Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

10:10 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 10:10 of 1010

Het Universum spreekt altijd tot ons door middel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen.

Getallen maken deel uit van de Creatieve kracht van het Universum en dit is erkend door mensen zoals Tesla en de Oude Egyptenaren die de piramides met behulp van bepaalde nummer patronen bouwde.

Als je merkt dat je vaak 10:10 ziet wanneer je kijkt hoe laat het is en je vraagt je af of er een verborgen boodschap achter zit, dan klopt je intuïtie. Vertrouw erop dat je hier heen bent geleid om meer te weten te komen over de betekenis van 1010.

10:10 zien is zeer belangrijk en het is ook één van de meest gezochte dubbele nummers. Hier leer je meer over de betekenis van 10:10. Als we een synchroniciteit observeren zoals het uur 10:10, is het logisch om te proberen te begrijpen wat de betekenis is.

De nummer 10 is geen Meestergetal maar een krachtig symbool van het onderbewustzijn. Het geeft het einde van een cyclus aan. Het is een teken dat een sterke verbinding met de Spirit heeft.

10 is een krachtig getal dat gekoppeld is aan het bereiken van een nieuw karmisch en geestelijk niveau. Het is over het nemen van die sprong naar het volgende hoofdstuk, zodat je verder kunt in je leven op alle niveaus.

Het zien van 10:10 geeft aan dat er grote veranderingen in je leven zullen komen.

Je bent momenteel op de goede weg om de persoon te worden die je wilt zijn! Je gaat eindelijk grote vooruitgang maken op weg naar je bestemming, en dit geldt in elk aspect van je leven.


Dezelfde getallen zien 1010 - 10:10We komen allemaal in dit leven met een reis of een missie. Deze missie is bepaald door onze Ziel voordat we ons lichaam ingaan. We weten als Ziel dat we onze missie kunnen vergeten en van ons pad kunnen raken, maar dit is allemaal een onderdeel van de reis, en allemaal onderdeel van het spel van het leven.

Het Universum en je Spirituele Gidsen willen dat je bewust bent dat het zien van 10:10 een teken is van actie en voorwaartse beweging. De algemene betekenis van 1010 is dat je beweegt in de richting van je hogere doel in het leven. Vertrouw het Universum wat het voor je in petto heeft. Dingen gebeuren voor een reden, en in het grote geheel, je hogere zelf weet het beste pad om je te krijgen waar je moet zijn. Heb geloof dat alles gebeurt voor je eigen voordeel.

Wanneer we dit nieuwe niveau of deze nieuwe laag in ons leven bereiken, ervaren we vaak veranderingen of groeipijnen. Op dit nieuwe niveau moeten we erachter zien te komen wat ons gaat helpen en wat ons gaat hinderen.

Wanneer we 10:10 zien hebben we de mogelijkheid om er bewust van te worden hoe het volgende niveau er uit kan zien en hoe het voelt. We kunnen ook inzicht krijgen in wat we mogen loslaten of hoe we onze mentaliteit moeten aanpassen om naar het volgende niveau te gaan.


Alles wordt uitgewerkt voor je hoogste goed

De twee getallen 1 en 0 hebben een grote betekenis. Nummer 1 betekent dat je aan de vooravond staat van een nieuw begin, een vernieuwend geheel of je begint aan een nieuw pad in je leven. Aan de andere kant, betekent 0 beweging naar de grote leegte, waar alles van de schepper komt en alles terug keert naar de Schepper. Met andere woorden, kom je in een veel hogere resonantie, in een verheffende frequentie dat dichter bij het goddelijk bewustzijn is.

Wanneer beide nummers zijn samengevoegd tot 10, is de algemene boodschap voor je om je gedachten positief te houden en wees geduldig dat alles uitgewerkt wordt voor je hoogste goed. Dus als je vaak 10:10 ziet, vertrouw erop dat het universum achter de schermen werkt om je te helpen, en sta open voor het ontvangen van dat wat je nodig hebt voor de groei van je ziel.


Je bent aan het Ontwaken tot je Spirituele Zelf

Als je ziel groeit, ben je in het proces van ontwaken tot je ware zelf, de aard van het goddelijke. Je bent klaar om een nieuw pad te bewandelen dat je zult leiden naar de hogere lagen van bewustzijn en hogere dimensies van jezelf. Als je je open stelt, zul je in staat zijn om de sluier van illusies op te tillen en de wereld te zien door de ogen van je hogere zelf.

Vergeet niet, je bent de Schepper van je eigen werkelijkheid. Je gedachten worden woorden en je woorden worden acties. Wanneer je 10:10 ziet, is het aan jou en alleen aan jou om te creëren wat je wenst in je leven, dus streef ernaar om je aandacht uitsluitend te richten op dingen die vreugde brengen.

Nummer 1010 heeft ook betrekking op nummer 2 (1 + 0 + 1 + 0 = 2) en engelennummer 2.


Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenNumerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 2


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Spiritueel Ontwaken

Het Derde Oog

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

PM-reeks

Management met synchroniciteit, het creeren van kansen


Deel ons op:

18-09-2021 : Carine
Heb met euromilions 10,10cent gewonnen is een dubbel getal wat betekent het.

12-09-2021 : Esther
🙏🏻🙏🏻🙏🏻

18-03-2021 : Lot
He Gerard wat bijzonder dat je je slaapritme terug hebt kunnen draaien om 10.10 weer normaal is. Bijzonder dat geeft hoop. Ik zie al een jaar steeds dubbele getallen ,en ze kloppen steeds. Ik geloof in God en Zijn engelen. Ik geloof ook niet in toeval. Deze boodschappen via getallen bemoedigen me erg veel . Echt een wetenschap dat er meer bestaat dan dat we kunnen zien . Deze getallen geven me een teken dat ik er zeker niet alleen voor sta en ze kloppen nogal en steeds weer of het nu 10.10 - 11.11 - 3.33 - 21.21 of wat anders is .... Heel erg bedankt daarvoor en Gods zegen 🙏🏻

13-02-2021 : Brenda
Ik vind deze pagina echt een hulp voor mij dank je wel daarvoor groetjes Brenda

14-01-2021 : Gerard
Ik heb zojuist net 10:10 gezien net zonder er naar uit te kijken en ik heb eergisteren zojuist officieel mijn slaapritme weer normaal gekregen en nu kan ik mijn dag weer normaal leven en dingen normaal doen ik sliep eerst om 10 uur s'ochtends mja alles is nu weer goed dit was mijn bericht Groetjes Gerard :P

22-08-2020 : Saba
Hallo ik, zie elke dag verschillende dubbele getallen zo vaak dat het bijna eng lijkt elk nummer heeft een verhaal maar welk zou ik moeten volgen. Want elk nummer vertelt iets anders wat overigens heel mooi is.

26-07-2020 : Daniël
Mr, Mw, ik zie dagelijks steeds op verschillende uren, regelmatig ongewild, dezelfde uren, vandaag bijv= 02:02 , als ik op stond= 10:10 daarna 11:11, gisteren avond= 23/23 en ga zo maar door, elke dag een ander gelijk getal, is al bijna 2jaar zo... Mvg, Daniël Anno uit Waregem

21-07-2020 : Wil
Goede morgen wil even mijn dank uitspreken voor deze woorden !

10-07-2020 : Mima
Ik was aan het mediteren en de laatste tijd ben ik sterk bezig mijn bewustzijn te ontwikkelen naar en dieper niveau. De kracht van je aanwezigheid, de kracht van het NU. Ik deed mijn ogen open en pakte mijn telefoon om te kijken hoe laat het was. Normaal zie ik vaak 22:22 of 11:11, 44:44 etc. Nu 10 u en 10 juli. 1010 dus. Ik ben niet zo van dit soort dingen en toch ging ik zoeken. Warempel! Toeval ? ;) No mistakes prachtige zielen. We zijn veel denken we. Eigenlijk zijn we een en hetzelfde en weten we helemaal niets 🙏🏼

25-06-2020 : Kurt
Ik zag vandaag 10:10 erna 11:11 en erna 14:14 op dezelfde dag. Vandaar dat ik dit nu opzoek. Ben realistisch en bekijk niet alles wit of zwart.

15-05-2020 : marloes
dankjewel

19-03-2020 : Betsie
Vandaag, en de dag is maar net begonnen, zie ik meerdere malen een 10. Sinds een paar maanden ben ik bewust wie mijn gids is en mij antwoorden al langer geeft. Heb een moeilijke periode van 12 jaar gehad. Ben bewust dat ik beschermd werd. Ben nu heel dankbaar met de 10. Liedevolle groet betsie

17-03-2020 : Sel
Als ik in de auto rij zie ik op de klok weken lang iedere keer de tijd 10.00 u

16-03-2020 : Wina
Ik zie al een aantal weken meerdere keren per dag dubbele getallen. Zowel in tijd als ergens anders. Het zijn ook steeds andere getallen. Ik begrijp alleen niet wat het betekent. Het zou natuurlijk toelichting kunnen zijn...

27-02-2020 : Ursula
Mijn horloge stond gisteravond stil om 10.10u...een uur later liep hij weer!! Kon me ogen niet geloven...nu weet ik waarom t was...dankzij jullie uitleg dankjewel voor zo'n mooie boodschap Ursula

21-01-2020 : Anoniem
Ik zie altijd een rond getal bv. 20:00 op de klok

06-10-2019 : Martha
Wat staat mij te wachten de komende tijd ?

04-08-2019 : John
10.10 kom ik nu dagelijks enkele malen tegen...nadat ik een aantal maanden 11.11 vaak tegenkwam gedurende de dag, hetzij op horloge, computer, telefoon, bladzijde van een boek, nummerplaten, telefoonnummers...ben me nu heel bewust van de betekenis, fijne zondag, John

22-05-2019 : Suzanne
Super duidelijke en fijne uitleg, dank voor het delen!


10:10 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 10:10 of 1010

Het Universum spreekt altijd tot ons door middel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen.

Getallen maken deel uit van de Creatieve kracht van het Universum en dit is erkend door mensen zoals Tesla en de Oude Egyptenaren die de piramides met behulp van bepaalde nummer patronen bouwde.

Als je merkt dat je vaak 10:10 ziet wanneer je kijkt hoe laat het is en je vraagt je af of er een verborgen boodschap achter zit, dan klopt je intuïtie. Vertrouw erop dat je hier heen bent geleid om meer te weten te komen over de betekenis van 1010.

10:10 zien is zeer belangrijk en het is ook één van de meest gezochte dubbele nummers. Hier leer je meer over de betekenis van 10:10. Als we een synchroniciteit observeren zoals het uur 10:10, is het logisch om te proberen te begrijpen wat de betekenis is.

De nummer 10 is geen Meestergetal maar een krachtig symbool van het onderbewustzijn. Het geeft het einde van een cyclus aan. Het is een teken dat een sterke verbinding met de Spirit heeft.

10 is een krachtig getal dat gekoppeld is aan het bereiken van een nieuw karmisch en geestelijk niveau. Het is over het nemen van die sprong naar het volgende hoofdstuk, zodat je verder kunt in je leven op alle niveaus.

Het zien van 10:10 geeft aan dat er grote veranderingen in je leven zullen komen.

Je bent momenteel op de goede weg om de persoon te worden die je wilt zijn! Je gaat eindelijk grote vooruitgang maken op weg naar je bestemming, en dit geldt in elk aspect van je leven.


Dezelfde getallen zien 1010 - 10:10We komen allemaal in dit leven met een reis of een missie. Deze missie is bepaald door onze Ziel voordat we ons lichaam ingaan. We weten als Ziel dat we onze missie kunnen vergeten en van ons pad kunnen raken, maar dit is allemaal een onderdeel van de reis, en allemaal onderdeel van het spel van het leven.

Het Universum en je Spirituele Gidsen willen dat je bewust bent dat het zien van 10:10 een teken is van actie en voorwaartse beweging. De algemene betekenis van 1010 is dat je beweegt in de richting van je hogere doel in het leven. Vertrouw het Universum wat het voor je in petto heeft. Dingen gebeuren voor een reden, en in het grote geheel, je hogere zelf weet het beste pad om je te krijgen waar je moet zijn. Heb geloof dat alles gebeurt voor je eigen voordeel.

Wanneer we dit nieuwe niveau of deze nieuwe laag in ons leven bereiken, ervaren we vaak veranderingen of groeipijnen. Op dit nieuwe niveau moeten we erachter zien te komen wat ons gaat helpen en wat ons gaat hinderen.

Wanneer we 10:10 zien hebben we de mogelijkheid om er bewust van te worden hoe het volgende niveau er uit kan zien en hoe het voelt. We kunnen ook inzicht krijgen in wat we mogen loslaten of hoe we onze mentaliteit moeten aanpassen om naar het volgende niveau te gaan.


Alles wordt uitgewerkt voor je hoogste goed

De twee getallen 1 en 0 hebben een grote betekenis. Nummer 1 betekent dat je aan de vooravond staat van een nieuw begin, een vernieuwend geheel of je begint aan een nieuw pad in je leven. Aan de andere kant, betekent 0 beweging naar de grote leegte, waar alles van de schepper komt en alles terug keert naar de Schepper. Met andere woorden, kom je in een veel hogere resonantie, in een verheffende frequentie dat dichter bij het goddelijk bewustzijn is.

Wanneer beide nummers zijn samengevoegd tot 10, is de algemene boodschap voor je om je gedachten positief te houden en wees geduldig dat alles uitgewerkt wordt voor je hoogste goed. Dus als je vaak 10:10 ziet, vertrouw erop dat het universum achter de schermen werkt om je te helpen, en sta open voor het ontvangen van dat wat je nodig hebt voor de groei van je ziel.


Je bent aan het Ontwaken tot je Spirituele Zelf

Als je ziel groeit, ben je in het proces van ontwaken tot je ware zelf, de aard van het goddelijke. Je bent klaar om een nieuw pad te bewandelen dat je zult leiden naar de hogere lagen van bewustzijn en hogere dimensies van jezelf. Als je je open stelt, zul je in staat zijn om de sluier van illusies op te tillen en de wereld te zien door de ogen van je hogere zelf.

Vergeet niet, je bent de Schepper van je eigen werkelijkheid. Je gedachten worden woorden en je woorden worden acties. Wanneer je 10:10 ziet, is het aan jou en alleen aan jou om te creëren wat je wenst in je leven, dus streef ernaar om je aandacht uitsluitend te richten op dingen die vreugde brengen.

Nummer 1010 heeft ook betrekking op nummer 2 (1 + 0 + 1 + 0 = 2) en engelennummer 2.


Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenNumerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 2


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Leef in het heden en wordt de bewuste schepper van je leven

Eigenwaarde

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Zinvol Toeval

Synchroniciteit in ons dagelijks leven


Deel ons op:

18-09-2021 : Carine
Heb met euromilions 10,10cent gewonnen is een dubbel getal wat betekent het.

12-09-2021 : Esther
🙏🏻🙏🏻🙏🏻

18-03-2021 : Lot
He Gerard wat bijzonder dat je je slaapritme terug hebt kunnen draaien om 10.10 weer normaal is. Bijzonder dat geeft hoop. Ik zie al een jaar steeds dubbele getallen ,en ze kloppen steeds. Ik geloof in God en Zijn engelen. Ik geloof ook niet in toeval. Deze boodschappen via getallen bemoedigen me erg veel . Echt een wetenschap dat er meer bestaat dan dat we kunnen zien . Deze getallen geven me een teken dat ik er zeker niet alleen voor sta en ze kloppen nogal en steeds weer of het nu 10.10 - 11.11 - 3.33 - 21.21 of wat anders is .... Heel erg bedankt daarvoor en Gods zegen 🙏🏻

13-02-2021 : Brenda
Ik vind deze pagina echt een hulp voor mij dank je wel daarvoor groetjes Brenda

14-01-2021 : Gerard
Ik heb zojuist net 10:10 gezien net zonder er naar uit te kijken en ik heb eergisteren zojuist officieel mijn slaapritme weer normaal gekregen en nu kan ik mijn dag weer normaal leven en dingen normaal doen ik sliep eerst om 10 uur s'ochtends mja alles is nu weer goed dit was mijn bericht Groetjes Gerard :P

22-08-2020 : Saba
Hallo ik, zie elke dag verschillende dubbele getallen zo vaak dat het bijna eng lijkt elk nummer heeft een verhaal maar welk zou ik moeten volgen. Want elk nummer vertelt iets anders wat overigens heel mooi is.

26-07-2020 : Daniël
Mr, Mw, ik zie dagelijks steeds op verschillende uren, regelmatig ongewild, dezelfde uren, vandaag bijv= 02:02 , als ik op stond= 10:10 daarna 11:11, gisteren avond= 23/23 en ga zo maar door, elke dag een ander gelijk getal, is al bijna 2jaar zo... Mvg, Daniël Anno uit Waregem

21-07-2020 : Wil
Goede morgen wil even mijn dank uitspreken voor deze woorden !

10-07-2020 : Mima
Ik was aan het mediteren en de laatste tijd ben ik sterk bezig mijn bewustzijn te ontwikkelen naar en dieper niveau. De kracht van je aanwezigheid, de kracht van het NU. Ik deed mijn ogen open en pakte mijn telefoon om te kijken hoe laat het was. Normaal zie ik vaak 22:22 of 11:11, 44:44 etc. Nu 10 u en 10 juli. 1010 dus. Ik ben niet zo van dit soort dingen en toch ging ik zoeken. Warempel! Toeval ? ;) No mistakes prachtige zielen. We zijn veel denken we. Eigenlijk zijn we een en hetzelfde en weten we helemaal niets 🙏🏼

25-06-2020 : Kurt
Ik zag vandaag 10:10 erna 11:11 en erna 14:14 op dezelfde dag. Vandaar dat ik dit nu opzoek. Ben realistisch en bekijk niet alles wit of zwart.

15-05-2020 : marloes
dankjewel

19-03-2020 : Betsie
Vandaag, en de dag is maar net begonnen, zie ik meerdere malen een 10. Sinds een paar maanden ben ik bewust wie mijn gids is en mij antwoorden al langer geeft. Heb een moeilijke periode van 12 jaar gehad. Ben bewust dat ik beschermd werd. Ben nu heel dankbaar met de 10. Liedevolle groet betsie

17-03-2020 : Sel
Als ik in de auto rij zie ik op de klok weken lang iedere keer de tijd 10.00 u

16-03-2020 : Wina
Ik zie al een aantal weken meerdere keren per dag dubbele getallen. Zowel in tijd als ergens anders. Het zijn ook steeds andere getallen. Ik begrijp alleen niet wat het betekent. Het zou natuurlijk toelichting kunnen zijn...

27-02-2020 : Ursula
Mijn horloge stond gisteravond stil om 10.10u...een uur later liep hij weer!! Kon me ogen niet geloven...nu weet ik waarom t was...dankzij jullie uitleg dankjewel voor zo'n mooie boodschap Ursula

21-01-2020 : Anoniem
Ik zie altijd een rond getal bv. 20:00 op de klok

06-10-2019 : Martha
Wat staat mij te wachten de komende tijd ?

04-08-2019 : John
10.10 kom ik nu dagelijks enkele malen tegen...nadat ik een aantal maanden 11.11 vaak tegenkwam gedurende de dag, hetzij op horloge, computer, telefoon, bladzijde van een boek, nummerplaten, telefoonnummers...ben me nu heel bewust van de betekenis, fijne zondag, John

22-05-2019 : Suzanne
Super duidelijke en fijne uitleg, dank voor het delen!


10:10 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 10:10 of 1010

Het Universum spreekt altijd tot ons door middel van tekens, en één van de eenvoudigste manieren om een boodschap te brengen is door middel van getallen.

Getallen maken deel uit van de Creatieve kracht van het Universum en dit is erkend door mensen zoals Tesla en de Oude Egyptenaren die de piramides met behulp van bepaalde nummer patronen bouwde.

Als je merkt dat je vaak 10:10 ziet wanneer je kijkt hoe laat het is en je vraagt je af of er een verborgen boodschap achter zit, dan klopt je intuïtie. Vertrouw erop dat je hier heen bent geleid om meer te weten te komen over de betekenis van 1010.

10:10 zien is zeer belangrijk en het is ook één van de meest gezochte dubbele nummers. Hier leer je meer over de betekenis van 10:10. Als we een synchroniciteit observeren zoals het uur 10:10, is het logisch om te proberen te begrijpen wat de betekenis is.

De nummer 10 is geen Meestergetal maar een krachtig symbool van het onderbewustzijn. Het geeft het einde van een cyclus aan. Het is een teken dat een sterke verbinding met de Spirit heeft.

10 is een krachtig getal dat gekoppeld is aan het bereiken van een nieuw karmisch en geestelijk niveau. Het is over het nemen van die sprong naar het volgende hoofdstuk, zodat je verder kunt in je leven op alle niveaus.

Het zien van 10:10 geeft aan dat er grote veranderingen in je leven zullen komen.

Je bent momenteel op de goede weg om de persoon te worden die je wilt zijn! Je gaat eindelijk grote vooruitgang maken op weg naar je bestemming, en dit geldt in elk aspect van je leven.


Dezelfde getallen zien 1010 - 10:10We komen allemaal in dit leven met een reis of een missie. Deze missie is bepaald door onze Ziel voordat we ons lichaam ingaan. We weten als Ziel dat we onze missie kunnen vergeten en van ons pad kunnen raken, maar dit is allemaal een onderdeel van de reis, en allemaal onderdeel van het spel van het leven.

Het Universum en je Spirituele Gidsen willen dat je bewust bent dat het zien van 10:10 een teken is van actie en voorwaartse beweging. De algemene betekenis van 1010 is dat je beweegt in de richting van je hogere doel in het leven. Vertrouw het Universum wat het voor je in petto heeft. Dingen gebeuren voor een reden, en in het grote geheel, je hogere zelf weet het beste pad om je te krijgen waar je moet zijn. Heb geloof dat alles gebeurt voor je eigen voordeel.

Wanneer we dit nieuwe niveau of deze nieuwe laag in ons leven bereiken, ervaren we vaak veranderingen of groeipijnen. Op dit nieuwe niveau moeten we erachter zien te komen wat ons gaat helpen en wat ons gaat hinderen.

Wanneer we 10:10 zien hebben we de mogelijkheid om er bewust van te worden hoe het volgende niveau er uit kan zien en hoe het voelt. We kunnen ook inzicht krijgen in wat we mogen loslaten of hoe we onze mentaliteit moeten aanpassen om naar het volgende niveau te gaan.


Alles wordt uitgewerkt voor je hoogste goed

De twee getallen 1 en 0 hebben een grote betekenis. Nummer 1 betekent dat je aan de vooravond staat van een nieuw begin, een vernieuwend geheel of je begint aan een nieuw pad in je leven. Aan de andere kant, betekent 0 beweging naar de grote leegte, waar alles van de schepper komt en alles terug keert naar de Schepper. Met andere woorden, kom je in een veel hogere resonantie, in een verheffende frequentie dat dichter bij het goddelijk bewustzijn is.

Wanneer beide nummers zijn samengevoegd tot 10, is de algemene boodschap voor je om je gedachten positief te houden en wees geduldig dat alles uitgewerkt wordt voor je hoogste goed. Dus als je vaak 10:10 ziet, vertrouw erop dat het universum achter de schermen werkt om je te helpen, en sta open voor het ontvangen van dat wat je nodig hebt voor de groei van je ziel.


Je bent aan het Ontwaken tot je Spirituele Zelf

Als je ziel groeit, ben je in het proces van ontwaken tot je ware zelf, de aard van het goddelijke. Je bent klaar om een nieuw pad te bewandelen dat je zult leiden naar de hogere lagen van bewustzijn en hogere dimensies van jezelf. Als je je open stelt, zul je in staat zijn om de sluier van illusies op te tillen en de wereld te zien door de ogen van je hogere zelf.

Vergeet niet, je bent de Schepper van je eigen werkelijkheid. Je gedachten worden woorden en je woorden worden acties. Wanneer je 10:10 ziet, is het aan jou en alleen aan jou om te creëren wat je wenst in je leven, dus streef ernaar om je aandacht uitsluitend te richten op dingen die vreugde brengen.

Nummer 1010 heeft ook betrekking op nummer 2 (1 + 0 + 1 + 0 = 2) en engelennummer 2.


Bol.com AlgemeenBol.com AlgemeenNumerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 2


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Synchroniciteit interpreteren

Dwangmatig gedrag

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Onverwachte Wonderen


Deel ons op:

18-09-2021 : Carine
Heb met euromilions 10,10cent gewonnen is een dubbel getal wat betekent het.

12-09-2021 : Esther
🙏🏻🙏🏻🙏🏻

18-03-2021 : Lot
He Gerard wat bijzonder dat je je slaapritme terug hebt kunnen draaien om 10.10 weer normaal is. Bijzonder dat geeft hoop. Ik zie al een jaar steeds dubbele getallen ,en ze kloppen steeds. Ik geloof in God en Zijn engelen. Ik geloof ook niet in toeval. Deze boodschappen via getallen bemoedigen me erg veel . Echt een wetenschap dat er meer bestaat dan dat we kunnen zien . Deze getallen geven me een teken dat ik er zeker niet alleen voor sta en ze kloppen nogal en steeds weer of het nu 10.10 - 11.11 - 3.33 - 21.21 of wat anders is .... Heel erg bedankt daarvoor en Gods zegen 🙏🏻

13-02-2021 : Brenda
Ik vind deze pagina echt een hulp voor mij dank je wel daarvoor groetjes Brenda

14-01-2021 : Gerard
Ik heb zojuist net 10:10 gezien net zonder er naar uit te kijken en ik heb eergisteren zojuist officieel mijn slaapritme weer normaal gekregen en nu kan ik mijn dag weer normaal leven en dingen normaal doen ik sliep eerst om 10 uur s'ochtends mja alles is nu weer goed dit was mijn bericht Groetjes Gerard :P

22-08-2020 : Saba
Hallo ik, zie elke dag verschillende dubbele getallen zo vaak dat het bijna eng lijkt elk nummer heeft een verhaal maar welk zou ik moeten volgen. Want elk nummer vertelt iets anders wat overigens heel mooi is.

26-07-2020 : Daniël
Mr, Mw, ik zie dagelijks steeds op verschillende uren, regelmatig ongewild, dezelfde uren, vandaag bijv= 02:02 , als ik op stond= 10:10 daarna 11:11, gisteren avond= 23/23 en ga zo maar door, elke dag een ander gelijk getal, is al bijna 2jaar zo... Mvg, Daniël Anno uit Waregem

21-07-2020 : Wil
Goede morgen wil even mijn dank uitspreken voor deze woorden !

10-07-2020 : Mima
Ik was aan het mediteren en de laatste tijd ben ik sterk bezig mijn bewustzijn te ontwikkelen naar en dieper niveau. De kracht van je aanwezigheid, de kracht van het NU. Ik deed mijn ogen open en pakte mijn telefoon om te kijken hoe laat het was. Normaal zie ik vaak 22:22 of 11:11, 44:44 etc. Nu 10 u en 10 juli. 1010 dus. Ik ben niet zo van dit soort dingen en toch ging ik zoeken. Warempel! Toeval ? ;) No mistakes prachtige zielen. We zijn veel denken we. Eigenlijk zijn we een en hetzelfde en weten we helemaal niets 🙏🏼

25-06-2020 : Kurt
Ik zag vandaag 10:10 erna 11:11 en erna 14:14 op dezelfde dag. Vandaar dat ik dit nu opzoek. Ben realistisch en bekijk niet alles wit of zwart.

15-05-2020 : marloes
dankjewel

19-03-2020 : Betsie
Vandaag, en de dag is maar net begonnen, zie ik meerdere malen een 10. Sinds een paar maanden ben ik bewust wie mijn gids is en mij antwoorden al langer geeft. Heb een moeilijke periode van 12 jaar gehad. Ben bewust dat ik beschermd werd. Ben nu heel dankbaar met de 10. Liedevolle groet betsie

17-03-2020 : Sel
Als ik in de auto rij zie ik op de klok weken lang iedere keer de tijd 10.00 u

16-03-2020 : Wina
Ik zie al een aantal weken meerdere keren per dag dubbele getallen. Zowel in tijd als ergens anders. Het zijn ook steeds andere getallen. Ik begrijp alleen niet wat het betekent. Het zou natuurlijk toelichting kunnen zijn...

27-02-2020 : Ursula
Mijn horloge stond gisteravond stil om 10.10u...een uur later liep hij weer!! Kon me ogen niet geloven...nu weet ik waarom t was...dankzij jullie uitleg dankjewel voor zo'n mooie boodschap Ursula

21-01-2020 : Anoniem
Ik zie altijd een rond getal bv. 20:00 op de klok

06-10-2019 : Martha
Wat staat mij te wachten de komende tijd ?

04-08-2019 : John
10.10 kom ik nu dagelijks enkele malen tegen...nadat ik een aantal maanden 11.11 vaak tegenkwam gedurende de dag, hetzij op horloge, computer, telefoon, bladzijde van een boek, nummerplaten, telefoonnummers...ben me nu heel bewust van de betekenis, fijne zondag, John

22-05-2019 : Suzanne
Super duidelijke en fijne uitleg, dank voor het delen!