Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

Godinnenkaarten

De Godinnenorakel is een mooie dek kaarten met foto's van de Godinnen, gecombineert uit culturen van over de hele wereld met Godin poëzie, rituelen en mythologie, deze orakel kan worden gebruikt voor begeleiding en inzicht.

In het Godinnenorakel dat hieronder wordt uitgelegd brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen in een orakel dat vrouwen dagelijks kunnen raadplegen voor al hun vragen over het heden en de toekomst. Dit originele boek met de in fraaie pasteltinten gepenseelde kaarten brengt de gebruiker in contact met 52 godinnen, van de Japanse zonnegodin Amaterasu, symbool van de schoonheid, tot Yemaya, de Braziliaanse godin van de overgave.


Trek een Godinnen dagkaart

Hieronder vind je de omschrijving van de 52 godinnenkaarten.


Godinnenkaart Amaterasu

Godinnenkaart Amaterasu Amaterasu raadt je aan je te koesteren in je eigen stralende schoonheid. Ben je je bewust van je unieke schoonheid of denk je dat je niet mooi kunt zijn omdat je niet op een mannequin of een filmster lijkt?

Godinnenkaart Aphrodite

Godinnenkaart Aphrodite Aphrodite nodigt je met haar liefdesdans uit om je onder te dompelen en je te drenken in de liefde voor jezelf. Heb je jezelf vandaag wel verteld hoeveel je van jezelf houdt?

Godinnenkaart Artemis

Godinnenkaart Artemis Artemis heeft haar pijl van individualiteit op je afgevuurd opdat je je op jezelf concentreert. Heb je je te veel voor anderen ingezet en te weinig aan je eigen behoeftes voldaan?

Godinnenkaart Baba Jaga

Godinnenkaart Baba Jaga Baba Jaga komt je leven binnen vliegen in haar vijzel om je in contact te brengen met je wilde vrouw, als deel van je heelheid.

Godinnenkaart Bastet

Godinnenkaart Bastet In Egypte vertegenwoordigen Bastet, de kathoofdige godin, en Sechmet, de leeuwhoofdige godin, twee krachtige aspecten van de zon: het leven-gevende, aangename aspect en het verschroeiende, verwoestende aspect.

Godinnenkaart Blodeuwedd

Godinnenkaart Blodeuwedd De Welshe aardgodin Blodeuwedd werd uitgehuwelijkt aan de zonnegod Llew Llaw Gyffes, tijdens het midzomerfeest Lugnassadh.

Godinnenkaart Brighid

Godinnenkaart Brighid Brighid, wat 'stralend' betekent, is een drievoudige Keltische godin van het vuur: het vuur van inspiratie, de smeedkunst, poezie, genezing en voorspelling.

Godinnenkaart Cerridwen

Godinnenkaart Cerridwen Wanneer Cerridwen aan je verschijnt, is dat een aankondiging van dood en wedergeboorte. Iets is stervende en dat moet je laten gaan, zodat er iets nieuws geboren kan worden.

Godinnenkaart Coatlicue

Godinnenkaart Coatlicue Coatlicue komt je helpen bij het accepteren van je verdriet. Ze vertelt je dat je er niet omheen kunt, dat je je er niet voor kunt verstoppen. Om heel te worden moet je je verdriet verwerken.

Godinnenkaart Demeter

Godinnenkaart Demeter Demeter komt je bijlichten op je weg door het duistere en uitdagende labyrint van gevoelens/ emoties.

Godinnenkaart Durga

Godinnenkaart Durga Je hebt Durga opgeroepen om je te helpen bij het stellen van grenzen. Wat haal je binnen en wat moet buiten blijven? Waar schiet je tekort in de bescherming van jezelf, je leven, je tijd?

Godinnenkaart Eostre

Godinnenkaart Eostre De Germaanse godin van vruchtbaarheid, landbouw en lente, Eostre of Eastre, werd vereerd met het ritueel ontsteken van vuren bij zonsopgang, ter bescherming van de gewassen.

Godinnenkaart Eurynome

Godinnenkaart Eurynome Eurynome danst je leven binnen om te vertellen dat het tijd is voor extase. Extase in al zijn rijkheid, uitbundigheid en verrukking. Hoe bereik je de extase, die verrijkende, intens vrolijke staat?

Godinnenkaart Freyja

Godinnenkaart Freyja Freyja komt je helpen je seksualiteit te respecteren. Het is tijd om contact te leggen met die vitale, spirituele, versterkende oerenergie en hem te uiten, met of zonder partner.

Godinnenkaart Furien

Godinnenkaart Furien De Furien zitten je op je huid omdat jij en/of een dierbaar persoon in een crisis verkeren. Je kunt nu je heelheid voeden door om hulp te vragen.

Godinnenkaart Gyhldeptis

Godinnenkaart Gyhldeptis Gyhldeptis glipt je leven binnen om je te vertellen dat jouw weg naar heelheid nu via de synthese voert. Het is tijd om alle verschillende delen, alle tegenovergestelde stukken, samen te voegen tot een gaaf zelf, tot jou.

