Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

04:04 Betekenis uur 04:04 - 0404 Synchroniciteit Numerologie

0404 Synchroniciteit Numerologie

Sommige nummers volgen ons door het leven. Meestal is dit niet alleen een nummer maar komt het in de juiste volgorde, synchroniciteit via numerologie. Let op de etiketten, de rekeningen, de tijd die je ziet (kloktijd), omdat de meeste combinaties van nummers een speciale betekenis hebben, lees hieronder welke.

Ieder van ons heeft beschermengelen, sommige zelfs meer van hen. Ze helpen ons om het beste te maken van dit aardse leven. Op ons levenspad sturen ze ons tekens in de vorm van cijfers – engelennummers. Je kunt ze zien op de kentekenplaten, telefoonnummers, in aanplakborden, in affiches, kloktijd, enz.

Uur 04:04 is een combinatie van de trillingen en energieën van nummer 0 en van nummer 4, beide nummers verschijnen tweemaal waardoor hun kracht wordt verdubbeld. Nummer 4 resoneert met uithoudingsvermogen, loyaliteit, meesterschap, geduld, hard werk en inspanning, bouwen van solide fundamenten, traditionele waarden, nauwkeurigheid, service, onze passie en drive en vastberaden streven naar het bereiken van onze doelen en aspiraties. Nummer 4 heeft ook betrekking op de aartsengelen.

Engelennummer 0 draagt de kracht van God en de Universele Energie en betreft het beginpunt, eeuwigheid en voortdurende cycli en energie flow. Nummer 0 resoneert met potentieel en/of keuze en stimuleert ontwikkeling van iemands spirituele aspecten, het vertegenwoordigd het begin van een spirituele reis. Nummer 0 versterkt en vergroot elk getal waarmee het gekoppeld is, zowel nummer 0 als nummer 4 wordt tweemaal weergegeven, dit maakt nummer 0404 zeer krachtig.


Synchroniciteit. Numerologie. Betekenis van uur 04:04Engelennummer 0404 is een boodschap dat het harde werk dat je hebt gedaan, je heeft gebracht waar je nu bent, dienstbaar voor je goddelijk levensdoel en zielemissie met passie, vertrouwen en enthousiasme. Ga door met het goede werk dat je hebt gedaan en vertrouw erop dat je omgeven bent en geliefd wordt door de engelen en de Universele Energie.

Engelennummer 0404 geeft aan dat je wordt omringd door helpende, liefdevolle engelen die je gemoedsrust en plezier willen brengen. Nummer 04:04 geeft aan dat je steun en aanmoediging krijgt op je levenspad en wanneer je wordt geconfronteerd met een obstakel wees gerust dat je engelen bereid zijn te helpen. Wees ervan verzekerd dat de oplossingen voor eventuele vragen of problemen snel zal worden onthuld.

Engelennummer 04:04 is een boodschap dat de engelen en aartsengelen bij je zijn, je stimuleren en je begeleiden. Ze bieden je innerlijke kracht en ondersteuning voor al het werk dat je moet doen, voor het bereiken van je doelstellingen en het verwezenlijken van je ambities. Ze weten en begrijpen dat je ijverig aan je doelen hebt gewerkt en raden je aan om je huidige pad voort te zetten om het succes en de resultaten die je wenst te behalen. Werk met de engelen om succes in al je inspanningen te waarborgen.

Engelennummer 0404 is een bericht dat je niets hebt te vrezen met betrekking tot je leven, werk en goddelijke levensdoel. De engelen omringen en ondersteunen je, moedigen je aan door te gaan met het goede werk dat je hebt gedaan. De engelen zijn altijd beschikbaar voor hulp en begeleiding - alles wat je hoeft te doen is vragen.

Luister naar wat je hart weet wat waar is en luister naar wat er werkelijk toe doet. Omhels je waarheid.

Je beschermengelen verklaren dat je in een periode komt waar je op het fysieke niveau in topvorm bent. Als je momenteel geconfronteerd wordt met gezondheidsproblemen, geven de engelen je sterke aanwijzingen dat je deze uitdagingen zal overwinnen. Ze geven je kracht en helpen je bij het vinden van de motivatie die je in jezelf nodig hebt voor het verzorgen van je lichaam.

De totale waarde van uur 04:04 is 8 (4+4=8). Dit nummer toont dat je gevoelig bent voor de cycli van het bestaan. Leven is opgebouwd uit hoogte- en dieptepunten en je moet de tijd nemen om je evenwicht te vinden. Als je niet een manier vind om de ontwrichtende gebeurtenissen op je levenspad te beheersen loop je het risico dat de stabiliteit die je zo hard zoekt in je leven onbereikbaar wordt.

Engelennummer 8 is een symbool van kracht! Het vertegenwoordigt succes in de materiële en de financiële wereld en succes in sommige grote ondernemingen dankzij een niet aflatende motivatie. Je bent voor niets bang! Je fysieke mogelijkheden zijn onmiskenbaar waardoor je een persoon bent die gerespecteerd wordt. Maar je moet nederig blijven; je hebt soms de neiging om anderen te proberen te domineren zonder enige noodzaak. Dit kan slecht bekeken worden.

Nummer 0404 vertelt je dat het tijd is om goede keuzes te maken in je leven. Je engelen zijn met je en ze zullen je helpen om de beste beslissing te nemen. Ook zullen ze je helpen om alle negatieve gedachten uit je geest te elimineren en om op een positievere manier te denken. Je mag de waarheid accepteren, zelfs als die moeilijk en onaangenaam is. Het zal je helpen de hogere aspecten van je eigen persoonlijkheid te ontdekken en het juiste pad in je leven te vinden. Je engelen zullen je aanmoedigen om nieuwe uitdagingen die op je pad komen te accepteren en ze zullen je helpen om alle obstakels in je leven te overwinnen.

Je engelen zenden je nummer 0404 om je aan je keuzes in het leven te herinneren. Je zou moeten weten dat er zowel goede en slechte keuzes zijn, dus je moet een besluit nemen. Belangrijkste is het elimineren van alle negativiteit uit je leven en om meer na te denken over je spiritualiteit.

Nummer 0404 heeft ook betrekking op nummer 8 (0 + 4 + 0 + 4 = 8) en engelennummer 8.


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 8


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Je bent niet je denken

Boven je emoties uitstijgen

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Quantumverstrengeling en synchroniciteit

Krachtvelden. Niet-lokaliteit. Buitenzintuiglijke percepties. De verrassende eigenschappen van de kwantumfysica.


Deel ons op:

16-08-2021 : Lottie
Ik had al 0303 gehad die klopte deze ook , ik moet niet zo negatief zijn mn gedachten , het was net alsof het voor me,geschreven werd. Zeer bijzonder weer , ook voor mij om nou eens het goede pad te nemen, en de gezondheids problemen ... ik voelde deze boodschap ook echt als opgelezen .. door God en hij gebruikt engelen . Wat mooi .. bijzonder

31-10-2020 : Maria
Ik werd vanacht exact 04:04 wakker. Heb hier zonder bij na te denken een screenshot van gemaakt. Daarna ging ik verder slapen. Ben wel bewust bezig met de aards engel rafaell en migaell maar ook met mijn dierbaren boven.

11-08-2020 : Eva
Peace for ever 💕☯️💟☮️

06-05-2020 : Maria
Heb mijn hele leven al spirituele ervaringen van allerlei aard, toen ik kind was, heeft me dit heel erg afgeschrikt, maar ik heb nu heel veel geleerd inmiddels en ben bezig me steeds meer spiritueel te ontwikkelen. Voel me heel erg alleen letterlijk en figuurlijk. Gisteravond zo verdrietig omdat ik zo naar een levenspartner verlang en ik niet begrijp waarom ik alleen ben. Ja ik heb fouten gemaakt, fouten maken we allemaal, nee ik ben niet perfect, maar niemand is, ja ik doe wel alles vanuit liefde. Vannacht werd ik wakker door de deurbel, althans dat leek zo, en ik keek op de klok 04:04. Droomde daarna over mijn lieve ex en daarna een andere liefdevolle man. maar na bovenstaande uitleg gelezen te hebben, ik vind het mooi, maar het lijkt er op dat de liefde voor mij niet is weggelegd....en dat is verdrietig....ik vind alleen zijn niet meer leuk

09-04-2020 : Leila
2 keer heb ik op de klok 4:04 uur heb gezien en de datum 4-04 op mijn mobiel telefoon heb zien staan .

19-02-2020 : Lotte
Ik had een intense verdrietige droom ik werd wakker met tranen in mn ogen en ik wilde huilen ..... vaag hoor ik mn kat mauwen en ik sliep ondertussen ook half... met een verdrietig gevoel en tranen probeerde ik weer te gaan slapen. Het gevoel was zo intens... en ik hoor weer iets... een heel zacht gezang... meerdere stemmen.... heel warm... heel liefdevol... zodra ik me begon te focussen verdween het weer... en ik was te moe om wakker te blijven... iets later schrik ik weer wakker met de gedachte: huh... heb ik dit nou echt gehoord.. het woord engelen Omhoog... ik kijk oo mn telefoon en zie 04:04 •• er kwam een heel vredig gevoel .... slaap zacht

19-02-2020 : Mandy
Let altijd op nummers maar deze 4; 04 heb ik net bestudeerd en slaat momenteel op mijn leven, moet prioriteiten nemen en ben ook bezig met een studie en werk waarin ik voor mezelf een beter financieel leven manifesteert, ben voor het gevoel op de juiste weg, mijn investering van harde werken wordt beloond, en er zit ook een tip in dat ik weer meer op het spirituele mag zitten, top!!

25-11-2019 : Heavenly
Zag het vandaag

30-10-2019 : Gerda
Ik heb heel erge keelpijn een ben vroeg gaan slapen. Ik schrok wakker omdat ik een stem hoorde en dacht dat het 1 van mijn kinderen was. Niets... Ik keek naar de tijd en het was 04:04...Ik was wat in de war en ben weer gaan slapen.


04:04 Betekenis uur 04:04 - 0404 Synchroniciteit Numerologie

0404 Synchroniciteit Numerologie

Sommige nummers volgen ons door het leven. Meestal is dit niet alleen een nummer maar komt het in de juiste volgorde, synchroniciteit via numerologie. Let op de etiketten, de rekeningen, de tijd die je ziet (kloktijd), omdat de meeste combinaties van nummers een speciale betekenis hebben, lees hieronder welke.

Ieder van ons heeft beschermengelen, sommige zelfs meer van hen. Ze helpen ons om het beste te maken van dit aardse leven. Op ons levenspad sturen ze ons tekens in de vorm van cijfers – engelennummers. Je kunt ze zien op de kentekenplaten, telefoonnummers, in aanplakborden, in affiches, kloktijd, enz.

Uur 04:04 is een combinatie van de trillingen en energieën van nummer 0 en van nummer 4, beide nummers verschijnen tweemaal waardoor hun kracht wordt verdubbeld. Nummer 4 resoneert met uithoudingsvermogen, loyaliteit, meesterschap, geduld, hard werk en inspanning, bouwen van solide fundamenten, traditionele waarden, nauwkeurigheid, service, onze passie en drive en vastberaden streven naar het bereiken van onze doelen en aspiraties. Nummer 4 heeft ook betrekking op de aartsengelen.

Engelennummer 0 draagt de kracht van God en de Universele Energie en betreft het beginpunt, eeuwigheid en voortdurende cycli en energie flow. Nummer 0 resoneert met potentieel en/of keuze en stimuleert ontwikkeling van iemands spirituele aspecten, het vertegenwoordigd het begin van een spirituele reis. Nummer 0 versterkt en vergroot elk getal waarmee het gekoppeld is, zowel nummer 0 als nummer 4 wordt tweemaal weergegeven, dit maakt nummer 0404 zeer krachtig.


Synchroniciteit. Numerologie. Betekenis van uur 04:04Engelennummer 0404 is een boodschap dat het harde werk dat je hebt gedaan, je heeft gebracht waar je nu bent, dienstbaar voor je goddelijk levensdoel en zielemissie met passie, vertrouwen en enthousiasme. Ga door met het goede werk dat je hebt gedaan en vertrouw erop dat je omgeven bent en geliefd wordt door de engelen en de Universele Energie.

Engelennummer 0404 geeft aan dat je wordt omringd door helpende, liefdevolle engelen die je gemoedsrust en plezier willen brengen. Nummer 04:04 geeft aan dat je steun en aanmoediging krijgt op je levenspad en wanneer je wordt geconfronteerd met een obstakel wees gerust dat je engelen bereid zijn te helpen. Wees ervan verzekerd dat de oplossingen voor eventuele vragen of problemen snel zal worden onthuld.

Engelennummer 04:04 is een boodschap dat de engelen en aartsengelen bij je zijn, je stimuleren en je begeleiden. Ze bieden je innerlijke kracht en ondersteuning voor al het werk dat je moet doen, voor het bereiken van je doelstellingen en het verwezenlijken van je ambities. Ze weten en begrijpen dat je ijverig aan je doelen hebt gewerkt en raden je aan om je huidige pad voort te zetten om het succes en de resultaten die je wenst te behalen. Werk met de engelen om succes in al je inspanningen te waarborgen.

Engelennummer 0404 is een bericht dat je niets hebt te vrezen met betrekking tot je leven, werk en goddelijke levensdoel. De engelen omringen en ondersteunen je, moedigen je aan door te gaan met het goede werk dat je hebt gedaan. De engelen zijn altijd beschikbaar voor hulp en begeleiding - alles wat je hoeft te doen is vragen.

Luister naar wat je hart weet wat waar is en luister naar wat er werkelijk toe doet. Omhels je waarheid.

Je beschermengelen verklaren dat je in een periode komt waar je op het fysieke niveau in topvorm bent. Als je momenteel geconfronteerd wordt met gezondheidsproblemen, geven de engelen je sterke aanwijzingen dat je deze uitdagingen zal overwinnen. Ze geven je kracht en helpen je bij het vinden van de motivatie die je in jezelf nodig hebt voor het verzorgen van je lichaam.

De totale waarde van uur 04:04 is 8 (4+4=8). Dit nummer toont dat je gevoelig bent voor de cycli van het bestaan. Leven is opgebouwd uit hoogte- en dieptepunten en je moet de tijd nemen om je evenwicht te vinden. Als je niet een manier vind om de ontwrichtende gebeurtenissen op je levenspad te beheersen loop je het risico dat de stabiliteit die je zo hard zoekt in je leven onbereikbaar wordt.

Engelennummer 8 is een symbool van kracht! Het vertegenwoordigt succes in de materiële en de financiële wereld en succes in sommige grote ondernemingen dankzij een niet aflatende motivatie. Je bent voor niets bang! Je fysieke mogelijkheden zijn onmiskenbaar waardoor je een persoon bent die gerespecteerd wordt. Maar je moet nederig blijven; je hebt soms de neiging om anderen te proberen te domineren zonder enige noodzaak. Dit kan slecht bekeken worden.

Nummer 0404 vertelt je dat het tijd is om goede keuzes te maken in je leven. Je engelen zijn met je en ze zullen je helpen om de beste beslissing te nemen. Ook zullen ze je helpen om alle negatieve gedachten uit je geest te elimineren en om op een positievere manier te denken. Je mag de waarheid accepteren, zelfs als die moeilijk en onaangenaam is. Het zal je helpen de hogere aspecten van je eigen persoonlijkheid te ontdekken en het juiste pad in je leven te vinden. Je engelen zullen je aanmoedigen om nieuwe uitdagingen die op je pad komen te accepteren en ze zullen je helpen om alle obstakels in je leven te overwinnen.

Je engelen zenden je nummer 0404 om je aan je keuzes in het leven te herinneren. Je zou moeten weten dat er zowel goede en slechte keuzes zijn, dus je moet een besluit nemen. Belangrijkste is het elimineren van alle negativiteit uit je leven en om meer na te denken over je spiritualiteit.

Nummer 0404 heeft ook betrekking op nummer 8 (0 + 4 + 0 + 4 = 8) en engelennummer 8.


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 8


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Hogere Zelf

Dwangmatig gedrag

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Zinvol Toeval

Synchroniciteit in ons dagelijks leven


Deel ons op:

16-08-2021 : Lottie
Ik had al 0303 gehad die klopte deze ook , ik moet niet zo negatief zijn mn gedachten , het was net alsof het voor me,geschreven werd. Zeer bijzonder weer , ook voor mij om nou eens het goede pad te nemen, en de gezondheids problemen ... ik voelde deze boodschap ook echt als opgelezen .. door God en hij gebruikt engelen . Wat mooi .. bijzonder

31-10-2020 : Maria
Ik werd vanacht exact 04:04 wakker. Heb hier zonder bij na te denken een screenshot van gemaakt. Daarna ging ik verder slapen. Ben wel bewust bezig met de aards engel rafaell en migaell maar ook met mijn dierbaren boven.

11-08-2020 : Eva
Peace for ever 💕☯️💟☮️

06-05-2020 : Maria
Heb mijn hele leven al spirituele ervaringen van allerlei aard, toen ik kind was, heeft me dit heel erg afgeschrikt, maar ik heb nu heel veel geleerd inmiddels en ben bezig me steeds meer spiritueel te ontwikkelen. Voel me heel erg alleen letterlijk en figuurlijk. Gisteravond zo verdrietig omdat ik zo naar een levenspartner verlang en ik niet begrijp waarom ik alleen ben. Ja ik heb fouten gemaakt, fouten maken we allemaal, nee ik ben niet perfect, maar niemand is, ja ik doe wel alles vanuit liefde. Vannacht werd ik wakker door de deurbel, althans dat leek zo, en ik keek op de klok 04:04. Droomde daarna over mijn lieve ex en daarna een andere liefdevolle man. maar na bovenstaande uitleg gelezen te hebben, ik vind het mooi, maar het lijkt er op dat de liefde voor mij niet is weggelegd....en dat is verdrietig....ik vind alleen zijn niet meer leuk

09-04-2020 : Leila
2 keer heb ik op de klok 4:04 uur heb gezien en de datum 4-04 op mijn mobiel telefoon heb zien staan .

19-02-2020 : Lotte
Ik had een intense verdrietige droom ik werd wakker met tranen in mn ogen en ik wilde huilen ..... vaag hoor ik mn kat mauwen en ik sliep ondertussen ook half... met een verdrietig gevoel en tranen probeerde ik weer te gaan slapen. Het gevoel was zo intens... en ik hoor weer iets... een heel zacht gezang... meerdere stemmen.... heel warm... heel liefdevol... zodra ik me begon te focussen verdween het weer... en ik was te moe om wakker te blijven... iets later schrik ik weer wakker met de gedachte: huh... heb ik dit nou echt gehoord.. het woord engelen Omhoog... ik kijk oo mn telefoon en zie 04:04 •• er kwam een heel vredig gevoel .... slaap zacht

19-02-2020 : Mandy
Let altijd op nummers maar deze 4; 04 heb ik net bestudeerd en slaat momenteel op mijn leven, moet prioriteiten nemen en ben ook bezig met een studie en werk waarin ik voor mezelf een beter financieel leven manifesteert, ben voor het gevoel op de juiste weg, mijn investering van harde werken wordt beloond, en er zit ook een tip in dat ik weer meer op het spirituele mag zitten, top!!

25-11-2019 : Heavenly
Zag het vandaag

30-10-2019 : Gerda
Ik heb heel erge keelpijn een ben vroeg gaan slapen. Ik schrok wakker omdat ik een stem hoorde en dacht dat het 1 van mijn kinderen was. Niets... Ik keek naar de tijd en het was 04:04...Ik was wat in de war en ben weer gaan slapen.


04:04 Betekenis uur 04:04 - 0404 Synchroniciteit Numerologie

0404 Synchroniciteit Numerologie

Sommige nummers volgen ons door het leven. Meestal is dit niet alleen een nummer maar komt het in de juiste volgorde, synchroniciteit via numerologie. Let op de etiketten, de rekeningen, de tijd die je ziet (kloktijd), omdat de meeste combinaties van nummers een speciale betekenis hebben, lees hieronder welke.

Ieder van ons heeft beschermengelen, sommige zelfs meer van hen. Ze helpen ons om het beste te maken van dit aardse leven. Op ons levenspad sturen ze ons tekens in de vorm van cijfers – engelennummers. Je kunt ze zien op de kentekenplaten, telefoonnummers, in aanplakborden, in affiches, kloktijd, enz.

Uur 04:04 is een combinatie van de trillingen en energieën van nummer 0 en van nummer 4, beide nummers verschijnen tweemaal waardoor hun kracht wordt verdubbeld. Nummer 4 resoneert met uithoudingsvermogen, loyaliteit, meesterschap, geduld, hard werk en inspanning, bouwen van solide fundamenten, traditionele waarden, nauwkeurigheid, service, onze passie en drive en vastberaden streven naar het bereiken van onze doelen en aspiraties. Nummer 4 heeft ook betrekking op de aartsengelen.

Engelennummer 0 draagt de kracht van God en de Universele Energie en betreft het beginpunt, eeuwigheid en voortdurende cycli en energie flow. Nummer 0 resoneert met potentieel en/of keuze en stimuleert ontwikkeling van iemands spirituele aspecten, het vertegenwoordigd het begin van een spirituele reis. Nummer 0 versterkt en vergroot elk getal waarmee het gekoppeld is, zowel nummer 0 als nummer 4 wordt tweemaal weergegeven, dit maakt nummer 0404 zeer krachtig.


Synchroniciteit. Numerologie. Betekenis van uur 04:04Engelennummer 0404 is een boodschap dat het harde werk dat je hebt gedaan, je heeft gebracht waar je nu bent, dienstbaar voor je goddelijk levensdoel en zielemissie met passie, vertrouwen en enthousiasme. Ga door met het goede werk dat je hebt gedaan en vertrouw erop dat je omgeven bent en geliefd wordt door de engelen en de Universele Energie.

Engelennummer 0404 geeft aan dat je wordt omringd door helpende, liefdevolle engelen die je gemoedsrust en plezier willen brengen. Nummer 04:04 geeft aan dat je steun en aanmoediging krijgt op je levenspad en wanneer je wordt geconfronteerd met een obstakel wees gerust dat je engelen bereid zijn te helpen. Wees ervan verzekerd dat de oplossingen voor eventuele vragen of problemen snel zal worden onthuld.

Engelennummer 04:04 is een boodschap dat de engelen en aartsengelen bij je zijn, je stimuleren en je begeleiden. Ze bieden je innerlijke kracht en ondersteuning voor al het werk dat je moet doen, voor het bereiken van je doelstellingen en het verwezenlijken van je ambities. Ze weten en begrijpen dat je ijverig aan je doelen hebt gewerkt en raden je aan om je huidige pad voort te zetten om het succes en de resultaten die je wenst te behalen. Werk met de engelen om succes in al je inspanningen te waarborgen.

Engelennummer 0404 is een bericht dat je niets hebt te vrezen met betrekking tot je leven, werk en goddelijke levensdoel. De engelen omringen en ondersteunen je, moedigen je aan door te gaan met het goede werk dat je hebt gedaan. De engelen zijn altijd beschikbaar voor hulp en begeleiding - alles wat je hoeft te doen is vragen.

Luister naar wat je hart weet wat waar is en luister naar wat er werkelijk toe doet. Omhels je waarheid.

Je beschermengelen verklaren dat je in een periode komt waar je op het fysieke niveau in topvorm bent. Als je momenteel geconfronteerd wordt met gezondheidsproblemen, geven de engelen je sterke aanwijzingen dat je deze uitdagingen zal overwinnen. Ze geven je kracht en helpen je bij het vinden van de motivatie die je in jezelf nodig hebt voor het verzorgen van je lichaam.

De totale waarde van uur 04:04 is 8 (4+4=8). Dit nummer toont dat je gevoelig bent voor de cycli van het bestaan. Leven is opgebouwd uit hoogte- en dieptepunten en je moet de tijd nemen om je evenwicht te vinden. Als je niet een manier vind om de ontwrichtende gebeurtenissen op je levenspad te beheersen loop je het risico dat de stabiliteit die je zo hard zoekt in je leven onbereikbaar wordt.

Engelennummer 8 is een symbool van kracht! Het vertegenwoordigt succes in de materiële en de financiële wereld en succes in sommige grote ondernemingen dankzij een niet aflatende motivatie. Je bent voor niets bang! Je fysieke mogelijkheden zijn onmiskenbaar waardoor je een persoon bent die gerespecteerd wordt. Maar je moet nederig blijven; je hebt soms de neiging om anderen te proberen te domineren zonder enige noodzaak. Dit kan slecht bekeken worden.

Nummer 0404 vertelt je dat het tijd is om goede keuzes te maken in je leven. Je engelen zijn met je en ze zullen je helpen om de beste beslissing te nemen. Ook zullen ze je helpen om alle negatieve gedachten uit je geest te elimineren en om op een positievere manier te denken. Je mag de waarheid accepteren, zelfs als die moeilijk en onaangenaam is. Het zal je helpen de hogere aspecten van je eigen persoonlijkheid te ontdekken en het juiste pad in je leven te vinden. Je engelen zullen je aanmoedigen om nieuwe uitdagingen die op je pad komen te accepteren en ze zullen je helpen om alle obstakels in je leven te overwinnen.

Je engelen zenden je nummer 0404 om je aan je keuzes in het leven te herinneren. Je zou moeten weten dat er zowel goede en slechte keuzes zijn, dus je moet een besluit nemen. Belangrijkste is het elimineren van alle negativiteit uit je leven en om meer na te denken over je spiritualiteit.

Nummer 0404 heeft ook betrekking op nummer 8 (0 + 4 + 0 + 4 = 8) en engelennummer 8.


Numerologie: Wat is numerologie


Betekenis van Engelennummer 8


Anderen keken ook naar:

Dezelfde Getallen Zien


Quote van de dag

Spiritueel Ontwaken

Eigenwaarde ontwikkelen

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Wat zijn Engelen Nummers - Engelen Getallen

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop


Bestel boeken over Synchroniciteit Online

Ankertjes 286

Toeval ... hoe doe je dat?


Deel ons op:

16-08-2021 : Lottie
Ik had al 0303 gehad die klopte deze ook , ik moet niet zo negatief zijn mn gedachten , het was net alsof het voor me,geschreven werd. Zeer bijzonder weer , ook voor mij om nou eens het goede pad te nemen, en de gezondheids problemen ... ik voelde deze boodschap ook echt als opgelezen .. door God en hij gebruikt engelen . Wat mooi .. bijzonder

31-10-2020 : Maria
Ik werd vanacht exact 04:04 wakker. Heb hier zonder bij na te denken een screenshot van gemaakt. Daarna ging ik verder slapen. Ben wel bewust bezig met de aards engel rafaell en migaell maar ook met mijn dierbaren boven.

11-08-2020 : Eva
Peace for ever 💕☯️💟☮️

06-05-2020 : Maria
Heb mijn hele leven al spirituele ervaringen van allerlei aard, toen ik kind was, heeft me dit heel erg afgeschrikt, maar ik heb nu heel veel geleerd inmiddels en ben bezig me steeds meer spiritueel te ontwikkelen. Voel me heel erg alleen letterlijk en figuurlijk. Gisteravond zo verdrietig omdat ik zo naar een levenspartner verlang en ik niet begrijp waarom ik alleen ben. Ja ik heb fouten gemaakt, fouten maken we allemaal, nee ik ben niet perfect, maar niemand is, ja ik doe wel alles vanuit liefde. Vannacht werd ik wakker door de deurbel, althans dat leek zo, en ik keek op de klok 04:04. Droomde daarna over mijn lieve ex en daarna een andere liefdevolle man. maar na bovenstaande uitleg gelezen te hebben, ik vind het mooi, maar het lijkt er op dat de liefde voor mij niet is weggelegd....en dat is verdrietig....ik vind alleen zijn niet meer leuk

09-04-2020 : Leila
2 keer heb ik op de klok 4:04 uur heb gezien en de datum 4-04 op mijn mobiel telefoon heb zien staan .

19-02-2020 : Lotte
Ik had een intense verdrietige droom ik werd wakker met tranen in mn ogen en ik wilde huilen ..... vaag hoor ik mn kat mauwen en ik sliep ondertussen ook half... met een verdrietig gevoel en tranen probeerde ik weer te gaan slapen. Het gevoel was zo intens... en ik hoor weer iets... een heel zacht gezang... meerdere stemmen.... heel warm... heel liefdevol... zodra ik me begon te focussen verdween het weer... en ik was te moe om wakker te blijven... iets later schrik ik weer wakker met de gedachte: huh... heb ik dit nou echt gehoord.. het woord engelen Omhoog... ik kijk oo mn telefoon en zie 04:04 •• er kwam een heel vredig gevoel .... slaap zacht

19-02-2020 : Mandy
Let altijd op nummers maar deze 4; 04 heb ik net bestudeerd en slaat momenteel op mijn leven, moet prioriteiten nemen en ben ook bezig met een studie en werk waarin ik voor mezelf een beter financieel leven manifesteert, ben voor het gevoel op de juiste weg, mijn investering van harde werken wordt beloond, en er zit ook een tip in dat ik weer meer op het spirituele mag zitten, top!!

25-11-2019 : Heavenly
Zag het vandaag

30-10-2019 : Gerda
Ik heb heel erge keelpijn een ben vroeg gaan slapen. Ik schrok wakker omdat ik een stem hoorde en dacht dat het 1 van mijn kinderen was. Niets... Ik keek naar de tijd en het was 04:04...Ik was wat in de war en ben weer gaan slapen.