Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

09:09 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 09:09 of 0909

Betekenis van uur 09:09 - Synchroniciteit

Hier geven wij je de betekenis van het uur 09:09. Je kwam dit dubbele uur per ongeluk tegen, maar was het echt per ongeluk? Eigenlijk, het was je onderbewustzijn op automatische piloot, of misschien werd je geleid waardoor je uur 09:09 zag.

Dit is een verschijnsel van synchroniciteit. Op het eerste gezicht is het uur 09:09 slechts een eenvoudig uur op de klok, maar het zou een teken kunnen zijn dat naar ons is verzonden, bedoeld als een bericht of het geven van begeleiding. Het bericht kan van onszelf komen, van een engel, een entiteit of van iemand die sterk aan ons denkt.

Hier krijgt je een volledige interpretatie van het uur 09:09, wat je zult helpen om de betekenis van dit dubbele uur beter te begrijpen. Het getal 9 is aanwezig in de Griekse, Egyptische en Chinese mythologie. Dit uur heeft daarom een speciale koppeling aan de goden van de oude wereld.

Een van de berichten die de engelen je willen sturen met 09:09 is dat je je leven moet beleven (leef je leven) met het verkennen van de grenzen van je potentieel! Dit is belangrijk voor je, maar ook voor anderen. Je hebt een mooie ziel en je moet jezelf voor de volle 100% geven in alles wat je doet. Dit zal veel mensen helpen.


Synchroniciteit. Betekenis van uur 09:09Velen zien je als een rolmodel! Je zou ervan bewust moeten zijn welke verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Het is aan jou om een goed voorbeeld te laten zien, je kijk op het leven te delen en degenen om je heen te helpen om de positieve kant van de dingen te zien. Je bent de drager van een welwillende en spiritueel licht dat anderen helpt om met hun twijfels om te gaan.

Leven is in vele opzichten complex en soms zul je het even willen loslaten en voor een verzetje gaan. De engelen stimuleren je om je innerlijke wereld te stimuleren. Zij zullen je helpen bij zelfonderzoek op het spirituele vlak, en zullen je begeleiden naar informatie die je zult helpen met je spirituele bewustwording.

Je zult de energieën hebben die je nodig hebt om een innerlijk evenwicht te vinden. Je geeft veel aan mensen om je heen en het is volkomen normaal om jezelf te heroriënteren. Wanneer je 09:09 ziet, probeer een paar minuten te vinden om alleen te zijn en te mediteren. De engelen zullen hun energieën met je delen om je te helpen te ontspannen.

09:09: (9 + 9 = 18) humanisme, zelfbeschikking, tolerantie, efficiëntie, filantropie; een grote vriendschap begint. De totale waarde van 09:09 is 18, waarin wordt benadrukt je indrukwekkende vermogen om dingen van tevoren aan te voelen. Je hebt een sterke intuïtie. Je hebt een overweldigende verbeelding die vooral duidelijk in je dromen is! Neem de tijd om je dromen te bestuderen, omdat het interpreteren van dromen de bron kan zijn van belangrijke informatie voor je toekomst en de weg die je zult nemen.

Je bent iemand die anderen helpt. Je geeft een hoop van jezelf zonder er iets voor terug te vragen. Je liefde voor de mensheid en de liefde die je definieert, maakt je een drager van licht. Je bent een zeer tolerante persoon, maar wees voorzichtig en wacht niet te lang als een situatie of persoon slecht blijkt te zijn voor je. Je riskeert de verspilling van kostbare tijd en energie.

Het dubbele uur 09:09 laat zien dat je doorzettingsvermogen wordt beloond! Je hebt de innerlijke moed die je nodig hebt voor het bereiken van de doelen die je hebt ingesteld voor jezelf. Geef geen aandacht aan hatelijk gedrag of pessimistische mensen. Waar een wil is, is een weg! En je vastberadenheid zal het meeste van het werk doen dat een verrassing voor velen zal zijn.