Godinnenkaart Hathor

Godinnenkaart Hathor Hathor komt je vertellen dat je heel kunt worden door voeling te krijgen met datgene wat jou genot bezorgt en door dat genot te ervaren.

Godinnenkaart Hekate

Godinnenkaart Hekate Hekate komt bij je op het kruispunt wanneer je een keuze moet maken. Het is vaak niet gemakkelijk om keuzes te maken.

Godinnenkaart Hestia

Godinnenkaart Hestia Hestia is zo'n oude godin dat je haar simpelweg kunt oproepen door een haardvuur te maken. Ze was essentieel voor de beschaving omdat ze stond voor het hart van het huis, de gemeenschap, het dorp en de stad.

Godinnenkaart Inanna

Godinnenkaart Inanna Inanna komt je vertellen dat je om heel te worden een reis naar de Onderwereld moet maken. Het is tijd voor een dans met je schaduw, om te erkennen wat je hebt ontkend, om je eigen Donkere Zuster/ Donkere Zelf te omhelzen.

Godinnenkaart Isis

Godinnenkaart Isis Isis, ook bekend als Aoeset (uitmuntende koningin) en Isis Panthea (Isis de Al-Godin), werd op talloze plaatsen vereerd, waaronder Egypte, het Romeinse rijk, Griekenland en Germanie.

Godinnenkaart Ix Chel

Godinnenkaart Ix Chel Ix Chel heeft zich in je leven geweven om je te zeggen dat je je creativiteit moet uiten. Het is tijd om het vuurtje op te porren, je creatieve energie te laten stromen.

Godinnenkaart Kali

Godinnenkaart Kali Kali is aan haar dans in jouw leven begonnen om je te vertellen dat je je angsten onder ogen moet zien.

Godinnenkaart Kuan Yin

Godinnenkaart Kuan Yin De barmhartige Kuan Yin verschijnt in je leven om je te vertellen dat je heelheid moet voeden met medeleven - met anderen, met je geliefden, met jezelf.

Godinnenkaart Lakshmi

Godinnenkaart Lakshmi Lakshmi komt je vertellen dat het tijd is de heelheid te voeden door de weelde in je leven te erkennen en ervan te genieten.

Godinnenkaart Lilith

Godinnenkaart Lilith Lilith was oorspronkelijk de Soemerisch koningin van de hemel, een godin die ouder was dan Inanna.

Godinnenkaart Maat

Godinnenkaart Maat Maat is met haar veer der waarheid gekomen om je te helpen gerechtigheid in je leven te brengen. Lijken je omstandigheden momenteel oneerlijk, onrechtvaardig, onredelijk?

Godinnenkaart Maeve

Godinnenkaart Maeve Onverschrokken stapt Maeve je leven binnen om je op te dragen de verantwoording van je eigen leven te nemen.

Godinnenkaart Maisvrouw

Godinnenkaart Maisvrouw Maisvrouw brengt je haar liefde in de vorm van voedsel, om je te zeggen dat het tijd wordt om jezelf te voeden.

Godinnenkaart Maya

Godinnenkaart Maya De Hindoes en boeddhisten uit India vereerden Maya als 'het materiele universum', 'moeder der schepping', 'weefster van het levensweb', en als illusie.

Godinnenkaart Minerva

Godinnenkaart Minerva Minerva komt je vertellen dat je je overtuigingen onder de loep moet nemen en moet veranderen als ze geen voeding geven aan je heelheid.

Godinnenkaart Morgan Le Faye

Godinnenkaart Morgan Le Faye Morgan Le Faye is al trommelend je leven binnengedanst opdat jij je ritmen zult ontdekken en ernaar gaat leven. Hoe zien je persoonlijke ritmen eruit?

Godinnenkaart Noet

Godinnenkaart Noet Noet's fonkelende, oneindige donkere gewelf strekt zich in je leven uit opdat je je openstelt voor het mysterie.

Godinnenkaart Nu Kua

Godinnenkaart Nu Kua In de tijd van wat de Hopei- en Shansi-volken van Noord-China de grote chaos in het universum noemen, kwam Nu Kua, de godin met het drakenlijf, de orde herstellen.

Godinnenkaart Oshun

Godinnenkaart Oshun Oshun, de Braziliaanse Macumba-godin van de wateren - rivieren, stroompjes en beekjes staat bekend om haar liefde voor mooie dingen.

Godinnenkaart Oya

Godinnenkaart Oya Oya stormt je leven binnen om je te vertellen dat er verandering voor de deur staat: roepend, smekend en bonzend.

Godinnenkaart Pachamama

Godinnenkaart Pachamama Pachamama opent haar armen voor je. Het is tijd toe te geven aan Pachamama's omhelzing. Het is tijd te helen/ heel te worden en aan je heiligheid te denken, tijd dat je jezelf herkent als een heilig wezen.

Godinnenkaart Pele

Godinnenkaart Pele De verschijning van Pele wijst op een behoefte aan bewustwording. Heb je te lang stilgezeten? Ben je in slaap gesust door je voortkabbelende leven?

Godinnenkaart Rhiannon

Godinnenkaart Rhiannon Rhiannon galoppeert je leven binnen om je te vertellen hoe je met twijfel moet omgaan. Het is gezond aan iets of iemand te twijfelen als je instinct je waarschuwingssignalen geeft.

Godinnenkaart Sechmet

Godinnenkaart Sechmet Sechmet springt je leven binnen om je te helpen je boosheid onder ogen te zien. Voel je je onprettig door boosheid, van jezelf of van een ander?

Godinnenkaart Sedna

Godinnenkaart Sedna Sedna zwemt je leven binnen om je te zeggen dat je niet langer een slachtoffer moet zijn.

Godinnenkaart Sfinx

Godinnenkaart Sfinx De Sfinx laat je niet passeren als je haar uitdaging niet aanneemt. Ze vraagt: hoe kun je voldoen aan een uitdaging en in alle aspecten van je wezen slagen?

Godinnenkaart Shakti

Godinnenkaart Shakti In het hindoeisme van India is Shakti de godin. Ze is actief, krachtig en vitaal - de bezielende kracht van het universum.

Godinnenkaart Sheila Na Gig

Godinnenkaart Sheila Na Gig Sheila Na Gig grijnst provocerend naar je en nodigt je uit je samen met haar te openen. Nu is het moment gekomen je open te stellen voor nieuwe ervaringen, mensen, plaatsen en dingen.

Godinnenkaart Sophia

Godinnenkaart Sophia Sophia in het Grieks, Chokma in het Hebreeuws, Sapientie in het Latijn, betekenen allemaal wijsheid.

Godinnenkaart Sulis

Godinnenkaart Sulis Sulis komt je vertellen dat je de dans van ziekte/gezondheid moet omarmen. Neem tijd voor jezelf en voed de energie die je hebt.

Godinnenkaart Tara

Godinnenkaart Tara Tara, die uit India stamt en wier naam 'ster' betekent, is een belangrijke godin uit het Tibetaanse pantheon.

Godinnenkaart Uzume

Godinnenkaart Uzume Uzume, sjamaangodin uit het oude Japan, zou degene zijn geweest die de zonnegodin, Amaterasu Omni Kami, uit de grot lokte waar ze zich had verborgen.

Godinnenkaart Veranderende Vrouw

Godinnenkaart Veranderende Vrouw Veranderende Vrouw tolt je leven binnen om je te vertellen dat jouw weg naar heelheid ligt in het vereren van je cycli.

Godinnenkaart Vila

Godinnenkaart Vila Vila is de Oost-Europese naam voor de godinnenenergie die als natuur door de aarde beweegt.

Godinnenkaart Vrouwe der Beesten

Godinnenkaart Vrouwe der Beesten Vrouwe der Beesten stapt langzaam en sereen jouw leven binnen om je te vertellen dat je je moet richten op relaties die je steun geven en die je voeden: met je ongeboren kind, het dier of de dieren in je leven, een geliefde, familie, vrienden en/of collega's.

Godinnenkaart Yemaya

Godinnenkaart Yemaya Als Yemaya je leven binnenzwemt, duidt dat op een tijd voor overgave. Tors je meer met je mee dan je op een prettige manier aankunt?Quote van de dag

Verlichting door meditatie

Bewustzijn. Bewustzijn vergroten. Bewustzijn verruimen

Trek eens een Moeder Aarde dagkaart

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op:

Godinnenkaarten

De Godinnenorakel is een mooie dek kaarten met foto's van de Godinnen, gecombineert uit culturen van over de hele wereld met Godin poëzie, rituelen en mythologie, deze orakel kan worden gebruikt voor begeleiding en inzicht.

In het Godinnenorakel dat hieronder wordt uitgelegd brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen in een orakel dat vrouwen dagelijks kunnen raadplegen voor al hun vragen over het heden en de toekomst. Dit originele boek met de in fraaie pasteltinten gepenseelde kaarten brengt de gebruiker in contact met 52 godinnen, van de Japanse zonnegodin Amaterasu, symbool van de schoonheid, tot Yemaya, de Braziliaanse godin van de overgave.


Trek een Godinnen dagkaart

Hieronder vind je de omschrijving van de 52 godinnenkaarten.


Godinnenkaart Amaterasu

Godinnenkaart Amaterasu

Amaterasu raadt je aan je te koesteren in je eigen stralende schoonheid. Ben je je bewust van je unieke schoonheid of denk je dat je niet mooi kunt zijn omdat je niet op een mannequin of een filmster lijkt?

---

Godinnenkaart Aphrodite

Godinnenkaart Aphrodite

Aphrodite nodigt je met haar liefdesdans uit om je onder te dompelen en je te drenken in de liefde voor jezelf. Heb je jezelf vandaag wel verteld hoeveel je van jezelf houdt?

---

Godinnenkaart Artemis

Godinnenkaart Artemis

Artemis heeft haar pijl van individualiteit op je afgevuurd opdat je je op jezelf concentreert. Heb je je te veel voor anderen ingezet en te weinig aan je eigen behoeftes voldaan?

---

Godinnenkaart Baba Jaga

Godinnenkaart Baba Jaga

Baba Jaga komt je leven binnen vliegen in haar vijzel om je in contact te brengen met je wilde vrouw, als deel van je heelheid.

---

Godinnenkaart Bastet

Godinnenkaart Bastet

In Egypte vertegenwoordigen Bastet, de kathoofdige godin, en Sechmet, de leeuwhoofdige godin, twee krachtige aspecten van de zon: het leven-gevende, aangename aspect en het verschroeiende, verwoestende aspect.

---

Godinnenkaart Blodeuwedd

Godinnenkaart Blodeuwedd

De Welshe aardgodin Blodeuwedd werd uitgehuwelijkt aan de zonnegod Llew Llaw Gyffes, tijdens het midzomerfeest Lugnassadh.

---

Godinnenkaart Brighid

Godinnenkaart Brighid

Brighid, wat 'stralend' betekent, is een drievoudige Keltische godin van het vuur: het vuur van inspiratie, de smeedkunst, poezie, genezing en voorspelling.

---

Godinnenkaart Cerridwen

Godinnenkaart Cerridwen

Wanneer Cerridwen aan je verschijnt, is dat een aankondiging van dood en wedergeboorte. Iets is stervende en dat moet je laten gaan, zodat er iets nieuws geboren kan worden.

---

Godinnenkaart Coatlicue

Godinnenkaart Coatlicue

Coatlicue komt je helpen bij het accepteren van je verdriet. Ze vertelt je dat je er niet omheen kunt, dat je je er niet voor kunt verstoppen. Om heel te worden moet je je verdriet verwerken.

---

Godinnenkaart Demeter

Godinnenkaart Demeter

Demeter komt je bijlichten op je weg door het duistere en uitdagende labyrint van gevoelens/ emoties.

---

Godinnenkaart Durga

Godinnenkaart Durga

Je hebt Durga opgeroepen om je te helpen bij het stellen van grenzen. Wat haal je binnen en wat moet buiten blijven? Waar schiet je tekort in de bescherming van jezelf, je leven, je tijd?

---

Godinnenkaart Eostre

Godinnenkaart Eostre

De Germaanse godin van vruchtbaarheid, landbouw en lente, Eostre of Eastre, werd vereerd met het ritueel ontsteken van vuren bij zonsopgang, ter bescherming van de gewassen.

---

Godinnenkaart Eurynome

Godinnenkaart Eurynome

Eurynome danst je leven binnen om te vertellen dat het tijd is voor extase. Extase in al zijn rijkheid, uitbundigheid en verrukking. Hoe bereik je de extase, die verrijkende, intens vrolijke staat?

---

Godinnenkaart Freyja

Godinnenkaart Freyja

Freyja komt je helpen je seksualiteit te respecteren. Het is tijd om contact te leggen met die vitale, spirituele, versterkende oerenergie en hem te uiten, met of zonder partner.

---

Godinnenkaart Furien

Godinnenkaart Furien

De Furien zitten je op je huid omdat jij en/of een dierbaar persoon in een crisis verkeren. Je kunt nu je heelheid voeden door om hulp te vragen.

---

Godinnenkaart Gyhldeptis

Godinnenkaart Gyhldeptis

Gyhldeptis glipt je leven binnen om je te vertellen dat jouw weg naar heelheid nu via de synthese voert. Het is tijd om alle verschillende delen, alle tegenovergestelde stukken, samen te voegen tot een gaaf zelf, tot jou.

---

Godinnenkaart Hathor

Godinnenkaart Hathor

Hathor komt je vertellen dat je heel kunt worden door voeling te krijgen met datgene wat jou genot bezorgt en door dat genot te ervaren.

---

Godinnenkaart Hekate

Godinnenkaart Hekate

Hekate komt bij je op het kruispunt wanneer je een keuze moet maken. Het is vaak niet gemakkelijk om keuzes te maken.

---

Godinnenkaart Hestia

Godinnenkaart Hestia

Hestia is zo'n oude godin dat je haar simpelweg kunt oproepen door een haardvuur te maken. Ze was essentieel voor de beschaving omdat ze stond voor het hart van het huis, de gemeenschap, het dorp en de stad.

---

Godinnenkaart Inanna

Godinnenkaart Inanna

Inanna komt je vertellen dat je om heel te worden een reis naar de Onderwereld moet maken. Het is tijd voor een dans met je schaduw, om te erkennen wat je hebt ontkend, om je eigen Donkere Zuster/ Donkere Zelf te omhelzen.

---

Godinnenkaart Isis

Godinnenkaart Isis

Isis, ook bekend als Aoeset (uitmuntende koningin) en Isis Panthea (Isis de Al-Godin), werd op talloze plaatsen vereerd, waaronder Egypte, het Romeinse rijk, Griekenland en Germanie.

---

Godinnenkaart Ix Chel

Godinnenkaart Ix Chel

Ix Chel heeft zich in je leven geweven om je te zeggen dat je je creativiteit moet uiten. Het is tijd om het vuurtje op te porren, je creatieve energie te laten stromen.

---

Godinnenkaart Kali

Godinnenkaart Kali

Kali is aan haar dans in jouw leven begonnen om je te vertellen dat je je angsten onder ogen moet zien.

---

Godinnenkaart Kuan Yin

Godinnenkaart Kuan Yin

De barmhartige Kuan Yin verschijnt in je leven om je te vertellen dat je heelheid moet voeden met medeleven - met anderen, met je geliefden, met jezelf.

---

Godinnenkaart Lakshmi

Godinnenkaart Lakshmi

Lakshmi komt je vertellen dat het tijd is de heelheid te voeden door de weelde in je leven te erkennen en ervan te genieten.

---

Godinnenkaart Lilith

Godinnenkaart Lilith

Lilith was oorspronkelijk de Soemerisch koningin van de hemel, een godin die ouder was dan Inanna.

---

Godinnenkaart Maat

Godinnenkaart Maat

Maat is met haar veer der waarheid gekomen om je te helpen gerechtigheid in je leven te brengen. Lijken je omstandigheden momenteel oneerlijk, onrechtvaardig, onredelijk?

---

Godinnenkaart Maeve

Godinnenkaart Maeve

Onverschrokken stapt Maeve je leven binnen om je op te dragen de verantwoording van je eigen leven te nemen.

---

Godinnenkaart Maisvrouw

Godinnenkaart Maisvrouw

Maisvrouw brengt je haar liefde in de vorm van voedsel, om je te zeggen dat het tijd wordt om jezelf te voeden.

---

Godinnenkaart Maya

Godinnenkaart Maya

De Hindoes en boeddhisten uit India vereerden Maya als 'het materiele universum', 'moeder der schepping', 'weefster van het levensweb', en als illusie.

---

Godinnenkaart Minerva

Godinnenkaart Minerva

Minerva komt je vertellen dat je je overtuigingen onder de loep moet nemen en moet veranderen als ze geen voeding geven aan je heelheid.

---

Godinnenkaart Morgan Le Faye

Godinnenkaart Morgan Le Faye

Morgan Le Faye is al trommelend je leven binnengedanst opdat jij je ritmen zult ontdekken en ernaar gaat leven. Hoe zien je persoonlijke ritmen eruit?

---

Godinnenkaart Noet

Godinnenkaart Noet

Noet's fonkelende, oneindige donkere gewelf strekt zich in je leven uit opdat je je openstelt voor het mysterie.

---

Godinnenkaart Nu Kua

Godinnenkaart Nu Kua

In de tijd van wat de Hopei- en Shansi-volken van Noord-China de grote chaos in het universum noemen, kwam Nu Kua, de godin met het drakenlijf, de orde herstellen.

---

Godinnenkaart Oshun

Godinnenkaart Oshun

Oshun, de Braziliaanse Macumba-godin van de wateren - rivieren, stroompjes en beekjes staat bekend om haar liefde voor mooie dingen.

---

Godinnenkaart Oya

Godinnenkaart Oya

Oya stormt je leven binnen om je te vertellen dat er verandering voor de deur staat: roepend, smekend en bonzend.

---

Godinnenkaart Pachamama

Godinnenkaart Pachamama

Pachamama opent haar armen voor je. Het is tijd toe te geven aan Pachamama's omhelzing. Het is tijd te helen/ heel te worden en aan je heiligheid te denken, tijd dat je jezelf herkent als een heilig wezen.

---

Godinnenkaart Pele

Godinnenkaart Pele

De verschijning van Pele wijst op een behoefte aan bewustwording. Heb je te lang stilgezeten? Ben je in slaap gesust door je voortkabbelende leven?

---

Godinnenkaart Rhiannon

Godinnenkaart Rhiannon

Rhiannon galoppeert je leven binnen om je te vertellen hoe je met twijfel moet omgaan. Het is gezond aan iets of iemand te twijfelen als je instinct je waarschuwingssignalen geeft.

---

Godinnenkaart Sechmet

Godinnenkaart Sechmet

Sechmet springt je leven binnen om je te helpen je boosheid onder ogen te zien. Voel je je onprettig door boosheid, van jezelf of van een ander?

---

Godinnenkaart Sedna

Godinnenkaart Sedna

Sedna zwemt je leven binnen om je te zeggen dat je niet langer een slachtoffer moet zijn.

---

Godinnenkaart Sfinx

Godinnenkaart Sfinx

De Sfinx laat je niet passeren als je haar uitdaging niet aanneemt. Ze vraagt: hoe kun je voldoen aan een uitdaging en in alle aspecten van je wezen slagen?

---

Godinnenkaart Shakti

Godinnenkaart Shakti

In het hindoeisme van India is Shakti de godin. Ze is actief, krachtig en vitaal - de bezielende kracht van het universum.

---

Godinnenkaart Sheila Na Gig

Godinnenkaart Sheila Na Gig

Sheila Na Gig grijnst provocerend naar je en nodigt je uit je samen met haar te openen. Nu is het moment gekomen je open te stellen voor nieuwe ervaringen, mensen, plaatsen en dingen.

---

Godinnenkaart Sophia

Godinnenkaart Sophia

Sophia in het Grieks, Chokma in het Hebreeuws, Sapientie in het Latijn, betekenen allemaal wijsheid.

---

Godinnenkaart Sulis

Godinnenkaart Sulis

Sulis komt je vertellen dat je de dans van ziekte/gezondheid moet omarmen. Neem tijd voor jezelf en voed de energie die je hebt.

---

Godinnenkaart Tara

Godinnenkaart Tara

Tara, die uit India stamt en wier naam 'ster' betekent, is een belangrijke godin uit het Tibetaanse pantheon.

---

Godinnenkaart Uzume

Godinnenkaart Uzume

Uzume, sjamaangodin uit het oude Japan, zou degene zijn geweest die de zonnegodin, Amaterasu Omni Kami, uit de grot lokte waar ze zich had verborgen.

---

Godinnenkaart Veranderende Vrouw

Godinnenkaart Veranderende Vrouw

Veranderende Vrouw tolt je leven binnen om je te vertellen dat jouw weg naar heelheid ligt in het vereren van je cycli.

---

Godinnenkaart Vila

Godinnenkaart Vila

Vila is de Oost-Europese naam voor de godinnenenergie die als natuur door de aarde beweegt.

---

Godinnenkaart Vrouwe der Beesten

Godinnenkaart Vrouwe der Beesten

Vrouwe der Beesten stapt langzaam en sereen jouw leven binnen om je te vertellen dat je je moet richten op relaties die je steun geven en die je voeden: met je ongeboren kind, het dier of de dieren in je leven, een geliefde, familie, vrienden en/of collega's.

---

Godinnenkaart Yemaya

Godinnenkaart Yemaya

Als Yemaya je leven binnenzwemt, duidt dat op een tijd voor overgave. Tors je meer met je mee dan je op een prettige manier aankunt?Quote van de dag

Spiritchat

Het Derde Oog

Trek eens een Moeder Aarde dagkaart

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op:

Godinnenkaarten

De Godinnenorakel is een mooie dek kaarten met foto's van de Godinnen, gecombineert uit culturen van over de hele wereld met Godin poëzie, rituelen en mythologie, deze orakel kan worden gebruikt voor begeleiding en inzicht.

In het Godinnenorakel dat hieronder wordt uitgelegd brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen in een orakel dat vrouwen dagelijks kunnen raadplegen voor al hun vragen over het heden en de toekomst.

Dit originele boek met de in fraaie pasteltinten gepenseelde kaarten brengt de gebruiker in contact met 52 godinnen, van de Japanse zonnegodin Amaterasu, symbool van de schoonheid, tot Yemaya, de Braziliaanse godin van de overgave.


Trek een Godinnen dagkaart

Hieronder vind je de omschrijving van de 52 godinnenkaarten.


Godinnenkaart Amaterasu

Godinnenkaart Amaterasu

Amaterasu raadt je aan je te koesteren in je eigen stralende schoonheid. Ben je je bewust van je unieke schoonheid of denk je dat je niet mooi kunt zijn omdat je niet op een mannequin of een filmster lijkt?

---

Godinnenkaart Aphrodite

Godinnenkaart Aphrodite

Aphrodite nodigt je met haar liefdesdans uit om je onder te dompelen en je te drenken in de liefde voor jezelf. Heb je jezelf vandaag wel verteld hoeveel je van jezelf houdt?

---

Godinnenkaart Artemis

Godinnenkaart Artemis

Artemis heeft haar pijl van individualiteit op je afgevuurd opdat je je op jezelf concentreert. Heb je je te veel voor anderen ingezet en te weinig aan je eigen behoeftes voldaan?

---

Godinnenkaart Baba Jaga

Godinnenkaart Baba Jaga

Baba Jaga komt je leven binnen vliegen in haar vijzel om je in contact te brengen met je wilde vrouw, als deel van je heelheid.

---

Godinnenkaart Bastet

Godinnenkaart Bastet

In Egypte vertegenwoordigen Bastet, de kathoofdige godin, en Sechmet, de leeuwhoofdige godin, twee krachtige aspecten van de zon: het leven-gevende, aangename aspect en het verschroeiende, verwoestende aspect.

---

Godinnenkaart Blodeuwedd

Godinnenkaart Blodeuwedd

De Welshe aardgodin Blodeuwedd werd uitgehuwelijkt aan de zonnegod Llew Llaw Gyffes, tijdens het midzomerfeest Lugnassadh.

---

Godinnenkaart Brighid

Godinnenkaart Brighid

Brighid, wat 'stralend' betekent, is een drievoudige Keltische godin van het vuur: het vuur van inspiratie, de smeedkunst, poezie, genezing en voorspelling.

---

Godinnenkaart Cerridwen

Godinnenkaart Cerridwen

Wanneer Cerridwen aan je verschijnt, is dat een aankondiging van dood en wedergeboorte. Iets is stervende en dat moet je laten gaan, zodat er iets nieuws geboren kan worden.

---

Godinnenkaart Coatlicue

Godinnenkaart Coatlicue

Coatlicue komt je helpen bij het accepteren van je verdriet. Ze vertelt je dat je er niet omheen kunt, dat je je er niet voor kunt verstoppen. Om heel te worden moet je je verdriet verwerken.

---

Godinnenkaart Demeter

Godinnenkaart Demeter

Demeter komt je bijlichten op je weg door het duistere en uitdagende labyrint van gevoelens/ emoties.

---

Godinnenkaart Durga

Godinnenkaart Durga

Je hebt Durga opgeroepen om je te helpen bij het stellen van grenzen. Wat haal je binnen en wat moet buiten blijven? Waar schiet je tekort in de bescherming van jezelf, je leven, je tijd?

---

Godinnenkaart Eostre

Godinnenkaart Eostre

De Germaanse godin van vruchtbaarheid, landbouw en lente, Eostre of Eastre, werd vereerd met het ritueel ontsteken van vuren bij zonsopgang, ter bescherming van de gewassen.

---

Godinnenkaart Eurynome

Godinnenkaart Eurynome

Eurynome danst je leven binnen om te vertellen dat het tijd is voor extase. Extase in al zijn rijkheid, uitbundigheid en verrukking. Hoe bereik je de extase, die verrijkende, intens vrolijke staat?

---

Godinnenkaart Freyja

Godinnenkaart Freyja

Freyja komt je helpen je seksualiteit te respecteren. Het is tijd om contact te leggen met die vitale, spirituele, versterkende oerenergie en hem te uiten, met of zonder partner.

---

Godinnenkaart Furien

Godinnenkaart Furien

De Furien zitten je op je huid omdat jij en/of een dierbaar persoon in een crisis verkeren. Je kunt nu je heelheid voeden door om hulp te vragen.

---

Godinnenkaart Gyhldeptis

Godinnenkaart Gyhldeptis

Gyhldeptis glipt je leven binnen om je te vertellen dat jouw weg naar heelheid nu via de synthese voert. Het is tijd om alle verschillende delen, alle tegenovergestelde stukken, samen te voegen tot een gaaf zelf, tot jou.

---

Godinnenkaart Hathor

Godinnenkaart Hathor

Hathor komt je vertellen dat je heel kunt worden door voeling te krijgen met datgene wat jou genot bezorgt en door dat genot te ervaren.

---

Godinnenkaart Hekate

Godinnenkaart Hekate

Hekate komt bij je op het kruispunt wanneer je een keuze moet maken. Het is vaak niet gemakkelijk om keuzes te maken.

---

Godinnenkaart Hestia

Godinnenkaart Hestia

Hestia is zo'n oude godin dat je haar simpelweg kunt oproepen door een haardvuur te maken. Ze was essentieel voor de beschaving omdat ze stond voor het hart van het huis, de gemeenschap, het dorp en de stad.

---

Godinnenkaart Inanna

Godinnenkaart Inanna

Inanna komt je vertellen dat je om heel te worden een reis naar de Onderwereld moet maken. Het is tijd voor een dans met je schaduw, om te erkennen wat je hebt ontkend, om je eigen Donkere Zuster/ Donkere Zelf te omhelzen.

---

Godinnenkaart Isis

Godinnenkaart Isis

Isis, ook bekend als Aoeset (uitmuntende koningin) en Isis Panthea (Isis de Al-Godin), werd op talloze plaatsen vereerd, waaronder Egypte, het Romeinse rijk, Griekenland en Germanie.

---

Godinnenkaart Ix Chel

Godinnenkaart Ix Chel

Ix Chel heeft zich in je leven geweven om je te zeggen dat je je creativiteit moet uiten. Het is tijd om het vuurtje op te porren, je creatieve energie te laten stromen.

---

Godinnenkaart Kali

Godinnenkaart Kali

Kali is aan haar dans in jouw leven begonnen om je te vertellen dat je je angsten onder ogen moet zien.

---

Godinnenkaart Kuan Yin

Godinnenkaart Kuan Yin

De barmhartige Kuan Yin verschijnt in je leven om je te vertellen dat je heelheid moet voeden met medeleven - met anderen, met je geliefden, met jezelf.

---

Godinnenkaart Lakshmi

Godinnenkaart Lakshmi

Lakshmi komt je vertellen dat het tijd is de heelheid te voeden door de weelde in je leven te erkennen en ervan te genieten.

---

Godinnenkaart Lilith

Godinnenkaart Lilith

Lilith was oorspronkelijk de Soemerisch koningin van de hemel, een godin die ouder was dan Inanna.

---

Godinnenkaart Maat

Godinnenkaart Maat

Maat is met haar veer der waarheid gekomen om je te helpen gerechtigheid in je leven te brengen. Lijken je omstandigheden momenteel oneerlijk, onrechtvaardig, onredelijk?

---

Godinnenkaart Maeve

Godinnenkaart Maeve

Onverschrokken stapt Maeve je leven binnen om je op te dragen de verantwoording van je eigen leven te nemen.

---

Godinnenkaart Maisvrouw

Godinnenkaart Maisvrouw

Maisvrouw brengt je haar liefde in de vorm van voedsel, om je te zeggen dat het tijd wordt om jezelf te voeden.

---

Godinnenkaart Maya

Godinnenkaart Maya

De Hindoes en boeddhisten uit India vereerden Maya als 'het materiele universum', 'moeder der schepping', 'weefster van het levensweb', en als illusie.

---

Godinnenkaart Minerva

Godinnenkaart Minerva

Minerva komt je vertellen dat je je overtuigingen onder de loep moet nemen en moet veranderen als ze geen voeding geven aan je heelheid.

---

Godinnenkaart Morgan Le Faye

Godinnenkaart Morgan Le Faye

Morgan Le Faye is al trommelend je leven binnengedanst opdat jij je ritmen zult ontdekken en ernaar gaat leven. Hoe zien je persoonlijke ritmen eruit?

---

Godinnenkaart Noet

Godinnenkaart Noet

Noet's fonkelende, oneindige donkere gewelf strekt zich in je leven uit opdat je je openstelt voor het mysterie.

---

Godinnenkaart Nu Kua

Godinnenkaart Nu Kua

In de tijd van wat de Hopei- en Shansi-volken van Noord-China de grote chaos in het universum noemen, kwam Nu Kua, de godin met het drakenlijf, de orde herstellen.

---

Godinnenkaart Oshun

Godinnenkaart Oshun

Oshun, de Braziliaanse Macumba-godin van de wateren - rivieren, stroompjes en beekjes staat bekend om haar liefde voor mooie dingen.

---

Godinnenkaart Oya

Godinnenkaart Oya

Oya stormt je leven binnen om je te vertellen dat er verandering voor de deur staat: roepend, smekend en bonzend.

---

Godinnenkaart Pachamama

Godinnenkaart Pachamama

Pachamama opent haar armen voor je. Het is tijd toe te geven aan Pachamama's omhelzing. Het is tijd te helen/ heel te worden en aan je heiligheid te denken, tijd dat je jezelf herkent als een heilig wezen.

---

Godinnenkaart Pele

Godinnenkaart Pele

De verschijning van Pele wijst op een behoefte aan bewustwording. Heb je te lang stilgezeten? Ben je in slaap gesust door je voortkabbelende leven?

---

Godinnenkaart Rhiannon

Godinnenkaart Rhiannon

Rhiannon galoppeert je leven binnen om je te vertellen hoe je met twijfel moet omgaan. Het is gezond aan iets of iemand te twijfelen als je instinct je waarschuwingssignalen geeft.

---

Godinnenkaart Sechmet

Godinnenkaart Sechmet

Sechmet springt je leven binnen om je te helpen je boosheid onder ogen te zien. Voel je je onprettig door boosheid, van jezelf of van een ander?

---

Godinnenkaart Sedna

Godinnenkaart Sedna

Sedna zwemt je leven binnen om je te zeggen dat je niet langer een slachtoffer moet zijn.

---

Godinnenkaart Sfinx

Godinnenkaart Sfinx

De Sfinx laat je niet passeren als je haar uitdaging niet aanneemt. Ze vraagt: hoe kun je voldoen aan een uitdaging en in alle aspecten van je wezen slagen?

---

Godinnenkaart Shakti

Godinnenkaart Shakti

In het hindoeisme van India is Shakti de godin. Ze is actief, krachtig en vitaal - de bezielende kracht van het universum.

---

Godinnenkaart Sheila Na Gig

Godinnenkaart Sheila Na Gig

Sheila Na Gig grijnst provocerend naar je en nodigt je uit je samen met haar te openen. Nu is het moment gekomen je open te stellen voor nieuwe ervaringen, mensen, plaatsen en dingen.

---

Godinnenkaart Sophia

Godinnenkaart Sophia

Sophia in het Grieks, Chokma in het Hebreeuws, Sapientie in het Latijn, betekenen allemaal wijsheid.

---

Godinnenkaart Sulis

Godinnenkaart Sulis

Sulis komt je vertellen dat je de dans van ziekte/gezondheid moet omarmen. Neem tijd voor jezelf en voed de energie die je hebt.

---

Godinnenkaart Tara

Godinnenkaart Tara

Tara, die uit India stamt en wier naam 'ster' betekent, is een belangrijke godin uit het Tibetaanse pantheon.

---

Godinnenkaart Uzume

Godinnenkaart Uzume

Uzume, sjamaangodin uit het oude Japan, zou degene zijn geweest die de zonnegodin, Amaterasu Omni Kami, uit de grot lokte waar ze zich had verborgen.

---

Godinnenkaart Veranderende Vrouw

Godinnenkaart Veranderende Vrouw

Veranderende Vrouw tolt je leven binnen om je te vertellen dat jouw weg naar heelheid ligt in het vereren van je cycli.

---

Godinnenkaart Vila

Godinnenkaart Vila

Vila is de Oost-Europese naam voor de godinnenenergie die als natuur door de aarde beweegt.

---

Godinnenkaart Vrouwe der Beesten

Godinnenkaart Vrouwe der Beesten

Vrouwe der Beesten stapt langzaam en sereen jouw leven binnen om je te vertellen dat je je moet richten op relaties die je steun geven en die je voeden: met je ongeboren kind, het dier of de dieren in je leven, een geliefde, familie, vrienden en/of collega's.

---

Godinnenkaart Yemaya

Godinnenkaart Yemaya

Als Yemaya je leven binnenzwemt, duidt dat op een tijd voor overgave. Tors je meer met je mee dan je op een prettige manier aankunt?Quote van de dag

Hoe wordt onze schaduwkant gevormd

Bewustwording - Bewustzijn - Zelfbewustzijn

Trek eens een Medicijn dagkaart

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op: