-2020 : Kimberley
Ik en mijn moeder zien sinds ongeveer een weekje dagelijks de tijd 11.11 . Er is behoorlijk veel gaande in ons leven op het moment. En toch komen wij er maar niet achter waarom wij dit doorkrijgen elke dag.

08-06-2020 : Sarina
Vanmorgen zag ik weer op mijn klok 11.11 en later 12.12. Mijn gedachten waren bij onze hond die 2e pinksterdag van een gezonde hond binnen 24 uur stierf. Ik heb veel verdriet en moet constant huilen.Mijn partner verwerkt het op zijn eigen manier. Ik weet niet wat ik hier mee kan leren.

07-06-2020 : Alex
Heb al meer dan 30 jaar iets speciaals met 11.11. 4s nachts wakker worden om 1u11 terwijl er een lichaam op mij ligt dat er niet is . Een andere keer 1u11 wit licht in de hoek van m'n slaapkamer en slaapkamerdeur naar terras dat open schuift , althans dat denk ik toch . Nog 1u11 lakens die omhoog gaan en weer iemand op mij voelen , en dat altijd tot ik genoeg zeg . Heb nooit geen schrik gehad . 26 jaar geleden m'n huidige vriendin tegengekomen en die woonde stipt 11 km van deur tot deur . Onze 1e hotelkamer nr 11 en m'n vader is gestorven in kamer 11 in ziekenhuis en zo waren er nog wel meer dingen .

31-05-2020 : Paul
Mijn geboortedatum is numerologisch een 11. 11 - 111 en 1111 komen al heel mijn leven terug in alles wat ik beleef. Eens je begrijpt dat we spiritueel zijn met menselijke ervaringen zal je nog dieper in jezelf kunnen zoeken en vinden, onder begeleiding van jouw engelen en meesters.. Leer te genieten van de reis want het gaat in eerste instantie niet om de bestemming. Leef je passie, gr. #PLH

13-05-2020 : Cristina
Ik zie bijna iedere dag 23:11 als ik naar de klok kijk zie ik altijd 23:11 wat zou het betekenen?

07-05-2020 : kevin
Beste, het laatste jaar zag ik heel veel het uur 11:11 Nu de laatste week zie ik ze elke dag, het word bangelijk. Enige raad? mvg kevin

03-05-2020 : Richard
Bedankt voor je antwoord.ja ben er nu meer mee bezig.geweest en is nu minder maar 11:11 komt.steeds terug ..

29-04-2020 : Richard
Sindsmijn beste vriendin mij deze site liet zien, zei ik dat ik al veel vaker dubbele getallen zag. Sterker nog.. Ik heb een nacht gehad dat ik elke keer wakker werd. Ik ging naar bed en werd wakker op deze tijden steeds.. 1:11, 2:22, 3:33, 4:44 en 5:55 ik dacht straks komt 6:66 ook met een grap half slaperig in mijn gedachte.. Die kwam natuurlijk niet... Ik merk nu dat ik steeds vaker dubbele getallen zie.. Zo ook vandaag dacht ik ergens aan en was om. Maar weer gekeken naar 11:11. Het mooie is dat alles klopt op de momenten dat ik die getallen zie.. Mijn vraag is en hoop op een antwoord. Elk uur wakker worden in 1 nacht is best veel met getallen. Wat is de betekenis hiervan elk uur wakker op precies doet tijden? Bedankt en met lieve groet, Richard

Antwoord: Hi Richard, dat je veel dezelfde tijden ziet is omdat je er teveel op gefocust bent. Je bent er teveel mee bezig, laat maar los en dan zal je zien dat dezelfde getallen zullen blijven komen, maar op een andere manier. Je mag jezelf afvragen of je dat meer hebt in het leven, dat als je ergens mee bezig bent, er teveel op in gaat.

28-04-2020 : Joyce
Ik deed net boodschappen en mn totaalbedrag was 11.11 euro! Ik heb momenteel enkele blokkades, is dit een teken dat ik ze bewuster op moet heffen?

Antwoord: Het antwoord heb je dus zelf al gegeven, maar doe maar stap voor stap.

14-04-2020 : Wendy
Ik worp met dobbelsteen in 1 worp 5 keer 1 en kreeg er een heel bijzonder gevoel erbij. Deze combinatie vind ik hier niet terug... Mvg.

01-04-2020 : verina
mijn stervende vriendin appte mij op 11.11 uur en ik appte dezelfde tijd terug! zo mooi

01-04-2020 : Ronald
Ik zie heel veel getallen de laatste tijd. Het is meestal het antwoord van God / Kosmos of je hem ook noemen wilt na een gebed van mij naar de Kosmos. 13.33, 12.22, 17.17, 16.16, 15.15, 15.55, 14.14, 18.18, 12.12 en soms ook 11.11. De getallen wisselen mekaar af, afhankelijk waar ik voor gebeden heb. Het is heel bijzonder.

20-03-2020 : Z.
Hallo, Ook ik zie heel vaak dubbele tijden o.a. 11.11 uur (in een bepaalde periode continue, en daarna regelmatig). Maar ook een bepaalde tijdstip, met name 08.17 uur - dit al jaren! Echt heel bizar. Zou dit ook iets kunnen betekenen?

03-03-2020 : ANTOINETTE
Mijn vriendin stuurde me een engel groet. Op dat moment van versturen was het precies 11.11 uur. 🕚

29-02-2020 : Natasja
Sinds mijn moeder terminaal ziek werd in 2018 zag ik vaak 11:11 uur. Sinds mijn moeder overleden is in 2019 zie ik heel veel dubbele getallen op de klok. Ik had een sterke band met mijn moeder. Ze geloofde zelf niet dat er meer is na de dood. Maar ik ervaar veel tekens zoals de dubbele getallen waarvan ik denk dat is mijn moeder. Ik vraag me wel af waarom dit gebeurde sinds ze ziek werd.

20-02-2020 : Lesly
Ik was aan het dromen toen ik sliep en ik zag de cijfers.11.11.11 Nu is mijn vraag wat dat betekend.

Antwoord: Beste Lesly wat dacht je van driemaal het getal 11, driemaal versterkt!

18-02-2020 : Ron
Twee keer achter elkaar 11 11 gezien in een half uur tijd. Dat vond ik wel heel bijzonder. Ook veel 444 de laatste tijd.

03-02-2020 : Lien
Net 11.11 gezien en naar deze website gegaan. Ik kan u vertellen dat het nu wel echt een bevestiging is wauw! Ik zit al jaren vast in een beroep dat eigenlijk te zwaar voor mij is. Ik ben net ontslaan door mijn werkgever en vandaag kreeg ik een aanbieding in datzelfde beroep en toen keek ik op het uur 11u11 was het en nu weet ik heel zeker dat ik moet aanvaarden dat ik een andere keuze moet maken en dat dit beroep te zwaar voor mij is op mijn leeftijd (54 jaar). Ik ga nu in alle rust een nieuwe toekomst tegemoet en ben hier en nu heel dankbaar voor. Dank u wel prachtig universum voor deze boodschap en bevestiging, ik voel mij beschermd 🙏❤🍀

03-02-2020 : yessim
allah

02-02-2020 : Tuup
Ik zat te denken aan Bitcoin, mijn gedachten waren dat ik iedere maand een beetje meer Bitcoin moest kopen, toen ik op dat moment op de klok keek was het 11:11 op 02-02-2020, ik doe het...

23-01-2020 : Tanja
11,11 Aandacht besteden waar ik op dat moment aan dacht: nieuwe baan. Gisteren had ik een andere ervaring maar dan in de zin van Ga Leven! Mijn gedachten in ieder geval positief houden! Makkelijker geschreven dan gedaan. Ik moet nu zowel denken als handelen.

08-01-2020 : Petra
Ik zie vaak 11:11 valt me vaak op mijn partner ook. Ik ben spiritueel ingesteld hij niet ... hebben een pittig gezin met 1 kind. En 11:11 komt regelmatig op mijn pad .

05-01-2020 : Harriette
De laatste maanden is het mij inderdaad onbewust opgevallen dat ik stuit tegen bijna dubbel getallen vanaf 1/2/3. Grappig inderdaad dat het begint op de digitale klok..super de uitleg over de getallen, laat ze nog meer en vaker voorbij komen..!! Ik heb vaak ook de momenten nu zoals met de winter dat er veel gaande is in de lucht (sferen)..ik Voel dat..!!

03-01-2020 : Janke
Al tyden is het 1111 bij mij waar ik ook ben

01-01-2020 : Mai
Het getal 11 is mijn hele leven al belangrijk voor me. Van kinds af aan is het mijn ‘lievelingsgetal’, ik vind de klank van het woord ‘elf’ ook heel fijn, zacht en rond, en ik voel me een ‘elfje’, gracieus en kwetsbaar. In 2013 gebeurde er iets bijzonders. Ik was in de auto op weg naar mijn moeder’s crematie, toen ik me ineens realiseerde dat het 11/11 was, 11 november dus. Op hetzelfde moment bedacht ik met een schok dat mijn broer in 1987 was overleden op... 11 november... (mijn moeder en broer hadden een heel sterke band). Terwijl ik me dit in de auto realiseerde móest ik op de klok kijken, en inderdaad... het was 11:11! Ik zal dit moment nooit vergeten, het was alsof ik ineens met overweldigende helderheid zag dat dit allemaal van grote betekenis was voor me. Sindsdien zijn alle momenten dat ik de getallen 11-11 zie (en dat is heel vaak) nog veel belangrijker voor me geworden. Ik voel dan dat ik een ‘lijntje met boven’ heb en groet dan altijd even mijn engelen. Vandaag kwam ik ‘toevallig’ op deze pagina van jullie website terecht en ik voel dat dit nodig was om me een heel belangrijke weg te wijzen in dit nieuwe jaar, op deze bijzondere datum, 01-01-2020. Dank jullie wel! Liefs, Mai

25-12-2019 : Nick
Stephen dat is zo herkenbaar! Ik heb dat ook zo meegemaakt. Niet kijken naar de klok (staat uit het zicht) en dat je dan een "seintje"/subtiele plotselinge gedachte/gevoel krijgt dat je naar de klok moet kijken. En dan iedere keer wanneer ik keek was het achtereenvolgens 21:22, dan 22:22, 23:23, 01:01, 02:02, 03:03. En dan s'ochtends wakker worden en denken "pff het zal toch zeker niet..." ja idd, om 11:11u. Dat was dè periode van mijn wake up call! Alles is begonnen met 11:11. Soms zijn er periodes dat je het niet ziet. En dan volgt een periode dat weer "extreem" terugkeerd. Het begint met de digitale klok en zodra je het door hebt rijden er (buitenlandse) auto's voorbij met 11 11 in kent.plaat, eindigen telefoongesprekken na 11:11 minuten, of 12:34 min. etc. Elke dag opnieuw. En om 1 of andere manier denk ik dat onze hersenen zo "gebrainwashed"/getraind zijn in onze maatschappij om toch weer steeds terug te keren naar het sceptische "ach misschien is het toch toeval". En dan begint het spel gewoon weer opnieuw om je wakker te schudden! Toeval.bestaat.niet.

20-11-2019 : Nathalie
Ik zie constant het nummer 11.11 of 111 of 11. Een maal zelfs aantal stappen per dag 11.111! hoe bizar kan het zijn !

11-11-2019 : Vera
Prachtige uitleg! Op 11/11 om precies 11.11 weer eens 1111 zien, maakte dat ik jullie toch weer eens opzocht. Er wordt mij veel duidelijk. Dank voor jullie moeite! Ik weet hoeveel werk het is om dit soort artikelen te schrijven. Groetjes!

09-11-2019 : Antoinette
11.11

31-10-2019 : Ivan
Ik zie zeer frequent de cijfers 11:11 op de klok, computer, oven. 111 op de snelheidsmeter. Soms 21.21 of dergelijke.

30-10-2019 : Alain
Al 2jaar🙏 Krijg er rillingen van wil dit vasthouden en ja ik wil de planeet en de mensheid veranderen😢😘

16-10-2019 : romy
ik zie de laatste maanden bijna elke dag 11:11 dit als mijn (ex) vriend nu, mij pijn deed vanaf dat moment ben ik het gaan zien net als of iemand mij in wilde laten zien dat ik van hem af moest

11-10-2019 : Ramona
Het getal elf blijft op mijn pad komen en ben mij er sinds de geboorte van mijn zoon heel bewust van, en sinds hij op 11-11-2011, 11 jaar werd om 11 over half 11 helemaal! Maar nog steeds ben ik er niet achter wat het mij wil vertellen, ik heb het heel erg met mijn vriend, een app die hij mij stuurd en die ik na elf minuten opmerk, of ik open het bericht om 11.11, en dagelijks valt mijn oog op de klok om 11.11 ik vind het zo bijzonder! ☺️

05-10-2019 : Diana
Mijn vader is op 11 11 2011 gestorven

10-09-2019 : Kevin
Valerie 11:11 in een moeilijke periode staat ook voor geluk. Je moet het zien als teken dat na regen zonneschijn komt. De engelen willen jou dooegeven dat er mooie tijden aankomen. Mvg

28-08-2019 : Monique
Ik heb contact met mensen op sociale media en die gebruiken 1111. Of 11 achter hun naam wat houd dat in.

Antwoord: 11 of 11:11 in je naam gebruiken of in je email is een soort van extra dimensie toevoegen om je het gevoel te geven dat je op de juiste weg bent. En je geeft het dan ook weer door aan anderen die het lezen. Leuk toch...

24-08-2019 : Nico
Zie 11 constant, of een veelvoud!! Bedankt voor je antwoord. Gr Nico

20-08-2019 : Licht
Beste, Hartelijk dank voor jullie waardevolle uitleg. Vriendelijke groet, Licht

16-08-2019 : Jessica
Ik zie deze cijfers heel vaak. Best wel raar. Kan iemand me vertellen waarom???

15-08-2019 : Valerie M.
Beste, Het valt me op dat telkens ik in een hele moeilijke en pijnlijke periode zit, ik steeds 11:11 tegenkom. Ook op 11 november heb ik regelmatig voor dat wanneer ik mijn telefoon kijk het 11u11 is... de laatste dagen zie ik het dagelijks en het is niet dat ik er bijzonder op let maar het valt me zo erg op dat ik naar de betekenis ervan ben beginnen zoeken... toen vond ik jullie...

11-08-2019 : Moon
Vandaag uit het niets alsof iets me er na toe leide, keek ik op mijn mobiel Tijd 11:11 Op 11 augustus

11-08-2019 : Andrea
Thx

25-07-2019 : Stephen
Hey, ik heb een keer iets heel vreemds meegemaakt. Er was een periode dat ik ineens dubbele getallen zag. De eerste keer was 2222. Daarna begon ik het elk uur te zien. Bijv: in de nacht 01:01 en dan heel de tijd niet op me telefoon kijken tot 02:02, 03:03 etc. Heb dit misschien 3 keer gehad achter elkaar dat ik precies alleen kijk 1uur en 1 minuut later. XD. Maar nu komt het engste van alles. Ik werd toen een keer wakker in de ochtend. Ik had mijn ogen nog dicht. En op een of andere manier dacht ik aan de klok hoelaat het zou zijn, ik dacht 11:11 met mijn ogen dicht. Toen pakte ik mijn telefoon op van de grond en keek naar de tijd, HET WAS 11:11! Ik heb dit opgezocht wat dit zou kunnen betekenen. En het grappige is dat 11:11 een wake-up code is. Ik was zo verbaasd op het moment dat ik zag dat ik het goed had. Kan ook niet verklaren waarom ik aan 11:11 dacht.. ik heb dit alleen gehad met 11:11. Dit kan geen toeval zijn ik voelde dat het wat betekende..

12-07-2019 : saar
mijn dochter is ter wereld gekomen om 11:11 wie kan me meer vertellen.

Antwoord: Je dochter komt daar vanzelf achter als haar moment is aangebroken in de toekomst. Ik denk dat ze een speciale taak heeft te vervullen in deze wereld.

02-07-2019 : Martha
Al meer dan tien jaar zie ik regelmatig 1111 en ook andere getallen zoals 1221 2222 1313 0444 enz, ik weet dat de engelen met mij communiceren en schenk er ook aandacht aan.

09-06-2019 : Bianca
Ik zie dagelijks dubbele getallen op de klok. Soms vele malen op een dag of op een andere wijze. Ik ga door een moeilijke periode op alle vlakken en krijg veel te incasseren


11:11 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 11:11 of 1111.

Heb je net 11:11 gezien? Je bent hierheen geleid om er achter te komen wat de betekenis van 11:11 is.

Sommigen geloven dat de werkelijke betekenis van 11:11 een nummer signaal is dat er spirituele verlichte wezens dicht bij je in de buurt zijn. Ze komen met liefde en bescherming en ze willen je duidelijkheid en begeleiding brengen. Dus als je 11:11 ziet, vertrouw erop dat het een boodschap van de engelen is voor jou om te ontrafelen.

11:11 Is het getal van spirituele verlichte meesters die de mensheid beïnvloeden en door de geschiedenis heen de trillingen van de aarde hebben verschoven.

De spirituele verlichte meesters, zoals Boeddha (Siddartha Gautama), Jezus Christus en Quan Yin, Saint Germain, Lao-Tzu en Yogananda brengen je het bericht dat je een goddelijke aspect van de Schepper bent, een meester in jezelf te zijn in menselijke vorm. Je wordt er aan herinnerd dat je hier kwam om de aarde een betere plek te maken voor toekomstige generaties. Weet dat je een positief verschil in de levens van velen kunt maken of de wereld wijzigen voor slechts één persoon. 11:11 zien is de trigger om je op je pad te zetten zodat je iets kan achterlaten voor de mensheid in dit bestaan. De wereld is dankbaar dat je er bent!

Nummers zijn een universele taal. Ze zijn een krachtige manier voor het Universum om met ons te communiceren in de fysieke wereld. Het universum communiceert met je via de goddelijke tekenen en deze tekens dienen als aanwijzingen voor je levensreis. Bijvoorbeeld, zie je vele malen nummer patronen zoals 11:11 in een droom of wanneer je ergens een blik op werpt, zoals de klok of een kassabonnetje, een nummerplaat, huisnummers enz, enz..? Maar echt, wanneer je 11:11 ziet, is er een persoonlijke betekenis voor je. Het specifieke bericht is afhankelijk van waar je in het huidige moment bent. Het hangt af van wat er gebeurt in je leven en hoe ver je gevorderd bent op je pad van ontwaken.

Als je 11:11 op de klok ziet nodig ik je uit om naar binnen te keren, waar je de meest actuele waarheid en relevante begeleiding kunt krijgen. Dat is waar je in staat bent om de ongelooflijke licht frequentie die gestreamd wordt op aarde te ontvangen.

Vervolgens open je hart en geest om je bewustzijn uit te breiden. Belichaam de aanwezigheid van je hogere zelf – die overal om je heen is. Stem je af op je ascensiekolom (kolom van licht), aan de torus van energie die je licht lichaam is. Open je hart, laat je energie gloed bruisen net zoals de zon en zet vervolgens verder uit.

De waarheid van 11:11 zien is dat het is onderworpen aan interpretatie, er zijn verschillende niveaus en lagen van betekenis afhankelijk van waar je bent en wat er gebeurt in je leven wanneer je 11:11 ziet. Er is geen goed of fout antwoord als het gaat om de vraag "Wat betekent het" voor mij? Dit is omdat de exacte betekenis van 11:11 zien afhankelijk is van wat er in je leven gebeurt, waar je mee bezig bent of waar je aan denkt voordat je 11:11 ziet.

Het is belangrijk te begrijpen dat er meer dan één reden is waarom je herhaaldelijk overal 11:11 ziet. Het is van cruciaal belang om aandacht te besteden aan je omgeving en zorgvuldig te voelen wat 11:11 voor je betekent.


Dezelfde getallen zien 11:11 en 1111Verhoogde Bewustwording 11:11!

11-11 is bijna altijd een teken om meer bewust en aanwezig te zijn! Dus als je 1111 ziet, besteed aandacht aan waar je net over aan het denken was, evenals wat er om je heen gebeurt. 11:11 kan soms een teken van de engelen zijn om aandacht te besteden aan je gedachten en een herinnering dat je gedachten zich manifesteren. Dus houd je gedachten positief! In dit geval is 11:11 een waarschuwing van je goddelijke engel wezens om ervoor te zorgen dat je je gedachten met meer aandacht bekijkt en ervoor zorgt dat je gedachten zijn gericht op de dingen die je wilt, en niet op de dingen die je niet wilt. Gedachten zijn energie, je ziel manipuleert energie, denken is de manipulatie van energie. Vandaar, een gedachte is een opzettelijke daad en het is krachtig genoeg voor creatie.

Dus als je 11:11 ziet, vertrouw dat het een goddelijk teken is dat er een portaal voor je opent waardoor je gedachten zich manifesteren met de snelheid van het licht, of je dat nu wilt of niet.

11:11 kan ook betekenen dat je engelen bij je zijn met liefde en begeleiding. Met bewustzijn kun je beginnen hun aanwezigheid en liefde te ervaren, af te stemmen op de boodschappen van je engelen op dat moment.


Spiritueel Ontwaken 11:11!

11:11 zien is een uitnodiging om te ontwaken voor het ervaren van het grotere geheel. Het is een wake up call om in te tunen in de sferen van de heilige geest en om je eenheid te ervaren met al het leven, met inbegrip van alles dat buiten de sluier van illusie ligt.

Visueel vertegenwoordigt 11:11 een portaal, het is een direct kanaal dat wordt geopend tussen jou en je hogere zelf. 11:11 is het punt van het samenvoegen van de fysieke en niet-fysieke realiteit van jou. Wanneer dit gebeurt, is het tijd om te stoppen met elke gewone activiteit dat je doet en kijk naar de big picture van je leven.

Je begint te beseffen dat wat je ziet als onvolmaakt, is eigenlijk de Universele Schepper zien van perfectie op goddelijke niveau. Onvolkomenheden zijn gewoon onvolkomenheden voor jou, maar niet voor de universele bron. Dus wat je ziet als een teleurstelling, de Schepper ziet het als een kans voor leren en groei van de ziel.


Je bent de schepper van je eigen leven!

Vergeet niet dat je leven het resultaat is van al je keuzes, en als je eenmaal begrijpt dat je altijd de bevoegdheid hebt gehad tot het maken van je eigen werkelijkheid, kun je vervolgens de bewuste Schepper worden van al je toekomstige ervaringen en er voor zorgen dat je leven voldoet aan jou wensen op dat moment. En bovenal zal het een prachtige reis worden met meer bewustzijn wat betreft je beslissingen omtrent wat je wilt creëren in je leven. Dus wacht niet tot het perfecte moment, creëer het nu!

Houd er rekening mee dat het universum je beslissingen niet beoordeelt, het universum zorgt er alleen maar voor dat ze gebeuren. Het is jouw beslissing om te kiezen wat je wilt manifesteren in deze levenservaring.

De boodschap achter 11:11 is dat je verantwoordelijkheid moet nemen en dat je bewust creëert, want je bent tenslotte de schepper van je eigen leven.

Jij bent een Schepper

Nummer 1111 heeft ook betrekking op nummer 4 (1 + 1 + 1 + 1 = 4) en engelennummer 4.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 4


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Spiritchat

Dwangmatig gedrag

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Leven als bestemming

Synchroniciteit, intuïtie en innerlijke wijsheid


Deel ons op:

01-11-2021 : Trudy
Ik zie vaak engelen getallen zoals 11.11 2221 enz. Weet niet zo goed wat te doen. Weet dat de engelen me willen helpen en bij me zijn .er wordt gezegd dat ze mijn gebeden hebben gehoord en dat het goed komt.en een mooie toekomst tegemoet ga.kan ik dat voelen of zien? Wil graag uitleg.

18-09-2021 : Irma
Komt alles goed

21-08-2021 : Jolanda
Wie is me aards beschermengel?hoe stel ik me open?

10-07-2021 : Daniel losse
Wanneer ik 11:11 zie of 111 dan denk ik aan wat ik kan doen om de mensheid wakker te maken en ze te laten zien dat Goed zijn de sleutel is van alles

28-06-2021 : Natascha
Ik zie ontzettend veel 11:11 ik krijg ook vaak een berichtje van een goede vriend uit Tunesië om 11:11, heel mooi, maar ook de spirituele groei zie ik erin. Ik zie vaak dubbele getallen ook 18:18. 23:23 en 14:14 en zo nog een paar. De engelen communiceren veel met mij ook vond ik laatst een muntje op mijn pad en ook veel veertjes.💕💕💕🧸🧸🧸

20-05-2021 : Gerda
Ja het gebeurt al jaren dat ik op de klok steeds 11uur 11 zie

16-05-2021 : Marit
Mijn spirituele coach adviseerde mij mij eens bezig te gaan houden met symbolieken. Ze merkte en voelde dat bij mij. Ik kwam achter de betekenis van mijn naam....marit....dochter van de zee, kind van het licht....oesters komen in de nacht naar het wateroppervlak en openen zich en aanbidden de maan....dan valt er een dauwdruppel in de oester en het maanlicht schijnt er op.....dan vormt het zich een parel....en de betekenis van parel....kom ik steeds meer achter, staat ook iets over in de Bijbel....is bewustzijn of ziel!!!!!

Huhhhh WOW

Toen ben ik meer betekenissen tegen gekomen met dingen waar ik iets mee heb.....zoals kersenboom in bloei....kikkers....walvissen.....en het klopt steeds echt zo ontzettend bij mij. En nu kom ik meer en meer tegen. Ik ben bv ook naar betekenissen van andere namen gaan kijken.....zoals bv Donald Trump.....en wat betekent het.....Donald betekent wereldheerser en Trump betekent Troefffff.....huhhhh. Kijk naar wat er in de wereld gebeurd en met corona. Dank vraag ik mij af van wie is hij de Troef? Wie heeft Trump als troef, als back up plan, of plan B?

En opeens zie ik ook steeds meer cijfers. 11.11 of 22.22 of 23.23. En mijn verjaardag is 7-1-1974. En die van mijn vriend 13-6-1970. Laatst zei ik tegen een vriendin....ik zie steeds 22.22. Daarna ging ze naar huis en ong 20 minuten kreeg ik een app van dat ze veilig thuis was gekomen. En doordat ik daardoor de app opende zag ik dat een andere vriendin van mij mij ook net geappt had, hoe laat denk je?....om 22.22 uur! En waarschijnlijk zei ik tegen die andere vriendin op 22.22 uur....ik zie laatst steeds 22.22. Iig ong op die tijd heb ik dat tegen haar gezegt. Dit is zo apart. En vervolgens kijk ik weer op de klok....staat er 23.23 uur. Ik zit tegenwoordig alleen maar met verbazing te kijken, lezen, luisteren, WAUWWWWW

12-05-2021 : Christophe
Een paar dagen geleden had ik een schilderijtje geschilderd van een biddend persoon. Vandaag, onder de muziek van Jean François Dandrieu, Vêpres de l'Assomption - Le Voeu de Louis XIII, met Jean-Patrice Brosse op orgel, bedacht ik dat ik de biddende persoon kon verrijken met een aureool. Toen ik nog eens de afbeelding wou bekijken, die ik gepost had op mijn Instagram account, zag ik rechtsonder op het scherm van mijn laptop de tijd 11:11 staan waarop ik prompt uit nieuwsgierigheid het getal googelde. Na jullie inleidende tekst gelezen te hebben omtrent 11:11 viel alles op zijn plaats. Je kan mijn schilderijtje gerust bekijken op instagram: @primo.projects. Nog een gezegende dag! Christophe (Primo)

09-05-2021 : Henriëtte
Mijn geboorte datum is 1111. Heel vaak hoor ik dat mijn geboortedatum speciaal is. Niet alleen dat maar ik zie ook vaak op de klok 11:11. Mijn missie weet ik niet maar probeer er achter te komen en hoop dat iemand mij hiermee kan helpen. Liefs

06-05-2021 : Griet
Ik zie vaak: 1111 1212 1313

24-04-2021 : Adriana
Ik zie altijd engelen getallen 11:11 of 11

15-04-2021 : C
Tijdens een meditatie over contact maken met je bescherm engel doe ik mijn ogen open kijk op mijn telefoon het is 11.11 en krijg op dat moment een appje met een ♡ erin

27-02-2021 : Tony
Mijn vrouw en ik zijn nu 2 maanden uit elkaar en ze liet van de week weten dat ze officieel wilde scheiden. Ik bleef kalm toen ze dat zei, maar de dagen erna waren een emotionele rollercoaster. Ondanks dat probeer ik in mijn rust en liefde te blijven. Afgelopen donderdag belde ze me om te vragen hoe het met mij ging en hadden we het over de scheiding. Ik liet duidelijk weten dit niet is wat ik wilde, maar verzette mij er ook niet tegen, omdat dit haar eigen proces is. En ik haar niet kan dwingen of overtuigen op dit moment. Ondanks dat het telefoongesprek niet was wat ik hoopte, was er wel een zeker mate van verbinding en voelde een rust over mij alsof wat ze zij, niet is wat ze echt wilde. Ik wilde na het telefoongesprek een familielid appen, maar stuurde het per ongeluk naar mn vrouw. Ik zag dat 11:11 het laatste moment was dat ze online was geweest. toen ik het bericht wiste en naar diegene ging voor wie het bedoeld was, was diegene zijn laatste moment online ook om 11:11. Ik tikte ''1111 betekenis'' op google en kwam op deze site. Bij de reacties stond de naam van mijn vrouw, didi. Wat moet ik hier van denken ?

25-02-2021 : Zweverige Hendrik
Ik put hier zoveel energie uit. Het is een blijk van bevestiging. Dank hiervoor!

03-02-2021 : Wilma
Ik kijk nou al een tijdje naar me tijd op me mobiel als het 11:11 is of ik stuur dan net een app naar iemand. Gebeurt elke dag wel. Nu maar uitzoeken ze me duidelijk willen maken. Wel heb ik laast een hypnose mp3 geluisterd over licht. Wat me ook erg heeft verlicht

12-01-2021 : Jerry
Zit in de wachtkamer bij de cardioloog ,app ik mijn beste vriendin shanta ineens zie ik de app tijd 11:11 verrast en mijn vriendin heeft ook kennis van numerologie

03-01-2021 : Julius Samuel
Vandaag zat ik berichtjes te lezen op fb van vrienden ziels familie. En ze schreef over het getal 666. En ik keek op mijn tijd op mijn mobiel 11:11. En dat is ook de eerste keer dat ik bewust naar keek. Prachtig 💕😘😇🙏

24-12-2020 : Jeannette
Net 11:11 gezien, dankbaar voor de boodschap en bewust wat mijn reis is om te gaan

09-11-2020 : Didi
Interessant artikel. Ik ga door een traject waarin ik alle lagen ontleed, naar mijn hart luister en de zielsmissie kan horen. Dit helaas nog in grote strijd met het ego. Wel zie ik de laatste dagen opvallend vaak 11.11 en 22.22 op de klok. In het traject gaat het ook over hoe ik de schepper ben van mijn leven. Het ook nog zien van de cijfers kan ik als teken opvatten dat ik naar mijn hart mag luisteren, maar ik ben nog steeds skeptisch. De missie die ik voel is gigantisch en kan ik niet aan, en ik doe mn best te kijken hoe ik het kan opbreken. Ik wil een hapklaar plan ontvangen maar dat moet ik dan blijkbaar zelf in elkaar gaan zetten

25-10-2020 : Ercé
De getallen die ik steeds zie (bijna dagelijks) zijn 11.23 of 23.11. Zit hier ook een speciale betekenis achter? Hartelijke groet, Ercé

01-08-2020 : Tom
Ik zal jullie een beetje uitleggen wat 11:11 echt in houdt van uit mijn perspectief. 1111 betekent vol harding doorgaan je zelf zetten op een betere plek de engelen zijn bij je dit houdt in dat je een speciale persoon bent die is verbonden met de spirituele wereld zonder dat je het door hebt. Mensen die heel vaak 11:11 zien hebben in werkelijkheid een missie van God zonder dat je het weet. Maar de missie is zo moeilijk en lastig dat velen vallen. En sommige staan niet meer op en jou engelen willen je op dat pad hebben want dat is de beste uitkomst voor hun om jou ziel op de juiste plek te hebben. Zodat jou Ziel beter kan doorstromen naar de spirituele wereld. Hoe kom je te weten wat jou missie is? Doe je best in alles wat je doet en zorg dat je weg van negatieve tijd zet en hou volharding in wat je doet maakt niet uit wat. Wanneer jij er klaar voor bent dan zal het gezien worden en dan krijg je levens missie. Een echte missie waar door je een verandering in de wereld heb gebracht.

10-07-2020 : Kaoutar
Het is me de laatste tijd zo opgevallen dat ik steeds 11.11 zie staan op de klok op mijn telefoon of laptop of in de auto. Ik heb veel mee gemaakt en ik ben ook bewust van dat mijn leven in de afgelopen jaar aan het veranderen is en ik ook als persoon. Ik heb mezelf gevonden, ik voel voor het eerst liefde en geluk! Ik bid en ik drink geen alcohol ik probeer zo bewust mogelijk te leven! En nu ik 11.11 voorbij zie komen ben Ik het gaan opzoeken wat het zou betekenen en na dat ik dit heb gelezen voel ik dankbaarheid!

14-06-2020 : Kimberley
Ik en mijn moeder zien sinds ongeveer een weekje dagelijks de tijd 11.11 . Er is behoorlijk veel gaande in ons leven op het moment. En toch komen wij er maar niet achter waarom wij dit doorkrijgen elke dag.

08-06-2020 : Sarina
Vanmorgen zag ik weer op mijn klok 11.11 en later 12.12. Mijn gedachten waren bij onze hond die 2e pinksterdag van een gezonde hond binnen 24 uur stierf. Ik heb veel verdriet en moet constant huilen.Mijn partner verwerkt het op zijn eigen manier. Ik weet niet wat ik hier mee kan leren.

07-06-2020 : Alex
Heb al meer dan 30 jaar iets speciaals met 11.11. 4s nachts wakker worden om 1u11 terwijl er een lichaam op mij ligt dat er niet is . Een andere keer 1u11 wit licht in de hoek van m'n slaapkamer en slaapkamerdeur naar terras dat open schuift , althans dat denk ik toch . Nog 1u11 lakens die omhoog gaan en weer iemand op mij voelen , en dat altijd tot ik genoeg zeg . Heb nooit geen schrik gehad . 26 jaar geleden m'n huidige vriendin tegengekomen en die woonde stipt 11 km van deur tot deur . Onze 1e hotelkamer nr 11 en m'n vader is gestorven in kamer 11 in ziekenhuis en zo waren er nog wel meer dingen .

31-05-2020 : Paul
Mijn geboortedatum is numerologisch een 11. 11 - 111 en 1111 komen al heel mijn leven terug in alles wat ik beleef. Eens je begrijpt dat we spiritueel zijn met menselijke ervaringen zal je nog dieper in jezelf kunnen zoeken en vinden, onder begeleiding van jouw engelen en meesters.. Leer te genieten van de reis want het gaat in eerste instantie niet om de bestemming. Leef je passie, gr. #PLH

13-05-2020 : Cristina
Ik zie bijna iedere dag 23:11 als ik naar de klok kijk zie ik altijd 23:11 wat zou het betekenen?

07-05-2020 : kevin
Beste, het laatste jaar zag ik heel veel het uur 11:11 Nu de laatste week zie ik ze elke dag, het word bangelijk. Enige raad? mvg kevin

03-05-2020 : Richard
Bedankt voor je antwoord.ja ben er nu meer mee bezig.geweest en is nu minder maar 11:11 komt.steeds terug ..

29-04-2020 : Richard
Sindsmijn beste vriendin mij deze site liet zien, zei ik dat ik al veel vaker dubbele getallen zag. Sterker nog.. Ik heb een nacht gehad dat ik elke keer wakker werd. Ik ging naar bed en werd wakker op deze tijden steeds.. 1:11, 2:22, 3:33, 4:44 en 5:55 ik dacht straks komt 6:66 ook met een grap half slaperig in mijn gedachte.. Die kwam natuurlijk niet... Ik merk nu dat ik steeds vaker dubbele getallen zie.. Zo ook vandaag dacht ik ergens aan en was om. Maar weer gekeken naar 11:11. Het mooie is dat alles klopt op de momenten dat ik die getallen zie.. Mijn vraag is en hoop op een antwoord. Elk uur wakker worden in 1 nacht is best veel met getallen. Wat is de betekenis hiervan elk uur wakker op precies doet tijden? Bedankt en met lieve groet, Richard

Antwoord: Hi Richard, dat je veel dezelfde tijden ziet is omdat je er teveel op gefocust bent. Je bent er teveel mee bezig, laat maar los en dan zal je zien dat dezelfde getallen zullen blijven komen, maar op een andere manier. Je mag jezelf afvragen of je dat meer hebt in het leven, dat als je ergens mee bezig bent, er teveel op in gaat.

28-04-2020 : Joyce
Ik deed net boodschappen en mn totaalbedrag was 11.11 euro! Ik heb momenteel enkele blokkades, is dit een teken dat ik ze bewuster op moet heffen?

Antwoord: Het antwoord heb je dus zelf al gegeven, maar doe maar stap voor stap.

14-04-2020 : Wendy
Ik worp met dobbelsteen in 1 worp 5 keer 1 en kreeg er een heel bijzonder gevoel erbij. Deze combinatie vind ik hier niet terug... Mvg.

01-04-2020 : verina
mijn stervende vriendin appte mij op 11.11 uur en ik appte dezelfde tijd terug! zo mooi

01-04-2020 : Ronald
Ik zie heel veel getallen de laatste tijd. Het is meestal het antwoord van God / Kosmos of je hem ook noemen wilt na een gebed van mij naar de Kosmos. 13.33, 12.22, 17.17, 16.16, 15.15, 15.55, 14.14, 18.18, 12.12 en soms ook 11.11. De getallen wisselen mekaar af, afhankelijk waar ik voor gebeden heb. Het is heel bijzonder.

20-03-2020 : Z.
Hallo, Ook ik zie heel vaak dubbele tijden o.a. 11.11 uur (in een bepaalde periode continue, en daarna regelmatig). Maar ook een bepaalde tijdstip, met name 08.17 uur - dit al jaren! Echt heel bizar. Zou dit ook iets kunnen betekenen?

03-03-2020 : ANTOINETTE
Mijn vriendin stuurde me een engel groet. Op dat moment van versturen was het precies 11.11 uur. 🕚

29-02-2020 : Natasja
Sinds mijn moeder terminaal ziek werd in 2018 zag ik vaak 11:11 uur. Sinds mijn moeder overleden is in 2019 zie ik heel veel dubbele getallen op de klok. Ik had een sterke band met mijn moeder. Ze geloofde zelf niet dat er meer is na de dood. Maar ik ervaar veel tekens zoals de dubbele getallen waarvan ik denk dat is mijn moeder. Ik vraag me wel af waarom dit gebeurde sinds ze ziek werd.

20-02-2020 : Lesly
Ik was aan het dromen toen ik sliep en ik zag de cijfers.11.11.11 Nu is mijn vraag wat dat betekend.

Antwoord: Beste Lesly wat dacht je van driemaal het getal 11, driemaal versterkt!

18-02-2020 : Ron
Twee keer achter elkaar 11 11 gezien in een half uur tijd. Dat vond ik wel heel bijzonder. Ook veel 444 de laatste tijd.

03-02-2020 : Lien
Net 11.11 gezien en naar deze website gegaan. Ik kan u vertellen dat het nu wel echt een bevestiging is wauw! Ik zit al jaren vast in een beroep dat eigenlijk te zwaar voor mij is. Ik ben net ontslaan door mijn werkgever en vandaag kreeg ik een aanbieding in datzelfde beroep en toen keek ik op het uur 11u11 was het en nu weet ik heel zeker dat ik moet aanvaarden dat ik een andere keuze moet maken en dat dit beroep te zwaar voor mij is op mijn leeftijd (54 jaar). Ik ga nu in alle rust een nieuwe toekomst tegemoet en ben hier en nu heel dankbaar voor. Dank u wel prachtig universum voor deze boodschap en bevestiging, ik voel mij beschermd 🙏❤🍀

03-02-2020 : yessim
allah

02-02-2020 : Tuup
Ik zat te denken aan Bitcoin, mijn gedachten waren dat ik iedere maand een beetje meer Bitcoin moest kopen, toen ik op dat moment op de klok keek was het 11:11 op 02-02-2020, ik doe het...

23-01-2020 : Tanja
11,11 Aandacht besteden waar ik op dat moment aan dacht: nieuwe baan. Gisteren had ik een andere ervaring maar dan in de zin van Ga Leven! Mijn gedachten in ieder geval positief houden! Makkelijker geschreven dan gedaan. Ik moet nu zowel denken als handelen.

08-01-2020 : Petra
Ik zie vaak 11:11 valt me vaak op mijn partner ook. Ik ben spiritueel ingesteld hij niet ... hebben een pittig gezin met 1 kind. En 11:11 komt regelmatig op mijn pad .

05-01-2020 : Harriette
De laatste maanden is het mij inderdaad onbewust opgevallen dat ik stuit tegen bijna dubbel getallen vanaf 1/2/3. Grappig inderdaad dat het begint op de digitale klok..super de uitleg over de getallen, laat ze nog meer en vaker voorbij komen..!! Ik heb vaak ook de momenten nu zoals met de winter dat er veel gaande is in de lucht (sferen)..ik Voel dat..!!

03-01-2020 : Janke
Al tyden is het 1111 bij mij waar ik ook ben

01-01-2020 : Mai
Het getal 11 is mijn hele leven al belangrijk voor me. Van kinds af aan is het mijn ‘lievelingsgetal’, ik vind de klank van het woord ‘elf’ ook heel fijn, zacht en rond, en ik voel me een ‘elfje’, gracieus en kwetsbaar. In 2013 gebeurde er iets bijzonders. Ik was in de auto op weg naar mijn moeder’s crematie, toen ik me ineens realiseerde dat het 11/11 was, 11 november dus. Op hetzelfde moment bedacht ik met een schok dat mijn broer in 1987 was overleden op... 11 november... (mijn moeder en broer hadden een heel sterke band). Terwijl ik me dit in de auto realiseerde móest ik op de klok kijken, en inderdaad... het was 11:11! Ik zal dit moment nooit vergeten, het was alsof ik ineens met overweldigende helderheid zag dat dit allemaal van grote betekenis was voor me. Sindsdien zijn alle momenten dat ik de getallen 11-11 zie (en dat is heel vaak) nog veel belangrijker voor me geworden. Ik voel dan dat ik een ‘lijntje met boven’ heb en groet dan altijd even mijn engelen. Vandaag kwam ik ‘toevallig’ op deze pagina van jullie website terecht en ik voel dat dit nodig was om me een heel belangrijke weg te wijzen in dit nieuwe jaar, op deze bijzondere datum, 01-01-2020. Dank jullie wel! Liefs, Mai

25-12-2019 : Nick
Stephen dat is zo herkenbaar! Ik heb dat ook zo meegemaakt. Niet kijken naar de klok (staat uit het zicht) en dat je dan een "seintje"/subtiele plotselinge gedachte/gevoel krijgt dat je naar de klok moet kijken. En dan iedere keer wanneer ik keek was het achtereenvolgens 21:22, dan 22:22, 23:23, 01:01, 02:02, 03:03. En dan s'ochtends wakker worden en denken "pff het zal toch zeker niet..." ja idd, om 11:11u. Dat was dè periode van mijn wake up call! Alles is begonnen met 11:11. Soms zijn er periodes dat je het niet ziet. En dan volgt een periode dat weer "extreem" terugkeerd. Het begint met de digitale klok en zodra je het door hebt rijden er (buitenlandse) auto's voorbij met 11 11 in kent.plaat, eindigen telefoongesprekken na 11:11 minuten, of 12:34 min. etc. Elke dag opnieuw. En om 1 of andere manier denk ik dat onze hersenen zo "gebrainwashed"/getraind zijn in onze maatschappij om toch weer steeds terug te keren naar het sceptische "ach misschien is het toch toeval". En dan begint het spel gewoon weer opnieuw om je wakker te schudden! Toeval.bestaat.niet.

20-11-2019 : Nathalie
Ik zie constant het nummer 11.11 of 111 of 11. Een maal zelfs aantal stappen per dag 11.111! hoe bizar kan het zijn !

11-11-2019 : Vera
Prachtige uitleg! Op 11/11 om precies 11.11 weer eens 1111 zien, maakte dat ik jullie toch weer eens opzocht. Er wordt mij veel duidelijk. Dank voor jullie moeite! Ik weet hoeveel werk het is om dit soort artikelen te schrijven. Groetjes!

09-11-2019 : Antoinette
11.11

31-10-2019 : Ivan
Ik zie zeer frequent de cijfers 11:11 op de klok, computer, oven. 111 op de snelheidsmeter. Soms 21.21 of dergelijke.

30-10-2019 : Alain
Al 2jaar🙏 Krijg er rillingen van wil dit vasthouden en ja ik wil de planeet en de mensheid veranderen😢😘

16-10-2019 : romy
ik zie de laatste maanden bijna elke dag 11:11 dit als mijn (ex) vriend nu, mij pijn deed vanaf dat moment ben ik het gaan zien net als of iemand mij in wilde laten zien dat ik van hem af moest

11-10-2019 : Ramona
Het getal elf blijft op mijn pad komen en ben mij er sinds de geboorte van mijn zoon heel bewust van, en sinds hij op 11-11-2011, 11 jaar werd om 11 over half 11 helemaal! Maar nog steeds ben ik er niet achter wat het mij wil vertellen, ik heb het heel erg met mijn vriend, een app die hij mij stuurd en die ik na elf minuten opmerk, of ik open het bericht om 11.11, en dagelijks valt mijn oog op de klok om 11.11 ik vind het zo bijzonder! ☺️

05-10-2019 : Diana
Mijn vader is op 11 11 2011 gestorven

10-09-2019 : Kevin
Valerie 11:11 in een moeilijke periode staat ook voor geluk. Je moet het zien als teken dat na regen zonneschijn komt. De engelen willen jou dooegeven dat er mooie tijden aankomen. Mvg

28-08-2019 : Monique
Ik heb contact met mensen op sociale media en die gebruiken 1111. Of 11 achter hun naam wat houd dat in.

Antwoord: 11 of 11:11 in je naam gebruiken of in je email is een soort van extra dimensie toevoegen om je het gevoel te geven dat je op de juiste weg bent. En je geeft het dan ook weer door aan anderen die het lezen. Leuk toch...

24-08-2019 : Nico
Zie 11 constant, of een veelvoud!! Bedankt voor je antwoord. Gr Nico

20-08-2019 : Licht
Beste, Hartelijk dank voor jullie waardevolle uitleg. Vriendelijke groet, Licht

16-08-2019 : Jessica
Ik zie deze cijfers heel vaak. Best wel raar. Kan iemand me vertellen waarom???

15-08-2019 : Valerie M.
Beste, Het valt me op dat telkens ik in een hele moeilijke en pijnlijke periode zit, ik steeds 11:11 tegenkom. Ook op 11 november heb ik regelmatig voor dat wanneer ik mijn telefoon kijk het 11u11 is... de laatste dagen zie ik het dagelijks en het is niet dat ik er bijzonder op let maar het valt me zo erg op dat ik naar de betekenis ervan ben beginnen zoeken... toen vond ik jullie...

11-08-2019 : Moon
Vandaag uit het niets alsof iets me er na toe leide, keek ik op mijn mobiel Tijd 11:11 Op 11 augustus

11-08-2019 : Andrea
Thx

25-07-2019 : Stephen
Hey, ik heb een keer iets heel vreemds meegemaakt. Er was een periode dat ik ineens dubbele getallen zag. De eerste keer was 2222. Daarna begon ik het elk uur te zien. Bijv: in de nacht 01:01 en dan heel de tijd niet op me telefoon kijken tot 02:02, 03:03 etc. Heb dit misschien 3 keer gehad achter elkaar dat ik precies alleen kijk 1uur en 1 minuut later. XD. Maar nu komt het engste van alles. Ik werd toen een keer wakker in de ochtend. Ik had mijn ogen nog dicht. En op een of andere manier dacht ik aan de klok hoelaat het zou zijn, ik dacht 11:11 met mijn ogen dicht. Toen pakte ik mijn telefoon op van de grond en keek naar de tijd, HET WAS 11:11! Ik heb dit opgezocht wat dit zou kunnen betekenen. En het grappige is dat 11:11 een wake-up code is. Ik was zo verbaasd op het moment dat ik zag dat ik het goed had. Kan ook niet verklaren waarom ik aan 11:11 dacht.. ik heb dit alleen gehad met 11:11. Dit kan geen toeval zijn ik voelde dat het wat betekende..

12-07-2019 : saar
mijn dochter is ter wereld gekomen om 11:11 wie kan me meer vertellen.

Antwoord: Je dochter komt daar vanzelf achter als haar moment is aangebroken in de toekomst. Ik denk dat ze een speciale taak heeft te vervullen in deze wereld.

02-07-2019 : Martha
Al meer dan tien jaar zie ik regelmatig 1111 en ook andere getallen zoals 1221 2222 1313 0444 enz, ik weet dat de engelen met mij communiceren en schenk er ook aandacht aan.

09-06-2019 : Bianca
Ik zie dagelijks dubbele getallen op de klok. Soms vele malen op een dag of op een andere wijze. Ik ga door een moeilijke periode op alle vlakken en krijg veel te incasseren