Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

Medicijnkaart 15 Wolf

Medicijn dagkaart Wolf uitgelegd door Helderziende Paragnosten

Medicijn dagkaart Wolf

Wolf is de pionier, de voorbode van nieuwe ideeën, die naar de clan terugkeert om kracht te onderwijzen en met anderen te delen. Wolf heeft in zijn leven slechts één partner en is trouw als Hond. Als je een tijd onder Wolven zou verkeren, zou je merken dat er binnen de troep een enorm saamhorigheidsgevoel heerst, maar ook een sterke drang naar individualiteit. Wat dat betreft lijkt Wolf erg veel op het menselijk ras. Wij mensen zijn ook in staat om deel uit te maken van de maatschappij en toch onze individuele dromen en ideeën te behouden.

In de Grote Sternatie wordt Wolf voorgesteld door de Hondsster, Sirius, volgens de overlevering in oude tijden de oorspronkelijke thuisbasis van onze leraren. De oude Egyptenaren dachten dat de goden op Sirius woonden; de Dogan-stam in Afrika gelooft die nog steeds. Het is niet zo gek dat inheemse Amerikaanse volken diezelfde verband legden en mensen met de kracht van Wolf als de clan van leraren gingen aanvaarden.

Het verstand van Wolf is zeer scherp en de maan is zijn bondgenoot in kracht. De maan is het symbool voor psychische energie, of voor het onbewuste waarin de geheimen van kennis en wijsheid schuilen. Als Wolf tegen de maan blaft, kan dit een teken zijn dat hij verbinding wil maken met nieuwe ideeën die net onder het oppervlak van het bewustzijn liggen. De kracht van Wolf stelt de leraar in ons in staat te voorschijn te komen en de Kinderen van de Aarde te helpen bij het begrijpen van het Grote Mysterie en van het leven.

Als je de Wolfkaart hebt getrokken, ben je waarschijnlijk in staat je persoonlijke kracht met anderen te delen. Het kan ook zijn dat je intuïtie op dit moment een antwoord of lering voor eigen gebruik voor je heeft. Als je de kracht van Wolf in je tot leven voelt komen, krijgt je misschien zin om je kennis over te dragen. Wellicht ga je in woord of geschrift informatie overdragen die anderen kan helpen hun uniekheid of hun levensweg beter te begrijpen. Het bewustzijn van de mensheid zal nieuwe hoogten bereiken dank zij mensen die grote waarheden met anderen delen. Wolf zou je ook kunnen vertellen om eenzame plekken op te zoeken waar je in staat zult zijn de leraar in jezelf te zien. Als je alleen bent op een plek waar kracht van uitgaat, een plek zonder andere mensen, kun je je ware zelf vinden. Kijk overal uit naar leringen. Wolf komt alleen maar naar je toe wanneer je om de verschijning van de grootste leraar van de stam verzoekt.

Wolf... Leraar, pionier, maanhond van mijn ziel. Huilend, zingend, leer je mij weten.

Bestel uw Medicijnkaarten Online

Medicijnkaarten

Anderen keken ook naar:

Medicijnkaarten


Quote van de dag

Uw advertentie hier

Bewustzijn - Onderbewustzijn - Hoger bewustzijn

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op:

Medicijnkaart 9 Vlinder

Medicijn dagkaart Vlinder uitgelegd door Helderziende Paragnosten

Medicijn dagkaart Vlinder

De kracht die Vlinder ons brengt, is verwant met de lucht. Het is de geest, en het vermogen om te geest te kennen of te veranderen. Het is de kunst om van gedaante te verwisselen.

Om de kracht van Vlinder toe te kunnen passen, moet je op intelligente wijze je positie in de cyclus van zelftransformatie observeren. Net zoals Vlinder bevind je e altijd in een bepaald stadium van je leven. Misschien verkeer je in het ei-stadium, het begin van alle dingen. In dit stadium wordt een idee geboren. Het is dan nog geen werkelijkheid. In het larve-stadium besluit je om je idee werkelijkheid te laten worden. In het coconstadium richt je je naar binnen, je voert je project of idee uit of ontwikkelt het. Dit geldt niet alleen voor projecten of ideeën, maar ook voor aspecten van je persoonlijkheid waar je iets aan wilt doen. In het laatste stadium van gedaanteverwisseling wordt uit de pop Vlinder geboren. In deze laatste fase laat je de wereld delen n de kleuren en de vreugde van je schepping.

Als je nauwkeurig kijkt naar wat Vlinder je probeert te leren, zul je beseffen dat het gaat om de eeuwigdurende cyclus van zelftransformatie. Om erachter te komen in welk stadium van de cyclus je je bevindt, dien je je af te vragen:

Is dit het ei-stadium, is het alleen maar een gedachte of idee?

Is dit het larve-stadium, moet ik een besluit nemen?

Is dit het cocon-stadium, ontwikkel en doe ik iets om mijn idee werkelijkheid te laten worden?

Is dit het geboorte-stadium, deel ik mijn voltooide idee met anderen?

Als je jezelf deze vragen stelt, zul je ontdekken in welk verband je momenteel met Vlinder staat. Wanneer je begrijpt waar je bent, kan het symbool je leren wat je vervolgens moet doen om verder te komen in de cyclus van zelftransformatie. Als je weet welk stadium je doormaakt, zul je de creativiteit van Vlinder zien.

Het is gemakkelijk om de lucht, of geestelijke kracht, van Vlinder toe te passen. Als je je bijvoorbeeld de laatste tijd uitgeput hebt gevoeld en je hebt afgevraagd hoe je je vermoeidheid kunt helen, let dat op de kleuren waartoe je je recentelijk aangetrokken hebt gevoeld. Voelt je lichaam zich beter bij groen? Zou dit kunnen betekenen dat je meer groene groente moet eten? Deze manier van denken wordt geïnspireerd door de kracht van Vlinder.

Vlinder kan helderheid schappen bij je geestelijke ontwikkeling, kan je helpen een project uit te voeren en kan je terzijde staan bij het vinden van de volgende stap in je persoonlijk leven of je loopbaan. De belangrijkst boodschap die dit symbool je te bieden heeft, is dat je gereed bent voor een gedaanteverwisseling. Leg de kaarten in het Vlinderpatroon om erachter te komen wat je volgende stap is.

Vlinder... die fladdert in het licht 's ochtends vroeg, je kende vele vormen, eer je je vleugels uitsloeg.

Bestel uw Medicijnkaarten Online

Medicijnkaarten


Anderen keken ook naar:

Medicijnkaarten


Quote van de dag

Uw advertentie hier

Bewustzijn - Onderbewustzijn - Hoger bewustzijn

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op:

Medicijnkaart 26 Eekhorn

Medicijn dagkaart Eekhorn uitgelegd door Helderziende Paragnosten

Medicijn dagkaart Eekhorn

Eekhoorn leert je om van tevoren plannen te maken voor de winter, wanneer de bomen kaal zijn en er allang geen noten meer te vinden zijn. De kracht van Eekhoorn kan op vele manieren tot uiting komen, aangezien de aard van die in bont geklede schepsel vele facetten heeft. Menig wanhopig jager is door het grillige gedrag van Eekhoorn al in het nauw gebracht. Het spreekt dus vanzelf dat het zo zijn voordelen heeft om met de snelheid van het licht rondjes op een tak te kunnen rennen. Dit grillige gedrag kan echter behoorlijk zenuwslopend zijn als je te maken krijgt met mensen met de kracht van Eekhoorn. Je kunt compleet gek worden als je probeert hen dusdanig te kalmeren dat er iets uit hun vingers komt.

De kracht van Eekhoorn is een grote gave. Je leert ervan hoe je energie moet verzamelen en opslaan voor tijden van nood. Je leert ervan dat je iets moet bewaren voor later, of het nu gaat om een oordeel, een mening, een spaarrekening, kaarsen of extra voedsel. In een notendop: Eekhoorn is de Padvinder van het dierenrijk - altijd voorbereid.

In de wereld van vandaag, waarin veranderingen razendsnel plaatsvinden en het geluk zich van de ene op de andere dag tegen je kan keren, is het wijs je op de toekomst voor te bereiden. In alle voorspellingen is sprake van het einde van het millennium en de veranderingen die dit zal meebrengen. De kracht van Eekhoorn is een vriendelijke kracht, zeker gezien in het licht van eventuele toekomstige regenachtige dagen. De boodschap van Eekhoorn is dat je voorbereid moet zijn, maar dat je dit niet moet overdrijven. Houd genoeg van jezelf om te verzamelen waaraan je in tijden van schaarste behoefte zult hebben, zelfs als die tijd nooit komt.

Als Eekhoorn vandaag in je kaarten is gerend, kan het zijn dat je gezegd wordt je toekomst eer aan te doen door je voor te bereiden op verandering. De boodschap kan zijn dat je het gewicht van je last moet verlagen als je te veel dingen hebt verzameld waar je niets aan hebt. Tot deze 'dingen' kunnen gedachten behoren, zorgen, spanningen, stress, of hebbedingentjes die al jaren stuk zijn. Bij verzamelen dient sprake te zijn van evenwicht; zo nu en dan zul je afstand moeten doen van iets dat je hebt verzameld. Ga naar een winkel van het Leger des Heils, en geeft de hebbedingetjes aan iemand die er nog iets mee kan doen. Als iets je geen mogelijkheid tot groei meer biedt, is het tijd om los te laten.

Eekhoorn heeft nog een les te leren, die je op alles kan voorbereiden. Je moet dan wel het voor de hand liggende in acht nemen. Deze les heeft te maken met de veilige plek waar je je schatten moet bewaren. Deze veilige plek wordt gevormd door een sereen hart en een serene geest. De schatten die er opgeslagen worden, zijn wijsheid en zorgzaamheid. De energie die je hebt verzameld, zullen je hart en geest verlossen, waardoor je zult weten dat er voor alles te zijner tijd gezorgd zal worden. Pas die toe op je angsten voor de toekomst en ze zullen verdwijnen.

Eekhoorn... Verzamelaar van honderden noten, jij weet precies het aantal te begroten. Ook ik wil slechts nemen waaruit mijn behoefte bestaat, vertrouwend dat Groot Mysterie zal oogsten het zaad.

Bestel uw Medicijnkaarten Online

Medicijnkaarten


Anderen keken ook naar:

Medicijnkaarten


Quote van de dag

Spirituele thema's om je zoektocht naar betekenis te verrijken

De Wet van Aantrekking

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op: