Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

Elfenkaarten - Elfen Orakelkaarten

Het Elfen Orakel geeft je boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Je zal verbluft staan over de diepe wijsheid en de roerende poëzie, die verborgen ligt in de boodschappen van de elfen, de feeën en de dwergen die op deze kaarten van Tiziana Mattera staan afgebeeld.

Het orakel geeft geen voorspellingen maar geeft je advies en inzicht. De Elfen kunnen je gevoelsleven helpen de juiste richting in je eigen leven te (blijven) kiezen.

Het Elfen Orakel werkt het sterkste, wanneer je een open vraag stelt over jezelf. Het kan nooit kwaad om dit orakel te gebruiken om elke dag even een kaartje te trekken.Trek een Elfen dagkaart


Hieronder vind je een omschrijving van de Elfen Orakelkaarten, klik op de tekst of op de Elfenkaart voor een volledige omschrijving van de Elfenkaart.


Elfenkaart Whoever

Elfenkaart Whoever Ik dwaal in de donkere storm, ik dwaal tussen de stemmen van de wind, die mij verschillende richtingen uit roept; ik dwaal onder tranen, die de regen met de mijne vermengt.

Elfenkaart Gipfel

Elfenkaart Gipfel Ik heb mijn woorden toevertrouwd aan de armen van de wind. Hij fluistert ze jou in het oor, suist ondeugend om je heen, en brengt ze tot in je hart, terwijl hij met lichte vingers de fijne draden van je haar in de war brengt.

Elfenkaart Swan

Elfenkaart Swan U heeft me het wonder van de tijd geschonken, zodat ik leren kan, de tijd te weven in zilveren draden en door de herinnering leren kan te vergeten en met een glimlach de vleugels te laten gaan die reeds op reis zijn naar de verre verte.

Elfenkaart Sansonnet

Elfenkaart Sansonnet Laat je gaan in het laatste daglicht. Laat je ziel zich dronken drinken aan de roodgouden hemel. Laat haar los, vrij en gelukkig, tot het violet van de eilanden aan de horizon de door vrede betoverde landschappen creëert.

Elfenkaart Baum

Elfenkaart Baum Mijn Vader, ik heb gemerkt, hoe uw liefde in de regendruppels vanuit de hemel naar beneden kwam. Deze regen heeft het wantrouwen weggewassen, dat ik als een spinnenweb om mijn lichaam geweven had.


Elfenkaart Heron

Elfenkaart Heron Leer mij van uw ogen te dromen, leer me in uw armen te wensen. Leer mij, moeder, te dromen, totdat de droom ophoudt en ik ontwaken kan.

Elfenkaart Kleid

Elfenkaart Kleid Grenzeloos is mijn geest, die zich verruimt en alles kan zien. Nu ben ik niet meer bang. Het water dat ik in de holte van mijn hand hield loopt weg door mijn vingers, die het niet vast kunnen houden.

Elfenkaart Tiyoweh

Elfenkaart Tiyoweh Je zult nooit echt alleen zijn, noch zullen je dorstige lippen ooit vergeefs verlangen naar verfrissend water.

Elfenkaart Owl

Elfenkaart Owl Zich verliezen in klanken, om rond te dwalen in het lichtende diepst van de nacht. Zich verenigen met haar schijnbare zwijgen, om het fluisteren van het verborgen leven te horen, dat in harmonie heen en weer schommelt.

Elfenkaart Nightingale

Elfenkaart Nightingale Deze avond is vol magie. Een warme, zachte stilte. Alleen jouw gezang vult de lucht, vrije, feestelijke nachtegaal, vervult mijn wezen, en reikt verder dan de ogen kunnen zien, tot aan de andere kant van de tijd, die een gedachte kan omvatten.

Elfenkaart Abloom

Elfenkaart Abloom Bloemblaadjes in duizenden kleuren dwarrelen licht in een grappige dans door het eerste morgenbriesje. Zij spelen met het goud van de zonnestralen, die terugkeren om de nieuwe dag aan te steken.

Elfenkaart Silesia

Elfenkaart Silesia Dans met mij, hartje. Mogen je schreden licht zijn als de wind en je omarming oprecht als de zon. Ik geef je mijn adem, en jij geeft mij je liefste glimlach.

Elfenkaart Leafy

Elfenkaart Leafy Zing en dans aan de gouden oevers van de vergeten stranden. Je gelukkige lach is een ter klank, die de snaren van de harp tot klinken brengt.

Elfenkaart Santal

Elfenkaart Santal Ik geleid je tot over de grenzen en ik help je vinger om de sluiter van de vorm de ene na de andere te scheuren. Als een nevel die langzaam optrekt en de details van het landschap prijsgeeft.

Elfenkaart Whiffle

Elfenkaart Whiffle Jouw geest kijkt naar je van achter de deur van de zintuigen. Hij danst als een strijdros, heerlijk en vrij, met zijn vacht, die glanst als het maanlicht.

Elfenkaart Lily

Elfenkaart Lily Gisteren liet ik de stem van mijn opstandige geest tot een ijzig koude winde worden, die zijn eenzaamheid uitschreeuwde. Vandaag liet ik mijn hart naar de stem van mijn ziel luisteren, en die spreekt van licht.

Elfenkaart Wicket

Elfenkaart Wicket Een gouden lint dwarrelt licht door de lucht, op zoek naar dromen. Het vangt je visioenen en houdt die zachtjes vast. Laat het niet ver weg vliegen, daarheen waar je verloren raakt, maar pak het, bind het aan je voet, en laat het gelukkig wandelen in de wereld.

Elfenkaart Wistaire

Elfenkaart Wistaire De kleine spiegel, die de glimlach van de hemel weerspiegelt, kijkt helder en roerloos uit over het gelaat van de oneindigheid.

Elfenkaart Stream

Elfenkaart Stream Watergeesten, kom en vertel mij jullie verhalen. Moge de zilveren klank van jullie lach mijn hart vrolijkheid brengen. Mogen de blonde, glanzende lokken, die om jullie hoofd golven de tranen drogen van verdriet.

Elfenkaart Hindin

Elfenkaart Hindin Eén enkel "Ja", waarvan de verrukkelijke klank een zilveren spiraal voortbrengt, die zich draait in schitterende kronkelingen. Doe mee met deze dans, die omhooggaat in een hemel van smaragd. Je voeten hebben nu vleugelen.

Elfenkaart Blume

Elfenkaart Blume Ik zou je het glimlachen willen leren, dat je nog niet kent. Gedachten die diep in het hart verscholen liggen, die het nog niet wagen tevoor schijn te komen, daar die uit de grond van de ziel tot je spreken.

Elfenkaart Serene

Elfenkaart Serene Een zilveren schijnsel licht op tussen de sterren. Het is de weg van het hart, dat niet tegen mij kan liegen, omdat het alleen waarheid kent.

Elfenkaart Twinkle

Elfenkaart Twinkle Wolken, zo wit als het schuim van de golven, gaan omhoog en omlaag als vleugelen tegen het blauw van de heldere hemel, waarvan de kleuren tot avondrood verbleken. En terwijl het blauw langzaam donkerder wordt, breekt de nacht open, haar ogen vol met miljarden sterren.

Elfenkaart Seaweed

Elfenkaart Seaweed Je bent een klein zoutwaterdruppeltje, dat door de zee in de lucht gesproeid is. Vlieg gelukkig en veilig op je weg in de wereld, die jou onbekend is en waar onrustige en onbestendige winden waaien.

Elfenkaart Lazuli

Elfenkaart Lazuli Breng je adem tot rust, en volg zijn ademtocht. Laat je gaan op zijn stroom, zoals het blaadje dat op het water van een fris beekje wegdrijft.

Elfenkaart Whisper

Elfenkaart Whisper Met hoeveel ten toon gespreide toegeeflijkheid beoordelen wij de argeloosheid van een kind dat voor het slapen gaan een kusje naar de sterren stuurt. Jammer, dat wij nooit onze blik omhoog heffen om het zachte antwoord op die kus te zien.

Elfenkaart Willy Nilly

Elfenkaart Willy Nilly De klank van het beekje, zijn murmelende stem, zijn frisheid en doorzichtigheid maken het hart vrij. Luister. Hoor je niet hoe het lacht?

Elfenkaart Wide Awake

Elfenkaart Wide Awake Neem me in je armen en geef me vleugels om boven de nevelen uit te vliegen. Mijn ziel is als een wolk, zij kent de blauwe hemel, die op haar wacht.

Elfenkaart Wimble

Elfenkaart Wimble De zon, de hemel, het blauw boven de bergen en de heerlijk rozegouden wolken. Het bos, Het ruisen van het bos.

Elfenkaart Forelock

Elfenkaart Forelock Neem een slokje uit de beker die ik je aanreik. Die bevat de nectar van de vreugde, die zielen verenigt in een dialoog van de liefde.

Elfenkaart Allow

Elfenkaart Allow Uit de stilte van je hart, dat lang onbewegelijk en in gedachten bleef, zullen kleuren voortkomen, en daaruit weer klanken, die dansend in het universum zullen worden verstrooid.

Elfenkaart Tiegel

Elfenkaart Tiegel Onhoorbaar geheimzinnig gefluister kijkt met wijd opengesperde ogen naar de ogen van de wereld.

Elfenkaart Jacques Sourire

Elfenkaart Jacques Sourire Je houdt me voor de gek met je spottende glimlach, met de duizend verhalen die je tevoorschijn haalt, terwijl je je met zilver bekleedt en dat weer aflegt en danst aan de nachtelijke hemel.

Elfenkaart Gürtel

Elfenkaart Gürtel Laat mijn bevende oude hand jouw jonge, opstandige hoofd strelen. Je haar is zo rood als het vuur dat brandt in je binnenste.

Elfenkaart Grumble Barry

Elfenkaart Grumble Barry Ik zal je de verhalen van de tijd vertellen. Uit welke werelden haar moede schreden komen, en waar ze lenig en gezond heen snelt, als ze je met een glimlach de rug toekeert.

Elfenkaart Stow

Elfenkaart Stow Glimlachend rijg je de een na de andere parel aaneen Waarmee je je borst wilt versieren. Elk daarvan vertelt het verhaal van het geduldige ontstaan rond een zandkorrel. Wees mooi en gelukkig als je ze draagt.

Elfenkaart Crony

Elfenkaart Crony ls je hart eens heel ver kon horen. Als de geur van de roos die ik voor je geplukt heb, eens zo dicht bij je kon komen, dat die je omarmen kan.

Elfenkaart Toddler

Elfenkaart Toddler O lieflijk wezen, ik zoek je op duizend wegen, die met illusies zijn geplaveid. Ik roep je in de wirwar van gedachten, die op zoek zijn naar rust, naar een verlichting gevende pauze verlangen.

Elfenkaart Wink

Elfenkaart Wink En je zult met blote voeten over het frisse groene gras lopen, dat nog nat is van de morgendauw en teer als zijden draden door de lichte beroering van een briesje heen en weer gaat alsof het huivert, vlak voordat de zon opkomt, op wiens kus het wacht.

Elfenkaart Wizen

Elfenkaart Wizen Ik heb de hemel met donkere wolken bedekt, om jou je blik - op zoek naar de zon - naar de hemel te doen heffen.

Elfenkaart Yore

Elfenkaart Yore Wat ben je mooi. wat komen jouw klanken uit verre werelden.

Elfenkaart Spindle Shanks

Elfenkaart Spindle Shanks Bemin en adem langzaam, diep en vol vreugde het leven in.

Elfenkaart Spillikin

Elfenkaart Spillikin Op denkbeeldige strijdrossen rijden mijn wensen en daarop bereiken zij de zee.

Elfenkaart Pilgrim

Elfenkaart Pilgrim Ik heb de liefde zien stralen uit je ogen. Dit geschenk was voor mij kostbaarder dan welke andere gift ook waar mijn verlangen op zou kunnen hopen. Want ik heb ik jouw ogen voor een ogenblik mijn ziel vrij kunnen laten.

Elfenkaart Jack Roofing Tile

Elfenkaart Jack Roofing Tile De woorden van mijn lied verdwijnen als sterren in deze heldere winternacht. Het zijn kleine vonkjes, die de kracht van het vuur in stand houden.

Elfenkaart Vogelfink

Elfenkaart Vogelfink Mijn adem deinde op de golven van oneindige vrede. Op golven van veelvoudige klanten, uit de eerste trillingen ontstaan. En hart en oor hebben die dankbaar ontvangen.

Elfenkaart Jabber Uncle

Elfenkaart Jabber Uncle Ik bood je het vuur van mijn zonsondergangen en de door de wind bewogen boomtoppen. Ik bood je de gouden stilte van mijn woestijnen en de magische schatten, die zich uitstrekken in het maanlicht.

Elfenkaart Lady Lobelie

Elfenkaart Lady Lobelie Hier in het paleis zijn prachtige, kostbare kamers, weids, ruim, schitterend. Zij wachten, nu nog onbewoond, erop tot jij ze gezellig maakt.

Elfenkaart Erdbeer

Elfenkaart Erdbeer De stem van de rivier roept me. Mijn hart, dat van een vagebond en ontdekker, vraagt nu om vertrouwen en rust.

Elfenkaart Lust

Elfenkaart Lust Geef me je hand, en laat ons samen dansen. Als kinderen, zonder zorgen lachen we en dansen en lachen opnieuw. Het is de dans van het leven, dat feest wil vieren.

Elfenkaart Hiccup

Elfenkaart Hiccup Wat is de weg? Herinner je je hoeveel antwoorden je verstand daarop wist te vinden? Daarom heb ik je gevraagd: Wat is de weg?

Elfenkaart Cobbler

Elfenkaart Cobbler Ik heb lang gezworven om jou te zoeken. Ik liep langs eindeloze wegen in de hoop je te zien. Maar iedere keer brak een draad, die mijn hart aan het jouwe gebonden hield.

Elfenkaart Vogelfrei

Elfenkaart Vogelfrei Smaragden druppels glinsteren als sporen van ondoordringbare betoverde paden. Je ogen dringen door wouden van lichtende regenbogen.

Elfenkaart Zettelankleber

Elfenkaart Zettelankleber Niets herhaalt zich. Dat wat je gisteren achterliet heeft een draadje aan je toekomst gebonden. Pak dit draadje op, dat zich in spiralen in de toekomst vlecht.

Elfenkaart Wit

Elfenkaart Wit Er zal een dag komen dat er geen tranen zijn bij het ontwaken in het leven van dit aardse avontuur, maar een fris, bruisend, aanstekelijk lachen. Dat brengt de ziel mee.


Quote van de dag

Uw advertentie hier

Eigenwaarde

Trek eens een Dieren Orakel dagkaart

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op:

Elfenkaarten - Elfen Orakelkaarten

Het Elfen Orakel geeft je boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Je zal verbluft staan over de diepe wijsheid en de roerende poëzie, die verborgen ligt in de boodschappen van de elfen, de feeën en de dwergen die op deze kaarten van Tiziana Mattera staan afgebeeld.

Het orakel geeft geen voorspellingen maar geeft je advies en inzicht. De Elfen kunnen je gevoelsleven helpen de juiste richting in je eigen leven te (blijven) kiezen.

Het Elfen Orakel werkt het sterkste, wanneer je een open vraag stelt over jezelf. Het kan nooit kwaad om dit orakel te gebruiken om elke dag even een kaartje te trekken.Trek een Elfen dagkaart


Hieronder vindt u een omschrijving van de Elfen Orakelkaarten, klik op de tekst of op de Elfenkaart voor een volledige omschrijving van de Elfenkaart.


Elfenkaart Whoever

Elfenkaart Whoever

Ik dwaal in de donkere storm, ik dwaal tussen de stemmen van de wind, die mij verschillende richtingen uit roept; ik dwaal onder tranen, die de regen met de mijne vermengt.

---

Elfenkaart Gipfel

Elfenkaart Gipfel

Ik heb mijn woorden toevertrouwd aan de armen van de wind. Hij fluistert ze jou in het oor, suist ondeugend om je heen, en brengt ze tot in je hart, terwijl hij met lichte vingers de fijne draden van je haar in de war brengt.

---

Elfenkaart Swan

Elfenkaart Swan

U heeft me het wonder van de tijd geschonken, zodat ik leren kan, de tijd te weven in zilveren draden en door de herinnering leren kan te vergeten en met een glimlach de vleugels te laten gaan die reeds op reis zijn naar de verre verte.

---

Elfenkaart Sansonnet

Elfenkaart Sansonnet

Laat je gaan in het laatste daglicht. Laat je ziel zich dronken drinken aan de roodgouden hemel. Laat haar los, vrij en gelukkig, tot het violet van de eilanden aan de horizon de door vrede betoverde landschappen creëert.

---

Elfenkaart Baum

Elfenkaart Baum

Mijn Vader, ik heb gemerkt, hoe uw liefde in de regendruppels vanuit de hemel naar beneden kwam. Deze regen heeft het wantrouwen weggewassen, dat ik als een spinnenweb om mijn lichaam geweven had.

---

Elfenkaart Heron

Elfenkaart Heron

Leer mij van uw ogen te dromen, leer me in uw armen te wensen. Leer mij, moeder, te dromen, totdat de droom ophoudt en ik ontwaken kan.

---

Elfenkaart Kleid

Elfenkaart Kleid

Grenzeloos is mijn geest, die zich verruimt en alles kan zien. Nu ben ik niet meer bang. Het water dat ik in de holte van mijn hand hield loopt weg door mijn vingers, die het niet vast kunnen houden.

---

Elfenkaart Tiyoweh

Elfenkaart Tiyoweh

Je zult nooit echt alleen zijn, noch zullen je dorstige lippen ooit vergeefs verlangen naar verfrissend water.

---

Elfenkaart Owl

Elfenkaart Owl

Zich verliezen in klanken, om rond te dwalen in het lichtende diepst van de nacht. Zich verenigen met haar schijnbare zwijgen, om het fluisteren van het verborgen leven te horen, dat in harmonie heen en weer schommelt.

---

Elfenkaart Nightingale

Elfenkaart Nightingale

Deze avond is vol magie. Een warme, zachte stilte. Alleen jouw gezang vult de lucht, vrije, feestelijke nachtegaal, vervult mijn wezen, en reikt verder dan de ogen kunnen zien, tot aan de andere kant van de tijd, die een gedachte kan omvatten.

---

Elfenkaart Abloom

Elfenkaart Abloom

Bloemblaadjes in duizenden kleuren dwarrelen licht in een grappige dans door het eerste morgenbriesje. Zij spelen met het goud van de zonnestralen, die terugkeren om de nieuwe dag aan te steken.

---

Elfenkaart Silesia

Elfenkaart Silesia

Dans met mij, hartje. Mogen je schreden licht zijn als de wind en je omarming oprecht als de zon. Ik geef je mijn adem, en jij geeft mij je liefste glimlach.

---

Elfenkaart Leafy

Elfenkaart Leafy

Zing en dans aan de gouden oevers van de vergeten stranden. Je gelukkige lach is een ter klank, die de snaren van de harp tot klinken brengt.

---

Elfenkaart Santal

Elfenkaart Santal

Ik geleid je tot over de grenzen en ik help je vinger om de sluiter van de vorm de ene na de andere te scheuren. Als een nevel die langzaam optrekt en de details van het landschap prijsgeeft.

---

Elfenkaart Whiffle

Elfenkaart Whiffle

Jouw geest kijkt naar je van achter de deur van de zintuigen. Hij danst als een strijdros, heerlijk en vrij, met zijn vacht, die glanst als het maanlicht.

---

Elfenkaart Lily

Elfenkaart Lily

Gisteren liet ik de stem van mijn opstandige geest tot een ijzig koude winde worden, die zijn eenzaamheid uitschreeuwde. Vandaag liet ik mijn hart naar de stem van mijn ziel luisteren, en die spreekt van licht.

---

Elfenkaart Wicket

Elfenkaart Wicket

Een gouden lint dwarrelt licht door de lucht, op zoek naar dromen. Het vangt je visioenen en houdt die zachtjes vast. Laat het niet ver weg vliegen, daarheen waar je verloren raakt, maar pak het, bind het aan je voet, en laat het gelukkig wandelen in de wereld.

---

Elfenkaart Wistaire

Elfenkaart Wistaire

De kleine spiegel, die de glimlach van de hemel weerspiegelt, kijkt helder en roerloos uit over het gelaat van de oneindigheid.

---

Elfenkaart Stream

Elfenkaart Stream

Watergeesten, kom en vertel mij jullie verhalen. Moge de zilveren klank van jullie lach mijn hart vrolijkheid brengen. Mogen de blonde, glanzende lokken, die om jullie hoofd golven de tranen drogen van verdriet.

---

Elfenkaart Hindin

Elfenkaart Hindin

Eén enkel "Ja", waarvan de verrukkelijke klank een zilveren spiraal voortbrengt, die zich draait in schitterende kronkelingen. Doe mee met deze dans, die omhooggaat in een hemel van smaragd. Je voeten hebben nu vleugelen.

---

Elfenkaart Blume

Elfenkaart Blume

Ik zou je het glimlachen willen leren, dat je nog niet kent. Gedachten die diep in het hart verscholen liggen, die het nog niet wagen tevoor schijn te komen, daar die uit de grond van de ziel tot je spreken.

---

Elfenkaart Serene

Elfenkaart Serene

Een zilveren schijnsel licht op tussen de sterren. Het is de weg van het hart, dat niet tegen mij kan liegen, omdat het alleen waarheid kent.

---

Elfenkaart Twinkle

Elfenkaart Twinkle

Wolken, zo wit als het schuim van de golven, gaan omhoog en omlaag als vleugelen tegen het blauw van de heldere hemel, waarvan de kleuren tot avondrood verbleken. En terwijl het blauw langzaam donkerder wordt, breekt de nacht open, haar ogen vol met miljarden sterren.

---

Elfenkaart Seaweed

Elfenkaart Seaweed

Je bent een klein zoutwaterdruppeltje, dat door de zee in de lucht gesproeid is. Vlieg gelukkig en veilig op je weg in de wereld, die jou onbekend is en waar onrustige en onbestendige winden waaien.

---

Elfenkaart Lazuli

Elfenkaart Lazuli

Breng je adem tot rust, en volg zijn ademtocht. Laat je gaan op zijn stroom, zoals het blaadje dat op het water van een fris beekje wegdrijft.

---

Elfenkaart Whisper

Elfenkaart Whisper

Met hoeveel ten toon gespreide toegeeflijkheid beoordelen wij de argeloosheid van een kind dat voor het slapen gaan een kusje naar de sterren stuurt. Jammer, dat wij nooit onze blik omhoog heffen om het zachte antwoord op die kus te zien.

---

Elfenkaart Willy Nilly

Elfenkaart Willy Nilly

De klank van het beekje, zijn murmelende stem, zijn frisheid en doorzichtigheid maken het hart vrij. Luister. Hoor je niet hoe het lacht?

---

Elfenkaart Wide Awake

Elfenkaart Wide Awake

Neem me in je armen en geef me vleugels om boven de nevelen uit te vliegen. Mijn ziel is als een wolk, zij kent de blauwe hemel, die op haar wacht.

---

Elfenkaart Wimble

Elfenkaart Wimble

De zon, de hemel, het blauw boven de bergen en de heerlijk rozegouden wolken. Het bos, Het ruisen van het bos.

---

Elfenkaart Forelock

Elfenkaart Forelock

Neem een slokje uit de beker die ik je aanreik. Die bevat de nectar van de vreugde, die zielen verenigt in een dialoog van de liefde.

---

Elfenkaart Allow

Elfenkaart Allow

Uit de stilte van je hart, dat lang onbewegelijk en in gedachten bleef, zullen kleuren voortkomen, en daaruit weer klanken, die dansend in het universum zullen worden verstrooid.

---

Elfenkaart Tiegel

Elfenkaart Tiegel

Onhoorbaar geheimzinnig gefluister kijkt met wijd opengesperde ogen naar de ogen van de wereld.

---

Elfenkaart Jacques Sourire

Elfenkaart Jacques Sourire

Je houdt me voor de gek met je spottende glimlach, met de duizend verhalen die je tevoorschijn haalt, terwijl je je met zilver bekleedt en dat weer aflegt en danst aan de nachtelijke hemel.

---

Elfenkaart Gürtel

Elfenkaart Gürtel

Laat mijn bevende oude hand jouw jonge, opstandige hoofd strelen. Je haar is zo rood als het vuur dat brandt in je binnenste.

---

Elfenkaart Grumble Barry

Elfenkaart Grumble Barry

Ik zal je de verhalen van de tijd vertellen. Uit welke werelden haar moede schreden komen, en waar ze lenig en gezond heen snelt, als ze je met een glimlach de rug toekeert.

---

Elfenkaart Stow

Elfenkaart Stow

Glimlachend rijg je de een na de andere parel aaneen Waarmee je je borst wilt versieren. Elk daarvan vertelt het verhaal van het geduldige ontstaan rond een zandkorrel. Wees mooi en gelukkig als je ze draagt.

---

Elfenkaart Crony

Elfenkaart Crony

ls je hart eens heel ver kon horen. Als de geur van de roos die ik voor je geplukt heb, eens zo dicht bij je kon komen, dat die je omarmen kan.

---

Elfenkaart Toddler

Elfenkaart Toddler

O lieflijk wezen, ik zoek je op duizend wegen, die met illusies zijn geplaveid. Ik roep je in de wirwar van gedachten, die op zoek zijn naar rust, naar een verlichting gevende pauze verlangen.

---

Elfenkaart Wink

Elfenkaart Wink

En je zult met blote voeten over het frisse groene gras lopen, dat nog nat is van de morgendauw en teer als zijden draden door de lichte beroering van een briesje heen en weer gaat alsof het huivert, vlak voordat de zon opkomt, op wiens kus het wacht.

---

Elfenkaart Wizen

Elfenkaart Wizen

Ik heb de hemel met donkere wolken bedekt, om jou je blik - op zoek naar de zon - naar de hemel te doen heffen.

---

Elfenkaart Yore

Elfenkaart Yore

Wat ben je mooi. wat komen jouw klanken uit verre werelden.

---

Elfenkaart Spindle Shanks

Elfenkaart Spindle Shanks

Bemin en adem langzaam, diep en vol vreugde het leven in.

---

Elfenkaart Spillikin

Elfenkaart Spillikin

Op denkbeeldige strijdrossen rijden mijn wensen en daarop bereiken zij de zee.

---

Elfenkaart Pilgrim

Elfenkaart Pilgrim

Ik heb de liefde zien stralen uit je ogen. Dit geschenk was voor mij kostbaarder dan welke andere gift ook waar mijn verlangen op zou kunnen hopen. Want ik heb ik jouw ogen voor een ogenblik mijn ziel vrij kunnen laten.

---

Elfenkaart Jack Roofing Tile

Elfenkaart Jack Roofing Tile

De woorden van mijn lied verdwijnen als sterren in deze heldere winternacht. Het zijn kleine vonkjes, die de kracht van het vuur in stand houden.

---

Elfenkaart Vogelfink

Elfenkaart Vogelfink

Mijn adem deinde op de golven van oneindige vrede. Op golven van veelvoudige klanten, uit de eerste trillingen ontstaan. En hart en oor hebben die dankbaar ontvangen.

---

Elfenkaart Jabber Uncle

Elfenkaart Jabber Uncle

Ik bood je het vuur van mijn zonsondergangen en de door de wind bewogen boomtoppen. Ik bood je de gouden stilte van mijn woestijnen en de magische schatten, die zich uitstrekken in het maanlicht.

---

Elfenkaart Lady Lobelie

Elfenkaart Lady Lobelie

Hier in het paleis zijn prachtige, kostbare kamers, weids, ruim, schitterend. Zij wachten, nu nog onbewoond, erop tot jij ze gezellig maakt.

---

Elfenkaart Erdbeer

Elfenkaart Erdbeer

De stem van de rivier roept me. Mijn hart, dat van een vagebond en ontdekker, vraagt nu om vertrouwen en rust.

---

Elfenkaart Lust

Elfenkaart Lust

Geef me je hand, en laat ons samen dansen. Als kinderen, zonder zorgen lachen we en dansen en lachen opnieuw. Het is de dans van het leven, dat feest wil vieren.

---

Elfenkaart Hiccup

Elfenkaart Hiccup

Wat is de weg? Herinner je je hoeveel antwoorden je verstand daarop wist te vinden? Daarom heb ik je gevraagd: Wat is de weg?

---

Elfenkaart Cobbler

Elfenkaart Cobbler

Ik heb lang gezworven om jou te zoeken. Ik liep langs eindeloze wegen in de hoop je te zien. Maar iedere keer brak een draad, die mijn hart aan het jouwe gebonden hield.

---

Elfenkaart Vogelfrei

Elfenkaart Vogelfrei

Smaragden druppels glinsteren als sporen van ondoordringbare betoverde paden. Je ogen dringen door wouden van lichtende regenbogen.

---

Elfenkaart Zettelankleber

Elfenkaart Zettelankleber

Niets herhaalt zich. Dat wat je gisteren achterliet heeft een draadje aan je toekomst gebonden. Pak dit draadje op, dat zich in spiralen in de toekomst vlecht.

---

Elfenkaart Wit

Elfenkaart Wit

Er zal een dag komen dat er geen tranen zijn bij het ontwaken in het leven van dit aardse avontuur, maar een fris, bruisend, aanstekelijk lachen. Dat brengt de ziel mee.Quote van de dag

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het Derde Oog

Trek eens een Moeder Aarde dagkaart

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op:

Elfenkaarten - Elfen Orakelkaarten

Het Elfen Orakel geeft je boodschappen uit het rijk van de natuurgeesten. Je zal verbluft staan over de diepe wijsheid en de roerende poëzie, die verborgen ligt in de boodschappen van de elfen, de feeën en de dwergen die op deze kaarten van Tiziana Mattera staan afgebeeld.

Het orakel geeft geen voorspellingen maar geeft je advies en inzicht. De Elfen kunnen je gevoelsleven helpen de juiste richting in je eigen leven te (blijven) kiezen.

Het Elfen Orakel werkt het sterkste, wanneer je een open vraag stelt over jezelf. Het kan nooit kwaad om dit orakel te gebruiken om elke dag even een kaartje te trekken.Trek een Elfen dagkaart


Hieronder vindt u een omschrijving van de Elfen Orakelkaarten, klik op de tekst of op de Elfenkaart voor een volledige omschrijving van de Elfenkaart.


Elfenkaart Whoever

Elfenkaart Whoever

Ik dwaal in de donkere storm, ik dwaal tussen de stemmen van de wind, die mij verschillende richtingen uit roept; ik dwaal onder tranen, die de regen met de mijne vermengt.

---

Elfenkaart Gipfel

Elfenkaart Gipfel

Ik heb mijn woorden toevertrouwd aan de armen van de wind. Hij fluistert ze jou in het oor, suist ondeugend om je heen, en brengt ze tot in je hart, terwijl hij met lichte vingers de fijne draden van je haar in de war brengt.

---

Elfenkaart Swan

Elfenkaart Swan

U heeft me het wonder van de tijd geschonken, zodat ik leren kan, de tijd te weven in zilveren draden en door de herinnering leren kan te vergeten en met een glimlach de vleugels te laten gaan die reeds op reis zijn naar de verre verte.

---

Elfenkaart Sansonnet

Elfenkaart Sansonnet

Laat je gaan in het laatste daglicht. Laat je ziel zich dronken drinken aan de roodgouden hemel. Laat haar los, vrij en gelukkig, tot het violet van de eilanden aan de horizon de door vrede betoverde landschappen creëert.

---

Elfenkaart Baum

Elfenkaart Baum

Mijn Vader, ik heb gemerkt, hoe uw liefde in de regendruppels vanuit de hemel naar beneden kwam. Deze regen heeft het wantrouwen weggewassen, dat ik als een spinnenweb om mijn lichaam geweven had.

---

Elfenkaart Heron

Elfenkaart Heron

Leer mij van uw ogen te dromen, leer me in uw armen te wensen. Leer mij, moeder, te dromen, totdat de droom ophoudt en ik ontwaken kan.

---

Elfenkaart Kleid

Elfenkaart Kleid

Grenzeloos is mijn geest, die zich verruimt en alles kan zien. Nu ben ik niet meer bang. Het water dat ik in de holte van mijn hand hield loopt weg door mijn vingers, die het niet vast kunnen houden.

---

Elfenkaart Tiyoweh

Elfenkaart Tiyoweh

Je zult nooit echt alleen zijn, noch zullen je dorstige lippen ooit vergeefs verlangen naar verfrissend water.

---

Elfenkaart Owl

Elfenkaart Owl

Zich verliezen in klanken, om rond te dwalen in het lichtende diepst van de nacht. Zich verenigen met haar schijnbare zwijgen, om het fluisteren van het verborgen leven te horen, dat in harmonie heen en weer schommelt.

---

Elfenkaart Nightingale

Elfenkaart Nightingale

Deze avond is vol magie. Een warme, zachte stilte. Alleen jouw gezang vult de lucht, vrije, feestelijke nachtegaal, vervult mijn wezen, en reikt verder dan de ogen kunnen zien, tot aan de andere kant van de tijd, die een gedachte kan omvatten.

---

Elfenkaart Abloom

Elfenkaart Abloom

Bloemblaadjes in duizenden kleuren dwarrelen licht in een grappige dans door het eerste morgenbriesje. Zij spelen met het goud van de zonnestralen, die terugkeren om de nieuwe dag aan te steken.

---

Elfenkaart Silesia

Elfenkaart Silesia

Dans met mij, hartje. Mogen je schreden licht zijn als de wind en je omarming oprecht als de zon. Ik geef je mijn adem, en jij geeft mij je liefste glimlach.

---

Elfenkaart Leafy

Elfenkaart Leafy

Zing en dans aan de gouden oevers van de vergeten stranden. Je gelukkige lach is een ter klank, die de snaren van de harp tot klinken brengt.

---

Elfenkaart Santal

Elfenkaart Santal

Ik geleid je tot over de grenzen en ik help je vinger om de sluiter van de vorm de ene na de andere te scheuren. Als een nevel die langzaam optrekt en de details van het landschap prijsgeeft.

---

Elfenkaart Whiffle

Elfenkaart Whiffle

Jouw geest kijkt naar je van achter de deur van de zintuigen. Hij danst als een strijdros, heerlijk en vrij, met zijn vacht, die glanst als het maanlicht.

---

Elfenkaart Lily

Elfenkaart Lily

Gisteren liet ik de stem van mijn opstandige geest tot een ijzig koude winde worden, die zijn eenzaamheid uitschreeuwde. Vandaag liet ik mijn hart naar de stem van mijn ziel luisteren, en die spreekt van licht.

---

Elfenkaart Wicket

Elfenkaart Wicket

Een gouden lint dwarrelt licht door de lucht, op zoek naar dromen. Het vangt je visioenen en houdt die zachtjes vast. Laat het niet ver weg vliegen, daarheen waar je verloren raakt, maar pak het, bind het aan je voet, en laat het gelukkig wandelen in de wereld.

---

Elfenkaart Wistaire

Elfenkaart Wistaire

De kleine spiegel, die de glimlach van de hemel weerspiegelt, kijkt helder en roerloos uit over het gelaat van de oneindigheid.

---

Elfenkaart Stream

Elfenkaart Stream

Watergeesten, kom en vertel mij jullie verhalen. Moge de zilveren klank van jullie lach mijn hart vrolijkheid brengen. Mogen de blonde, glanzende lokken, die om jullie hoofd golven de tranen drogen van verdriet.

---

Elfenkaart Hindin

Elfenkaart Hindin

Eén enkel "Ja", waarvan de verrukkelijke klank een zilveren spiraal voortbrengt, die zich draait in schitterende kronkelingen. Doe mee met deze dans, die omhooggaat in een hemel van smaragd. Je voeten hebben nu vleugelen.

---

Elfenkaart Blume

Elfenkaart Blume

Ik zou je het glimlachen willen leren, dat je nog niet kent. Gedachten die diep in het hart verscholen liggen, die het nog niet wagen tevoor schijn te komen, daar die uit de grond van de ziel tot je spreken.

---

Elfenkaart Serene

Elfenkaart Serene

Een zilveren schijnsel licht op tussen de sterren. Het is de weg van het hart, dat niet tegen mij kan liegen, omdat het alleen waarheid kent.

---

Elfenkaart Twinkle

Elfenkaart Twinkle

Wolken, zo wit als het schuim van de golven, gaan omhoog en omlaag als vleugelen tegen het blauw van de heldere hemel, waarvan de kleuren tot avondrood verbleken. En terwijl het blauw langzaam donkerder wordt, breekt de nacht open, haar ogen vol met miljarden sterren.

---

Elfenkaart Seaweed

Elfenkaart Seaweed

Je bent een klein zoutwaterdruppeltje, dat door de zee in de lucht gesproeid is. Vlieg gelukkig en veilig op je weg in de wereld, die jou onbekend is en waar onrustige en onbestendige winden waaien.

---

Elfenkaart Lazuli

Elfenkaart Lazuli

Breng je adem tot rust, en volg zijn ademtocht. Laat je gaan op zijn stroom, zoals het blaadje dat op het water van een fris beekje wegdrijft.

---

Elfenkaart Whisper

Elfenkaart Whisper

Met hoeveel ten toon gespreide toegeeflijkheid beoordelen wij de argeloosheid van een kind dat voor het slapen gaan een kusje naar de sterren stuurt. Jammer, dat wij nooit onze blik omhoog heffen om het zachte antwoord op die kus te zien.

---

Elfenkaart Willy Nilly

Elfenkaart Willy Nilly

De klank van het beekje, zijn murmelende stem, zijn frisheid en doorzichtigheid maken het hart vrij. Luister. Hoor je niet hoe het lacht?

---

Elfenkaart Wide Awake

Elfenkaart Wide Awake

Neem me in je armen en geef me vleugels om boven de nevelen uit te vliegen. Mijn ziel is als een wolk, zij kent de blauwe hemel, die op haar wacht.

---

Elfenkaart Wimble

Elfenkaart Wimble

De zon, de hemel, het blauw boven de bergen en de heerlijk rozegouden wolken. Het bos, Het ruisen van het bos.

---

Elfenkaart Forelock

Elfenkaart Forelock

Neem een slokje uit de beker die ik je aanreik. Die bevat de nectar van de vreugde, die zielen verenigt in een dialoog van de liefde.

---

Elfenkaart Allow

Elfenkaart Allow

Uit de stilte van je hart, dat lang onbewegelijk en in gedachten bleef, zullen kleuren voortkomen, en daaruit weer klanken, die dansend in het universum zullen worden verstrooid.

---

Elfenkaart Tiegel

Elfenkaart Tiegel

Onhoorbaar geheimzinnig gefluister kijkt met wijd opengesperde ogen naar de ogen van de wereld.