Nummer 18 blijkt ook een soort van instabiliteit in het rijk van je emoties: negatieve trillingen binnen in je die een soort passiviteit of een vrees voor mislukking in je kunnen opbouwen. Om geschiedenis te maken moet je er een deel van zijn. Je moet de tijd en de ruimte nemen om je gevoelens te analyseren. Hiermee stop je met het maken van slechte beslissingen op de prikkelen van het moment.

Nummer 0909 heeft ook betrekking op nummer 9 (0 + 9 + 0 + 9 = 18, 1 + 8 = 9) en engelennummer 9.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 9


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Leef in het heden en wordt de bewuste schepper van je leven

De Wet van Aantrekking

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Ankertjes 286

Toeval ... hoe doe je dat?


Deel ons op:

08-10-2021 : A3
Ik zie dagelijks, zelfs snachts de gelijke cijfers. Soms wel meer dan 5 keer per dag. Voor mij zijn het bevestigingen van gedachten en levenspad welke ik al bewandel. Laatste tijd ben ik er wel meer actief mee bezig en ga gevoelens dieper onderzoeken.

09-09-2021 : Dory
Vandaag 0909 gezien en dat op 090921. Maakt het nog meer bijzonder.

15-05-2021 : Anja Kraaijvanger
Ik zie heel vaak dubbel getallen....en zojuist zag ik dus 09:09🌟

25-02-2021 : jens
ik vind het leuk

16-01-2021 : Imme
Ja ik kom steeds onverwacht dubbele cijfers op de klok,auto's ect tegen .Net het 09:09 tijd..en ja de betekenis zegt heeeeel veel over mij. ♡Namaste ♡

27-12-2020 : J. vd. B.
Ik denk dat ik 09:09 uur al verschillende keren om de volgende reden voorbij heb zien komen: Je bent een zeer tolerante persoon, maar wees voorzichtig en wacht niet te lang als een situatie of persoon slecht blijkt te zijn voor je. Je riskeert de verspilling van kostbare tijd en energie. Ja ik heb teveel tijd en energie in iemand gestoken. Heb gebroken met diegene, ook al doet het me veel verdriet, maar ik ga mijn energie weer helemaal voor mijn eigen ik gebruiken. Bedankt engelen.

11-12-2020 : Carla
Zo geweldig om te voelen dat de beschermengelen mij door soms moeilijke beslissingen heen trekken. Ik voel ook echt dat ik een positieve kant op groei en nog beter op mijn doelen af kan gaan. Ik voel innerlijke rust en vertrouw volledig op mezelf hierdoor. Al maanden zie ik meerdere malen per dag dubbele getallen en het bizarre het klopt ook steeds weer prachtig!🙏❤️🙏

26-10-2020 : Perry
Ik mag eerlijk zijn en oprecht ik ben vele dubbele tegen gekomen en ik mag miss van geluk spreken maar ik ben totnu toe tevreden het doet wat veranderingen in mij leven en dat het mij aanspreek sop velen en ik voel mij steeds zelfverkeerd op mijn doelen af. Thx

29-08-2020 : Cat@nvers
Mijn engelen roep ik dagelijks aan.... Het contact met hen is super

13-08-2020 : Valerie
Dit is de eerste keer dat ik een reactie plaats op zo'n forum. De afgelopen periode krijg ik steeds vaker (dezelfde) Engelen getallen te zien wanneer ik op mijn telefoon kijk. Dit zijn vooral op momenten wanneer ik mij minder goed in mijn vel zit. Bij het lezen van de betekenis(en) voel ik mij oprecht gezegend en gesteund. Mijn dank is groot

30-06-2020 : Leontine
Dat je je realiseert dat je waardevoller bent in een vriendschap dan dat de ander je wil toestaan.... Vertrouwen is een keuze. Wil of kan je me dat niet schenken, dan heeft vriendschap geen bestaansrecht....je gooide daarmee de deur in mijn gezicht dicht. Helder.....(jammer) Maar daar waar een deur dicht gaat is er weer ruimte om een andere te openen 😘

16-04-2020 : Peggy-Jayne
Vanochtend zag ik 09.09u op mijn gsm en op één of andere manier gaf mij dit een nieuwsgierig en happy gevoel. Wat bekent het voor mij?

20-03-2020 : Veekmans
Volledig waar. Dank je wel.

17-03-2020 : Mandy
Een lichtwerker voor de mens en moeder aarde en alles wat gerelateerd gaat, en het universum! Dat zal ik inderdaad altijd blijven.. zeker in deze coronatijd

14-03-2020 : Pat
Echt zo blij met deze uitleg, dankjewel! Alles 'klopt', is in het moment heel herkenbaar. Erg gebeurt megaveel met dierbare mensen om me heen. Alles vraagt m'n aandacht en ik geef die aandacht ook graag middels een bezoekje, woorden of anderszins. Het is bijna teveel om te behappen nu naast een groot proces van rouw waar ik inzit. Ik pel daarin laagjes af, voel intens en onlangs kwam ik tot het besef dat ik nu in een laag zit van: niets is meer hetzelfde, alles is anders en dat doet pijn. Maar in dat besef kwam het gevoel dat ook dat anders misschien wel fijn kan en ook mag zijn. Daardoor kan ik stappen zetten, kleintjes maar elk stapje is er een. Nu nog tijd voor mezelf daarvoor. Dat duwtje heb ik nodig en ook deze uitleg helpt me daar weer bij. Dankjewel van P.

04-03-2020 : Petra
Ik zie vaker dubbele getallen en weet dat er engelen aan mij denken. Deze boodschap is meer passend weer een signaal dat ik er iets mee moet doen

11-02-2020 : Julian
Dit bericht 09.09 heeft veel waardevolle informatie gegeven

22-12-2019 : Fred
Klopt precies

14-12-2019 : khais
hij die het kleine ziet zal het grote bereiken

04-12-2019 : Gina
ik zie tot 2 à 3x per dag dubbele uurnrs .... het is duidelijk dat ze mij hierboven willen begeleiden of iets duidelijk maken ....

01-12-2019 : Leontine
Dit was onderweg mbt ondertekenen van papieren...om lessen te gaan verzorgen in het basisonderwijs 🧡♥️❤️ Ik stond in de lift naar boven....en toen ik weer in de lift stond naar beneden was het 10:10 uur

09-09-2019 : wiola
Vandaag (09-09-2019) zag ik 09.09 uur! Ik vond dit zo bijzonder:)


09:09 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 09:09 of 0909

Betekenis van uur 09:09 - Synchroniciteit

Hier geven wij je de betekenis van het uur 09:09. Je kwam dit dubbele uur per ongeluk tegen, maar was het echt per ongeluk? Eigenlijk, het was je onderbewustzijn op automatische piloot, of misschien werd je geleid waardoor je uur 09:09 zag.

Dit is een verschijnsel van synchroniciteit. Op het eerste gezicht is het uur 09:09 slechts een eenvoudig uur op de klok, maar het zou een teken kunnen zijn dat naar ons is verzonden, bedoeld als een bericht of het geven van begeleiding. Het bericht kan van onszelf komen, van een engel, een entiteit of van iemand die sterk aan ons denkt.

Hier krijgt je een volledige interpretatie van het uur 09:09, wat je zult helpen om de betekenis van dit dubbele uur beter te begrijpen. Het getal 9 is aanwezig in de Griekse, Egyptische en Chinese mythologie. Dit uur heeft daarom een speciale koppeling aan de goden van de oude wereld.

Een van de berichten die de engelen je willen sturen met 09:09 is dat je je leven moet beleven (leef je leven) met het verkennen van de grenzen van je potentieel! Dit is belangrijk voor je, maar ook voor anderen. Je hebt een mooie ziel en je moet jezelf voor de volle 100% geven in alles wat je doet. Dit zal veel mensen helpen.


Synchroniciteit. Betekenis van uur 09:09Velen zien je als een rolmodel! Je zou ervan bewust moeten zijn welke verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Het is aan jou om een goed voorbeeld te laten zien, je kijk op het leven te delen en degenen om je heen te helpen om de positieve kant van de dingen te zien. Je bent de drager van een welwillende en spiritueel licht dat anderen helpt om met hun twijfels om te gaan.

Leven is in vele opzichten complex en soms zul je het even willen loslaten en voor een verzetje gaan. De engelen stimuleren je om je innerlijke wereld te stimuleren. Zij zullen je helpen bij zelfonderzoek op het spirituele vlak, en zullen je begeleiden naar informatie die je zult helpen met je spirituele bewustwording.

Je zult de energieën hebben die je nodig hebt om een innerlijk evenwicht te vinden. Je geeft veel aan mensen om je heen en het is volkomen normaal om jezelf te heroriënteren. Wanneer je 09:09 ziet, probeer een paar minuten te vinden om alleen te zijn en te mediteren. De engelen zullen hun energieën met je delen om je te helpen te ontspannen.

09:09: (9 + 9 = 18) humanisme, zelfbeschikking, tolerantie, efficiëntie, filantropie; een grote vriendschap begint. De totale waarde van 09:09 is 18, waarin wordt benadrukt je indrukwekkende vermogen om dingen van tevoren aan te voelen. Je hebt een sterke intuïtie. Je hebt een overweldigende verbeelding die vooral duidelijk in je dromen is! Neem de tijd om je dromen te bestuderen, omdat het interpreteren van dromen de bron kan zijn van belangrijke informatie voor je toekomst en de weg die je zult nemen.

Je bent iemand die anderen helpt. Je geeft een hoop van jezelf zonder er iets voor terug te vragen. Je liefde voor de mensheid en de liefde die je definieert, maakt je een drager van licht. Je bent een zeer tolerante persoon, maar wees voorzichtig en wacht niet te lang als een situatie of persoon slecht blijkt te zijn voor je. Je riskeert de verspilling van kostbare tijd en energie.

Het dubbele uur 09:09 laat zien dat je doorzettingsvermogen wordt beloond! Je hebt de innerlijke moed die je nodig hebt voor het bereiken van de doelen die je hebt ingesteld voor jezelf. Geef geen aandacht aan hatelijk gedrag of pessimistische mensen. Waar een wil is, is een weg! En je vastberadenheid zal het meeste van het werk doen dat een verrassing voor velen zal zijn.

Nummer 18 blijkt ook een soort van instabiliteit in het rijk van je emoties: negatieve trillingen binnen in je die een soort passiviteit of een vrees voor mislukking in je kunnen opbouwen. Om geschiedenis te maken moet je er een deel van zijn. Je moet de tijd en de ruimte nemen om je gevoelens te analyseren. Hiermee stop je met het maken van slechte beslissingen op de prikkelen van het moment.

Nummer 0909 heeft ook betrekking op nummer 9 (0 + 9 + 0 + 9 = 18, 1 + 8 = 9) en engelennummer 9.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 9


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Uw advertentie hier

Het Derde Oog

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Leven als bestemming

Synchroniciteit, intuïtie en innerlijke wijsheid


Deel ons op:

08-10-2021 : A3
Ik zie dagelijks, zelfs snachts de gelijke cijfers. Soms wel meer dan 5 keer per dag. Voor mij zijn het bevestigingen van gedachten en levenspad welke ik al bewandel. Laatste tijd ben ik er wel meer actief mee bezig en ga gevoelens dieper onderzoeken.

09-09-2021 : Dory
Vandaag 0909 gezien en dat op 090921. Maakt het nog meer bijzonder.

15-05-2021 : Anja Kraaijvanger
Ik zie heel vaak dubbel getallen....en zojuist zag ik dus 09:09🌟

25-02-2021 : jens
ik vind het leuk

16-01-2021 : Imme
Ja ik kom steeds onverwacht dubbele cijfers op de klok,auto's ect tegen .Net het 09:09 tijd..en ja de betekenis zegt heeeeel veel over mij. ♡Namaste ♡

27-12-2020 : J. vd. B.
Ik denk dat ik 09:09 uur al verschillende keren om de volgende reden voorbij heb zien komen: Je bent een zeer tolerante persoon, maar wees voorzichtig en wacht niet te lang als een situatie of persoon slecht blijkt te zijn voor je. Je riskeert de verspilling van kostbare tijd en energie. Ja ik heb teveel tijd en energie in iemand gestoken. Heb gebroken met diegene, ook al doet het me veel verdriet, maar ik ga mijn energie weer helemaal voor mijn eigen ik gebruiken. Bedankt engelen.

11-12-2020 : Carla
Zo geweldig om te voelen dat de beschermengelen mij door soms moeilijke beslissingen heen trekken. Ik voel ook echt dat ik een positieve kant op groei en nog beter op mijn doelen af kan gaan. Ik voel innerlijke rust en vertrouw volledig op mezelf hierdoor. Al maanden zie ik meerdere malen per dag dubbele getallen en het bizarre het klopt ook steeds weer prachtig!🙏❤️🙏

26-10-2020 : Perry
Ik mag eerlijk zijn en oprecht ik ben vele dubbele tegen gekomen en ik mag miss van geluk spreken maar ik ben totnu toe tevreden het doet wat veranderingen in mij leven en dat het mij aanspreek sop velen en ik voel mij steeds zelfverkeerd op mijn doelen af. Thx

29-08-2020 : Cat@nvers
Mijn engelen roep ik dagelijks aan.... Het contact met hen is super

13-08-2020 : Valerie
Dit is de eerste keer dat ik een reactie plaats op zo'n forum. De afgelopen periode krijg ik steeds vaker (dezelfde) Engelen getallen te zien wanneer ik op mijn telefoon kijk. Dit zijn vooral op momenten wanneer ik mij minder goed in mijn vel zit. Bij het lezen van de betekenis(en) voel ik mij oprecht gezegend en gesteund. Mijn dank is groot

30-06-2020 : Leontine
Dat je je realiseert dat je waardevoller bent in een vriendschap dan dat de ander je wil toestaan.... Vertrouwen is een keuze. Wil of kan je me dat niet schenken, dan heeft vriendschap geen bestaansrecht....je gooide daarmee de deur in mijn gezicht dicht. Helder.....(jammer) Maar daar waar een deur dicht gaat is er weer ruimte om een andere te openen 😘

16-04-2020 : Peggy-Jayne
Vanochtend zag ik 09.09u op mijn gsm en op één of andere manier gaf mij dit een nieuwsgierig en happy gevoel. Wat bekent het voor mij?

20-03-2020 : Veekmans
Volledig waar. Dank je wel.

17-03-2020 : Mandy
Een lichtwerker voor de mens en moeder aarde en alles wat gerelateerd gaat, en het universum! Dat zal ik inderdaad altijd blijven.. zeker in deze coronatijd

14-03-2020 : Pat
Echt zo blij met deze uitleg, dankjewel! Alles 'klopt', is in het moment heel herkenbaar. Erg gebeurt megaveel met dierbare mensen om me heen. Alles vraagt m'n aandacht en ik geef die aandacht ook graag middels een bezoekje, woorden of anderszins. Het is bijna teveel om te behappen nu naast een groot proces van rouw waar ik inzit. Ik pel daarin laagjes af, voel intens en onlangs kwam ik tot het besef dat ik nu in een laag zit van: niets is meer hetzelfde, alles is anders en dat doet pijn. Maar in dat besef kwam het gevoel dat ook dat anders misschien wel fijn kan en ook mag zijn. Daardoor kan ik stappen zetten, kleintjes maar elk stapje is er een. Nu nog tijd voor mezelf daarvoor. Dat duwtje heb ik nodig en ook deze uitleg helpt me daar weer bij. Dankjewel van P.

04-03-2020 : Petra
Ik zie vaker dubbele getallen en weet dat er engelen aan mij denken. Deze boodschap is meer passend weer een signaal dat ik er iets mee moet doen

11-02-2020 : Julian
Dit bericht 09.09 heeft veel waardevolle informatie gegeven

22-12-2019 : Fred
Klopt precies

14-12-2019 : khais
hij die het kleine ziet zal het grote bereiken

04-12-2019 : Gina
ik zie tot 2 à 3x per dag dubbele uurnrs .... het is duidelijk dat ze mij hierboven willen begeleiden of iets duidelijk maken ....

01-12-2019 : Leontine
Dit was onderweg mbt ondertekenen van papieren...om lessen te gaan verzorgen in het basisonderwijs 🧡♥️❤️ Ik stond in de lift naar boven....en toen ik weer in de lift stond naar beneden was het 10:10 uur

09-09-2019 : wiola
Vandaag (09-09-2019) zag ik 09.09 uur! Ik vond dit zo bijzonder:)


09:09 Betekenis. Zie jij ook steeds dezelfde getallen zoals 09:09 of 0909

Betekenis van uur 09:09 - Synchroniciteit

Hier geven wij je de betekenis van het uur 09:09. Je kwam dit dubbele uur per ongeluk tegen, maar was het echt per ongeluk? Eigenlijk, het was je onderbewustzijn op automatische piloot, of misschien werd je geleid waardoor je uur 09:09 zag.

Dit is een verschijnsel van synchroniciteit. Op het eerste gezicht is het uur 09:09 slechts een eenvoudig uur op de klok, maar het zou een teken kunnen zijn dat naar ons is verzonden, bedoeld als een bericht of het geven van begeleiding. Het bericht kan van onszelf komen, van een engel, een entiteit of van iemand die sterk aan ons denkt.

Hier krijgt je een volledige interpretatie van het uur 09:09, wat je zult helpen om de betekenis van dit dubbele uur beter te begrijpen. Het getal 9 is aanwezig in de Griekse, Egyptische en Chinese mythologie. Dit uur heeft daarom een speciale koppeling aan de goden van de oude wereld.

Een van de berichten die de engelen je willen sturen met 09:09 is dat je je leven moet beleven (leef je leven) met het verkennen van de grenzen van je potentieel! Dit is belangrijk voor je, maar ook voor anderen. Je hebt een mooie ziel en je moet jezelf voor de volle 100% geven in alles wat je doet. Dit zal veel mensen helpen.


Synchroniciteit. Betekenis van uur 09:09Velen zien je als een rolmodel! Je zou ervan bewust moeten zijn welke verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Het is aan jou om een goed voorbeeld te laten zien, je kijk op het leven te delen en degenen om je heen te helpen om de positieve kant van de dingen te zien. Je bent de drager van een welwillende en spiritueel licht dat anderen helpt om met hun twijfels om te gaan.

Leven is in vele opzichten complex en soms zul je het even willen loslaten en voor een verzetje gaan. De engelen stimuleren je om je innerlijke wereld te stimuleren. Zij zullen je helpen bij zelfonderzoek op het spirituele vlak, en zullen je begeleiden naar informatie die je zult helpen met je spirituele bewustwording.

Je zult de energieën hebben die je nodig hebt om een innerlijk evenwicht te vinden. Je geeft veel aan mensen om je heen en het is volkomen normaal om jezelf te heroriënteren. Wanneer je 09:09 ziet, probeer een paar minuten te vinden om alleen te zijn en te mediteren. De engelen zullen hun energieën met je delen om je te helpen te ontspannen.

09:09: (9 + 9 = 18) humanisme, zelfbeschikking, tolerantie, efficiëntie, filantropie; een grote vriendschap begint. De totale waarde van 09:09 is 18, waarin wordt benadrukt je indrukwekkende vermogen om dingen van tevoren aan te voelen. Je hebt een sterke intuïtie. Je hebt een overweldigende verbeelding die vooral duidelijk in je dromen is! Neem de tijd om je dromen te bestuderen, omdat het interpreteren van dromen de bron kan zijn van belangrijke informatie voor je toekomst en de weg die je zult nemen.

Je bent iemand die anderen helpt. Je geeft een hoop van jezelf zonder er iets voor terug te vragen. Je liefde voor de mensheid en de liefde die je definieert, maakt je een drager van licht. Je bent een zeer tolerante persoon, maar wees voorzichtig en wacht niet te lang als een situatie of persoon slecht blijkt te zijn voor je. Je riskeert de verspilling van kostbare tijd en energie.

Het dubbele uur 09:09 laat zien dat je doorzettingsvermogen wordt beloond! Je hebt de innerlijke moed die je nodig hebt voor het bereiken van de doelen die je hebt ingesteld voor jezelf. Geef geen aandacht aan hatelijk gedrag of pessimistische mensen. Waar een wil is, is een weg! En je vastberadenheid zal het meeste van het werk doen dat een verrassing voor velen zal zijn.

Nummer 18 blijkt ook een soort van instabiliteit in het rijk van je emoties: negatieve trillingen binnen in je die een soort passiviteit of een vrees voor mislukking in je kunnen opbouwen. Om geschiedenis te maken moet je er een deel van zijn. Je moet de tijd en de ruimte nemen om je gevoelens te analyseren. Hiermee stop je met het maken van slechte beslissingen op de prikkelen van het moment.

Nummer 0909 heeft ook betrekking op nummer 9 (0 + 9 + 0 + 9 = 18, 1 + 8 = 9) en engelennummer 9.


Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 9


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

De voordelen van dankbaar zijn

Eigenwaarde ontwikkelen

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Quantumverstrengeling en synchroniciteit

Krachtvelden. Niet-lokaliteit. Buitenzintuiglijke percepties. De verrassende eigenschappen van de kwantumfysica.


Deel ons op:

08-10-2021 : A3
Ik zie dagelijks, zelfs snachts de gelijke cijfers. Soms wel meer dan 5 keer per dag. Voor mij zijn het bevestigingen van gedachten en levenspad welke ik al bewandel. Laatste tijd ben ik er wel meer actief mee bezig en ga gevoelens dieper onderzoeken.

09-09-2021 : Dory
Vandaag 0909 gezien en dat op 090921. Maakt het nog meer bijzonder.

15-05-2021 : Anja Kraaijvanger
Ik zie heel vaak dubbel getallen....en zojuist zag ik dus 09:09🌟

25-02-2021 : jens
ik vind het leuk

16-01-2021 : Imme
Ja ik kom steeds onverwacht dubbele cijfers op de klok,auto's ect tegen .Net het 09:09 tijd..en ja de betekenis zegt heeeeel veel over mij. ♡Namaste ♡

27-12-2020 : J. vd. B.
Ik denk dat ik 09:09 uur al verschillende keren om de volgende reden voorbij heb zien komen: Je bent een zeer tolerante persoon, maar wees voorzichtig en wacht niet te lang als een situatie of persoon slecht blijkt te zijn voor je. Je riskeert de verspilling van kostbare tijd en energie. Ja ik heb teveel tijd en energie in iemand gestoken. Heb gebroken met diegene, ook al doet het me veel verdriet, maar ik ga mijn energie weer helemaal voor mijn eigen ik gebruiken. Bedankt engelen.

11-12-2020 : Carla
Zo geweldig om te voelen dat de beschermengelen mij door soms moeilijke beslissingen heen trekken. Ik voel ook echt dat ik een positieve kant op groei en nog beter op mijn doelen af kan gaan. Ik voel innerlijke rust en vertrouw volledig op mezelf hierdoor. Al maanden zie ik meerdere malen per dag dubbele getallen en het bizarre het klopt ook steeds weer prachtig!🙏❤️🙏

26-10-2020 : Perry
Ik mag eerlijk zijn en oprecht ik ben vele dubbele tegen gekomen en ik mag miss van geluk spreken maar ik ben totnu toe tevreden het doet wat veranderingen in mij leven en dat het mij aanspreek sop velen en ik voel mij steeds zelfverkeerd op mijn doelen af. Thx

29-08-2020 : Cat@nvers
Mijn engelen roep ik dagelijks aan.... Het contact met hen is super

13-08-2020 : Valerie
Dit is de eerste keer dat ik een reactie plaats op zo'n forum. De afgelopen periode krijg ik steeds vaker (dezelfde) Engelen getallen te zien wanneer ik op mijn telefoon kijk. Dit zijn vooral op momenten wanneer ik mij minder goed in mijn vel zit. Bij het lezen van de betekenis(en) voel ik mij oprecht gezegend en gesteund. Mijn dank is groot

30-06-2020 : Leontine
Dat je je realiseert dat je waardevoller bent in een vriendschap dan dat de ander je wil toestaan.... Vertrouwen is een keuze. Wil of kan je me dat niet schenken, dan heeft vriendschap geen bestaansrecht....je gooide daarmee de deur in mijn gezicht dicht. Helder.....(jammer) Maar daar waar een deur dicht gaat is er weer ruimte om een andere te openen 😘

16-04-2020 : Peggy-Jayne
Vanochtend zag ik 09.09u op mijn gsm en op één of andere manier gaf mij dit een nieuwsgierig en happy gevoel. Wat bekent het voor mij?

20-03-2020 : Veekmans
Volledig waar. Dank je wel.

17-03-2020 : Mandy
Een lichtwerker voor de mens en moeder aarde en alles wat gerelateerd gaat, en het universum! Dat zal ik inderdaad altijd blijven.. zeker in deze coronatijd

14-03-2020 : Pat
Echt zo blij met deze uitleg, dankjewel! Alles 'klopt', is in het moment heel herkenbaar. Erg gebeurt megaveel met dierbare mensen om me heen. Alles vraagt m'n aandacht en ik geef die aandacht ook graag middels een bezoekje, woorden of anderszins. Het is bijna teveel om te behappen nu naast een groot proces van rouw waar ik inzit. Ik pel daarin laagjes af, voel intens en onlangs kwam ik tot het besef dat ik nu in een laag zit van: niets is meer hetzelfde, alles is anders en dat doet pijn. Maar in dat besef kwam het gevoel dat ook dat anders misschien wel fijn kan en ook mag zijn. Daardoor kan ik stappen zetten, kleintjes maar elk stapje is er een. Nu nog tijd voor mezelf daarvoor. Dat duwtje heb ik nodig en ook deze uitleg helpt me daar weer bij. Dankjewel van P.

04-03-2020 : Petra
Ik zie vaker dubbele getallen en weet dat er engelen aan mij denken. Deze boodschap is meer passend weer een signaal dat ik er iets mee moet doen

11-02-2020 : Julian
Dit bericht 09.09 heeft veel waardevolle informatie gegeven

22-12-2019 : Fred
Klopt precies

14-12-2019 : khais
hij die het kleine ziet zal het grote bereiken

04-12-2019 : Gina
ik zie tot 2 à 3x per dag dubbele uurnrs .... het is duidelijk dat ze mij hierboven willen begeleiden of iets duidelijk maken ....

01-12-2019 : Leontine
Dit was onderweg mbt ondertekenen van papieren...om lessen te gaan verzorgen in het basisonderwijs 🧡♥️❤️ Ik stond in de lift naar boven....en toen ik weer in de lift stond naar beneden was het 10:10 uur

09-09-2019 : wiola
Vandaag (09-09-2019) zag ik 09.09 uur! Ik vond dit zo bijzonder:)