Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten in ons gastenboek vul dan bovenstaande formulier in.


12-08-2022 : Neeltje :
Bericht: Ik was benieuwd wie deze site heeft opgezet. Ik vind m heel leuk. Leuk is niet het juiste woord maar degene die dit heeft opgezet heeft het heel goed gedaan. De kennis maar de manier van schrijven is heel ondersteunend. Dank je wel voor deze site!

22-04-2022 : Andrea : Numerologie
Al jaren zie ik overal het getal 23, op straat of andere plaatsen, maar vooral in boeken. Ik vond dat raar en het maakte me angstig. Tot ik jullie duiding las zojuist. Dat het juist positief is. Ik ben hier erg opgelucht door, dankjewel.

15-11-2020 : Nadia :
Dankjewel voor de vele boeiende en interessante informatie. Deze site helpt mij op mijn spirituele zoektocht, heel veel dank daarvoor.

10-09-2020 : Heba :
Ik heb jullie artikel gelezen over ~Gewoontes veranderen~ Dit was precies wat ik nodig had! Dit artikel was zo interessant en zo waardevol voor mij. Ik heb hier nieuwe inzichten uit gekregen en ik zal deze inhoud meteen in praktijk brengen. Dankjewel om dit te delen!

24-05-2020 : Anna :
Fijn artikel. Zo mooi en duidelijk beschreven!

03-05-2020 : Wilhelmina :
Fijn om te lezen!

27-04-2020 : Christel :
Ik ben heel blij met de uitleg over 'spiegelen'. Dank u wel!

03-04-2020 : Katia :
Dank u voor de uitleg van de pendel Het is kort ma duidelijk uitgelegd

01-03-2020 : Brigitte :
Heel interessante informatie over de werking van het onderbewuste!

26-02-2020 : Bart :
De numerologie uitleg en verklaringen komen aangenaam dicht bij mijn actuele belevingswereld, gevoelswereld, denkwereld. Grote dank.

21-02-2020 : Johanna :
Dank voor zoveel info over de engelen getallen. Goede website. In Licht en Liefde

09-02-2020 : Wim :
Toeval bestaat niet. Spirituele nieuwsgierigheid naar het yin yang symbool bracht me naar deze site. De uitleg en betekenis is helder en brengt nieuw inzicht. Ik verwacht dat de informatie op deze site gaat bijdragen aan antwoorden in de spirituele zoektocht die ik ben aangegaan. Dank hiervoor. 🙏

18-01-2020 : D,hooge Riet :
IK DANK U

08-01-2020 : Monika :
bedankt voor de veelzijdigheid van jullie website.. De uitleg is heel duidelijk.. Ik kom zeker nog eens terug. grtz. ;)

04-01-2020 : Laila :
ik volg de kaarten via iemand dat ze dagelijks legt op facebook...ook al mag ik ze achteraf lezen en er niet naar leven, dan kloppen ze steeds!!! dank je wel voor de site... laila

26-12-2019 : Willem :
de kaart bracht mij vandaag een mooie toekomst

20-12-2019 : Marijke :
Ik vind het erg interresant om dit te lezen top

20-12-2019 : Alice :
Uit nieuwsgierigheid heb ik een Godinnenkaart getrokken. Die was bijzonder toepasselijk en verhelderend. Ik wist meteen wat mij te doen stond en dat voelde goed. Dank voor deze site!

26-08-2019 : :
Dank je wel voor je prachtige kaarten. 🙏🏽🤗

22-08-2019 : Rutger :
bedankt voor deze informatieve site. informatie omtrent edelstenen reinigen en opladen tot me genomen. zal dit toepassen met onze stenen.

21-08-2019 : Dagmar :
Ik vind deze site erg behulpzaam nu ik opzoek ben naar het vergroten van mijn eigenwaarde en bewustzijn. Bedankt voor het maken van deze site!

27-05-2018 : Sissy :
Ik heb geen ervaring met helderziende paragnosten ,maar vond de uitleg over de 7 chakra's erg verhelderend en interessant.

30-07-2018 : Roy :
Mooie leerzame site. Veel informatie hier van onderwerpen die me interesseren.

02-11-2018 : bettina :
hallo, ik heb een vraag, elke dag bijna zie ik de getallen 21:12 of 12:21, maar ik kan nergens vinden wat daar nou de betekenis van is, en iets zegt me dat het belangrijk is. m.v.g bettina

25-12-2018 : Jos :
Dank voor het delen van inzichten en wetten.

29-12-2018 : bjorn :
ik trok een engelen kaart net nadat ik besloten had me ergens anders te gaan vestigen, mijn tjokvolle kamers gereduceerd tot twee bananendozen, trek ik 1 engelen dagkaart,,,, celeste....al jaren voel ik mij verlicht, heb mn eigen tarot systeem,,, toch weer kippenvel van top tot teen, be light.... send light...dont think light..bedankt.

21-01-2019 : walthera :
Dank je wel, ook ik heb in een moeilijke situatie duidelijkheid gekregen door jullie website.

20-01-2019 : bjorn :
Bedankt, ik heb nog kippenvel, ben nu in mn leven aardig wat persoonlijke tegenwind in praktijkles gehad, voel echter nooit dat ik onterecht zware zaken moet verwerken, vanmiddag prachtige engelen getallen door gekregen, en aangepakt wat me duidelijk werd en zojuist trok ik dag de dood, heb ervaring, betere kaart kon niet voor mij, voedsel terechte tijd, kriebels in mn buik,op nmn 40ste i love live, kracht voor hen die goed willen doen en ben danbaar

28-02-2019 : Lucas :
Reeds vele jaren gebruik ik een soort pendel ,namelijk een doodgewoon kettinkje en een ronde sleutelhanger dus geen puntig voorwerp.Op een dag keek ik naar de paardekoersen en dacht ,zou ik met mijn sleutelhanger het winnende nummer kunnen uithalen bij een paarderen.Ik schrijf dus op een papiertje:prix de paris of een andere naam en leg nrs 1 tot 10 als er 10 paarden meerennen.Ik stel de vraag ;welk nr wint de prix de paris ? na enkele tijd begint de pendel te trekken naar een bepaald nr en plots draait hij rechts in ellips vorm .Dit is een van drie eerste paarden.Gelijk welke ren waar ook ,frankrijk VS meydan chili .Ik vind er geen verklaring voor maar mijn vraag is of dit een unicum is of er nog anderen zijn die dat doen.trouwens ik heb me daar nooit zorgen omgemaakt en ik doe het maar weinig meer .

22-02-2019 : Lilian :
toen ik het boek bij een parabeurs inkeek, sloeg ik het open bij spin. (ik ben erg bang voor spinnen) ik was geïntrigeerd door de boodschap. soms trek ik de kaart maar vaker komt er een direct op mijn pad om iets duidelijk te maken. gisteravond kwam er een van het plafond naar beneden en landde op mijn boek dat ik in bed aan het lezen was.paniek! vooral omdat ik de hele voorafgaande dag al zoveel "toevalligheden" had meegemaakt. en nu ik google, kom ik weer op de medicijnkaarten uit. heel bijzonder.

25-02-2019 : Ard :
Ben blij dat mijn vermoeden en symptomen van de laatste maanden helder zijn verwoord en zeer verhelderend werken. Dank daarvoor!

31-03-2019 : Vera :
Prachtige site met duidelijke uitleg en super veel informatie. Dankjewel dat U dit wilt delen

02-04-2019 : Arie :
Heel mooi verwoord als de leer des levens. Dit loopt als een rode draad door De Bijbel - Het Occulte Boek der Boeken -, maar de arrogante mens heeft er een godsdienst van gemaakt. Het is de mystiek van ons leven zoals dr. W.J.Aalders het al verwoordde in zijn boeken.

28-04-2019 : Jose :
Dank je wel voor de uitleg van 2121. Dat er veel hulp van engelen is was me al duidelijk. Het is fijn te weten dat dit steeds terug komt.

02-05-2019 : Miranda :
Het is een mooie site met leerzame artikelen en leuk dat je een dagkaart kunt trekken. Verder vind ik vooral de informatie over de dubbele getallen erg handig!

10-05-2019 : Ruud :
Goede morgen ik las dat je in begin je pendel in je broekzak kon doen om meer van je eigen energie toe tel aten tot de pendel maar in je broekzak zonder in een doosje te doen of moet je even goed in een doosje laten dan in broekzak doen dat is mijn vraag. MVG Ruud

22-05-2019 : Marjo :
Wat een prachtige aanvulling op wat er al geschreven is over Bach Bloesems. Ben zelf BB therapeute geweest en zelfs nu zie ik weer nieuwe dingen in dit artikel. Mensen zouden moeten weten hoe bijzonder deze bloesems werken, ik ben er nog steeds verbaasd over!

29-05-2019 : Carla :
Sinds het overlijden van mijn man nu een jaar geleden trek ik iedere ochtend een dagkaart op uw site. Ik put ongelooflijk veel kracht uit uw duiding van de kaarten. Ik schrijf de affirmatie van de dag in mijn agenda en ik begin met de creatie van mijn nieuwe dag ! Duizend maal dank !!!

21-06-2019 : Jason Manfredini :
Wat een geweldige paranormale website! Een site waar ik me helemaal thuis voel, over wat er allemaal geschreven wordt, en veel dingen zo herkenbaar. Bijv. de getalcombinatie 13:13 die ik de laatste dagen vaak zie. De laatste paar weken heb ik ook het gevoel en bewijs door er lichte hulpenergie aanwezig is. Maar ook door lichtflitsen, onwaarschijnlijke toevalligheden, en door healingswerk die ik beter kan manifesteren omdat mensen het magnetisme die ik gebruik met hun ogen dicht letterlijk in hun lichaam voelen. Ook alle andere informatie onderwerpen zijn zo mooi, concreet en goed makkelijk geschreven, dat je dingen makkelijker in de praktijk kunt brengen. Het zijn een mix van onderwerpen die mystiek en niet alledaags zijn, maar ook onderwerpen die mensen dagelijks aangaan, en onderwerpen die veel mensen wat taboe vinden worden open besproken, zoals de schaduwzijde van mensen, dat alles maakt deze website zo boeiend! Ga zo door! Groet Jason

03-01-2018 : Runa :
Ik vond het heel heeeeel mooi en verwonderlijk stuk tekst om te lezen. Ik als dochter van echte Chinese ouders ben opgegroeid met bepaalde invloeden van het yin- en yang gedachtegoed, en om hier wat diepgaander en concreet over te lezen is heel verrijkend. Ik sta versteld van de filosofie, de oorsprong van het yin yang teken en het teken zelf! Ontzettend treffend, eigenlijk ook heel logisch, maar toch zo mooi en verwonderlijk. Misschien juist omdat het zo treffend, logisch is. Het bevat zoveel wijsheid, en 'waarheden'/inzichten die we in hedendaagse problemen of vraagstukken lijken te zijn vergeten.. Prachtig hoe dat allemaal in één zo een symbool is samengevat zonder de betekenis tekort te hebben gedaan.

03-11-2017 : Monique :
Zeer leerrijk,mooi om te lezen. Verhelderend.

31-10-2017 : Caroline :
Mooi en helder verwoord; de bewustzijnsvormen. Dank daarvoor.

25-10-2017 : Tanja :
Prachtige website en artikel over gidsen en engelen. Ik ben zelf lichtwerker en mag als sinds ik klein ben engelen zien. Schrijf ook zelf stukjes maar dit is zo mooi omschreven. Ik heb dit artikel gedeeld op mijn fb website en de bronvermelding erbij gezet. Dank je wel! 😇. Tan

23-10-2017 : Egbert :
Goedemorgen. Heel blij met deze uitleg. Dank je wel.

03-09-2017 : judith :
een prachtige uitleg over kelken drie. ik heb zo'n relatie met iemand, dat heeft me doen beseffen dat het wel een heel bijzonder contact is.

02-09-2017 : Ard :
Ben blij dat mijn vermoeden en symptomen van de laatste maanden helder zijn verwoord en zeer verhelderend werken. Dank daarvoor!

02-09-2017 : kristal :
Dank voor de uitgebeide informatie op de site groetjes kristal

17-08-2017 : margriet hujbregts-Clement :
Ik ben aleen keer naar een reading geweest. 6 jr geleden toen mijn man overleden was. En dit is wat hij zei, precies hetzelfde als bij de kaarttrekking Adriana. Je weet alle antwoorden al, ik hoef je niks meer te vragen. Je weet het. En dat ben ik nooit meer vergeten. En toevallig trek ik deze kaart, Tis waar! Ik weet alles al, Thanks! Margriet.

11-08-2017 : Margreet :
ben al enige tijd bezig met deze kaarten. Ik moet zeggen dat de korte verklaringen mij wel liggen. Het laat dan meer aan mijn eigen interpretatie over dan wanneer ik in een boek kijk waar alles wordt voorgekauwd.

19-07-2017 : Marjo :
Zeer verhelderend

13-07-2017 : T.J. :
Medium Margriet, heeft mij tijdens mijn burn-out laten zien wat mijn struikelblokken waren. Ze heeft me de handvatten gegeven voor een "nieuwe" start. Zit nu op een positieve flow. Ben haar bijzonder dankbaar. Gr. T.J.

02-06-2017 : Sonja :
Beste, zeer goede website met vooral duidelijke en heldere uitleg over verschillende zaken die toch weer allemaal met elkaar verbonden blijken te zijn. Ik heb er van genoten om te blijven lezen (en uitprinten) en zal zeker nog regelmatig naar deze site terugkeren om mijn geheugen nog eens op te frissen. ook het trekken van een kaartje tussendoor was een mooie aanvulling bij het verwerken van alle info die ik las. Bedankt, mvg Sonja

23-06-2017 : L.W :
Normaliter hou ik er niet van om reacties te plaatsen,maar soms kom je in contact met iemand die werkelijk in staat is om tot de kern van het probleem te komen en je begeleid zodat je weer zelfstandig tot keuze kan komen en weer volledig in je kracht laat staan. Wat een positieve flow dank je wel Medium Margriet!

21-06-2017 : Oscar :
Beste, ik zit nu al een tijdje op jullie site en wil jullie daarom even bedanken voor alle kennis en wijsheid die je hier zomaar te nemen hebt. Veel dank en het ga jullie goed!

13-06-2017 : A.M :
Wauw, bij het lezen van de schaduwzijde van mezelf. Het best maak ik dat dit de schaduwzijde, als de persoon die ik ben kan samenwerken, dat ik me bewust kan voorstellen, indien ik iets doe, wat zou ik dan doen, en dit indien nodig samenleg....dank jullie allemaal voor de inspiratie die jullie allen geven zowel aan mij als aan vele anderen.

27-04-2017 : Samadhi108 :
Wow! Eindelijk DUIDELIJKHEID! De allerbeste uitleg ooit in mijn leven,door dit info te lezen heb ik nu in 1/klap alles begrepen wat ik eerder niet zo goed kon rationeren.Wat ben ik blij ,mijn hele ziel is blij hiermee! Love and Light!!

22-04-2017 : Egbert :
Dank je wel voor voor deze waardevolle site. Ook over het mediteren, ben hier vaak te vinden. Mijn complimenten Warme liefdevolle groet en succes met alles wat jullie nog gaan doen.

21-03-2017 : Francis :
Dank voor het vrijelijk kunnen raadplegen van deze site. Op vele vragen antwoord, zodat ik mezelf en van alles om me heen beter kan / leer begrijpen. Lentegroet F

21-03-2017 : Lea :
Ik heb net da affirmaties ontdekt, en jullie website, dit is echt wat ik zocht, ik ben er héél blij mee. Bedankt Groetjes Lea

18-01-2017 : Bert :
Bedankt om deze schat van kennis met ons te delen.

11-01-2017 : Sophia :
super ben een stuk verder gekomen met me groeien, weet eindelijk waar en hoe ik verder moet zoeken om verder te ontwikkelen en er iets mee gaan doen

5-12-2016 : J.H. :
leuke site , het voelt heel warm aan, heel mooi.

2-12-2016 : Vee :
Ik vind dat jullie een prachtige site hebben, met veel informatie.

20-11-2016 : Henny :
Hier kan ik alles vinden wat ik zoek wijsheden op allerlei gebied en mooie tarot kaarten .De spreuken vind ik ook heel mooi. Ik stuur u hierbij veel liefde terug.

17-11-2016 : Albert :
Goede positieve website

17-11-2016 : Nel :
Complimenten voor deze site, helder en gevend. Ik kom hier graag even n bezoekje brengen.

26-10-2016 : Lindy :
Het allermooist vind ik het oog met de spreuk ! In weinig woorden ,maar zo helder ! Dank daarvoor !

21-10-2016 : Jose :
De godinnendagkaarten vind ik zo mooi en iedere keer zo raak! Ik herken me er elke keer in!

16-09-2016 : Lenny :
Hartelijk dank voor de gratis cursus m.b.t. de Madame Lenormand kaarten en de heldere tekst en uitleg! Ik ben net begonnen met deze kaarten en alhoewel het me allemaal nog duizelt ben ik vastbesloten om het leggen hiervan onder de knie te krijgen! Dus ik blijf oefenen!

16-09-2016 : Nadine :
Was op zoek naar edelstenen die helpen bij kanker en kwam via google op jullie site. Lijkt mij zeer interessant.

27-08-2016 : Acqua :
Héél erg zuivere en bruikbare info. Thanks a lot! B)

18-07-2016 : Pascalle :
Bedankt voor de duidelijke artikelen op jullie site. Niet zweverig. Makkelijk te begrijpen en met praktische tips. Hartegroet

24-05-2016 : Johny :
Dank u wel Margriet de Roo, Moeten alles nemen met een korreltje zout??

22-05-2016 : Duska :
Geweldige website, mijn grote dank aan Maria voor een bijzondere consult . Specifiek,helder, vriendelijk en warm. God bless you Maria!

18-04-2016 : Christa :
bedankt voor de mooie kaart Medicijnkom

03-04-2016 : Johan :
bedankt voor een hele mooie uitleg en een schitterende tekst

10-03-2016 : Henk :
Margriet, heel fijn dankje

13-02-2016 : Anna :
zo fijn dat ik iedere dag een kaartje kan trekken.....dank je wel

12-02-2016 : Grace :
Het was een mooie ervaring om in enkele minuten mee te maken wat je voelt. Het artikel over denkkracht doet me inzien dat gedachten inderdaad effect hebben op je leven

11-02-2016 : Ton :
Een prettig inzicht in zelf liefde en hoe dat de relatie met jezelf en de ander plezierig doet veranderen. Dank daarvoor, groet Ton

26-01-2016 : Monique :
Ik ben verwonderd met deze kaart omdat ik gestart ben met een cursus spirituele healing .bedankt hiervoor

24-01-2016 : Tiffany :
Deze site heeft mij al enorm veel geholpen tijdens mijn zoektocht en ontplooiing! Momenteel ben ik de filmpjes wat betreft het werken met Lenormandkaart, aan het bekijken. Wat mij ook opvalt is de achtergrondmuziek. Ik kan mij heel goed concentreren met dit soort geluiden. Kunt u mij vertellen welk soort muziek dit is? Wordt dit verkocht? Cd's? Alvast bedankt! groetjes

23-01-2016 : Marijke :
Ik ga hier goed overnadenken. Ik pas het ,denk ik onbewust toe,maar ga nu bewust er aan werken. Bedankt voor de zeer goede uitleg. Vriendelijke groet.

20-01-2016 : Hans Boonstra :
Verbondenheid met haar hart heb ik gevoeld, dit gaf me steun en kracht om mijn eigen verbondenheid weer te voelen en te gaan gebruiken. Liefde is de levensbron voor ieder Martina gaf me die opening. Dank Hans

19-01-2016 : Christian Debut :
ik wil u bedanken voor de info die op de website stond over helder voelende, heel juist omschreven en heel duidelijk verwoord, ook al wist ik dit alreeds. Het geeft mij toch de bevestiging voor mezelf om dit beroep te blijven leren opvolgen in mezelf en ook te laten groeien en te verweven met mezelf. groetjes en dank u

16-01-2016 : Theo :
hallo, het stukje over 'effectief focussen' op uw site lijkt me zeer bruikbaar. ik probber al een tijdje met positief denken meer financiele armslag te krijgen en dat lukt me maar moeilijk. Ik snap nu waarom dat zou kunnen zijn want ik heb ook altijd 'beginners luck' dus ik zal proberen te focussen op dingen die ik of andere mensen graag doen als ik geld heb en minder op :'het moet me nu lukken om geld te verdienen' bedankt

07-01-2016 : Antoine :
Door de site aandachtig te bestuderen openbaren zich mogelijkheden, die in vele situaties helpen een beter inzicht te krijgen en dat is een hele prettige en positieve ervaring.

14-12-2015 : Goof :
Heldere verklaring van het begrip yin en yang Ben al meer dan 25 jaar bezig met deze materie maar deze duiding is verhelderend Dank hier voor goof

14-12-2015 : Angeline :
Ik trek regelmatig een engelenkaart. De kaarten hebben mij door een moeilijke periode geholpen.

07-11-2015 : Sander :
Beste Margriet de Roo, na het lezen van uw teksten ben ik erg geïnspireerd geraakt in dit thema. Ik wil u bedanken want ze brengen me steun en vertrouwen.

07-11-2015 : Jorien :
Wat geweldig, die cursus Lenormand kaarten leggen! Ik bekijk iedere dag een filmpje en ga dan oefenen. Héél leerzaam en duidelijk uitgelegd, bedankt!

29-11-2015 : Anke :
Elke keer als ik een kaart trek verbaas ik me over de kaart, zo treffend, het is een steun geworden, ik ben op de goede weg

29-11-2015 : Ronald :
Hoi Martina. Bedankt voor jouw boodschappen. Niks zweverigs, maar vooral helder en duidelijk. Aardse antwoorden waar ik iets mee kan. Ook bij jouw thuis was het goed vertoeven tijdens een consult, en mocht gewoon alles opnemen om het thuis nog eens te beluisteren en op te schrijven. Nogmaals bedankt, en sucses met je werk. En als ik je nodig heb, weet ik je te vinden. Groet van Ronald.

09-11-2015 : Jose :
ik worstel al heel lang met veel dingen. Heb net het stukje over emotionele bagage zitten lezen. Wil daar iets mee gaan doen want .......wat voel ik mij ongelukkig, zie af en toe gewoon geen uitweg meer.

27-10-2015 : Sedyna :
De Godin Sedna heeft mij bemoedigende woorden gebracht waar ik zeker uit zal leren Blessed Be

25-10-2015 : Frans :
Het luisteren naar mijn gevoel vooral in deze voor zoveel medemensen moeilijke tijd zal ik hard nodig hebben. Ik verlang naar de moed om daadwerkelijk stappen te ondernemen. Het enigste wat de wereld kan redden is liefde en liefde is een ander woord voor God of Allha dus god zijn wij zelf als we het zouden willen. Mogen wij allen van ons geloof in wat voor richting dan ook verlost worden en overtuigd zijn dat energetische energie ons leven voor nu en hierna (God) is.

24-10-2015 : Renata :
Het was een hele prettige ervaring...! Ik ben zeer dankbaar.

23-08-2015 : Gina :
Mijn hele energie is anders Magriet na ons gesprek, er is mij in de nacht van alles nog gebeurd, zo voelt het, alsof er door..gewerkt is aan mij....ik gaf je al aan zelf ook zeer sensitief in energieën te zijn, echter door de vele emoties nu niet in contact kon komen en belde ik.....wat gebeurd mij? waar zit ik plots in? wat........dankjewel dat je er voor mij kon zijn, je inzichten en steun. en deze inzichten samen met de veranderde energie nu ben ik erg blij mee. Warme groet van Gina.

23-08-2015 : Rosalien :
af en toe heb je als "helper " ook zelf een bevestiging nodig en dat was deze nu net gevallen kaart dank je!!

19-08-2015 : Shan :
Mooi. een site waar je best veel van kan opsteken,ook heel duidelijk.

02-08-2015 : Leonie :
Dank voor deze duidelijke uitleg, het is precies hoe het nu is. Het heeft zeer geholpen.

19-07-2015 : Anke :
Een fijne kaart, precies in de situatie waar ik in zit

18-07-2015 : Harry :
Heel bijzonder,Het geeft inzicht. Ik ben u zeer dankbaar.

16-07-2015 : Alexandra :
elke ochtend trek ik een kaart. Heb nu de uitleg gelezen over emoties. Ik weet wel dat dit zo werkt- maar het verschil tussen weten en toepassen is niet makkelijk. Verwerken van verdrietige emoties vergt tijd. Illusie en desillusie- moeilijk te definiëren. Vind jullie site en uitleg geweldig.

15-07-2015 : Astrid :
Mooi, er gaat weer een wereld voor me open

09-07-2015 : ann :
toffe pagina!!

09-07-2015 : Alexandra :
Precies raak. Goede uitleg!

09-07-2015 : Carine :
Dank je :-)! Weer een stukje van de puzzel (disfunctioneren) over mezelf helder! voor de eerste keer begrijp ik die freeze-(re)actie in stress (high alert)-situaties, links en rechts tegelijk!

13-06-2015 : annie :
Net wat ik nu nodig had,Wist t ff niet meer.Doet goed dit te lezen

07-06-2015 : andteas :
Soms gebeurd er iets wat je niet kan verklaren 2 weken geleden krijg ik na 25 jaareen app van een oud collega.eerst verbaasd maar ook blij verrast blijkt dat hij aan kaartleggen doet ik hij vroeg of hij een kaart mocht leggen.maar dat wilde ik niet was natuurlijk geen probleem. Heel toeballig appt hij vandaag ineens en heeft een kaart getrokken bekers 2 en laat nou dit verhaal helemaal kloppen. Geeft me wel te denken

11-05-2014 : Theresa :
Ik las het stukje over Indigokinderen en herken mezelf er ook behoorlijk in. Ik weet al langer van dit fenomeen maar heb het altijd als een eigenschap beschouwd. Ik merk echter de laatste jaren dat het veel meer is dan dat. Dat je met heel je wezen een Indigokind bent. En hoewel ik inmiddels 55 ben heb ik het altijd een beetje genegeerd om een I-kind te zijn omdat ik nou eenmaal niet bepaald in een milieu ben opgegroeid wat openstaat voor dit soort en aanverwante 'zaken'. Maar ik kies er nu voor de volle honderd % voor en ga alsnog een drastische koerswijzigibg aanbrengen in mijn leven teneinde eindelijk helemaal te kunnen zijn wie ik ben en me niet meer te schamen voor mijn 'anders' zijn. Ik vraag me af of er een groep "Indigokinderen" is die af en toe bij elkaar komt om ervaringen uit te wisselen. Daar zou ik graag eens naar toe gaan. Weet iemand dit? Ik hou me aanbevolen en voor wie me hier meer over kan vertellen al vast bedankt voor de informatie. Vriendelijke groet, Theresa

06-05-2015 : Lieve :
Godin Innana,ik voel dat ik de reis in de onderwerled moet door maken maar ik hou alles angsvallig tegen.Dit doe ik om de controle vast te houden en bang ben voor verandering.Door deze zekerheid ben ik ben geworden voor het leven en zit ik vast.M.v.g Lieve

04-04-2015 : Nanda :
Een helder en eenvoudig stukje een aanvulling waarin ik geloof

09-03-2015 : Frits :
Ik vind het artikel over de zeven Universele wetten, helder en verhelderend. Ik zal het artikel zeker nog vaker lezen en dan meer in de diepte gaan bestuderen. Ik dank jullie hartelijk, Licht en Liefde wens ik jullie. Lieve groet Frits.

11-02-2015 : Joara :
Ik vind het Indigo kinderen of nieuwetijdskinderen heel interessant en de website omdat het de waarheid ook vertelt en goed omdat ik het zelf ook voel en ik ben zelf ook een kind en peinsde ook vaak over dit soort dingen en ik ben blij omdat dit me echt heeft beinvloed.

19-01-2015 : natasja :
beste ik heb enkele teksten van jullie door gelezen, stenen reinigen, bewustwording en deze zijn me bij gebleven zeer duidelijk uitgelecht. Eigenlijk alles wat ik net nodig had en er ont breekt geen stuk voor mij althans niet. Ik ben herstellende van een drugs verslaving met psychische gevolgen hier ben ik zelf uit geraakt en websites zo als deze geven me de juiste benodigd heden om mezelf in de diepste kern te hervinden ik heb al tal van boeken gelezen maar de tekst bewust wording is de beste en het belaagt geen heel boek voor iemand zo als mij met weinig concentratie is dit het geen wat mij het beste helpt hiervoor dank om jullie werk hieraan te weiden vriendelijke groet natasja

16-01-2015 : Irene :
Omdat ik via de telefoon vaak de helft niet versta (komt door gaatjes in mijn trommelvliezen) had ik met Martina afgesproken dat we een consult via de chat zouden doen omdat ik wel weer eens wat goede raad en inzicht van haar kon gebruiken. Dat is prima bevallen, werkt erg goed via de chat en ik heb op mijn vele vragen weer mooie antwoorden mogen ontvangen van Martina. Ik ben weer een blij mens die nu weet wat haar te doen staat. Bedankt weer Martina en tot de volgende keer. Veel liefs, Irene

14-01-2015 : Nicole :
Wat een prachtige en heldere website, wauw!

08-01-2015 : Hilke :
Dank jullie wel, de uitleg van de kaarten is uitgebreid en weldoordacht...ik heb er enorm veel aan. Hartelijk bedankt, liefs Hilke

03-01-2015 : Caroline :
Ik vind het zeer boeiend en verhelderend, het geeft bepaalde zaken m.b.t. mijn kinderen en mijzelf een plaats. Dankzij Doreen Virtue ben ik naar informatie hierover op zoek gegaan.

03-12-2014 : Floortje :
Ik ben hoogsensitief en momenteel word ik behandeld door een holistische massage eneen energetische lichaamstherapeut. (ben momenteel ziek thuis ,burn-out in combinatie met dingen uit mijn verleden). Door het lezen van jullie artikelen, leer ik mijzelf beter begrijpen, kan ik zien waar ik momenteel sta en waaraan ik nog aan kan werken om meer tot mijzelf te komen en in mijn kracht te staan. Ik heb kort geleden engelenkaarten laten trekken en daar zijn zeer bijzondere dingen uit gekomen die allemaal kloppen. O.a. is mijn Aartsengel Rafael. Ik Dank het universumje dat ik geleid ben naar deze internetpagina. Ik ben op de goede weg, maar ben er nog lang niet.

14-11-2014 : Geraldine :
Dankjewel Aleid voor het gesprek van vanochtend mbt karmische relatie. Ik ontvang graag je verdere informatie. fijn weekend liefs Geraldine.

08-11-2014 : Mieke :
Lieve Martina, Twaalf dagen geleden heb jij bij mij een energetische huisreiniging gedaan. Twee dagen geleden heb jij deze reiniging herhaald. Toen je voor de eerst keer het huis gereinigd had voelde het huis al fris aan. De zware druk die er in hing was weg. Daarbij voelde ik mezelf ook rustiger en vrolijker. Het gevoel na de tweede keer was heel bijzonder. Ik heb ECHT zonder te overdrijven dit gevoel in huis en in mijn hoofd het laatste half jaar geen dag meer gehad. Wat een rust en vrede. Mijn vriend is ook vrolijker en merkbaar positiever in zijn gedrag. Hij heeft weer ademruimte en energie. Ook hij lijkt minder ballast op zijn schouders te dragen. Echt!! Dit gevoel ben ik zo vreselijk lang kwijt geweest. Ik wist niet meer hoe het voelde om een soort van sereniteit in huis te hebben. De angst en de onrust in mijn hoofd is, na maanden dwangmatig aanwezig te zijn geweest, als sneeuw voor de zon verdwenen. Bedankt Martina. Heel erg bedankt. Liefs van mij,

06-11-2014 : Mieke :
Lieve Martina, Een paar weken terug heb ik jou gebeld. Ik had een aantal vragen en dingen waar ik mij zorgen om maakte. Jouw rustige en vriendelijke karakter, viel mij meteen op. Je had heel heldere antwoorden op mijn vragen. Ik kon mij daar heel goed in vinden. Nadat jij ons huis gereinigd had, viel het mij op dat mijn vriend een stuk vrolijker werd. Ik zag duidelijk dat hij rust had in zijn koppie en zoals jij het zegt: "meer ademruimte heeft gekregen". Tijdens een van onze gesprekken heb jij bepaalde zinnen gezegd. Deze zinnen zijn in de loop van de week exact door mijn vriend uitgesproken. Bij mij zijn er ook dingen positief veranderd. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf, heb meer rust in mijn hoofd en ben vrolijker. Ook heb ik een aantal adviezen opgevolgd, waar ik in het begin angstig voor was. Jij vertelde mij, dat wanneer ik hier op zou vertrouwen, ik mijn angsten zou kunnen overwinnen. Nu merk ik ook dat dit het juiste pad is dat ik moet bewandelen. Dank je voor je hulp en je goede inzichten. Vooral bedankt voor het geven van het vertrouwen in mezelf. Liefs

03-11-2014 : Linda :
Lieve Martina, Dankjewel alweer voor het fijne gesprek net. En je hebt alweer helemaal gelijk gekregen met je voorspellingen. Tot snel en heel veel liefs van Linda

28-10-2014 : Irene :
Een vriendin van mij had geregeld dat Martina mijn huis zou reinigen. Ik wist niet precies wanneer ze dat zou gaan doen en ik moest 's avonds naar het ziekenhuis naar mijn vader. Ik had er dus helemaal niet meer aan gedacht. Toen ik 's avonds laat thuiskwam dacht ik "goh, wat is het lekker fris hier, ik kan lekker ademen". Het was net alsof er een last vanaf was gevallen waardoor alles niet zo zwaar meer op me drukte. Later kwam ik erachter dat Martina mijn huis die avond al had gereinigd. Dat heb ik dus meteen gemerkt toen ik thuis kwam zonder dat ik er eigenlijk erg in had. Heel erg bedankt Martina. Het voelt hier weer als mijn thuis. Hartelijke groet, Irene

25-10-2014 : Otelinda :
Hele mooie site met veel informatie die je helpt om even tot rust komen, ik lees iedere dag de tarotkaarten en helpt me inzicht te krijgen in het leven. Bedankt.

18-10-2014 : Marleen :
Hele mooie site met veel informatie waar ik op dit moment in mijn persoonlijke ontwikkeling heel veel steun aan heb. Bedankt!

18-10-2014 : Gerda :
Mooie en duidelijke beschrijvingen. Ik vind het fijn om te weten en deze side is duidelijk! Bedankt voor de prachtige uitleg!

26-09-2014 : Janina :
Mijn complimenten voor jullie prachtige site, zo begrijpelijk en zo overzichtelijk. Echt heel mooi, bedankt

06-09-2014 : Vivianne :
Zojuist een fijn gesprek gehad met Martina. Heb door haar inzicht gekregen in wat mijn weg is en ze heeft advies en kracht hierin gegeven. Door wat ze vertelde werd ik bevestigd in bepaalde zaken die in mijn leven spelen. Ik voel me door haar gesteund en wil haar nogmaals voor haar gesprek heel hartelijk bedanken.

05-09-2014 : :
Het gesprek van Martina raakte me zeer. Ze vertelde me met warmte en rust wat mijn pad is en wist zaken te benoemen die ik haar niet verteld had. Met die gegevens wist ze me de kracht te geven die in mijzelf zit en me te verbinden met mezelf. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit gesprek. Heel veel liefs.

02-09-2014 : Linda :
Ik heb sinds vorig jaar augustus een aantal keren telefonisch contact met Martina gehad. Martina geeft me altijd rust en kracht. Haar inlevingsvermogen, haar empathie maar vooral haar voorspellingen geven mij weer moed. Martina haar voorspellingen komen telkens precies uit! Zelfs de datums kloppen. Lieve Martina, ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, voor je steun en je lieve en warme woorden. Je weet niet half hoeveel dit voor mij betekend. Ik ga je zeker nog bellen in de toekomst. Bedankt en tot snel. Liefs Linda

31-08-2014 : Sjoukje :
Zo nu en dan kom ik op jullie site kijken, voor mij is er heel veel duidelijke informatie op de vragen waar ik mee zit. Hele mooie en duidelijke site, wil jullie ook vriendelijk bedanken voor deze mooie site Lieve groet Sjoukje

27-08-2014 : Yvonne :
hallo ik Ben nog zoekende naar mezelf.k'heb laatst been ervaring gehad .werd plotseling wakker in zag allemaal flitsen. iK kon allesom mij zien.Alleen mijn ogen Waren gesloten.mijn lichaam kon ik niet bewegen.ik keek naar buiten.in wat been voorbij flitsende gedaanten.ik hoorde honden huilen.smorgens bleek mijn buurvrouw overleden te zijn.daarom zoek ik naar info over t derde oog.was well been angstig moment hope.

26-08-2014 : Tineke :
Wanhopig als ik ben zocht ik naar een antwoord op mijn dwangmatige gedrag en kwam bij Uw site terecht. In mijn beleving geen toeval. Ik print de tips uit zodat ik ze keer op keer kan lezen en ga ze zeker uitproberen. Hopelijk kom ik er van af. Heel ongelukkig word ik ervan.

02-08-2014 : :
Dank je wel . . . . !! voor dit integere gesprek, Martina. Je directheid op mijn vragen waren duidelijk en helder. Door jouw praktische aanpak heb je mij tools in handen gegeven, waar ik zeker mee verder kan!

16-07-2014 : Carla :
Ik zocht naar de betekenis van een tarot kaart en vond bij "toeval" deze site, maar toeval bestaat natuurlijk niet! Na dit gelezen te hebben ben ik de verschillende onderwerpen gaan lezen. Ik kwam ook op polariteit en aantrekken en vandaar op effectief focussen. Wat daar werd uitgelegd heb ik onbewust geweten, maar nu viel het kwartje echt bij me! Ik ben opgegroeid bij ouders die een eigen zaak hadden en geld was, voor zo ver ik me kan herinneren, altijd een issue, m.a.w. we hadden het nooit echt royaal. Ik ben 50+, zzper, 8 jaar gelden gescheiden en loop tegen dit zelfde probleem aan. Heb veel gelezen hoe ik mijn onderbewustzijn op dit en andere gebieden, kan bijsturen en verbeteren, maar na vele jaren lukt(e) het nog steeds niet echt. Ik kwam een maand of 2 geleden een Guided Meditation ~ Wealth and Abundance op YouTube tegen. Er wordt bij meditaties ,bijna, altijd aangegeven om je te ontspannen en er naar te luisteren. Mijn gevoel zei me wat anders, ik dwaal vaak af met mijn gedanchte...Ik had ergens nog een oude headphone liggen en sluit die aan op mijn computer en ga gewoon aan het werk en laat dit op de achtergrond afspelen. Ik heb het volume best hard aan staan,focus me er niet op, maar ik hoor het wel. De laatste paar weken krijg ik regelmatig onverwachte opdrachten en dus inkomen... Wat ik dus wil aangeven en bevestigen is wat er hier ook geschreven wordt. Focus je, je op meer geld werkt het niet echt of helemaal niet! Dat heb ik inmiddels wel ondervonden. Via deze weg mijn dank dat ik deze site gevonden heb en nu bevestigd heb gekregen wat ik in mijn onderbewust zijn blijkbaar toch al wist, maar tot voor kort niet wist hier ik daar nu, voor mij, de juiste oplossing voor kon vinden! Ik heb een bladwijzer gemaakt voor jullie site en ga alle andere onderwerpen met veel aandacht lezen! Hier de link naar deze meditatie, voor mij blijkt dit te werken!
You Tube Meditatie

15-07-2014 : Beatrix :
Toeval bracht me op deze site. Martina sloot zich op me aan op een moment dat ik door mijn migraine bekrachtiging zocht. Ze gaf me duidelijk aan dat zij op medisch vlak geen uitspraken kon doen of adviezen kon geven. Toch heb ik het contact als diepgaand en helend ervaren. Het krachtenveld dat ze binnen mijzelf en rondom mij aansprak bracht me nieuwe innerlijke rust en inzicht. Dank je wel Martina.

07-07-2014 : Marvin :
Ben altijd zo blij met die toevalligheden die geen toeval kunnen zijn! Ik had het idee een vriendin van me te plagen, want op een van haar foto's leek ze 3 ogen te hebben. Het kwam toen bij me op om 'kijken met je 3e oog' te googelen, vervolgens ben ik hier beland. Ik heb 2 verhelderende stukken gelezen over Wet van de Aantrekking & Polariteit en effectief focussen. Precies waar ik al een tijdje mee zat. Geweldig om zo een nieuwe bron van inzicht te ontdekken. Thank you!! Namaste

17-06-2014 : Sander :
hele goede duidelijke site. vooral het stuk van ego was heel duidelijk uitgelegd. heb de laatste 10 uur 8 uur lopen lezen aangezien ik dit de eerste goede Nederlandse site vind over spiritualiteit .paar dingen was ik niet mee eens wegens eigen ondervindingen maar voor de rest top

14-05-2014 : Gerard :
heel duidelijke site ben blij met deze site

08-05-2014 : Paulien :
Lieve Martina, Ben blij dat ik je heb leren kennen. Je hebt me duidelijk handvaten gegeven welke wegen ik zou kunnen bewandelen om mijn levensopdracht te bereiken. Zal hier dan ook zeker mee aan de slag gaan. Dat mijn twijfels en onzekerheden geen sta in de weg hoeven te zijn en ik die opleiding niet nodig heb! Verder ben je eerlijk, open en raak je de kern. Ook mijn vragen over een evt. relatie wist je goed te verwoorden. Bij het contact hebben van een overleden dierbare kwam je met veel nieuwe informatie die wat meer duidelijkheid gaven. Ook weet ik nu de betekenis van een droom die ik vaak in mijn kinderjaren had. Dank je voor je goede raad, ingevingen en duidelijkheid, weet nu waar ik sta. Echt heel bijzonder!! En neem zekers nog weer contact met je op!! Liefs Paulien.

05-05-2014 : Miriam :
Lieve Martina, heel hartelijk bedankt voor de fijne en verhelderende consulten die ik tot nu toe met jou heb gehad. Ik ben heel erg blij dat ik jou "ontdekt" heb, ik heb erg veel aan jouw wijze woorden/raadgevingen/inzichten gehad en ga jou in de toekomst dan ook zeker weer bellen! Jij raakt precies de kern van de zaak op "zielsniveau", echt heel bijzonder! Veel liefs, Miriam

02-05-2014 : Jeroen :
Grappig of niet? Ik deed mee aan een soort van quiz , welk dier ben jij? en kwam uit op de zwaan. Wat een verassing het bovenstaande gelezen te hebben , het sluit eigenlijk helemaal aan op wie ik voel te zijn.....

30-04-2014 : Marc :
Prachtige site met nuttige informatie. Heel helder en to-the-point geschreven allemaal. Mijn complimenten! Hartelijke groet, Marc

19-04-2014 : Elise :
Lieve Martina, ik wil U bedanken voor de fijne en warme consulten die ik van U heb mogen ontvangen! Tevens voor het luisterend oor en de heldere inzichten die U mij gegeven heeft om beter met de situatie om te kunnen gaan! U komt altijd heel snel tot de kern, en spreekt vanuit Uw hart! U ziet en voelt en hoort snel de energieen en weet dan ook heel goed contact met de andere energieen te maken!U bent altijd heel zuiver en geeft duidelijk aan wat te doen en welke keuzes en beslissingen je het beste kunt maken.U helpt ook altijd heel goed om emotioneel weer rust te vinden !! U bent een heel warm en zeer bijzonder persoon!! Ik ga U zeker nog vaker bellen, liefs Elise

18-04-2014 : Jessie :
Martina, open eerlijk duidelijk en zuiver mediumschap vanuit je hart. Wauw; dankjewel voor je puur zijn.

04-04-2014 : Natasja :
Dank u wel voor dit artikel het is net of dit over mijn zoon gaat, ontzettend herkenbaar.

31-03-2014 : Dirk :
zeer verhelderend.Van harte bedankt,ik herken veel van deze side.Ben al jaren met mijn spirituele pad bezig.groeten

27-03-2014 : Deirdre :
Mooi helder uitgelegd!! Dank!!

02-03-2014 : Jan :
Bedankt voor het delen van de helder, informatieve en verscheidenheid van onderwerpen. Heb al een flink aantal artikelen gelezen en sommigen meerdere keren om dieper door te laten dringen. Het komt er elke keer weer op neer, kom tot jezelf, houd van jezelf en deel je liefde in oprechtheid en besef dat alles met elkaar verbonden is en spiegelt. Hartelijke dank, Jan

03-02-2014 : Margaret :
Hi Ik woon in Costa Rica Centrale America,ik pendel alhoewel ik het gewoon met mijn parle ketting doe en het geeft mij vertrouwen , 6 jaar geleden heb ik zelf zonder makelaar mij n huis verkocht in dit land en ik had vertrouwen in het pendelen een lange tijd is het mij niet gelukt en ik denk omdat ik in een scheiding lag die mij erg heeft getroffen ,en sinds kort gaat het weer en het geeft mij vertrouwen . Ik vind het gewoon leuk om je dit te laten weten. Bedankt Margaret

08-01-2014 : Gerard :
Heel veel dank voor de duidelijke en fris geschreven artikelen, ik heb weer een aantal mooie inzichten erbij die me weer verder gaan helpen. Ik ben er al gelijk mee aan de slag gegaan en ga ze ook integreren in mijn leven.

26-12-2013 : Shirley :
hetgeen ik heb gelezen waarom je soms niet krijgt wat je vraagt,was zeer duidelijk uitgelegd.Het schept klaarheid in de wisselwerking tussen het bewuste en het onderbewuste.Maar de schepping is ondoorgrondelijk,we zullen waarschijnlijk nooit de volledige waarheid kennen.Beste dank.

19-11-2013 : Petronella :
De artikelen zijn super goed en waardevol. Het kwartje is gevallen.

18-11-2013 : Jorg :
Hoi, Ik vind je stuk over onverwerkte emoties goed en zeer herkenbaar. Bedankt! Groetjes, Jorg

09-11-2013 : Corry :
Martina is erg zuiver, als ze niets doorkrijgt van overledenen verteld ze dit eerlijk. Ik heb een bijzonder fijn gesprek gehad met haar over mijn levensopdracht, en hoe ik mijn talenten het beste kan gebruiken. Ik ben zeer geholpen door dit contact met Martina, veel is mij nu duidelijk geworden. Bedankt Martina.

06-11-2013 : jeannette :
de affirmatie "mijn leven is alles wat ik er van maak" vind ik erg duidelijk

01-11-2013 : Alida :
Grappig kaartje trok ik: geld. Da's nou net iets wat wij niet hebben, maar toch leven we gelukkig zonder, voor een deel komt dat door alle lieve hulp om ons heen, voor een groot deel leven we gelukkig door er met en voor elkaar te zijn! En de uitleg over dit kaartje zegt dat geld voor mij een rol zal spelen komende periode... We gaan het wel zien, geld heb je nodig om van te leven, we kunnen niet helemaal zonder maar het is niet hetgene wat een mens gelukkig maakt!

18-10-2013 : Paul :
Heel inspirerend die 7 wetten van het universum. Heel leerzaam en kloppend maar ik vind ze wel moeilijk toe te passen omdat ze van zoveel verschillende factoren afhankelijk zijn. Ik doe mijn best de wetten in de praktijk toe te passen en hoop dat ik er veel baat bij heb, in ieder geval hartelijk dank voor de leerzame en inspirerende tips en ga hard aan mezelf werken.

16-10-2013 : Carli :
te gek artikel ik heb genoten herkenning en steek er dus van op wat ik nodig had

06-10-2013 : José :
Ik kwam bij 'toeval' op deze site en ook al is alles mij wel bekend wat er staat, het heeft mij enorm geholpen om door een aantal zware dagen te komen. Doordat ik hier op de website weer las over positief denken en affirmeren ging ik er weer eens flink mee aan de gang met al heel snel een positief resultaat. Weer rust en vertrouwen in de situatie omdat ik zelf de macht heb er wat aan te doen. Dank voor deze prachtige site, het hielp mij weer her-inneren!

01-10-2013 : :
Lieve Martina, Ter inspiratie Vrijheid is liefde en liefde in vrijheid Hij of zij die dit leest of hoort is vrij Vrij om te denken en vrij om te voelen Hierdoor crieeer ik/jij vanuit mezelf/jezelf de wereld waarinik en jij leef En kan ik mezelf en jij jezelf en de wereld waarin wij samen leven veranderen Dit maakt ons allen een voor een zo uniek en betekenisvol Net als het kleine onbevangen kind dat nog steeds in mij en in jou zit Dat vrij is en iedereen accepteert, zoals hij of zij is Mensen zijn creators en via universele liefde in vrijheid met elkaar verbonden. (Be)leef, (er)vaar en (door)leef Namaste xxxxxxooooooo

26-09-2013 : Casper :
De eerste website die ik zo snel kon vinden waarin overzichtelijk de functies van rechter en linker hersenhelft werden geëtaleerd. Leuk! sluit allicht aan op meditatie en MBTI test's. Ga ik zeker meer over lezen :)

23-09-2013 : Kerensa :
De berichtgeving in verband met ’’zelfvertrouwen‘‘ vond ik zeker de moeite van het lezen waard.

14-09-2013 : Sabine :
Iemand heeft deze kaart getrokken voor mij! Ik vroeg of hij een kaartje wilde leggen of ik een kindje krijg.En ik wilde de uitleg weten.Zodoende kwam ik bij jullie terecht op deze site via google.Hartelijk bedankt voor deze mooie uitleg.gr.Sabine

11-09-2013 : Linda :
Ik heb nu al een aantal keren contact gehad met Martina. Wat een geweldig mooi mens!! Martina je hebt het altijd bij het rechte eind en ik wil je via deze weg laten weten dat ik heel veel kracht en steun uit onze gesprekken haal!! Dankjewel daarvoor. Liefs Linda

30-08-2013 : Tineke :
ik zat eerst in mijn maag met die zigeunerkaarten.maar met deze uitleg ben ik heel erg blij.nu kan ik met de lenormand ook beter werken.echt heel fijn hoor.dank u

26-08-2013 : C :
Mooie, heldere uitleg over de Lenormand kaarten!

21-08-2013 : Martina :
Durven te vragen Een tijdje geleden had ik 3 nachten en overdag ontzettende krampen in mijn kuiten,voeten en tenen.De derde nacht werd ik weer door de beginnende krampen wakker en ik vroeg heel diep in mezelf: "Wat kan ik doen om de krampen te voorkomen?" Direct naar dat ik mijn vraag gesteld had zei mijn innerlijke stem in mij:" Je hoeft er alleen maar te zijn."Ik ging in het ZIJN en alle krampen waren op eens verdwenen. van consulent Martina

18-08-2013 : boaz :
Geweldig, energetische energie! Veel beter dan de niet-energetische energie.

18-08-2013 : Martina :
Las net de tekst over effectief focussen.Daar wil ik graag iets over vertellen betreffend mijn eigen leven. Ik had op een dag ontzettend zin in een slaatje.Ik zag het slaatje al voor mij,en zag nog een andere zo voor mij.Ging toch een paar minuten later de deurbel.Mijn buurman stond voor de deur en zei:" Martina,ik heb 4 bakjes met slaatje met verschillende smaken.Twee mag jij hebben." Hij was al bezig om voor zichzelf 2 bakjes slaatje uit te zoeken waarbij hij tegen zichzelf en mij zei:" Deze 2 vind ik het lekkerst." Gaf mij de andere 2 in mijn handen,juist die 2 die ik voordat hij voor de deur stond in mijn gedachte had.

15-08-2013 : Johan :
Hallo, wat een fantastische website. De video-cursus Lenormand is gewoon top. Ga zeker alles doorspitten op deze site.Staat in mijn favorieten dus even iedere avond een kijkje nemen. Bedankt voor de lessen en het leesplezier.

12-08-2013 : Yolanda :
Hallo Ben vandaag vh eerst op jullie site gekomen... Iets gelezen door iemand anders over Spiegelen.....heb er vaker over gelezen heb een cd ervan.....tyd niks meegedaan. Dus hier jullie stuk gelezen ben bekend met Spiegeologie het paranormale en the secret..... en daar afgelopen jaren zeker ook veel ervaringen mee.... maar toch weer een en ander geleerd met t lezen van jullie stuk....herkenning en inzicht.... Dank je wel site opgeslagen ga zeker vaker lezen op jullie site Warme groetjes Yolanda

31-07-2013 : Esther :
Het hoofdstuk over "Spiegelen" heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Ik heb het met volle aandacht en met bewondering gelezen. Dit heeft mij in zekere zin de ogen geopend, in hoe ik mij in relaties gedraag. Ik zie nu in, dat mijn angst reflecteert en het zich steeds keer op keer herhaald. Puur omdat ik geen zelf liefde ken! Bedankt voor deze mooie opheldering!

10-07-2013 : Serigala :
Ik heb een aantal publicaties op deze website gelezen en vind het allemaal echt interessant en zeer leerzaam Ben zelf bezig met aura- en chakrahealing en wil hiervan zoveel mogelijk kennis opdoen. Vriendelijke groet: Sharon Melati

09-07-2013 : Lettie :
Ik weet niet wie het heeft geschreven, maar ik vond dat het erg goed stukje over het ego.. Aangezien ik zelf bezig ben het te laten verdwijnen. Hartelijk dank. x

03-07-2013 : Marciano :
Hallo, groetjes ik heb al eens op deze site gelezen van helderziende paragnosten en ik vind alles wat ik gelezen heb heel goed leerrijk, het spreekt mijn hart aan.

06-06-2013 : Alex :
Dank , dat ik dat ontdekt heb Ik voel reeds een ganse tijd dat er iets meer was dan de moderne communicatie . Ik geloof in zielsverwanten , en spreek uit ondervinding , maar heb er geen klinkklare uitleg voor . Er is meer .......

23-05-2013 : Michelle :
Mooie leerzame website.

23-05-2013 : Dharmakaya :
Ik vind de informatie op jullie site prachtig en goed leesbaar weergegeven. Tot nu toe heb ik info over tarotkaart Bokalen acht gelezen en een artikel over 'spiegelen'. Echt top!

14-05-2013 : Leny :
Ik heb ernstige slaapproblemen. de oorzaak bij mij is het feit dat ik altijd in mijn hoofd bezig ben. Door pointerend te zoeken naar oplossingen, kwam ik op jullie website terecht. Ik ben altijd spiritueel geweest en ook altijd op zoek naar meer kennis. Mijn complimenten voor jullie website. Ik vindt hem geweldig en heel inspirerend. Hopelijk hoor of lees ik ook nog de juiste affirmatie om een gezonde slaap te krijgen Ik affirmeer iedere dag heel vaak, Met hele goede resultaten. nu nog de juiste affirmatie vinden om een gezonde slaap te krijgen. Bedankt voor het delen van jullie kennis. Leny

11-04-2013 : Corry :
Ik zocht een site over zelfliefde en vond jullie site. Ik ben blij met de heldere informatie en inzicht gevende onderwerpen die jullie hier beschikbaar stellen. Hartelijk dank hiervoor.

20-03-2013 : Andre :
Alle lof voor Martina!!!

04-03-2013 : Conny :
Martina, bedankt voor alle inzichten. Je directheid raakt precies de kern van de zaak op een diep nivo. Ook al was het niet altijd wat ik wilde horen zei je wat ik diep van binnen wel weet maar niet toe wil geven. Dank je wel

18-02-2013 : Bini :
Wat een heerlijke Aura en chakra schoonmaken visualisatie! Dank je wel!

07-02-2013 : Erik :
Bij het surfen naar Azuriet edelsteen ben ik op jullie website gekomen. Deze is heel interessant. Ik ben nu op reis (mijn spirituele reis). Hier op deze blog zal ik wel de goede richting vinden, ik moet nog veel leren, ik kan wel mijn aura zien. Soms lukt het mij niet maar meestal wel. Ik sta voor de spiegel, kijk voorbij mijzelf naar een bepaalt punt. Na enkele malen rustig in en uit te ademen kijk ik naar mijn derde oog en dan komt er een paarse kleur rondom mij. Dat is een mooie ervaring. Nog heel veel oefenen en dan komt het wel goed. Of hebben jullie nog wat info voor mij? Dank bij voorbaat en nog veel succes met de blog en het spirituele.

05-11-2012 : Marian :
Goedemorgen, ik ben Marian, 56 jaar en heel erg geïnteresseerd in de spiritualiteit. Ik voel heel veel zaken goed aan, voel ook de negatieve en positieve invloeden van buitenaf. Jullie site heeft me nog meer geleerd over al deze zaken zodat ik me nog meer wil verdiepen in de paranormale wereld. Dank je wel.Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten in ons gastenboek vul dan bovenstaande formulier in.


12-08-2022 : Neeltje :
Bericht: Ik was benieuwd wie deze site heeft opgezet. Ik vind m heel leuk. Leuk is niet het juiste woord maar degene die dit heeft opgezet heeft het heel goed gedaan. De kennis maar de manier van schrijven is heel ondersteunend. Dank je wel voor deze site!

22-04-2022 : Andrea : Numerologie
Al jaren zie ik overal het getal 23, op straat of andere plaatsen, maar vooral in boeken. Ik vond dat raar en het maakte me angstig. Tot ik jullie duiding las zojuist. Dat het juist positief is. Ik ben hier erg opgelucht door, dankjewel.

15-11-2020 : Nadia :
Dankjewel voor de vele boeiende en interessante informatie. Deze site helpt mij op mijn spirituele zoektocht, heel veel dank daarvoor.

10-09-2020 : Heba :
Ik heb jullie artikel gelezen over ~Gewoontes veranderen~ Dit was precies wat ik nodig had! Dit artikel was zo interessant en zo waardevol voor mij. Ik heb hier nieuwe inzichten uit gekregen en ik zal deze inhoud meteen in praktijk brengen. Dankjewel om dit te delen!

24-05-2020 : Anna :
Fijn artikel. Zo mooi en duidelijk beschreven!

03-05-2020 : Wilhelmina :
Fijn om te lezen!

27-04-2020 : Christel :
Ik ben heel blij met de uitleg over 'spiegelen'. Dank u wel!

03-04-2020 : Katia :
Dank u voor de uitleg van de pendel Het is kort ma duidelijk uitgelegd

01-03-2020 : Brigitte :
Heel interessante informatie over de werking van het onderbewuste!

26-02-2020 : Bart :
De numerologie uitleg en verklaringen komen aangenaam dicht bij mijn actuele belevingswereld, gevoelswereld, denkwereld. Grote dank.

21-02-2020 : Johanna :
Dank voor zoveel info over de engelen getallen. Goede website. In Licht en Liefde

09-02-2020 : Wim :
Toeval bestaat niet. Spirituele nieuwsgierigheid naar het yin yang symbool bracht me naar deze site. De uitleg en betekenis is helder en brengt nieuw inzicht. Ik verwacht dat de informatie op deze site gaat bijdragen aan antwoorden in de spirituele zoektocht die ik ben aangegaan. Dank hiervoor. 🙏

18-01-2020 : D,hooge Riet :
IK DANK U

08-01-2020 : Monika :
bedankt voor de veelzijdigheid van jullie website.. De uitleg is heel duidelijk.. Ik kom zeker nog eens terug. grtz. ;)

04-01-2020 : Laila :
ik volg de kaarten via iemand dat ze dagelijks legt op facebook...ook al mag ik ze achteraf lezen en er niet naar leven, dan kloppen ze steeds!!! dank je wel voor de site... laila

26-12-2019 : Willem :
de kaart bracht mij vandaag een mooie toekomst

20-12-2019 : Marijke :
Ik vind het erg interresant om dit te lezen top

20-12-2019 : Alice :
Uit nieuwsgierigheid heb ik een Godinnenkaart getrokken. Die was bijzonder toepasselijk en verhelderend. Ik wist meteen wat mij te doen stond en dat voelde goed. Dank voor deze site!

26-08-2019 : :
Dank je wel voor je prachtige kaarten. 🙏🏽🤗

22-08-2019 : Rutger :
bedankt voor deze informatieve site. informatie omtrent edelstenen reinigen en opladen tot me genomen. zal dit toepassen met onze stenen.

21-08-2019 : Dagmar :
Ik vind deze site erg behulpzaam nu ik opzoek ben naar het vergroten van mijn eigenwaarde en bewustzijn. Bedankt voor het maken van deze site!

27-05-2018 : Sissy :
Ik heb geen ervaring met helderziende paragnosten ,maar vond de uitleg over de 7 chakra's erg verhelderend en interessant.

30-07-2018 : Roy :
Mooie leerzame site. Veel informatie hier van onderwerpen die me interesseren.

02-11-2018 : bettina :
hallo, ik heb een vraag, elke dag bijna zie ik de getallen 21:12 of 12:21, maar ik kan nergens vinden wat daar nou de betekenis van is, en iets zegt me dat het belangrijk is. m.v.g bettina

25-12-2018 : Jos :
Dank voor het delen van inzichten en wetten.

29-12-2018 : bjorn :
ik trok een engelen kaart net nadat ik besloten had me ergens anders te gaan vestigen, mijn tjokvolle kamers gereduceerd tot twee bananendozen, trek ik 1 engelen dagkaart,,,, celeste....al jaren voel ik mij verlicht, heb mn eigen tarot systeem,,, toch weer kippenvel van top tot teen, be light.... send light...dont think light..bedankt.

21-01-2019 : walthera :
Dank je wel, ook ik heb in een moeilijke situatie duidelijkheid gekregen door jullie website.

20-01-2019 : bjorn :
Bedankt, ik heb nog kippenvel, ben nu in mn leven aardig wat persoonlijke tegenwind in praktijkles gehad, voel echter nooit dat ik onterecht zware zaken moet verwerken, vanmiddag prachtige engelen getallen door gekregen, en aangepakt wat me duidelijk werd en zojuist trok ik dag de dood, heb ervaring, betere kaart kon niet voor mij, voedsel terechte tijd, kriebels in mn buik,op nmn 40ste i love live, kracht voor hen die goed willen doen en ben danbaar

28-02-2019 : Lucas :
Reeds vele jaren gebruik ik een soort pendel ,namelijk een doodgewoon kettinkje en een ronde sleutelhanger dus geen puntig voorwerp.Op een dag keek ik naar de paardekoersen en dacht ,zou ik met mijn sleutelhanger het winnende nummer kunnen uithalen bij een paarderen.Ik schrijf dus op een papiertje:prix de paris of een andere naam en leg nrs 1 tot 10 als er 10 paarden meerennen.Ik stel de vraag ;welk nr wint de prix de paris ? na enkele tijd begint de pendel te trekken naar een bepaald nr en plots draait hij rechts in ellips vorm .Dit is een van drie eerste paarden.Gelijk welke ren waar ook ,frankrijk VS meydan chili .Ik vind er geen verklaring voor maar mijn vraag is of dit een unicum is of er nog anderen zijn die dat doen.trouwens ik heb me daar nooit zorgen omgemaakt en ik doe het maar weinig meer .

22-02-2019 : Lilian :
toen ik het boek bij een parabeurs inkeek, sloeg ik het open bij spin. (ik ben erg bang voor spinnen) ik was geïntrigeerd door de boodschap. soms trek ik de kaart maar vaker komt er een direct op mijn pad om iets duidelijk te maken. gisteravond kwam er een van het plafond naar beneden en landde op mijn boek dat ik in bed aan het lezen was.paniek! vooral omdat ik de hele voorafgaande dag al zoveel "toevalligheden" had meegemaakt. en nu ik google, kom ik weer op de medicijnkaarten uit. heel bijzonder.

25-02-2019 : Ard :
Ben blij dat mijn vermoeden en symptomen van de laatste maanden helder zijn verwoord en zeer verhelderend werken. Dank daarvoor!

31-03-2019 : Vera :
Prachtige site met duidelijke uitleg en super veel informatie. Dankjewel dat U dit wilt delen

02-04-2019 : Arie :
Heel mooi verwoord als de leer des levens. Dit loopt als een rode draad door De Bijbel - Het Occulte Boek der Boeken -, maar de arrogante mens heeft er een godsdienst van gemaakt. Het is de mystiek van ons leven zoals dr. W.J.Aalders het al verwoordde in zijn boeken.

28-04-2019 : Jose :
Dank je wel voor de uitleg van 2121. Dat er veel hulp van engelen is was me al duidelijk. Het is fijn te weten dat dit steeds terug komt.

02-05-2019 : Miranda :
Het is een mooie site met leerzame artikelen en leuk dat je een dagkaart kunt trekken. Verder vind ik vooral de informatie over de dubbele getallen erg handig!

10-05-2019 : Ruud :
Goede morgen ik las dat je in begin je pendel in je broekzak kon doen om meer van je eigen energie toe tel aten tot de pendel maar in je broekzak zonder in een doosje te doen of moet je even goed in een doosje laten dan in broekzak doen dat is mijn vraag. MVG Ruud

22-05-2019 : Marjo :
Wat een prachtige aanvulling op wat er al geschreven is over Bach Bloesems. Ben zelf BB therapeute geweest en zelfs nu zie ik weer nieuwe dingen in dit artikel. Mensen zouden moeten weten hoe bijzonder deze bloesems werken, ik ben er nog steeds verbaasd over!

29-05-2019 : Carla :
Sinds het overlijden van mijn man nu een jaar geleden trek ik iedere ochtend een dagkaart op uw site. Ik put ongelooflijk veel kracht uit uw duiding van de kaarten. Ik schrijf de affirmatie van de dag in mijn agenda en ik begin met de creatie van mijn nieuwe dag ! Duizend maal dank !!!

21-06-2019 : Jason Manfredini :
Wat een geweldige paranormale website! Een site waar ik me helemaal thuis voel, over wat er allemaal geschreven wordt, en veel dingen zo herkenbaar. Bijv. de getalcombinatie 13:13 die ik de laatste dagen vaak zie. De laatste paar weken heb ik ook het gevoel en bewijs door er lichte hulpenergie aanwezig is. Maar ook door lichtflitsen, onwaarschijnlijke toevalligheden, en door healingswerk die ik beter kan manifesteren omdat mensen het magnetisme die ik gebruik met hun ogen dicht letterlijk in hun lichaam voelen. Ook alle andere informatie onderwerpen zijn zo mooi, concreet en goed makkelijk geschreven, dat je dingen makkelijker in de praktijk kunt brengen. Het zijn een mix van onderwerpen die mystiek en niet alledaags zijn, maar ook onderwerpen die mensen dagelijks aangaan, en onderwerpen die veel mensen wat taboe vinden worden open besproken, zoals de schaduwzijde van mensen, dat alles maakt deze website zo boeiend! Ga zo door! Groet Jason

03-01-2018 : Runa :
Ik vond het heel heeeeel mooi en verwonderlijk stuk tekst om te lezen. Ik als dochter van echte Chinese ouders ben opgegroeid met bepaalde invloeden van het yin- en yang gedachtegoed, en om hier wat diepgaander en concreet over te lezen is heel verrijkend. Ik sta versteld van de filosofie, de oorsprong van het yin yang teken en het teken zelf! Ontzettend treffend, eigenlijk ook heel logisch, maar toch zo mooi en verwonderlijk. Misschien juist omdat het zo treffend, logisch is. Het bevat zoveel wijsheid, en 'waarheden'/inzichten die we in hedendaagse problemen of vraagstukken lijken te zijn vergeten.. Prachtig hoe dat allemaal in één zo een symbool is samengevat zonder de betekenis tekort te hebben gedaan.

03-11-2017 : Monique :
Zeer leerrijk,mooi om te lezen. Verhelderend.

31-10-2017 : Caroline :
Mooi en helder verwoord; de bewustzijnsvormen. Dank daarvoor.

25-10-2017 : Tanja :
Prachtige website en artikel over gidsen en engelen. Ik ben zelf lichtwerker en mag als sinds ik klein ben engelen zien. Schrijf ook zelf stukjes maar dit is zo mooi omschreven. Ik heb dit artikel gedeeld op mijn fb website en de bronvermelding erbij gezet. Dank je wel! 😇. Tan

23-10-2017 : Egbert :
Goedemorgen. Heel blij met deze uitleg. Dank je wel.

03-09-2017 : judith :
een prachtige uitleg over kelken drie. ik heb zo'n relatie met iemand, dat heeft me doen beseffen dat het wel een heel bijzonder contact is.

02-09-2017 : Ard :
Ben blij dat mijn vermoeden en symptomen van de laatste maanden helder zijn verwoord en zeer verhelderend werken. Dank daarvoor!

02-09-2017 : kristal :
Dank voor de uitgebeide informatie op de site groetjes kristal

17-08-2017 : margriet hujbregts-Clement :
Ik ben aleen keer naar een reading geweest. 6 jr geleden toen mijn man overleden was. En dit is wat hij zei, precies hetzelfde als bij de kaarttrekking Adriana. Je weet alle antwoorden al, ik hoef je niks meer te vragen. Je weet het. En dat ben ik nooit meer vergeten. En toevallig trek ik deze kaart, Tis waar! Ik weet alles al, Thanks! Margriet.

11-08-2017 : Margreet :
ben al enige tijd bezig met deze kaarten. Ik moet zeggen dat de korte verklaringen mij wel liggen. Het laat dan meer aan mijn eigen interpretatie over dan wanneer ik in een boek kijk waar alles wordt voorgekauwd.

19-07-2017 : Marjo :
Zeer verhelderend

13-07-2017 : T.J. :
Medium Margriet, heeft mij tijdens mijn burn-out laten zien wat mijn struikelblokken waren. Ze heeft me de handvatten gegeven voor een "nieuwe" start. Zit nu op een positieve flow. Ben haar bijzonder dankbaar. Gr. T.J.

02-06-2017 : Sonja :
Beste, zeer goede website met vooral duidelijke en heldere uitleg over verschillende zaken die toch weer allemaal met elkaar verbonden blijken te zijn. Ik heb er van genoten om te blijven lezen (en uitprinten) en zal zeker nog regelmatig naar deze site terugkeren om mijn geheugen nog eens op te frissen. ook het trekken van een kaartje tussendoor was een mooie aanvulling bij het verwerken van alle info die ik las. Bedankt, mvg Sonja

23-06-2017 : L.W :
Normaliter hou ik er niet van om reacties te plaatsen,maar soms kom je in contact met iemand die werkelijk in staat is om tot de kern van het probleem te komen en je begeleid zodat je weer zelfstandig tot keuze kan komen en weer volledig in je kracht laat staan. Wat een positieve flow dank je wel Medium Margriet!

21-06-2017 : Oscar :
Beste, ik zit nu al een tijdje op jullie site en wil jullie daarom even bedanken voor alle kennis en wijsheid die je hier zomaar te nemen hebt. Veel dank en het ga jullie goed!

13-06-2017 : A.M :
Wauw, bij het lezen van de schaduwzijde van mezelf. Het best maak ik dat dit de schaduwzijde, als de persoon die ik ben kan samenwerken, dat ik me bewust kan voorstellen, indien ik iets doe, wat zou ik dan doen, en dit indien nodig samenleg....dank jullie allemaal voor de inspiratie die jullie allen geven zowel aan mij als aan vele anderen.

27-04-2017 : Samadhi108 :
Wow! Eindelijk DUIDELIJKHEID! De allerbeste uitleg ooit in mijn leven,door dit info te lezen heb ik nu in 1/klap alles begrepen wat ik eerder niet zo goed kon rationeren.Wat ben ik blij ,mijn hele ziel is blij hiermee! Love and Light!!

22-04-2017 : Egbert :
Dank je wel voor voor deze waardevolle site. Ook over het mediteren, ben hier vaak te vinden. Mijn complimenten Warme liefdevolle groet en succes met alles wat jullie nog gaan doen.

21-03-2017 : Francis :
Dank voor het vrijelijk kunnen raadplegen van deze site. Op vele vragen antwoord, zodat ik mezelf en van alles om me heen beter kan / leer begrijpen. Lentegroet F

21-03-2017 : Lea :
Ik heb net da affirmaties ontdekt, en jullie website, dit is echt wat ik zocht, ik ben er héél blij mee. Bedankt Groetjes Lea

18-01-2017 : Bert :
Bedankt om deze schat van kennis met ons te delen.

11-01-2017 : Sophia :
super ben een stuk verder gekomen met me groeien, weet eindelijk waar en hoe ik verder moet zoeken om verder te ontwikkelen en er iets mee gaan doen

5-12-2016 : J.H. :
leuke site , het voelt heel warm aan, heel mooi.

2-12-2016 : Vee :
Ik vind dat jullie een prachtige site hebben, met veel informatie.

20-11-2016 : Henny :
Hier kan ik alles vinden wat ik zoek wijsheden op allerlei gebied en mooie tarot kaarten .De spreuken vind ik ook heel mooi. Ik stuur u hierbij veel liefde terug.

17-11-2016 : Albert :
Goede positieve website

17-11-2016 : Nel :
Complimenten voor deze site, helder en gevend. Ik kom hier graag even n bezoekje brengen.

26-10-2016 : Lindy :
Het allermooist vind ik het oog met de spreuk ! In weinig woorden ,maar zo helder ! Dank daarvoor !

21-10-2016 : Jose :
De godinnendagkaarten vind ik zo mooi en iedere keer zo raak! Ik herken me er elke keer in!

16-09-2016 : Lenny :
Hartelijk dank voor de gratis cursus m.b.t. de Madame Lenormand kaarten en de heldere tekst en uitleg! Ik ben net begonnen met deze kaarten en alhoewel het me allemaal nog duizelt ben ik vastbesloten om het leggen hiervan onder de knie te krijgen! Dus ik blijf oefenen!

16-09-2016 : Nadine :
Was op zoek naar edelstenen die helpen bij kanker en kwam via google op jullie site. Lijkt mij zeer interessant.

27-08-2016 : Acqua :
Héél erg zuivere en bruikbare info. Thanks a lot! B)

18-07-2016 : Pascalle :
Bedankt voor de duidelijke artikelen op jullie site. Niet zweverig. Makkelijk te begrijpen en met praktische tips. Hartegroet

24-05-2016 : Johny :
Dank u wel Margriet de Roo, Moeten alles nemen met een korreltje zout??

22-05-2016 : Duska :
Geweldige website, mijn grote dank aan Maria voor een bijzondere consult . Specifiek,helder, vriendelijk en warm. God bless you Maria!

18-04-2016 : Christa :
bedankt voor de mooie kaart Medicijnkom

03-04-2016 : Johan :
bedankt voor een hele mooie uitleg en een schitterende tekst

10-03-2016 : Henk :
Margriet, heel fijn dankje

13-02-2016 : Anna :
zo fijn dat ik iedere dag een kaartje kan trekken.....dank je wel

12-02-2016 : Grace :
Het was een mooie ervaring om in enkele minuten mee te maken wat je voelt. Het artikel over denkkracht doet me inzien dat gedachten inderdaad effect hebben op je leven

11-02-2016 : Ton :
Een prettig inzicht in zelf liefde en hoe dat de relatie met jezelf en de ander plezierig doet veranderen. Dank daarvoor, groet Ton

26-01-2016 : Monique :
Ik ben verwonderd met deze kaart omdat ik gestart ben met een cursus spirituele healing .bedankt hiervoor

24-01-2016 : Tiffany :
Deze site heeft mij al enorm veel geholpen tijdens mijn zoektocht en ontplooiing! Momenteel ben ik de filmpjes wat betreft het werken met Lenormandkaart, aan het bekijken. Wat mij ook opvalt is de achtergrondmuziek. Ik kan mij heel goed concentreren met dit soort geluiden. Kunt u mij vertellen welk soort muziek dit is? Wordt dit verkocht? Cd's? Alvast bedankt! groetjes

23-01-2016 : Marijke :
Ik ga hier goed overnadenken. Ik pas het ,denk ik onbewust toe,maar ga nu bewust er aan werken. Bedankt voor de zeer goede uitleg. Vriendelijke groet.

20-01-2016 : Hans Boonstra :
Verbondenheid met haar hart heb ik gevoeld, dit gaf me steun en kracht om mijn eigen verbondenheid weer te voelen en te gaan gebruiken. Liefde is de levensbron voor ieder Martina gaf me die opening. Dank Hans

19-01-2016 : Christian Debut :
ik wil u bedanken voor de info die op de website stond over helder voelende, heel juist omschreven en heel duidelijk verwoord, ook al wist ik dit alreeds. Het geeft mij toch de bevestiging voor mezelf om dit beroep te blijven leren opvolgen in mezelf en ook te laten groeien en te verweven met mezelf. groetjes en dank u

16-01-2016 : Theo :
hallo, het stukje over 'effectief focussen' op uw site lijkt me zeer bruikbaar. ik probber al een tijdje met positief denken meer financiele armslag te krijgen en dat lukt me maar moeilijk. Ik snap nu waarom dat zou kunnen zijn want ik heb ook altijd 'beginners luck' dus ik zal proberen te focussen op dingen die ik of andere mensen graag doen als ik geld heb en minder op :'het moet me nu lukken om geld te verdienen' bedankt

07-01-2016 : Antoine :
Door de site aandachtig te bestuderen openbaren zich mogelijkheden, die in vele situaties helpen een beter inzicht te krijgen en dat is een hele prettige en positieve ervaring.

14-12-2015 : Goof :
Heldere verklaring van het begrip yin en yang Ben al meer dan 25 jaar bezig met deze materie maar deze duiding is verhelderend Dank hier voor goof

14-12-2015 : Angeline :
Ik trek regelmatig een engelenkaart. De kaarten hebben mij door een moeilijke periode geholpen.

07-11-2015 : Sander :
Beste Margriet de Roo, na het lezen van uw teksten ben ik erg geïnspireerd geraakt in dit thema. Ik wil u bedanken want ze brengen me steun en vertrouwen.

07-11-2015 : Jorien :
Wat geweldig, die cursus Lenormand kaarten leggen! Ik bekijk iedere dag een filmpje en ga dan oefenen. Héél leerzaam en duidelijk uitgelegd, bedankt!

29-11-2015 : Anke :
Elke keer als ik een kaart trek verbaas ik me over de kaart, zo treffend, het is een steun geworden, ik ben op de goede weg

29-11-2015 : Ronald :
Hoi Martina. Bedankt voor jouw boodschappen. Niks zweverigs, maar vooral helder en duidelijk. Aardse antwoorden waar ik iets mee kan. Ook bij jouw thuis was het goed vertoeven tijdens een consult, en mocht gewoon alles opnemen om het thuis nog eens te beluisteren en op te schrijven. Nogmaals bedankt, en sucses met je werk. En als ik je nodig heb, weet ik je te vinden. Groet van Ronald.

09-11-2015 : Jose :
ik worstel al heel lang met veel dingen. Heb net het stukje over emotionele bagage zitten lezen. Wil daar iets mee gaan doen want .......wat voel ik mij ongelukkig, zie af en toe gewoon geen uitweg meer.

27-10-2015 : Sedyna :
De Godin Sedna heeft mij bemoedigende woorden gebracht waar ik zeker uit zal leren Blessed Be

25-10-2015 : Frans :
Het luisteren naar mijn gevoel vooral in deze voor zoveel medemensen moeilijke tijd zal ik hard nodig hebben. Ik verlang naar de moed om daadwerkelijk stappen te ondernemen. Het enigste wat de wereld kan redden is liefde en liefde is een ander woord voor God of Allha dus god zijn wij zelf als we het zouden willen. Mogen wij allen van ons geloof in wat voor richting dan ook verlost worden en overtuigd zijn dat energetische energie ons leven voor nu en hierna (God) is.

24-10-2015 : Renata :
Het was een hele prettige ervaring...! Ik ben zeer dankbaar.

23-08-2015 : Gina :
Mijn hele energie is anders Magriet na ons gesprek, er is mij in de nacht van alles nog gebeurd, zo voelt het, alsof er door..gewerkt is aan mij....ik gaf je al aan zelf ook zeer sensitief in energieën te zijn, echter door de vele emoties nu niet in contact kon komen en belde ik.....wat gebeurd mij? waar zit ik plots in? wat........dankjewel dat je er voor mij kon zijn, je inzichten en steun. en deze inzichten samen met de veranderde energie nu ben ik erg blij mee. Warme groet van Gina.

23-08-2015 : Rosalien :
af en toe heb je als "helper " ook zelf een bevestiging nodig en dat was deze nu net gevallen kaart dank je!!

19-08-2015 : Shan :
Mooi. een site waar je best veel van kan opsteken,ook heel duidelijk.

02-08-2015 : Leonie :
Dank voor deze duidelijke uitleg, het is precies hoe het nu is. Het heeft zeer geholpen.

19-07-2015 : Anke :
Een fijne kaart, precies in de situatie waar ik in zit

18-07-2015 : Harry :
Heel bijzonder,Het geeft inzicht. Ik ben u zeer dankbaar.

16-07-2015 : Alexandra :
elke ochtend trek ik een kaart. Heb nu de uitleg gelezen over emoties. Ik weet wel dat dit zo werkt- maar het verschil tussen weten en toepassen is niet makkelijk. Verwerken van verdrietige emoties vergt tijd. Illusie en desillusie- moeilijk te definiëren. Vind jullie site en uitleg geweldig.

15-07-2015 : Astrid :
Mooi, er gaat weer een wereld voor me open

09-07-2015 : ann :
toffe pagina!!

09-07-2015 : Alexandra :
Precies raak. Goede uitleg!

09-07-2015 : Carine :
Dank je :-)! Weer een stukje van de puzzel (disfunctioneren) over mezelf helder! voor de eerste keer begrijp ik die freeze-(re)actie in stress (high alert)-situaties, links en rechts tegelijk!

13-06-2015 : annie :
Net wat ik nu nodig had,Wist t ff niet meer.Doet goed dit te lezen

07-06-2015 : andteas :
Soms gebeurd er iets wat je niet kan verklaren 2 weken geleden krijg ik na 25 jaareen app van een oud collega.eerst verbaasd maar ook blij verrast blijkt dat hij aan kaartleggen doet ik hij vroeg of hij een kaart mocht leggen.maar dat wilde ik niet was natuurlijk geen probleem. Heel toeballig appt hij vandaag ineens en heeft een kaart getrokken bekers 2 en laat nou dit verhaal helemaal kloppen. Geeft me wel te denken

11-05-2014 : Theresa :
Ik las het stukje over Indigokinderen en herken mezelf er ook behoorlijk in. Ik weet al langer van dit fenomeen maar heb het altijd als een eigenschap beschouwd. Ik merk echter de laatste jaren dat het veel meer is dan dat. Dat je met heel je wezen een Indigokind bent. En hoewel ik inmiddels 55 ben heb ik het altijd een beetje genegeerd om een I-kind te zijn omdat ik nou eenmaal niet bepaald in een milieu ben opgegroeid wat openstaat voor dit soort en aanverwante 'zaken'. Maar ik kies er nu voor de volle honderd % voor en ga alsnog een drastische koerswijzigibg aanbrengen in mijn leven teneinde eindelijk helemaal te kunnen zijn wie ik ben en me niet meer te schamen voor mijn 'anders' zijn. Ik vraag me af of er een groep "Indigokinderen" is die af en toe bij elkaar komt om ervaringen uit te wisselen. Daar zou ik graag eens naar toe gaan. Weet iemand dit? Ik hou me aanbevolen en voor wie me hier meer over kan vertellen al vast bedankt voor de informatie. Vriendelijke groet, Theresa

06-05-2015 : Lieve :
Godin Innana,ik voel dat ik de reis in de onderwerled moet door maken maar ik hou alles angsvallig tegen.Dit doe ik om de controle vast te houden en bang ben voor verandering.Door deze zekerheid ben ik ben geworden voor het leven en zit ik vast.M.v.g Lieve

04-04-2015 : Nanda :
Een helder en eenvoudig stukje een aanvulling waarin ik geloof

09-03-2015 : Frits :
Ik vind het artikel over de zeven Universele wetten, helder en verhelderend. Ik zal het artikel zeker nog vaker lezen en dan meer in de diepte gaan bestuderen. Ik dank jullie hartelijk, Licht en Liefde wens ik jullie. Lieve groet Frits.

11-02-2015 : Joara :
Ik vind het Indigo kinderen of nieuwetijdskinderen heel interessant en de website omdat het de waarheid ook vertelt en goed omdat ik het zelf ook voel en ik ben zelf ook een kind en peinsde ook vaak over dit soort dingen en ik ben blij omdat dit me echt heeft beinvloed.

19-01-2015 : natasja :
beste ik heb enkele teksten van jullie door gelezen, stenen reinigen, bewustwording en deze zijn me bij gebleven zeer duidelijk uitgelecht. Eigenlijk alles wat ik net nodig had en er ont breekt geen stuk voor mij althans niet. Ik ben herstellende van een drugs verslaving met psychische gevolgen hier ben ik zelf uit geraakt en websites zo als deze geven me de juiste benodigd heden om mezelf in de diepste kern te hervinden ik heb al tal van boeken gelezen maar de tekst bewust wording is de beste en het belaagt geen heel boek voor iemand zo als mij met weinig concentratie is dit het geen wat mij het beste helpt hiervoor dank om jullie werk hieraan te weiden vriendelijke groet natasja

16-01-2015 : Irene :
Omdat ik via de telefoon vaak de helft niet versta (komt door gaatjes in mijn trommelvliezen) had ik met Martina afgesproken dat we een consult via de chat zouden doen omdat ik wel weer eens wat goede raad en inzicht van haar kon gebruiken. Dat is prima bevallen, werkt erg goed via de chat en ik heb op mijn vele vragen weer mooie antwoorden mogen ontvangen van Martina. Ik ben weer een blij mens die nu weet wat haar te doen staat. Bedankt weer Martina en tot de volgende keer. Veel liefs, Irene

14-01-2015 : Nicole :
Wat een prachtige en heldere website, wauw!

08-01-2015 : Hilke :
Dank jullie wel, de uitleg van de kaarten is uitgebreid en weldoordacht...ik heb er enorm veel aan. Hartelijk bedankt, liefs Hilke

03-01-2015 : Caroline :
Ik vind het zeer boeiend en verhelderend, het geeft bepaalde zaken m.b.t. mijn kinderen en mijzelf een plaats. Dankzij Doreen Virtue ben ik naar informatie hierover op zoek gegaan.

03-12-2014 : Floortje :
Ik ben hoogsensitief en momenteel word ik behandeld door een holistische massage eneen energetische lichaamstherapeut. (ben momenteel ziek thuis ,burn-out in combinatie met dingen uit mijn verleden). Door het lezen van jullie artikelen, leer ik mijzelf beter begrijpen, kan ik zien waar ik momenteel sta en waaraan ik nog aan kan werken om meer tot mijzelf te komen en in mijn kracht te staan. Ik heb kort geleden engelenkaarten laten trekken en daar zijn zeer bijzondere dingen uit gekomen die allemaal kloppen. O.a. is mijn Aartsengel Rafael. Ik Dank het universumje dat ik geleid ben naar deze internetpagina. Ik ben op de goede weg, maar ben er nog lang niet.

14-11-2014 : Geraldine :
Dankjewel Aleid voor het gesprek van vanochtend mbt karmische relatie. Ik ontvang graag je verdere informatie. fijn weekend liefs Geraldine.

08-11-2014 : Mieke :
Lieve Martina, Twaalf dagen geleden heb jij bij mij een energetische huisreiniging gedaan. Twee dagen geleden heb jij deze reiniging herhaald. Toen je voor de eerst keer het huis gereinigd had voelde het huis al fris aan. De zware druk die er in hing was weg. Daarbij voelde ik mezelf ook rustiger en vrolijker. Het gevoel na de tweede keer was heel bijzonder. Ik heb ECHT zonder te overdrijven dit gevoel in huis en in mijn hoofd het laatste half jaar geen dag meer gehad. Wat een rust en vrede. Mijn vriend is ook vrolijker en merkbaar positiever in zijn gedrag. Hij heeft weer ademruimte en energie. Ook hij lijkt minder ballast op zijn schouders te dragen. Echt!! Dit gevoel ben ik zo vreselijk lang kwijt geweest. Ik wist niet meer hoe het voelde om een soort van sereniteit in huis te hebben. De angst en de onrust in mijn hoofd is, na maanden dwangmatig aanwezig te zijn geweest, als sneeuw voor de zon verdwenen. Bedankt Martina. Heel erg bedankt. Liefs van mij,

06-11-2014 : Mieke :
Lieve Martina, Een paar weken terug heb ik jou gebeld. Ik had een aantal vragen en dingen waar ik mij zorgen om maakte. Jouw rustige en vriendelijke karakter, viel mij meteen op. Je had heel heldere antwoorden op mijn vragen. Ik kon mij daar heel goed in vinden. Nadat jij ons huis gereinigd had, viel het mij op dat mijn vriend een stuk vrolijker werd. Ik zag duidelijk dat hij rust had in zijn koppie en zoals jij het zegt: "meer ademruimte heeft gekregen". Tijdens een van onze gesprekken heb jij bepaalde zinnen gezegd. Deze zinnen zijn in de loop van de week exact door mijn vriend uitgesproken. Bij mij zijn er ook dingen positief veranderd. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf, heb meer rust in mijn hoofd en ben vrolijker. Ook heb ik een aantal adviezen opgevolgd, waar ik in het begin angstig voor was. Jij vertelde mij, dat wanneer ik hier op zou vertrouwen, ik mijn angsten zou kunnen overwinnen. Nu merk ik ook dat dit het juiste pad is dat ik moet bewandelen. Dank je voor je hulp en je goede inzichten. Vooral bedankt voor het geven van het vertrouwen in mezelf. Liefs

03-11-2014 : Linda :
Lieve Martina, Dankjewel alweer voor het fijne gesprek net. En je hebt alweer helemaal gelijk gekregen met je voorspellingen. Tot snel en heel veel liefs van Linda

28-10-2014 : Irene :
Een vriendin van mij had geregeld dat Martina mijn huis zou reinigen. Ik wist niet precies wanneer ze dat zou gaan doen en ik moest 's avonds naar het ziekenhuis naar mijn vader. Ik had er dus helemaal niet meer aan gedacht. Toen ik 's avonds laat thuiskwam dacht ik "goh, wat is het lekker fris hier, ik kan lekker ademen". Het was net alsof er een last vanaf was gevallen waardoor alles niet zo zwaar meer op me drukte. Later kwam ik erachter dat Martina mijn huis die avond al had gereinigd. Dat heb ik dus meteen gemerkt toen ik thuis kwam zonder dat ik er eigenlijk erg in had. Heel erg bedankt Martina. Het voelt hier weer als mijn thuis. Hartelijke groet, Irene

25-10-2014 : Otelinda :
Hele mooie site met veel informatie die je helpt om even tot rust komen, ik lees iedere dag de tarotkaarten en helpt me inzicht te krijgen in het leven. Bedankt.

18-10-2014 : Marleen :
Hele mooie site met veel informatie waar ik op dit moment in mijn persoonlijke ontwikkeling heel veel steun aan heb. Bedankt!

18-10-2014 : Gerda :
Mooie en duidelijke beschrijvingen. Ik vind het fijn om te weten en deze side is duidelijk! Bedankt voor de prachtige uitleg!

26-09-2014 : Janina :
Mijn complimenten voor jullie prachtige site, zo begrijpelijk en zo overzichtelijk. Echt heel mooi, bedankt

06-09-2014 : Vivianne :
Zojuist een fijn gesprek gehad met Martina. Heb door haar inzicht gekregen in wat mijn weg is en ze heeft advies en kracht hierin gegeven. Door wat ze vertelde werd ik bevestigd in bepaalde zaken die in mijn leven spelen. Ik voel me door haar gesteund en wil haar nogmaals voor haar gesprek heel hartelijk bedanken.

05-09-2014 : :
Het gesprek van Martina raakte me zeer. Ze vertelde me met warmte en rust wat mijn pad is en wist zaken te benoemen die ik haar niet verteld had. Met die gegevens wist ze me de kracht te geven die in mijzelf zit en me te verbinden met mezelf. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit gesprek. Heel veel liefs.

02-09-2014 : Linda :
Ik heb sinds vorig jaar augustus een aantal keren telefonisch contact met Martina gehad. Martina geeft me altijd rust en kracht. Haar inlevingsvermogen, haar empathie maar vooral haar voorspellingen geven mij weer moed. Martina haar voorspellingen komen telkens precies uit! Zelfs de datums kloppen. Lieve Martina, ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, voor je steun en je lieve en warme woorden. Je weet niet half hoeveel dit voor mij betekend. Ik ga je zeker nog bellen in de toekomst. Bedankt en tot snel. Liefs Linda

31-08-2014 : Sjoukje :
Zo nu en dan kom ik op jullie site kijken, voor mij is er heel veel duidelijke informatie op de vragen waar ik mee zit. Hele mooie en duidelijke site, wil jullie ook vriendelijk bedanken voor deze mooie site Lieve groet Sjoukje

27-08-2014 : Yvonne :
hallo ik Ben nog zoekende naar mezelf.k'heb laatst been ervaring gehad .werd plotseling wakker in zag allemaal flitsen. iK kon allesom mij zien.Alleen mijn ogen Waren gesloten.mijn lichaam kon ik niet bewegen.ik keek naar buiten.in wat been voorbij flitsende gedaanten.ik hoorde honden huilen.smorgens bleek mijn buurvrouw overleden te zijn.daarom zoek ik naar info over t derde oog.was well been angstig moment hope.

26-08-2014 : Tineke :
Wanhopig als ik ben zocht ik naar een antwoord op mijn dwangmatige gedrag en kwam bij Uw site terecht. In mijn beleving geen toeval. Ik print de tips uit zodat ik ze keer op keer kan lezen en ga ze zeker uitproberen. Hopelijk kom ik er van af. Heel ongelukkig word ik ervan.

02-08-2014 : :
Dank je wel . . . . !! voor dit integere gesprek, Martina. Je directheid op mijn vragen waren duidelijk en helder. Door jouw praktische aanpak heb je mij tools in handen gegeven, waar ik zeker mee verder kan!

16-07-2014 : Carla :
Ik zocht naar de betekenis van een tarot kaart en vond bij "toeval" deze site, maar toeval bestaat natuurlijk niet! Na dit gelezen te hebben ben ik de verschillende onderwerpen gaan lezen. Ik kwam ook op polariteit en aantrekken en vandaar op effectief focussen. Wat daar werd uitgelegd heb ik onbewust geweten, maar nu viel het kwartje echt bij me! Ik ben opgegroeid bij ouders die een eigen zaak hadden en geld was, voor zo ver ik me kan herinneren, altijd een issue, m.a.w. we hadden het nooit echt royaal. Ik ben 50+, zzper, 8 jaar gelden gescheiden en loop tegen dit zelfde probleem aan. Heb veel gelezen hoe ik mijn onderbewustzijn op dit en andere gebieden, kan bijsturen en verbeteren, maar na vele jaren lukt(e) het nog steeds niet echt. Ik kwam een maand of 2 geleden een Guided Meditation ~ Wealth and Abundance op YouTube tegen. Er wordt bij meditaties ,bijna, altijd aangegeven om je te ontspannen en er naar te luisteren. Mijn gevoel zei me wat anders, ik dwaal vaak af met mijn gedanchte...Ik had ergens nog een oude headphone liggen en sluit die aan op mijn computer en ga gewoon aan het werk en laat dit op de achtergrond afspelen. Ik heb het volume best hard aan staan,focus me er niet op, maar ik hoor het wel. De laatste paar weken krijg ik regelmatig onverwachte opdrachten en dus inkomen... Wat ik dus wil aangeven en bevestigen is wat er hier ook geschreven wordt. Focus je, je op meer geld werkt het niet echt of helemaal niet! Dat heb ik inmiddels wel ondervonden. Via deze weg mijn dank dat ik deze site gevonden heb en nu bevestigd heb gekregen wat ik in mijn onderbewust zijn blijkbaar toch al wist, maar tot voor kort niet wist hier ik daar nu, voor mij, de juiste oplossing voor kon vinden! Ik heb een bladwijzer gemaakt voor jullie site en ga alle andere onderwerpen met veel aandacht lezen! Hier de link naar deze meditatie, voor mij blijkt dit te werken!
You Tube Meditatie

15-07-2014 : Beatrix :
Toeval bracht me op deze site. Martina sloot zich op me aan op een moment dat ik door mijn migraine bekrachtiging zocht. Ze gaf me duidelijk aan dat zij op medisch vlak geen uitspraken kon doen of adviezen kon geven. Toch heb ik het contact als diepgaand en helend ervaren. Het krachtenveld dat ze binnen mijzelf en rondom mij aansprak bracht me nieuwe innerlijke rust en inzicht. Dank je wel Martina.

07-07-2014 : Marvin :
Ben altijd zo blij met die toevalligheden die geen toeval kunnen zijn! Ik had het idee een vriendin van me te plagen, want op een van haar foto's leek ze 3 ogen te hebben. Het kwam toen bij me op om 'kijken met je 3e oog' te googelen, vervolgens ben ik hier beland. Ik heb 2 verhelderende stukken gelezen over Wet van de Aantrekking & Polariteit en effectief focussen. Precies waar ik al een tijdje mee zat. Geweldig om zo een nieuwe bron van inzicht te ontdekken. Thank you!! Namaste

17-06-2014 : Sander :
hele goede duidelijke site. vooral het stuk van ego was heel duidelijk uitgelegd. heb de laatste 10 uur 8 uur lopen lezen aangezien ik dit de eerste goede Nederlandse site vind over spiritualiteit .paar dingen was ik niet mee eens wegens eigen ondervindingen maar voor de rest top

14-05-2014 : Gerard :
heel duidelijke site ben blij met deze site

08-05-2014 : Paulien :
Lieve Martina, Ben blij dat ik je heb leren kennen. Je hebt me duidelijk handvaten gegeven welke wegen ik zou kunnen bewandelen om mijn levensopdracht te bereiken. Zal hier dan ook zeker mee aan de slag gaan. Dat mijn twijfels en onzekerheden geen sta in de weg hoeven te zijn en ik die opleiding niet nodig heb! Verder ben je eerlijk, open en raak je de kern. Ook mijn vragen over een evt. relatie wist je goed te verwoorden. Bij het contact hebben van een overleden dierbare kwam je met veel nieuwe informatie die wat meer duidelijkheid gaven. Ook weet ik nu de betekenis van een droom die ik vaak in mijn kinderjaren had. Dank je voor je goede raad, ingevingen en duidelijkheid, weet nu waar ik sta. Echt heel bijzonder!! En neem zekers nog weer contact met je op!! Liefs Paulien.

05-05-2014 : Miriam :
Lieve Martina, heel hartelijk bedankt voor de fijne en verhelderende consulten die ik tot nu toe met jou heb gehad. Ik ben heel erg blij dat ik jou "ontdekt" heb, ik heb erg veel aan jouw wijze woorden/raadgevingen/inzichten gehad en ga jou in de toekomst dan ook zeker weer bellen! Jij raakt precies de kern van de zaak op "zielsniveau", echt heel bijzonder! Veel liefs, Miriam

02-05-2014 : Jeroen :
Grappig of niet? Ik deed mee aan een soort van quiz , welk dier ben jij? en kwam uit op de zwaan. Wat een verassing het bovenstaande gelezen te hebben , het sluit eigenlijk helemaal aan op wie ik voel te zijn.....

30-04-2014 : Marc :
Prachtige site met nuttige informatie. Heel helder en to-the-point geschreven allemaal. Mijn complimenten! Hartelijke groet, Marc

19-04-2014 : Elise :
Lieve Martina, ik wil U bedanken voor de fijne en warme consulten die ik van U heb mogen ontvangen! Tevens voor het luisterend oor en de heldere inzichten die U mij gegeven heeft om beter met de situatie om te kunnen gaan! U komt altijd heel snel tot de kern, en spreekt vanuit Uw hart! U ziet en voelt en hoort snel de energieen en weet dan ook heel goed contact met de andere energieen te maken!U bent altijd heel zuiver en geeft duidelijk aan wat te doen en welke keuzes en beslissingen je het beste kunt maken.U helpt ook altijd heel goed om emotioneel weer rust te vinden !! U bent een heel warm en zeer bijzonder persoon!! Ik ga U zeker nog vaker bellen, liefs Elise

18-04-2014 : Jessie :
Martina, open eerlijk duidelijk en zuiver mediumschap vanuit je hart. Wauw; dankjewel voor je puur zijn.

04-04-2014 : Natasja :
Dank u wel voor dit artikel het is net of dit over mijn zoon gaat, ontzettend herkenbaar.

31-03-2014 : Dirk :
zeer verhelderend.Van harte bedankt,ik herken veel van deze side.Ben al jaren met mijn spirituele pad bezig.groeten

27-03-2014 : Deirdre :
Mooi helder uitgelegd!! Dank!!

02-03-2014 : Jan :
Bedankt voor het delen van de helder, informatieve en verscheidenheid van onderwerpen. Heb al een flink aantal artikelen gelezen en sommigen meerdere keren om dieper door te laten dringen. Het komt er elke keer weer op neer, kom tot jezelf, houd van jezelf en deel je liefde in oprechtheid en besef dat alles met elkaar verbonden is en spiegelt. Hartelijke dank, Jan

03-02-2014 : Margaret :
Hi Ik woon in Costa Rica Centrale America,ik pendel alhoewel ik het gewoon met mijn parle ketting doe en het geeft mij vertrouwen , 6 jaar geleden heb ik zelf zonder makelaar mij n huis verkocht in dit land en ik had vertrouwen in het pendelen een lange tijd is het mij niet gelukt en ik denk omdat ik in een scheiding lag die mij erg heeft getroffen ,en sinds kort gaat het weer en het geeft mij vertrouwen . Ik vind het gewoon leuk om je dit te laten weten. Bedankt Margaret

08-01-2014 : Gerard :
Heel veel dank voor de duidelijke en fris geschreven artikelen, ik heb weer een aantal mooie inzichten erbij die me weer verder gaan helpen. Ik ben er al gelijk mee aan de slag gegaan en ga ze ook integreren in mijn leven.

26-12-2013 : Shirley :
hetgeen ik heb gelezen waarom je soms niet krijgt wat je vraagt,was zeer duidelijk uitgelegd.Het schept klaarheid in de wisselwerking tussen het bewuste en het onderbewuste.Maar de schepping is ondoorgrondelijk,we zullen waarschijnlijk nooit de volledige waarheid kennen.Beste dank.

19-11-2013 : Petronella :
De artikelen zijn super goed en waardevol. Het kwartje is gevallen.

18-11-2013 : Jorg :
Hoi, Ik vind je stuk over onverwerkte emoties goed en zeer herkenbaar. Bedankt! Groetjes, Jorg

09-11-2013 : Corry :
Martina is erg zuiver, als ze niets doorkrijgt van overledenen verteld ze dit eerlijk. Ik heb een bijzonder fijn gesprek gehad met haar over mijn levensopdracht, en hoe ik mijn talenten het beste kan gebruiken. Ik ben zeer geholpen door dit contact met Martina, veel is mij nu duidelijk geworden. Bedankt Martina.

06-11-2013 : jeannette :
de affirmatie "mijn leven is alles wat ik er van maak" vind ik erg duidelijk

01-11-2013 : Alida :
Grappig kaartje trok ik: geld. Da's nou net iets wat wij niet hebben, maar toch leven we gelukkig zonder, voor een deel komt dat door alle lieve hulp om ons heen, voor een groot deel leven we gelukkig door er met en voor elkaar te zijn! En de uitleg over dit kaartje zegt dat geld voor mij een rol zal spelen komende periode... We gaan het wel zien, geld heb je nodig om van te leven, we kunnen niet helemaal zonder maar het is niet hetgene wat een mens gelukkig maakt!

18-10-2013 : Paul :
Heel inspirerend die 7 wetten van het universum. Heel leerzaam en kloppend maar ik vind ze wel moeilijk toe te passen omdat ze van zoveel verschillende factoren afhankelijk zijn. Ik doe mijn best de wetten in de praktijk toe te passen en hoop dat ik er veel baat bij heb, in ieder geval hartelijk dank voor de leerzame en inspirerende tips en ga hard aan mezelf werken.

16-10-2013 : Carli :
te gek artikel ik heb genoten herkenning en steek er dus van op wat ik nodig had

06-10-2013 : José :
Ik kwam bij 'toeval' op deze site en ook al is alles mij wel bekend wat er staat, het heeft mij enorm geholpen om door een aantal zware dagen te komen. Doordat ik hier op de website weer las over positief denken en affirmeren ging ik er weer eens flink mee aan de gang met al heel snel een positief resultaat. Weer rust en vertrouwen in de situatie omdat ik zelf de macht heb er wat aan te doen. Dank voor deze prachtige site, het hielp mij weer her-inneren!

01-10-2013 : :
Lieve Martina, Ter inspiratie Vrijheid is liefde en liefde in vrijheid Hij of zij die dit leest of hoort is vrij Vrij om te denken en vrij om te voelen Hierdoor crieeer ik/jij vanuit mezelf/jezelf de wereld waarinik en jij leef En kan ik mezelf en jij jezelf en de wereld waarin wij samen leven veranderen Dit maakt ons allen een voor een zo uniek en betekenisvol Net als het kleine onbevangen kind dat nog steeds in mij en in jou zit Dat vrij is en iedereen accepteert, zoals hij of zij is Mensen zijn creators en via universele liefde in vrijheid met elkaar verbonden. (Be)leef, (er)vaar en (door)leef Namaste xxxxxxooooooo

26-09-2013 : Casper :
De eerste website die ik zo snel kon vinden waarin overzichtelijk de functies van rechter en linker hersenhelft werden geëtaleerd. Leuk! sluit allicht aan op meditatie en MBTI test's. Ga ik zeker meer over lezen :)

23-09-2013 : Kerensa :
De berichtgeving in verband met ’’zelfvertrouwen‘‘ vond ik zeker de moeite van het lezen waard.

14-09-2013 : Sabine :
Iemand heeft deze kaart getrokken voor mij! Ik vroeg of hij een kaartje wilde leggen of ik een kindje krijg.En ik wilde de uitleg weten.Zodoende kwam ik bij jullie terecht op deze site via google.Hartelijk bedankt voor deze mooie uitleg.gr.Sabine

11-09-2013 : Linda :
Ik heb nu al een aantal keren contact gehad met Martina. Wat een geweldig mooi mens!! Martina je hebt het altijd bij het rechte eind en ik wil je via deze weg laten weten dat ik heel veel kracht en steun uit onze gesprekken haal!! Dankjewel daarvoor. Liefs Linda

30-08-2013 : Tineke :
ik zat eerst in mijn maag met die zigeunerkaarten.maar met deze uitleg ben ik heel erg blij.nu kan ik met de lenormand ook beter werken.echt heel fijn hoor.dank u

26-08-2013 : C :
Mooie, heldere uitleg over de Lenormand kaarten!

21-08-2013 : Martina :
Durven te vragen Een tijdje geleden had ik 3 nachten en overdag ontzettende krampen in mijn kuiten,voeten en tenen.De derde nacht werd ik weer door de beginnende krampen wakker en ik vroeg heel diep in mezelf: "Wat kan ik doen om de krampen te voorkomen?" Direct naar dat ik mijn vraag gesteld had zei mijn innerlijke stem in mij:" Je hoeft er alleen maar te zijn."Ik ging in het ZIJN en alle krampen waren op eens verdwenen. van consulent Martina

18-08-2013 : boaz :
Geweldig, energetische energie! Veel beter dan de niet-energetische energie.

18-08-2013 : Martina :
Las net de tekst over effectief focussen.Daar wil ik graag iets over vertellen betreffend mijn eigen leven. Ik had op een dag ontzettend zin in een slaatje.Ik zag het slaatje al voor mij,en zag nog een andere zo voor mij.Ging toch een paar minuten later de deurbel.Mijn buurman stond voor de deur en zei:" Martina,ik heb 4 bakjes met slaatje met verschillende smaken.Twee mag jij hebben." Hij was al bezig om voor zichzelf 2 bakjes slaatje uit te zoeken waarbij hij tegen zichzelf en mij zei:" Deze 2 vind ik het lekkerst." Gaf mij de andere 2 in mijn handen,juist die 2 die ik voordat hij voor de deur stond in mijn gedachte had.

15-08-2013 : Johan :
Hallo, wat een fantastische website. De video-cursus Lenormand is gewoon top. Ga zeker alles doorspitten op deze site.Staat in mijn favorieten dus even iedere avond een kijkje nemen. Bedankt voor de lessen en het leesplezier.

12-08-2013 : Yolanda :
Hallo Ben vandaag vh eerst op jullie site gekomen... Iets gelezen door iemand anders over Spiegelen.....heb er vaker over gelezen heb een cd ervan.....tyd niks meegedaan. Dus hier jullie stuk gelezen ben bekend met Spiegeologie het paranormale en the secret..... en daar afgelopen jaren zeker ook veel ervaringen mee.... maar toch weer een en ander geleerd met t lezen van jullie stuk....herkenning en inzicht.... Dank je wel site opgeslagen ga zeker vaker lezen op jullie site Warme groetjes Yolanda

31-07-2013 : Esther :
Het hoofdstuk over "Spiegelen" heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Ik heb het met volle aandacht en met bewondering gelezen. Dit heeft mij in zekere zin de ogen geopend, in hoe ik mij in relaties gedraag. Ik zie nu in, dat mijn angst reflecteert en het zich steeds keer op keer herhaald. Puur omdat ik geen zelf liefde ken! Bedankt voor deze mooie opheldering!

10-07-2013 : Serigala :
Ik heb een aantal publicaties op deze website gelezen en vind het allemaal echt interessant en zeer leerzaam Ben zelf bezig met aura- en chakrahealing en wil hiervan zoveel mogelijk kennis opdoen. Vriendelijke groet: Sharon Melati

09-07-2013 : Lettie :
Ik weet niet wie het heeft geschreven, maar ik vond dat het erg goed stukje over het ego.. Aangezien ik zelf bezig ben het te laten verdwijnen. Hartelijk dank. x

03-07-2013 : Marciano :
Hallo, groetjes ik heb al eens op deze site gelezen van helderziende paragnosten en ik vind alles wat ik gelezen heb heel goed leerrijk, het spreekt mijn hart aan.

06-06-2013 : Alex :
Dank , dat ik dat ontdekt heb Ik voel reeds een ganse tijd dat er iets meer was dan de moderne communicatie . Ik geloof in zielsverwanten , en spreek uit ondervinding , maar heb er geen klinkklare uitleg voor . Er is meer .......

23-05-2013 : Michelle :
Mooie leerzame website.

23-05-2013 : Dharmakaya :
Ik vind de informatie op jullie site prachtig en goed leesbaar weergegeven. Tot nu toe heb ik info over tarotkaart Bokalen acht gelezen en een artikel over 'spiegelen'. Echt top!

14-05-2013 : Leny :
Ik heb ernstige slaapproblemen. de oorzaak bij mij is het feit dat ik altijd in mijn hoofd bezig ben. Door pointerend te zoeken naar oplossingen, kwam ik op jullie website terecht. Ik ben altijd spiritueel geweest en ook altijd op zoek naar meer kennis. Mijn complimenten voor jullie website. Ik vindt hem geweldig en heel inspirerend. Hopelijk hoor of lees ik ook nog de juiste affirmatie om een gezonde slaap te krijgen Ik affirmeer iedere dag heel vaak, Met hele goede resultaten. nu nog de juiste affirmatie vinden om een gezonde slaap te krijgen. Bedankt voor het delen van jullie kennis. Leny

11-04-2013 : Corry :
Ik zocht een site over zelfliefde en vond jullie site. Ik ben blij met de heldere informatie en inzicht gevende onderwerpen die jullie hier beschikbaar stellen. Hartelijk dank hiervoor.

20-03-2013 : Andre :
Alle lof voor Martina!!!

04-03-2013 : Conny :
Martina, bedankt voor alle inzichten. Je directheid raakt precies de kern van de zaak op een diep nivo. Ook al was het niet altijd wat ik wilde horen zei je wat ik diep van binnen wel weet maar niet toe wil geven. Dank je wel

18-02-2013 : Bini :
Wat een heerlijke Aura en chakra schoonmaken visualisatie! Dank je wel!

07-02-2013 : Erik :
Bij het surfen naar Azuriet edelsteen ben ik op jullie website gekomen. Deze is heel interessant. Ik ben nu op reis (mijn spirituele reis). Hier op deze blog zal ik wel de goede richting vinden, ik moet nog veel leren, ik kan wel mijn aura zien. Soms lukt het mij niet maar meestal wel. Ik sta voor de spiegel, kijk voorbij mijzelf naar een bepaalt punt. Na enkele malen rustig in en uit te ademen kijk ik naar mijn derde oog en dan komt er een paarse kleur rondom mij. Dat is een mooie ervaring. Nog heel veel oefenen en dan komt het wel goed. Of hebben jullie nog wat info voor mij? Dank bij voorbaat en nog veel succes met de blog en het spirituele.

05-11-2012 : Marian :
Goedemorgen, ik ben Marian, 56 jaar en heel erg geïnteresseerd in de spiritualiteit. Ik voel heel veel zaken goed aan, voel ook de negatieve en positieve invloeden van buitenaf. Jullie site heeft me nog meer geleerd over al deze zaken zodat ik me nog meer wil verdiepen in de paranormale wereld. Dank je wel.


Gastenboek

Wil je een berichtje achterlaten in ons gastenboek vul dan bovenstaande formulier in.


12-08-2022 : Neeltje :
Bericht: Ik was benieuwd wie deze site heeft opgezet. Ik vind m heel leuk. Leuk is niet het juiste woord maar degene die dit heeft opgezet heeft het heel goed gedaan. De kennis maar de manier van schrijven is heel ondersteunend. Dank je wel voor deze site!

22-04-2022 : Andrea : Numerologie
Al jaren zie ik overal het getal 23, op straat of andere plaatsen, maar vooral in boeken. Ik vond dat raar en het maakte me angstig. Tot ik jullie duiding las zojuist. Dat het juist positief is. Ik ben hier erg opgelucht door, dankjewel.

15-11-2020 : Nadia :
Dankjewel voor de vele boeiende en interessante informatie. Deze site helpt mij op mijn spirituele zoektocht, heel veel dank daarvoor.

10-09-2020 : Heba :
Ik heb jullie artikel gelezen over ~Gewoontes veranderen~ Dit was precies wat ik nodig had! Dit artikel was zo interessant en zo waardevol voor mij. Ik heb hier nieuwe inzichten uit gekregen en ik zal deze inhoud meteen in praktijk brengen. Dankjewel om dit te delen!

24-05-2020 : Anna :
Fijn artikel. Zo mooi en duidelijk beschreven!

03-05-2020 : Wilhelmina :
Fijn om te lezen!

27-04-2020 : Christel :
Ik ben heel blij met de uitleg over 'spiegelen'. Dank u wel!

03-04-2020 : Katia :
Dank u voor de uitleg van de pendel Het is kort ma duidelijk uitgelegd

01-03-2020 : Brigitte :
Heel interessante informatie over de werking van het onderbewuste!

26-02-2020 : Bart :
De numerologie uitleg en verklaringen komen aangenaam dicht bij mijn actuele belevingswereld, gevoelswereld, denkwereld. Grote dank.

21-02-2020 : Johanna :
Dank voor zoveel info over de engelen getallen. Goede website. In Licht en Liefde

09-02-2020 : Wim :
Toeval bestaat niet. Spirituele nieuwsgierigheid naar het yin yang symbool bracht me naar deze site. De uitleg en betekenis is helder en brengt nieuw inzicht. Ik verwacht dat de informatie op deze site gaat bijdragen aan antwoorden in de spirituele zoektocht die ik ben aangegaan. Dank hiervoor. 🙏

18-01-2020 : D,hooge Riet :
IK DANK U

08-01-2020 : Monika :
bedankt voor de veelzijdigheid van jullie website.. De uitleg is heel duidelijk.. Ik kom zeker nog eens terug. grtz. ;)

04-01-2020 : Laila :
ik volg de kaarten via iemand dat ze dagelijks legt op facebook...ook al mag ik ze achteraf lezen en er niet naar leven, dan kloppen ze steeds!!! dank je wel voor de site... laila

26-12-2019 : Willem :
de kaart bracht mij vandaag een mooie toekomst

20-12-2019 : Marijke :
Ik vind het erg interresant om dit te lezen top

20-12-2019 : Alice :
Uit nieuwsgierigheid heb ik een Godinnenkaart getrokken. Die was bijzonder toepasselijk en verhelderend. Ik wist meteen wat mij te doen stond en dat voelde goed. Dank voor deze site!

26-08-2019 : :
Dank je wel voor je prachtige kaarten. 🙏🏽🤗

22-08-2019 : Rutger :
bedankt voor deze informatieve site. informatie omtrent edelstenen reinigen en opladen tot me genomen. zal dit toepassen met onze stenen.

21-08-2019 : Dagmar :
Ik vind deze site erg behulpzaam nu ik opzoek ben naar het vergroten van mijn eigenwaarde en bewustzijn. Bedankt voor het maken van deze site!

27-05-2018 : Sissy :
Ik heb geen ervaring met helderziende paragnosten ,maar vond de uitleg over de 7 chakra's erg verhelderend en interessant.

30-07-2018 : Roy :
Mooie leerzame site. Veel informatie hier van onderwerpen die me interesseren.

02-11-2018 : bettina :
hallo, ik heb een vraag, elke dag bijna zie ik de getallen 21:12 of 12:21, maar ik kan nergens vinden wat daar nou de betekenis van is, en iets zegt me dat het belangrijk is. m.v.g bettina

25-12-2018 : Jos :
Dank voor het delen van inzichten en wetten.

29-12-2018 : bjorn :
ik trok een engelen kaart net nadat ik besloten had me ergens anders te gaan vestigen, mijn tjokvolle kamers gereduceerd tot twee bananendozen, trek ik 1 engelen dagkaart,,,, celeste....al jaren voel ik mij verlicht, heb mn eigen tarot systeem,,, toch weer kippenvel van top tot teen, be light.... send light...dont think light..bedankt.

21-01-2019 : walthera :
Dank je wel, ook ik heb in een moeilijke situatie duidelijkheid gekregen door jullie website.

20-01-2019 : bjorn :
Bedankt, ik heb nog kippenvel, ben nu in mn leven aardig wat persoonlijke tegenwind in praktijkles gehad, voel echter nooit dat ik onterecht zware zaken moet verwerken, vanmiddag prachtige engelen getallen door gekregen, en aangepakt wat me duidelijk werd en zojuist trok ik dag de dood, heb ervaring, betere kaart kon niet voor mij, voedsel terechte tijd, kriebels in mn buik,op nmn 40ste i love live, kracht voor hen die goed willen doen en ben danbaar

28-02-2019 : Lucas :
Reeds vele jaren gebruik ik een soort pendel ,namelijk een doodgewoon kettinkje en een ronde sleutelhanger dus geen puntig voorwerp.Op een dag keek ik naar de paardekoersen en dacht ,zou ik met mijn sleutelhanger het winnende nummer kunnen uithalen bij een paarderen.Ik schrijf dus op een papiertje:prix de paris of een andere naam en leg nrs 1 tot 10 als er 10 paarden meerennen.Ik stel de vraag ;welk nr wint de prix de paris ? na enkele tijd begint de pendel te trekken naar een bepaald nr en plots draait hij rechts in ellips vorm .Dit is een van drie eerste paarden.Gelijk welke ren waar ook ,frankrijk VS meydan chili .Ik vind er geen verklaring voor maar mijn vraag is of dit een unicum is of er nog anderen zijn die dat doen.trouwens ik heb me daar nooit zorgen omgemaakt en ik doe het maar weinig meer .

22-02-2019 : Lilian :
toen ik het boek bij een parabeurs inkeek, sloeg ik het open bij spin. (ik ben erg bang voor spinnen) ik was geïntrigeerd door de boodschap. soms trek ik de kaart maar vaker komt er een direct op mijn pad om iets duidelijk te maken. gisteravond kwam er een van het plafond naar beneden en landde op mijn boek dat ik in bed aan het lezen was.paniek! vooral omdat ik de hele voorafgaande dag al zoveel "toevalligheden" had meegemaakt. en nu ik google, kom ik weer op de medicijnkaarten uit. heel bijzonder.

25-02-2019 : Ard :
Ben blij dat mijn vermoeden en symptomen van de laatste maanden helder zijn verwoord en zeer verhelderend werken. Dank daarvoor!

31-03-2019 : Vera :
Prachtige site met duidelijke uitleg en super veel informatie. Dankjewel dat U dit wilt delen

02-04-2019 : Arie :
Heel mooi verwoord als de leer des levens. Dit loopt als een rode draad door De Bijbel - Het Occulte Boek der Boeken -, maar de arrogante mens heeft er een godsdienst van gemaakt. Het is de mystiek van ons leven zoals dr. W.J.Aalders het al verwoordde in zijn boeken.

28-04-2019 : Jose :
Dank je wel voor de uitleg van 2121. Dat er veel hulp van engelen is was me al duidelijk. Het is fijn te weten dat dit steeds terug komt.

02-05-2019 : Miranda :
Het is een mooie site met leerzame artikelen en leuk dat je een dagkaart kunt trekken. Verder vind ik vooral de informatie over de dubbele getallen erg handig!

10-05-2019 : Ruud :
Goede morgen ik las dat je in begin je pendel in je broekzak kon doen om meer van je eigen energie toe tel aten tot de pendel maar in je broekzak zonder in een doosje te doen of moet je even goed in een doosje laten dan in broekzak doen dat is mijn vraag. MVG Ruud

22-05-2019 : Marjo :
Wat een prachtige aanvulling op wat er al geschreven is over Bach Bloesems. Ben zelf BB therapeute geweest en zelfs nu zie ik weer nieuwe dingen in dit artikel. Mensen zouden moeten weten hoe bijzonder deze bloesems werken, ik ben er nog steeds verbaasd over!

29-05-2019 : Carla :
Sinds het overlijden van mijn man nu een jaar geleden trek ik iedere ochtend een dagkaart op uw site. Ik put ongelooflijk veel kracht uit uw duiding van de kaarten. Ik schrijf de affirmatie van de dag in mijn agenda en ik begin met de creatie van mijn nieuwe dag ! Duizend maal dank !!!

21-06-2019 : Jason Manfredini :
Wat een geweldige paranormale website! Een site waar ik me helemaal thuis voel, over wat er allemaal geschreven wordt, en veel dingen zo herkenbaar. Bijv. de getalcombinatie 13:13 die ik de laatste dagen vaak zie. De laatste paar weken heb ik ook het gevoel en bewijs door er lichte hulpenergie aanwezig is. Maar ook door lichtflitsen, onwaarschijnlijke toevalligheden, en door healingswerk die ik beter kan manifesteren omdat mensen het magnetisme die ik gebruik met hun ogen dicht letterlijk in hun lichaam voelen. Ook alle andere informatie onderwerpen zijn zo mooi, concreet en goed makkelijk geschreven, dat je dingen makkelijker in de praktijk kunt brengen. Het zijn een mix van onderwerpen die mystiek en niet alledaags zijn, maar ook onderwerpen die mensen dagelijks aangaan, en onderwerpen die veel mensen wat taboe vinden worden open besproken, zoals de schaduwzijde van mensen, dat alles maakt deze website zo boeiend! Ga zo door! Groet Jason

03-01-2018 : Runa :
Ik vond het heel heeeeel mooi en verwonderlijk stuk tekst om te lezen. Ik als dochter van echte Chinese ouders ben opgegroeid met bepaalde invloeden van het yin- en yang gedachtegoed, en om hier wat diepgaander en concreet over te lezen is heel verrijkend. Ik sta versteld van de filosofie, de oorsprong van het yin yang teken en het teken zelf! Ontzettend treffend, eigenlijk ook heel logisch, maar toch zo mooi en verwonderlijk. Misschien juist omdat het zo treffend, logisch is. Het bevat zoveel wijsheid, en 'waarheden'/inzichten die we in hedendaagse problemen of vraagstukken lijken te zijn vergeten.. Prachtig hoe dat allemaal in één zo een symbool is samengevat zonder de betekenis tekort te hebben gedaan.

03-11-2017 : Monique :
Zeer leerrijk,mooi om te lezen. Verhelderend.

31-10-2017 : Caroline :
Mooi en helder verwoord; de bewustzijnsvormen. Dank daarvoor.

25-10-2017 : Tanja :
Prachtige website en artikel over gidsen en engelen. Ik ben zelf lichtwerker en mag als sinds ik klein ben engelen zien. Schrijf ook zelf stukjes maar dit is zo mooi omschreven. Ik heb dit artikel gedeeld op mijn fb website en de bronvermelding erbij gezet. Dank je wel! 😇. Tan

23-10-2017 : Egbert :
Goedemorgen. Heel blij met deze uitleg. Dank je wel.

03-09-2017 : judith :
een prachtige uitleg over kelken drie. ik heb zo'n relatie met iemand, dat heeft me doen beseffen dat het wel een heel bijzonder contact is.

02-09-2017 : Ard :
Ben blij dat mijn vermoeden en symptomen van de laatste maanden helder zijn verwoord en zeer verhelderend werken. Dank daarvoor!

02-09-2017 : kristal :
Dank voor de uitgebeide informatie op de site groetjes kristal

17-08-2017 : margriet hujbregts-Clement :
Ik ben aleen keer naar een reading geweest. 6 jr geleden toen mijn man overleden was. En dit is wat hij zei, precies hetzelfde als bij de kaarttrekking Adriana. Je weet alle antwoorden al, ik hoef je niks meer te vragen. Je weet het. En dat ben ik nooit meer vergeten. En toevallig trek ik deze kaart, Tis waar! Ik weet alles al, Thanks! Margriet.

11-08-2017 : Margreet :
ben al enige tijd bezig met deze kaarten. Ik moet zeggen dat de korte verklaringen mij wel liggen. Het laat dan meer aan mijn eigen interpretatie over dan wanneer ik in een boek kijk waar alles wordt voorgekauwd.

19-07-2017 : Marjo :
Zeer verhelderend

13-07-2017 : T.J. :
Medium Margriet, heeft mij tijdens mijn burn-out laten zien wat mijn struikelblokken waren. Ze heeft me de handvatten gegeven voor een "nieuwe" start. Zit nu op een positieve flow. Ben haar bijzonder dankbaar. Gr. T.J.

02-06-2017 : Sonja :
Beste, zeer goede website met vooral duidelijke en heldere uitleg over verschillende zaken die toch weer allemaal met elkaar verbonden blijken te zijn. Ik heb er van genoten om te blijven lezen (en uitprinten) en zal zeker nog regelmatig naar deze site terugkeren om mijn geheugen nog eens op te frissen. ook het trekken van een kaartje tussendoor was een mooie aanvulling bij het verwerken van alle info die ik las. Bedankt, mvg Sonja

23-06-2017 : L.W :
Normaliter hou ik er niet van om reacties te plaatsen,maar soms kom je in contact met iemand die werkelijk in staat is om tot de kern van het probleem te komen en je begeleid zodat je weer zelfstandig tot keuze kan komen en weer volledig in je kracht laat staan. Wat een positieve flow dank je wel Medium Margriet!

21-06-2017 : Oscar :
Beste, ik zit nu al een tijdje op jullie site en wil jullie daarom even bedanken voor alle kennis en wijsheid die je hier zomaar te nemen hebt. Veel dank en het ga jullie goed!

13-06-2017 : A.M :
Wauw, bij het lezen van de schaduwzijde van mezelf. Het best maak ik dat dit de schaduwzijde, als de persoon die ik ben kan samenwerken, dat ik me bewust kan voorstellen, indien ik iets doe, wat zou ik dan doen, en dit indien nodig samenleg....dank jullie allemaal voor de inspiratie die jullie allen geven zowel aan mij als aan vele anderen.

27-04-2017 : Samadhi108 :
Wow! Eindelijk DUIDELIJKHEID! De allerbeste uitleg ooit in mijn leven,door dit info te lezen heb ik nu in 1/klap alles begrepen wat ik eerder niet zo goed kon rationeren.Wat ben ik blij ,mijn hele ziel is blij hiermee! Love and Light!!

22-04-2017 : Egbert :
Dank je wel voor voor deze waardevolle site. Ook over het mediteren, ben hier vaak te vinden. Mijn complimenten Warme liefdevolle groet en succes met alles wat jullie nog gaan doen.

21-03-2017 : Francis :
Dank voor het vrijelijk kunnen raadplegen van deze site. Op vele vragen antwoord, zodat ik mezelf en van alles om me heen beter kan / leer begrijpen. Lentegroet F

21-03-2017 : Lea :
Ik heb net da affirmaties ontdekt, en jullie website, dit is echt wat ik zocht, ik ben er héél blij mee. Bedankt Groetjes Lea

18-01-2017 : Bert :
Bedankt om deze schat van kennis met ons te delen.

11-01-2017 : Sophia :
super ben een stuk verder gekomen met me groeien, weet eindelijk waar en hoe ik verder moet zoeken om verder te ontwikkelen en er iets mee gaan doen

5-12-2016 : J.H. :
leuke site , het voelt heel warm aan, heel mooi.

2-12-2016 : Vee :
Ik vind dat jullie een prachtige site hebben, met veel informatie.

20-11-2016 : Henny :
Hier kan ik alles vinden wat ik zoek wijsheden op allerlei gebied en mooie tarot kaarten .De spreuken vind ik ook heel mooi. Ik stuur u hierbij veel liefde terug.

17-11-2016 : Albert :
Goede positieve website

17-11-2016 : Nel :
Complimenten voor deze site, helder en gevend. Ik kom hier graag even n bezoekje brengen.

26-10-2016 : Lindy :
Het allermooist vind ik het oog met de spreuk ! In weinig woorden ,maar zo helder ! Dank daarvoor !

21-10-2016 : Jose :
De godinnendagkaarten vind ik zo mooi en iedere keer zo raak! Ik herken me er elke keer in!

16-09-2016 : Lenny :
Hartelijk dank voor de gratis cursus m.b.t. de Madame Lenormand kaarten en de heldere tekst en uitleg! Ik ben net begonnen met deze kaarten en alhoewel het me allemaal nog duizelt ben ik vastbesloten om het leggen hiervan onder de knie te krijgen! Dus ik blijf oefenen!

16-09-2016 : Nadine :
Was op zoek naar edelstenen die helpen bij kanker en kwam via google op jullie site. Lijkt mij zeer interessant.

27-08-2016 : Acqua :
Héél erg zuivere en bruikbare info. Thanks a lot! B)

18-07-2016 : Pascalle :
Bedankt voor de duidelijke artikelen op jullie site. Niet zweverig. Makkelijk te begrijpen en met praktische tips. Hartegroet

24-05-2016 : Johny :
Dank u wel Margriet de Roo, Moeten alles nemen met een korreltje zout??

22-05-2016 : Duska :
Geweldige website, mijn grote dank aan Maria voor een bijzondere consult . Specifiek,helder, vriendelijk en warm. God bless you Maria!

18-04-2016 : Christa :
bedankt voor de mooie kaart Medicijnkom

03-04-2016 : Johan :
bedankt voor een hele mooie uitleg en een schitterende tekst

10-03-2016 : Henk :
Margriet, heel fijn dankje

13-02-2016 : Anna :
zo fijn dat ik iedere dag een kaartje kan trekken.....dank je wel

12-02-2016 : Grace :
Het was een mooie ervaring om in enkele minuten mee te maken wat je voelt. Het artikel over denkkracht doet me inzien dat gedachten inderdaad effect hebben op je leven

11-02-2016 : Ton :
Een prettig inzicht in zelf liefde en hoe dat de relatie met jezelf en de ander plezierig doet veranderen. Dank daarvoor, groet Ton

26-01-2016 : Monique :
Ik ben verwonderd met deze kaart omdat ik gestart ben met een cursus spirituele healing .bedankt hiervoor

24-01-2016 : Tiffany :
Deze site heeft mij al enorm veel geholpen tijdens mijn zoektocht en ontplooiing! Momenteel ben ik de filmpjes wat betreft het werken met Lenormandkaart, aan het bekijken. Wat mij ook opvalt is de achtergrondmuziek. Ik kan mij heel goed concentreren met dit soort geluiden. Kunt u mij vertellen welk soort muziek dit is? Wordt dit verkocht? Cd's? Alvast bedankt! groetjes

23-01-2016 : Marijke :
Ik ga hier goed overnadenken. Ik pas het ,denk ik onbewust toe,maar ga nu bewust er aan werken. Bedankt voor de zeer goede uitleg. Vriendelijke groet.

20-01-2016 : Hans Boonstra :
Verbondenheid met haar hart heb ik gevoeld, dit gaf me steun en kracht om mijn eigen verbondenheid weer te voelen en te gaan gebruiken. Liefde is de levensbron voor ieder Martina gaf me die opening. Dank Hans

19-01-2016 : Christian Debut :
ik wil u bedanken voor de info die op de website stond over helder voelende, heel juist omschreven en heel duidelijk verwoord, ook al wist ik dit alreeds. Het geeft mij toch de bevestiging voor mezelf om dit beroep te blijven leren opvolgen in mezelf en ook te laten groeien en te verweven met mezelf. groetjes en dank u

16-01-2016 : Theo :
hallo, het stukje over 'effectief focussen' op uw site lijkt me zeer bruikbaar. ik probber al een tijdje met positief denken meer financiele armslag te krijgen en dat lukt me maar moeilijk. Ik snap nu waarom dat zou kunnen zijn want ik heb ook altijd 'beginners luck' dus ik zal proberen te focussen op dingen die ik of andere mensen graag doen als ik geld heb en minder op :'het moet me nu lukken om geld te verdienen' bedankt

07-01-2016 : Antoine :
Door de site aandachtig te bestuderen openbaren zich mogelijkheden, die in vele situaties helpen een beter inzicht te krijgen en dat is een hele prettige en positieve ervaring.

14-12-2015 : Goof :
Heldere verklaring van het begrip yin en yang Ben al meer dan 25 jaar bezig met deze materie maar deze duiding is verhelderend Dank hier voor goof

14-12-2015 : Angeline :
Ik trek regelmatig een engelenkaart. De kaarten hebben mij door een moeilijke periode geholpen.

07-11-2015 : Sander :
Beste Margriet de Roo, na het lezen van uw teksten ben ik erg geïnspireerd geraakt in dit thema. Ik wil u bedanken want ze brengen me steun en vertrouwen.

07-11-2015 : Jorien :
Wat geweldig, die cursus Lenormand kaarten leggen! Ik bekijk iedere dag een filmpje en ga dan oefenen. Héél leerzaam en duidelijk uitgelegd, bedankt!

29-11-2015 : Anke :
Elke keer als ik een kaart trek verbaas ik me over de kaart, zo treffend, het is een steun geworden, ik ben op de goede weg

29-11-2015 : Ronald :
Hoi Martina. Bedankt voor jouw boodschappen. Niks zweverigs, maar vooral helder en duidelijk. Aardse antwoorden waar ik iets mee kan. Ook bij jouw thuis was het goed vertoeven tijdens een consult, en mocht gewoon alles opnemen om het thuis nog eens te beluisteren en op te schrijven. Nogmaals bedankt, en sucses met je werk. En als ik je nodig heb, weet ik je te vinden. Groet van Ronald.

09-11-2015 : Jose :
ik worstel al heel lang met veel dingen. Heb net het stukje over emotionele bagage zitten lezen. Wil daar iets mee gaan doen want .......wat voel ik mij ongelukkig, zie af en toe gewoon geen uitweg meer.

27-10-2015 : Sedyna :
De Godin Sedna heeft mij bemoedigende woorden gebracht waar ik zeker uit zal leren Blessed Be

25-10-2015 : Frans :
Het luisteren naar mijn gevoel vooral in deze voor zoveel medemensen moeilijke tijd zal ik hard nodig hebben. Ik verlang naar de moed om daadwerkelijk stappen te ondernemen. Het enigste wat de wereld kan redden is liefde en liefde is een ander woord voor God of Allha dus god zijn wij zelf als we het zouden willen. Mogen wij allen van ons geloof in wat voor richting dan ook verlost worden en overtuigd zijn dat energetische energie ons leven voor nu en hierna (God) is.

24-10-2015 : Renata :
Het was een hele prettige ervaring...! Ik ben zeer dankbaar.

23-08-2015 : Gina :
Mijn hele energie is anders Magriet na ons gesprek, er is mij in de nacht van alles nog gebeurd, zo voelt het, alsof er door..gewerkt is aan mij....ik gaf je al aan zelf ook zeer sensitief in energieën te zijn, echter door de vele emoties nu niet in contact kon komen en belde ik.....wat gebeurd mij? waar zit ik plots in? wat........dankjewel dat je er voor mij kon zijn, je inzichten en steun. en deze inzichten samen met de veranderde energie nu ben ik erg blij mee. Warme groet van Gina.

23-08-2015 : Rosalien :
af en toe heb je als "helper " ook zelf een bevestiging nodig en dat was deze nu net gevallen kaart dank je!!

19-08-2015 : Shan :
Mooi. een site waar je best veel van kan opsteken,ook heel duidelijk.

02-08-2015 : Leonie :
Dank voor deze duidelijke uitleg, het is precies hoe het nu is. Het heeft zeer geholpen.

19-07-2015 : Anke :
Een fijne kaart, precies in de situatie waar ik in zit

18-07-2015 : Harry :
Heel bijzonder,Het geeft inzicht. Ik ben u zeer dankbaar.

16-07-2015 : Alexandra :
elke ochtend trek ik een kaart. Heb nu de uitleg gelezen over emoties. Ik weet wel dat dit zo werkt- maar het verschil tussen weten en toepassen is niet makkelijk. Verwerken van verdrietige emoties vergt tijd. Illusie en desillusie- moeilijk te definiëren. Vind jullie site en uitleg geweldig.

15-07-2015 : Astrid :
Mooi, er gaat weer een wereld voor me open

09-07-2015 : ann :
toffe pagina!!

09-07-2015 : Alexandra :
Precies raak. Goede uitleg!

09-07-2015 : Carine :
Dank je :-)! Weer een stukje van de puzzel (disfunctioneren) over mezelf helder! voor de eerste keer begrijp ik die freeze-(re)actie in stress (high alert)-situaties, links en rechts tegelijk!

13-06-2015 : annie :
Net wat ik nu nodig had,Wist t ff niet meer.Doet goed dit te lezen

07-06-2015 : andteas :
Soms gebeurd er iets wat je niet kan verklaren 2 weken geleden krijg ik na 25 jaareen app van een oud collega.eerst verbaasd maar ook blij verrast blijkt dat hij aan kaartleggen doet ik hij vroeg of hij een kaart mocht leggen.maar dat wilde ik niet was natuurlijk geen probleem. Heel toeballig appt hij vandaag ineens en heeft een kaart getrokken bekers 2 en laat nou dit verhaal helemaal kloppen. Geeft me wel te denken

11-05-2014 : Theresa :
Ik las het stukje over Indigokinderen en herken mezelf er ook behoorlijk in. Ik weet al langer van dit fenomeen maar heb het altijd als een eigenschap beschouwd. Ik merk echter de laatste jaren dat het veel meer is dan dat. Dat je met heel je wezen een Indigokind bent. En hoewel ik inmiddels 55 ben heb ik het altijd een beetje genegeerd om een I-kind te zijn omdat ik nou eenmaal niet bepaald in een milieu ben opgegroeid wat openstaat voor dit soort en aanverwante 'zaken'. Maar ik kies er nu voor de volle honderd % voor en ga alsnog een drastische koerswijzigibg aanbrengen in mijn leven teneinde eindelijk helemaal te kunnen zijn wie ik ben en me niet meer te schamen voor mijn 'anders' zijn. Ik vraag me af of er een groep "Indigokinderen" is die af en toe bij elkaar komt om ervaringen uit te wisselen. Daar zou ik graag eens naar toe gaan. Weet iemand dit? Ik hou me aanbevolen en voor wie me hier meer over kan vertellen al vast bedankt voor de informatie. Vriendelijke groet, Theresa

06-05-2015 : Lieve :
Godin Innana,ik voel dat ik de reis in de onderwerled moet door maken maar ik hou alles angsvallig tegen.Dit doe ik om de controle vast te houden en bang ben voor verandering.Door deze zekerheid ben ik ben geworden voor het leven en zit ik vast.M.v.g Lieve

04-04-2015 : Nanda :
Een helder en eenvoudig stukje een aanvulling waarin ik geloof

09-03-2015 : Frits :
Ik vind het artikel over de zeven Universele wetten, helder en verhelderend. Ik zal het artikel zeker nog vaker lezen en dan meer in de diepte gaan bestuderen. Ik dank jullie hartelijk, Licht en Liefde wens ik jullie. Lieve groet Frits.

11-02-2015 : Joara :
Ik vind het Indigo kinderen of nieuwetijdskinderen heel interessant en de website omdat het de waarheid ook vertelt en goed omdat ik het zelf ook voel en ik ben zelf ook een kind en peinsde ook vaak over dit soort dingen en ik ben blij omdat dit me echt heeft beinvloed.

19-01-2015 : natasja :
beste ik heb enkele teksten van jullie door gelezen, stenen reinigen, bewustwording en deze zijn me bij gebleven zeer duidelijk uitgelecht. Eigenlijk alles wat ik net nodig had en er ont breekt geen stuk voor mij althans niet. Ik ben herstellende van een drugs verslaving met psychische gevolgen hier ben ik zelf uit geraakt en websites zo als deze geven me de juiste benodigd heden om mezelf in de diepste kern te hervinden ik heb al tal van boeken gelezen maar de tekst bewust wording is de beste en het belaagt geen heel boek voor iemand zo als mij met weinig concentratie is dit het geen wat mij het beste helpt hiervoor dank om jullie werk hieraan te weiden vriendelijke groet natasja

16-01-2015 : Irene :
Omdat ik via de telefoon vaak de helft niet versta (komt door gaatjes in mijn trommelvliezen) had ik met Martina afgesproken dat we een consult via de chat zouden doen omdat ik wel weer eens wat goede raad en inzicht van haar kon gebruiken. Dat is prima bevallen, werkt erg goed via de chat en ik heb op mijn vele vragen weer mooie antwoorden mogen ontvangen van Martina. Ik ben weer een blij mens die nu weet wat haar te doen staat. Bedankt weer Martina en tot de volgende keer. Veel liefs, Irene

14-01-2015 : Nicole :
Wat een prachtige en heldere website, wauw!

08-01-2015 : Hilke :
Dank jullie wel, de uitleg van de kaarten is uitgebreid en weldoordacht...ik heb er enorm veel aan. Hartelijk bedankt, liefs Hilke

03-01-2015 : Caroline :
Ik vind het zeer boeiend en verhelderend, het geeft bepaalde zaken m.b.t. mijn kinderen en mijzelf een plaats. Dankzij Doreen Virtue ben ik naar informatie hierover op zoek gegaan.

03-12-2014 : Floortje :
Ik ben hoogsensitief en momenteel word ik behandeld door een holistische massage eneen energetische lichaamstherapeut. (ben momenteel ziek thuis ,burn-out in combinatie met dingen uit mijn verleden). Door het lezen van jullie artikelen, leer ik mijzelf beter begrijpen, kan ik zien waar ik momenteel sta en waaraan ik nog aan kan werken om meer tot mijzelf te komen en in mijn kracht te staan. Ik heb kort geleden engelenkaarten laten trekken en daar zijn zeer bijzondere dingen uit gekomen die allemaal kloppen. O.a. is mijn Aartsengel Rafael. Ik Dank het universumje dat ik geleid ben naar deze internetpagina. Ik ben op de goede weg, maar ben er nog lang niet.

14-11-2014 : Geraldine :
Dankjewel Aleid voor het gesprek van vanochtend mbt karmische relatie. Ik ontvang graag je verdere informatie. fijn weekend liefs Geraldine.

08-11-2014 : Mieke :
Lieve Martina, Twaalf dagen geleden heb jij bij mij een energetische huisreiniging gedaan. Twee dagen geleden heb jij deze reiniging herhaald. Toen je voor de eerst keer het huis gereinigd had voelde het huis al fris aan. De zware druk die er in hing was weg. Daarbij voelde ik mezelf ook rustiger en vrolijker. Het gevoel na de tweede keer was heel bijzonder. Ik heb ECHT zonder te overdrijven dit gevoel in huis en in mijn hoofd het laatste half jaar geen dag meer gehad. Wat een rust en vrede. Mijn vriend is ook vrolijker en merkbaar positiever in zijn gedrag. Hij heeft weer ademruimte en energie. Ook hij lijkt minder ballast op zijn schouders te dragen. Echt!! Dit gevoel ben ik zo vreselijk lang kwijt geweest. Ik wist niet meer hoe het voelde om een soort van sereniteit in huis te hebben. De angst en de onrust in mijn hoofd is, na maanden dwangmatig aanwezig te zijn geweest, als sneeuw voor de zon verdwenen. Bedankt Martina. Heel erg bedankt. Liefs van mij,

06-11-2014 : Mieke :
Lieve Martina, Een paar weken terug heb ik jou gebeld. Ik had een aantal vragen en dingen waar ik mij zorgen om maakte. Jouw rustige en vriendelijke karakter, viel mij meteen op. Je had heel heldere antwoorden op mijn vragen. Ik kon mij daar heel goed in vinden. Nadat jij ons huis gereinigd had, viel het mij op dat mijn vriend een stuk vrolijker werd. Ik zag duidelijk dat hij rust had in zijn koppie en zoals jij het zegt: "meer ademruimte heeft gekregen". Tijdens een van onze gesprekken heb jij bepaalde zinnen gezegd. Deze zinnen zijn in de loop van de week exact door mijn vriend uitgesproken. Bij mij zijn er ook dingen positief veranderd. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf, heb meer rust in mijn hoofd en ben vrolijker. Ook heb ik een aantal adviezen opgevolgd, waar ik in het begin angstig voor was. Jij vertelde mij, dat wanneer ik hier op zou vertrouwen, ik mijn angsten zou kunnen overwinnen. Nu merk ik ook dat dit het juiste pad is dat ik moet bewandelen. Dank je voor je hulp en je goede inzichten. Vooral bedankt voor het geven van het vertrouwen in mezelf. Liefs

03-11-2014 : Linda :
Lieve Martina, Dankjewel alweer voor het fijne gesprek net. En je hebt alweer helemaal gelijk gekregen met je voorspellingen. Tot snel en heel veel liefs van Linda

28-10-2014 : Irene :
Een vriendin van mij had geregeld dat Martina mijn huis zou reinigen. Ik wist niet precies wanneer ze dat zou gaan doen en ik moest 's avonds naar het ziekenhuis naar mijn vader. Ik had er dus helemaal niet meer aan gedacht. Toen ik 's avonds laat thuiskwam dacht ik "goh, wat is het lekker fris hier, ik kan lekker ademen". Het was net alsof er een last vanaf was gevallen waardoor alles niet zo zwaar meer op me drukte. Later kwam ik erachter dat Martina mijn huis die avond al had gereinigd. Dat heb ik dus meteen gemerkt toen ik thuis kwam zonder dat ik er eigenlijk erg in had. Heel erg bedankt Martina. Het voelt hier weer als mijn thuis. Hartelijke groet, Irene

25-10-2014 : Otelinda :
Hele mooie site met veel informatie die je helpt om even tot rust komen, ik lees iedere dag de tarotkaarten en helpt me inzicht te krijgen in het leven. Bedankt.

18-10-2014 : Marleen :
Hele mooie site met veel informatie waar ik op dit moment in mijn persoonlijke ontwikkeling heel veel steun aan heb. Bedankt!

18-10-2014 : Gerda :
Mooie en duidelijke beschrijvingen. Ik vind het fijn om te weten en deze side is duidelijk! Bedankt voor de prachtige uitleg!

26-09-2014 : Janina :
Mijn complimenten voor jullie prachtige site, zo begrijpelijk en zo overzichtelijk. Echt heel mooi, bedankt

06-09-2014 : Vivianne :
Zojuist een fijn gesprek gehad met Martina. Heb door haar inzicht gekregen in wat mijn weg is en ze heeft advies en kracht hierin gegeven. Door wat ze vertelde werd ik bevestigd in bepaalde zaken die in mijn leven spelen. Ik voel me door haar gesteund en wil haar nogmaals voor haar gesprek heel hartelijk bedanken.

05-09-2014 : :
Het gesprek van Martina raakte me zeer. Ze vertelde me met warmte en rust wat mijn pad is en wist zaken te benoemen die ik haar niet verteld had. Met die gegevens wist ze me de kracht te geven die in mijzelf zit en me te verbinden met mezelf. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit gesprek. Heel veel liefs.

02-09-2014 : Linda :
Ik heb sinds vorig jaar augustus een aantal keren telefonisch contact met Martina gehad. Martina geeft me altijd rust en kracht. Haar inlevingsvermogen, haar empathie maar vooral haar voorspellingen geven mij weer moed. Martina haar voorspellingen komen telkens precies uit! Zelfs de datums kloppen. Lieve Martina, ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, voor je steun en je lieve en warme woorden. Je weet niet half hoeveel dit voor mij betekend. Ik ga je zeker nog bellen in de toekomst. Bedankt en tot snel. Liefs Linda

31-08-2014 : Sjoukje :
Zo nu en dan kom ik op jullie site kijken, voor mij is er heel veel duidelijke informatie op de vragen waar ik mee zit. Hele mooie en duidelijke site, wil jullie ook vriendelijk bedanken voor deze mooie site Lieve groet Sjoukje

27-08-2014 : Yvonne :
hallo ik Ben nog zoekende naar mezelf.k'heb laatst been ervaring gehad .werd plotseling wakker in zag allemaal flitsen. iK kon allesom mij zien.Alleen mijn ogen Waren gesloten.mijn lichaam kon ik niet bewegen.ik keek naar buiten.in wat been voorbij flitsende gedaanten.ik hoorde honden huilen.smorgens bleek mijn buurvrouw overleden te zijn.daarom zoek ik naar info over t derde oog.was well been angstig moment hope.

26-08-2014 : Tineke :
Wanhopig als ik ben zocht ik naar een antwoord op mijn dwangmatige gedrag en kwam bij Uw site terecht. In mijn beleving geen toeval. Ik print de tips uit zodat ik ze keer op keer kan lezen en ga ze zeker uitproberen. Hopelijk kom ik er van af. Heel ongelukkig word ik ervan.

02-08-2014 : :
Dank je wel . . . . !! voor dit integere gesprek, Martina. Je directheid op mijn vragen waren duidelijk en helder. Door jouw praktische aanpak heb je mij tools in handen gegeven, waar ik zeker mee verder kan!

16-07-2014 : Carla :
Ik zocht naar de betekenis van een tarot kaart en vond bij "toeval" deze site, maar toeval bestaat natuurlijk niet! Na dit gelezen te hebben ben ik de verschillende onderwerpen gaan lezen. Ik kwam ook op polariteit en aantrekken en vandaar op effectief focussen. Wat daar werd uitgelegd heb ik onbewust geweten, maar nu viel het kwartje echt bij me! Ik ben opgegroeid bij ouders die een eigen zaak hadden en geld was, voor zo ver ik me kan herinneren, altijd een issue, m.a.w. we hadden het nooit echt royaal. Ik ben 50+, zzper, 8 jaar gelden gescheiden en loop tegen dit zelfde probleem aan. Heb veel gelezen hoe ik mijn onderbewustzijn op dit en andere gebieden, kan bijsturen en verbeteren, maar na vele jaren lukt(e) het nog steeds niet echt. Ik kwam een maand of 2 geleden een Guided Meditation ~ Wealth and Abundance op YouTube tegen. Er wordt bij meditaties ,bijna, altijd aangegeven om je te ontspannen en er naar te luisteren. Mijn gevoel zei me wat anders, ik dwaal vaak af met mijn gedanchte...Ik had ergens nog een oude headphone liggen en sluit die aan op mijn computer en ga gewoon aan het werk en laat dit op de achtergrond afspelen. Ik heb het volume best hard aan staan,focus me er niet op, maar ik hoor het wel. De laatste paar weken krijg ik regelmatig onverwachte opdrachten en dus inkomen... Wat ik dus wil aangeven en bevestigen is wat er hier ook geschreven wordt. Focus je, je op meer geld werkt het niet echt of helemaal niet! Dat heb ik inmiddels wel ondervonden. Via deze weg mijn dank dat ik deze site gevonden heb en nu bevestigd heb gekregen wat ik in mijn onderbewust zijn blijkbaar toch al wist, maar tot voor kort niet wist hier ik daar nu, voor mij, de juiste oplossing voor kon vinden! Ik heb een bladwijzer gemaakt voor jullie site en ga alle andere onderwerpen met veel aandacht lezen! Hier de link naar deze meditatie, voor mij blijkt dit te werken!
You Tube Meditatie

15-07-2014 : Beatrix :
Toeval bracht me op deze site. Martina sloot zich op me aan op een moment dat ik door mijn migraine bekrachtiging zocht. Ze gaf me duidelijk aan dat zij op medisch vlak geen uitspraken kon doen of adviezen kon geven. Toch heb ik het contact als diepgaand en helend ervaren. Het krachtenveld dat ze binnen mijzelf en rondom mij aansprak bracht me nieuwe innerlijke rust en inzicht. Dank je wel Martina.

07-07-2014 : Marvin :
Ben altijd zo blij met die toevalligheden die geen toeval kunnen zijn! Ik had het idee een vriendin van me te plagen, want op een van haar foto's leek ze 3 ogen te hebben. Het kwam toen bij me op om 'kijken met je 3e oog' te googelen, vervolgens ben ik hier beland. Ik heb 2 verhelderende stukken gelezen over Wet van de Aantrekking & Polariteit en effectief focussen. Precies waar ik al een tijdje mee zat. Geweldig om zo een nieuwe bron van inzicht te ontdekken. Thank you!! Namaste

17-06-2014 : Sander :
hele goede duidelijke site. vooral het stuk van ego was heel duidelijk uitgelegd. heb de laatste 10 uur 8 uur lopen lezen aangezien ik dit de eerste goede Nederlandse site vind over spiritualiteit .paar dingen was ik niet mee eens wegens eigen ondervindingen maar voor de rest top

14-05-2014 : Gerard :
heel duidelijke site ben blij met deze site

08-05-2014 : Paulien :
Lieve Martina, Ben blij dat ik je heb leren kennen. Je hebt me duidelijk handvaten gegeven welke wegen ik zou kunnen bewandelen om mijn levensopdracht te bereiken. Zal hier dan ook zeker mee aan de slag gaan. Dat mijn twijfels en onzekerheden geen sta in de weg hoeven te zijn en ik die opleiding niet nodig heb! Verder ben je eerlijk, open en raak je de kern. Ook mijn vragen over een evt. relatie wist je goed te verwoorden. Bij het contact hebben van een overleden dierbare kwam je met veel nieuwe informatie die wat meer duidelijkheid gaven. Ook weet ik nu de betekenis van een droom die ik vaak in mijn kinderjaren had. Dank je voor je goede raad, ingevingen en duidelijkheid, weet nu waar ik sta. Echt heel bijzonder!! En neem zekers nog weer contact met je op!! Liefs Paulien.

05-05-2014 : Miriam :
Lieve Martina, heel hartelijk bedankt voor de fijne en verhelderende consulten die ik tot nu toe met jou heb gehad. Ik ben heel erg blij dat ik jou "ontdekt" heb, ik heb erg veel aan jouw wijze woorden/raadgevingen/inzichten gehad en ga jou in de toekomst dan ook zeker weer bellen! Jij raakt precies de kern van de zaak op "zielsniveau", echt heel bijzonder! Veel liefs, Miriam

02-05-2014 : Jeroen :
Grappig of niet? Ik deed mee aan een soort van quiz , welk dier ben jij? en kwam uit op de zwaan. Wat een verassing het bovenstaande gelezen te hebben , het sluit eigenlijk helemaal aan op wie ik voel te zijn.....

30-04-2014 : Marc :
Prachtige site met nuttige informatie. Heel helder en to-the-point geschreven allemaal. Mijn complimenten! Hartelijke groet, Marc

19-04-2014 : Elise :
Lieve Martina, ik wil U bedanken voor de fijne en warme consulten die ik van U heb mogen ontvangen! Tevens voor het luisterend oor en de heldere inzichten die U mij gegeven heeft om beter met de situatie om te kunnen gaan! U komt altijd heel snel tot de kern, en spreekt vanuit Uw hart! U ziet en voelt en hoort snel de energieen en weet dan ook heel goed contact met de andere energieen te maken!U bent altijd heel zuiver en geeft duidelijk aan wat te doen en welke keuzes en beslissingen je het beste kunt maken.U helpt ook altijd heel goed om emotioneel weer rust te vinden !! U bent een heel warm en zeer bijzonder persoon!! Ik ga U zeker nog vaker bellen, liefs Elise

18-04-2014 : Jessie :
Martina, open eerlijk duidelijk en zuiver mediumschap vanuit je hart. Wauw; dankjewel voor je puur zijn.

04-04-2014 : Natasja :
Dank u wel voor dit artikel het is net of dit over mijn zoon gaat, ontzettend herkenbaar.

31-03-2014 : Dirk :
zeer verhelderend.Van harte bedankt,ik herken veel van deze side.Ben al jaren met mijn spirituele pad bezig.groeten

27-03-2014 : Deirdre :
Mooi helder uitgelegd!! Dank!!

02-03-2014 : Jan :
Bedankt voor het delen van de helder, informatieve en verscheidenheid van onderwerpen. Heb al een flink aantal artikelen gelezen en sommigen meerdere keren om dieper door te laten dringen. Het komt er elke keer weer op neer, kom tot jezelf, houd van jezelf en deel je liefde in oprechtheid en besef dat alles met elkaar verbonden is en spiegelt. Hartelijke dank, Jan

03-02-2014 : Margaret :
Hi Ik woon in Costa Rica Centrale America,ik pendel alhoewel ik het gewoon met mijn parle ketting doe en het geeft mij vertrouwen , 6 jaar geleden heb ik zelf zonder makelaar mij n huis verkocht in dit land en ik had vertrouwen in het pendelen een lange tijd is het mij niet gelukt en ik denk omdat ik in een scheiding lag die mij erg heeft getroffen ,en sinds kort gaat het weer en het geeft mij vertrouwen . Ik vind het gewoon leuk om je dit te laten weten. Bedankt Margaret

08-01-2014 : Gerard :
Heel veel dank voor de duidelijke en fris geschreven artikelen, ik heb weer een aantal mooie inzichten erbij die me weer verder gaan helpen. Ik ben er al gelijk mee aan de slag gegaan en ga ze ook integreren in mijn leven.

26-12-2013 : Shirley :
hetgeen ik heb gelezen waarom je soms niet krijgt wat je vraagt,was zeer duidelijk uitgelegd.Het schept klaarheid in de wisselwerking tussen het bewuste en het onderbewuste.Maar de schepping is ondoorgrondelijk,we zullen waarschijnlijk nooit de volledige waarheid kennen.Beste dank.

19-11-2013 : Petronella :
De artikelen zijn super goed en waardevol. Het kwartje is gevallen.

18-11-2013 : Jorg :
Hoi, Ik vind je stuk over onverwerkte emoties goed en zeer herkenbaar. Bedankt! Groetjes, Jorg

09-11-2013 : Corry :
Martina is erg zuiver, als ze niets doorkrijgt van overledenen verteld ze dit eerlijk. Ik heb een bijzonder fijn gesprek gehad met haar over mijn levensopdracht, en hoe ik mijn talenten het beste kan gebruiken. Ik ben zeer geholpen door dit contact met Martina, veel is mij nu duidelijk geworden. Bedankt Martina.

06-11-2013 : jeannette :
de affirmatie "mijn leven is alles wat ik er van maak" vind ik erg duidelijk

01-11-2013 : Alida :
Grappig kaartje trok ik: geld. Da's nou net iets wat wij niet hebben, maar toch leven we gelukkig zonder, voor een deel komt dat door alle lieve hulp om ons heen, voor een groot deel leven we gelukkig door er met en voor elkaar te zijn! En de uitleg over dit kaartje zegt dat geld voor mij een rol zal spelen komende periode... We gaan het wel zien, geld heb je nodig om van te leven, we kunnen niet helemaal zonder maar het is niet hetgene wat een mens gelukkig maakt!

18-10-2013 : Paul :
Heel inspirerend die 7 wetten van het universum. Heel leerzaam en kloppend maar ik vind ze wel moeilijk toe te passen omdat ze van zoveel verschillende factoren afhankelijk zijn. Ik doe mijn best de wetten in de praktijk toe te passen en hoop dat ik er veel baat bij heb, in ieder geval hartelijk dank voor de leerzame en inspirerende tips en ga hard aan mezelf werken.

16-10-2013 : Carli :
te gek artikel ik heb genoten herkenning en steek er dus van op wat ik nodig had

06-10-2013 : José :
Ik kwam bij 'toeval' op deze site en ook al is alles mij wel bekend wat er staat, het heeft mij enorm geholpen om door een aantal zware dagen te komen. Doordat ik hier op de website weer las over positief denken en affirmeren ging ik er weer eens flink mee aan de gang met al heel snel een positief resultaat. Weer rust en vertrouwen in de situatie omdat ik zelf de macht heb er wat aan te doen. Dank voor deze prachtige site, het hielp mij weer her-inneren!

01-10-2013 : :
Lieve Martina, Ter inspiratie Vrijheid is liefde en liefde in vrijheid Hij of zij die dit leest of hoort is vrij Vrij om te denken en vrij om te voelen Hierdoor crieeer ik/jij vanuit mezelf/jezelf de wereld waarinik en jij leef En kan ik mezelf en jij jezelf en de wereld waarin wij samen leven veranderen Dit maakt ons allen een voor een zo uniek en betekenisvol Net als het kleine onbevangen kind dat nog steeds in mij en in jou zit Dat vrij is en iedereen accepteert, zoals hij of zij is Mensen zijn creators en via universele liefde in vrijheid met elkaar verbonden. (Be)leef, (er)vaar en (door)leef Namaste xxxxxxooooooo

26-09-2013 : Casper :
De eerste website die ik zo snel kon vinden waarin overzichtelijk de functies van rechter en linker hersenhelft werden geëtaleerd. Leuk! sluit allicht aan op meditatie en MBTI test's. Ga ik zeker meer over lezen :)

23-09-2013 : Kerensa :
De berichtgeving in verband met ’’zelfvertrouwen‘‘ vond ik zeker de moeite van het lezen waard.

14-09-2013 : Sabine :
Iemand heeft deze kaart getrokken voor mij! Ik vroeg of hij een kaartje wilde leggen of ik een kindje krijg.En ik wilde de uitleg weten.Zodoende kwam ik bij jullie terecht op deze site via google.Hartelijk bedankt voor deze mooie uitleg.gr.Sabine

11-09-2013 : Linda :
Ik heb nu al een aantal keren contact gehad met Martina. Wat een geweldig mooi mens!! Martina je hebt het altijd bij het rechte eind en ik wil je via deze weg laten weten dat ik heel veel kracht en steun uit onze gesprekken haal!! Dankjewel daarvoor. Liefs Linda

30-08-2013 : Tineke :
ik zat eerst in mijn maag met die zigeunerkaarten.maar met deze uitleg ben ik heel erg blij.nu kan ik met de lenormand ook beter werken.echt heel fijn hoor.dank u

26-08-2013 : C :
Mooie, heldere uitleg over de Lenormand kaarten!

21-08-2013 : Martina :
Durven te vragen Een tijdje geleden had ik 3 nachten en overdag ontzettende krampen in mijn kuiten,voeten en tenen.De derde nacht werd ik weer door de beginnende krampen wakker en ik vroeg heel diep in mezelf: "Wat kan ik doen om de krampen te voorkomen?" Direct naar dat ik mijn vraag gesteld had zei mijn innerlijke stem in mij:" Je hoeft er alleen maar te zijn."Ik ging in het ZIJN en alle krampen waren op eens verdwenen. van consulent Martina

18-08-2013 : boaz :
Geweldig, energetische energie! Veel beter dan de niet-energetische energie.

18-08-2013 : Martina :
Las net de tekst over effectief focussen.Daar wil ik graag iets over vertellen betreffend mijn eigen leven. Ik had op een dag ontzettend zin in een slaatje.Ik zag het slaatje al voor mij,en zag nog een andere zo voor mij.Ging toch een paar minuten later de deurbel.Mijn buurman stond voor de deur en zei:" Martina,ik heb 4 bakjes met slaatje met verschillende smaken.Twee mag jij hebben." Hij was al bezig om voor zichzelf 2 bakjes slaatje uit te zoeken waarbij hij tegen zichzelf en mij zei:" Deze 2 vind ik het lekkerst." Gaf mij de andere 2 in mijn handen,juist die 2 die ik voordat hij voor de deur stond in mijn gedachte had.

15-08-2013 : Johan :
Hallo, wat een fantastische website. De video-cursus Lenormand is gewoon top. Ga zeker alles doorspitten op deze site.Staat in mijn favorieten dus even iedere avond een kijkje nemen. Bedankt voor de lessen en het leesplezier.

12-08-2013 : Yolanda :
Hallo Ben vandaag vh eerst op jullie site gekomen... Iets gelezen door iemand anders over Spiegelen.....heb er vaker over gelezen heb een cd ervan.....tyd niks meegedaan. Dus hier jullie stuk gelezen ben bekend met Spiegeologie het paranormale en the secret..... en daar afgelopen jaren zeker ook veel ervaringen mee.... maar toch weer een en ander geleerd met t lezen van jullie stuk....herkenning en inzicht.... Dank je wel site opgeslagen ga zeker vaker lezen op jullie site Warme groetjes Yolanda

31-07-2013 : Esther :
Het hoofdstuk over "Spiegelen" heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Ik heb het met volle aandacht en met bewondering gelezen. Dit heeft mij in zekere zin de ogen geopend, in hoe ik mij in relaties gedraag. Ik zie nu in, dat mijn angst reflecteert en het zich steeds keer op keer herhaald. Puur omdat ik geen zelf liefde ken! Bedankt voor deze mooie opheldering!

10-07-2013 : Serigala :
Ik heb een aantal publicaties op deze website gelezen en vind het allemaal echt interessant en zeer leerzaam Ben zelf bezig met aura- en chakrahealing en wil hiervan zoveel mogelijk kennis opdoen. Vriendelijke groet: Sharon Melati

09-07-2013 : Lettie :
Ik weet niet wie het heeft geschreven, maar ik vond dat het erg goed stukje over het ego.. Aangezien ik zelf bezig ben het te laten verdwijnen. Hartelijk dank. x

03-07-2013 : Marciano :
Hallo, groetjes ik heb al eens op deze site gelezen van helderziende paragnosten en ik vind alles wat ik gelezen heb heel goed leerrijk, het spreekt mijn hart aan.

06-06-2013 : Alex :
Dank , dat ik dat ontdekt heb Ik voel reeds een ganse tijd dat er iets meer was dan de moderne communicatie . Ik geloof in zielsverwanten , en spreek uit ondervinding , maar heb er geen klinkklare uitleg voor . Er is meer .......

23-05-2013 : Michelle :
Mooie leerzame website.

23-05-2013 : Dharmakaya :
Ik vind de informatie op jullie site prachtig en goed leesbaar weergegeven. Tot nu toe heb ik info over tarotkaart Bokalen acht gelezen en een artikel over 'spiegelen'. Echt top!

14-05-2013 : Leny :
Ik heb ernstige slaapproblemen. de oorzaak bij mij is het feit dat ik altijd in mijn hoofd bezig ben. Door pointerend te zoeken naar oplossingen, kwam ik op jullie website terecht. Ik ben altijd spiritueel geweest en ook altijd op zoek naar meer kennis. Mijn complimenten voor jullie website. Ik vindt hem geweldig en heel inspirerend. Hopelijk hoor of lees ik ook nog de juiste affirmatie om een gezonde slaap te krijgen Ik affirmeer iedere dag heel vaak, Met hele goede resultaten. nu nog de juiste affirmatie vinden om een gezonde slaap te krijgen. Bedankt voor het delen van jullie kennis. Leny

11-04-2013 : Corry :
Ik zocht een site over zelfliefde en vond jullie site. Ik ben blij met de heldere informatie en inzicht gevende onderwerpen die jullie hier beschikbaar stellen. Hartelijk dank hiervoor.

20-03-2013 : Andre :
Alle lof voor Martina!!!

04-03-2013 : Conny :
Martina, bedankt voor alle inzichten. Je directheid raakt precies de kern van de zaak op een diep nivo. Ook al was het niet altijd wat ik wilde horen zei je wat ik diep van binnen wel weet maar niet toe wil geven. Dank je wel

18-02-2013 : Bini :
Wat een heerlijke Aura en chakra schoonmaken visualisatie! Dank je wel!

07-02-2013 : Erik :
Bij het surfen naar Azuriet edelsteen ben ik op jullie website gekomen. Deze is heel interessant. Ik ben nu op reis (mijn spirituele reis). Hier op deze blog zal ik wel de goede richting vinden, ik moet nog veel leren, ik kan wel mijn aura zien. Soms lukt het mij niet maar meestal wel. Ik sta voor de spiegel, kijk voorbij mijzelf naar een bepaalt punt. Na enkele malen rustig in en uit te ademen kijk ik naar mijn derde oog en dan komt er een paarse kleur rondom mij. Dat is een mooie ervaring. Nog heel veel oefenen en dan komt het wel goed. Of hebben jullie nog wat info voor mij? Dank bij voorbaat en nog veel succes met de blog en het spirituele.

05-11-2012 : Marian :
Goedemorgen, ik ben Marian, 56 jaar en heel erg geïnteresseerd in de spiritualiteit. Ik voel heel veel zaken goed aan, voel ook de negatieve en positieve invloeden van buitenaf. Jullie site heeft me nog meer geleerd over al deze zaken zodat ik me nog meer wil verdiepen in de paranormale wereld. Dank je wel.