---

Elfenkaart Jacques Sourire

Elfenkaart Jacques Sourire

Je houdt me voor de gek met je spottende glimlach, met de duizend verhalen die je tevoorschijn haalt, terwijl je je met zilver bekleedt en dat weer aflegt en danst aan de nachtelijke hemel.

---

Elfenkaart Gürtel

Elfenkaart Gürtel

Laat mijn bevende oude hand jouw jonge, opstandige hoofd strelen. Je haar is zo rood als het vuur dat brandt in je binnenste.

---

Elfenkaart Grumble Barry

Elfenkaart Grumble Barry

Ik zal je de verhalen van de tijd vertellen. Uit welke werelden haar moede schreden komen, en waar ze lenig en gezond heen snelt, als ze je met een glimlach de rug toekeert.

---

Elfenkaart Stow

Elfenkaart Stow

Glimlachend rijg je de een na de andere parel aaneen Waarmee je je borst wilt versieren. Elk daarvan vertelt het verhaal van het geduldige ontstaan rond een zandkorrel. Wees mooi en gelukkig als je ze draagt.

---

Elfenkaart Crony

Elfenkaart Crony

ls je hart eens heel ver kon horen. Als de geur van de roos die ik voor je geplukt heb, eens zo dicht bij je kon komen, dat die je omarmen kan.

---

Elfenkaart Toddler

Elfenkaart Toddler

O lieflijk wezen, ik zoek je op duizend wegen, die met illusies zijn geplaveid. Ik roep je in de wirwar van gedachten, die op zoek zijn naar rust, naar een verlichting gevende pauze verlangen.

---

Elfenkaart Wink

Elfenkaart Wink

En je zult met blote voeten over het frisse groene gras lopen, dat nog nat is van de morgendauw en teer als zijden draden door de lichte beroering van een briesje heen en weer gaat alsof het huivert, vlak voordat de zon opkomt, op wiens kus het wacht.

---

Elfenkaart Wizen

Elfenkaart Wizen

Ik heb de hemel met donkere wolken bedekt, om jou je blik - op zoek naar de zon - naar de hemel te doen heffen.

---

Elfenkaart Yore

Elfenkaart Yore

Wat ben je mooi. wat komen jouw klanken uit verre werelden.

---

Elfenkaart Spindle Shanks

Elfenkaart Spindle Shanks

Bemin en adem langzaam, diep en vol vreugde het leven in.

---

Elfenkaart Spillikin

Elfenkaart Spillikin

Op denkbeeldige strijdrossen rijden mijn wensen en daarop bereiken zij de zee.

---

Elfenkaart Pilgrim

Elfenkaart Pilgrim

Ik heb de liefde zien stralen uit je ogen. Dit geschenk was voor mij kostbaarder dan welke andere gift ook waar mijn verlangen op zou kunnen hopen. Want ik heb ik jouw ogen voor een ogenblik mijn ziel vrij kunnen laten.

---

Elfenkaart Jack Roofing Tile

Elfenkaart Jack Roofing Tile

De woorden van mijn lied verdwijnen als sterren in deze heldere winternacht. Het zijn kleine vonkjes, die de kracht van het vuur in stand houden.

---

Elfenkaart Vogelfink

Elfenkaart Vogelfink

Mijn adem deinde op de golven van oneindige vrede. Op golven van veelvoudige klanten, uit de eerste trillingen ontstaan. En hart en oor hebben die dankbaar ontvangen.

---

Elfenkaart Jabber Uncle

Elfenkaart Jabber Uncle

Ik bood je het vuur van mijn zonsondergangen en de door de wind bewogen boomtoppen. Ik bood je de gouden stilte van mijn woestijnen en de magische schatten, die zich uitstrekken in het maanlicht.

---

Elfenkaart Lady Lobelie

Elfenkaart Lady Lobelie

Hier in het paleis zijn prachtige, kostbare kamers, weids, ruim, schitterend. Zij wachten, nu nog onbewoond, erop tot jij ze gezellig maakt.

---

Elfenkaart Erdbeer

Elfenkaart Erdbeer

De stem van de rivier roept me. Mijn hart, dat van een vagebond en ontdekker, vraagt nu om vertrouwen en rust.

---

Elfenkaart Lust

Elfenkaart Lust

Geef me je hand, en laat ons samen dansen. Als kinderen, zonder zorgen lachen we en dansen en lachen opnieuw. Het is de dans van het leven, dat feest wil vieren.

---

Elfenkaart Hiccup

Elfenkaart Hiccup

Wat is de weg? Herinner je je hoeveel antwoorden je verstand daarop wist te vinden? Daarom heb ik je gevraagd: Wat is de weg?

---

Elfenkaart Cobbler

Elfenkaart Cobbler

Ik heb lang gezworven om jou te zoeken. Ik liep langs eindeloze wegen in de hoop je te zien. Maar iedere keer brak een draad, die mijn hart aan het jouwe gebonden hield.

---

Elfenkaart Vogelfrei

Elfenkaart Vogelfrei

Smaragden druppels glinsteren als sporen van ondoordringbare betoverde paden. Je ogen dringen door wouden van lichtende regenbogen.

---

Elfenkaart Zettelankleber

Elfenkaart Zettelankleber

Niets herhaalt zich. Dat wat je gisteren achterliet heeft een draadje aan je toekomst gebonden. Pak dit draadje op, dat zich in spiralen in de toekomst vlecht.

---

Elfenkaart Wit

Elfenkaart Wit

Er zal een dag komen dat er geen tranen zijn bij het ontwaken in het leven van dit aardse avontuur, maar een fris, bruisend, aanstekelijk lachen. Dat brengt de ziel mee.Quote van de dag

Uw advertentie hier

Eigenwaarde

Trek eens een Zigeuner dagkaart

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op: