Helderziende Paragnosten voor Spiritualiteit en Bewustwording

Aantrekking en Polariteit

Aantrekking en Polariteit en je onderbewustzijn

Je negatieve overtuigingen trekken meer van die omstandigheden aan die je niet wilt in je leven, ondanks je beste inspanningen te concentreren op wat je werkelijk wilt. Door je bewuste geest uit te diepen ten opzichte van je diep ingesleten onbewuste negatieve overtuigingen, heb je per ongeluk jezelf zo ingesteld dat je meer van dezelfde ongewenste omstandigheden aantrekt die je probeert te veranderen. Om te begrijpen waarom dit gebeurt en hoe je negatieve overtuigingen kan voorkomen bij het bewust maken van je werkelijkheid, moet je eerst begrijpen hoe het onderbewustzijn je leven beheerst, en hoe de wetten van aantrekking en Polariteit werken met je overtuigingen om je werkelijkheid te creëren.


De rol van je onderbewustzijn

Je onderbewustzijn is verantwoordelijk voor de uitvoering van de ongelooflijk krachtige mentale programma's in elk aspect van je leven. Deze programma's worden automatisch uitgevoerd door je onderbewustzijn zonder enige noodzaak voor een bewuste bijdrage. Ze zijn gebaseerd op je diepgewortelde positieve en negatieve overtuigingen en zijn wat betreft het bepalen van je algehele mentaliteit, emotionele vibraties, gewoontes en uiteindelijk de omstandigheden van je leven.


Photo by Josh Boot on Unsplash (28-08-2023)Wat zijn negatieve overtuigingen?

Simpel gezegd, negatieve overtuigingen zijn die beperkende overtuigingen over jezelf of een aspect van je leven die je verhinderen om succes te bereiken.
Bij het ​​bewust creëren van je werkelijkheid is geen enkele factor belangrijker dan je overtuigingen. Dit komt doordat gedachtekracht ten grondslag ligt aan het bewuste creatie proces en is het dus logisch dat de bron van je gewone gedachten de belangrijkste bepalende factor is van je werkelijkheid. En wat is de primaire bron van je gewone gedachten? Het is je instelling van persoonlijke overtuigingen, met je positieve overtuigingen die bijdragen aan je succes en je negatieve overtuigingen die dat voorkomen.


Dient je onderbewustzijn je succes?

De subjectieve aard van het onderbewuste betekent dat het geen onderscheid maakt tussen positieve of negatieve overtuigingen, en dus maakt het geen onderscheid tussen programma's die wel of niet voor je succes dienen. Het voert plichtsgetrouw elk programma uit dat het is gegeven, maar het heeft er ook een hekel aan om een programma te veranderen als het eenmaal is ingevoerd, ongeacht of het wel of niet is gebaseerd op een beperkende overtuiging. Dit betekent niet dat het onderbewustzijn niet opnieuw kan worden geprogrammeerd door middel van verschillende visualisatie en meditatie technieken, maar dat daarmee effectief met resultaten op lange termijn moeilijk te bereiken zijn.

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te wachten om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren voordat je bewust je werkelijkheid creëert. In plaats daarvan kun je leren voorbij te gaan aan die negatieve overtuigingen die je succes belemmeren, door het verschuiven van je mentale focus (maar daarover later meer). Vervolgens laten we eens kijken naar de relatie tussen je mentale focus, beperkende overtuigingen en de Wet van Aantrekkingskracht.


De Wet van Aantrekking in Isolatie

De Wet van Aantrekking stelt dat je dat aantrekt waar je zowel op gefocust als emotioneel in vibrationele harmonie bent. Dit is volkomen logisch als je kijkt naar de bestaande omstandigheden in je leven. Bijvoorbeeld, als je in financiële moeilijkheden bent, is de kans groot dat zowel je mentale focus en emotionele vibratie zijn afgestemd op de financiële problemen, anders zou je deze niet ervaren.

Het probleem van het gebruik van de Wet van Aantrekking in het aangezicht van negatieve overtuigingen.

Het is belangrijk om duidelijk te maken dat terwijl je mentale focus kan worden gekozen door je bewustzijn, je emotionele trilling meestal een functie is van het onderbewuste en dus zwaar beïnvloed wordt door je overtuigingen.
Het probleem ontstaat wanneer je probeert om je ongewenste situatie te veranderen met behulp van de Wet van Aantrekking in het aangezicht van onbewuste beperkende overtuigingen. Het probleem is dat het hoofdzakelijke advies je vertelt gewoon te concentreren op dat wat je wilt, maar als je daarom dus je aandacht er opricht, is het het "tegenovergestelde" van wat je hebt, dan is het in tegenspraak met je onderbewustzijn dat nog steeds in harmonie is met de vibratie.

Het kost veel tijd en inspanning voor je onbewuste emotionele trilling om gelijk te komen met je nieuwe mentale focus. Bijvoorbeeld; alleen maar omdat je denkt over het hebben van veel geld wil het niet zeggen dat je het emotioneel ook voelt. Bedenk ook dat een persoon die al financieel rijk is niet de hele dag aan geld denkt omdat zijn (of haar) geldprogramma automatisch wordt uitgevoerd door zijn onderbewustzijn zonder enige daarmee verband houdende negatieve geld overtuigingen. Om te begrijpen hoe je negatieve overtuigingen de Wet van Aantrekkingskracht beïnvloeden, moeten we vervolgens kijken naar de rol van de wet van Polariteit in het creëren van je omstandigheden.


Het belang van de wet van Polariteit

De Wet van Polariteit is een van de Zeven Universele Wetten en vertelt ons dat alles tweeledig is. Dit betekent dat twee dingen die elkaars tegengestelden lijken te zijn verschillende gradaties zijn van hetzelfde en onafscheidelijk zijn. Het eenvoudigste voorbeeld is "warm" en "koud". Hoewel het gezond verstand ons zegt dat ze tegenstellingen zijn, zijn ze in feite verschillende gradaties van hetzelfde dat we temperatuur noemen en kunnen we de ene niet hebben zonder het potentieel van de ander.

Hetzelfde geldt voor alles wat je wilt of van plan bent te manifesteren in je leven.
Alles wat je wilt, is onlosmakelijk verbonden met het “tegenovergestelde” dat wat je niet wilt. Met andere woorden, dualiteiten komen in één pakket dat alle niveaus van het spectrum van de uiteinden van die dualiteit omvat.
Bijvoorbeeld je kunt niet financiële overvloed aantrekken zonder de mogelijkheid voor het gebrek aan financiën, je kunt niet succes aantrekken zonder de mogelijkheid voor het falen van succes, je kunt een gezond lichaam niet aan trekken zonder de mogelijkheid voor een ongezond lichaam. Je trekt altijd de "volledige dualiteit pakket" aan, aangezien de twee uitersten en alles tussen hen in onafscheidelijk zijn.


Hoe de wetten van Polariteit en Aantrekking samenwerken

Laten we snel samenvatten.

De Wet van Aantrekking stelt dat wat je aantrekt, is dat waar je mentaal gefocust en in vibrationele harmonie mee bent.

De Wet van Polariteit stelt dat alles tweeledig is en dat de twee uitersten die tegenstellingen lijken te zijn, onafscheidelijk zijn.

Dit betekent dat je het complete pakket aantrekt van je mentale focus en dat wat zich manifesteert in je leven is dat waar je in vibrationele harmonie mee bent.

Het probleem van mentaal focussen op iets wat gewoon het “tegenovergestelde” is van je bestaande negatieve overtuigingen moet nu steeds duidelijker worden.
Terugkomend bij het voorbeeld van financiën; iemand die in financiële tekort is als gevolg van zijn negatieve overtuigingen, die dan bewust zijn aandacht richt op financiële overvloed, trekt zich het complete pakket aan van financieel-gebrek-aan-overvloed, en omdat zijn onbewuste emotionele trilling (vibrationele harmonie) er één is van gebrek zal hij gewoon meer van hetzelfde in zijn leven creëren.


Het netto-effect van de Wetten van Polariteit en Aantrekking

Het netto-effect van de wet van Polariteit en de Wet van Aantrekking in het aangezicht van je onbewuste negatieve overtuigingen is dat in het beste geval jouw situatie ongewijzigd blijft en dat in het ergste geval je meer van dat wat je niet wilt, aantrekt.
Als je meer van dezelfde omstandigheden aantrekt die je niet wilt, ondanks je beste inspanningen om te concentreren op wat je wilt, dan is de kans groot dat een negatieve overtuiging, in plaats van je mentale focus, je uitkomst bepaalt.
Het lijkt misschien alsof er weinig kans is van het bewust creëren van je beoogde resultaat zonder van tevoren je negatieve onbewuste overtuigingen te veranderen, maar dit is niet het geval. Er is een zeer eenvoudige methode van mentale focus die je kan helpen je negatieve overtuigingen te omzeilen en je onderbewustzijn te bevrijden om die omstandigheden te creëren die je eigenlijk wilt ervaren.


Boeken over de Wet van Aantrekking kopen - bestel ze eenvoudig online


Focussen - Effectief Focussen

Affirmaties. Wat is een Affirmatie

Bewust creëren - Het Bewuste creatie proces

Quote van de dag

Verlichting

De Wet van Aantrekking

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op:

Aantrekking en Polariteit

Aantrekking en Polariteit en je onderbewustzijn

Je negatieve overtuigingen trekken meer van die omstandigheden aan die je niet wilt in je leven, ondanks je beste inspanningen te concentreren op wat je werkelijk wilt. Door je bewuste geest uit te diepen ten opzichte van je diep ingesleten onbewuste negatieve overtuigingen, heb je per ongeluk jezelf zo ingesteld dat je meer van dezelfde ongewenste omstandigheden aantrekt die je probeert te veranderen. Om te begrijpen waarom dit gebeurt en hoe je negatieve overtuigingen kan voorkomen bij het bewust maken van je werkelijkheid, moet je eerst begrijpen hoe het onderbewustzijn je leven beheerst, en hoe de wetten van aantrekking en Polariteit werken met je overtuigingen om je werkelijkheid te creëren.


De rol van je onderbewustzijn

Je onderbewustzijn is verantwoordelijk voor de uitvoering van de ongelooflijk krachtige mentale programma's in elk aspect van je leven. Deze programma's worden automatisch uitgevoerd door je onderbewustzijn zonder enige noodzaak voor een bewuste bijdrage. Ze zijn gebaseerd op je diepgewortelde positieve en negatieve overtuigingen en zijn wat betreft het bepalen van je algehele mentaliteit, emotionele vibraties, gewoontes en uiteindelijk de omstandigheden van je leven.


Photo by Josh Boot on Unsplash (28-08-2023)Wat zijn negatieve overtuigingen?

Simpel gezegd, negatieve overtuigingen zijn die beperkende overtuigingen over jezelf of een aspect van je leven die je verhinderen om succes te bereiken.
Bij het ​​bewust creëren van je werkelijkheid is geen enkele factor belangrijker dan je overtuigingen. Dit komt doordat gedachtekracht ten grondslag ligt aan het bewuste creatie proces en is het dus logisch dat de bron van je gewone gedachten de belangrijkste bepalende factor is van je werkelijkheid. En wat is de primaire bron van je gewone gedachten? Het is je instelling van persoonlijke overtuigingen, met je positieve overtuigingen die bijdragen aan je succes en je negatieve overtuigingen die dat voorkomen.


Dient je onderbewustzijn je succes?

De subjectieve aard van het onderbewuste betekent dat het geen onderscheid maakt tussen positieve of negatieve overtuigingen, en dus maakt het geen onderscheid tussen programma's die wel of niet voor je succes dienen. Het voert plichtsgetrouw elk programma uit dat het is gegeven, maar het heeft er ook een hekel aan om een programma te veranderen als het eenmaal is ingevoerd, ongeacht of het wel of niet is gebaseerd op een beperkende overtuiging. Dit betekent niet dat het onderbewustzijn niet opnieuw kan worden geprogrammeerd door middel van verschillende visualisatie en meditatie technieken, maar dat daarmee effectief met resultaten op lange termijn moeilijk te bereiken zijn.

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te wachten om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren voordat je bewust je werkelijkheid creëert. In plaats daarvan kun je leren voorbij te gaan aan die negatieve overtuigingen die je succes belemmeren, door het verschuiven van je mentale focus (maar daarover later meer). Vervolgens laten we eens kijken naar de relatie tussen je mentale focus, beperkende overtuigingen en de Wet van Aantrekkingskracht.


De Wet van Aantrekking in Isolatie

De Wet van Aantrekking stelt dat je dat aantrekt waar je zowel op gefocust als emotioneel in vibrationele harmonie bent. Dit is volkomen logisch als je kijkt naar de bestaande omstandigheden in je leven. Bijvoorbeeld, als je in financiële moeilijkheden bent, is de kans groot dat zowel je mentale focus en emotionele vibratie zijn afgestemd op de financiële problemen, anders zou je deze niet ervaren.

Het probleem van het gebruik van de Wet van Aantrekking in het aangezicht van negatieve overtuigingen.

Het is belangrijk om duidelijk te maken dat terwijl je mentale focus kan worden gekozen door je bewustzijn, je emotionele trilling meestal een functie is van het onderbewuste en dus zwaar beïnvloed wordt door je overtuigingen.
Het probleem ontstaat wanneer je probeert om je ongewenste situatie te veranderen met behulp van de Wet van Aantrekking in het aangezicht van onbewuste beperkende overtuigingen. Het probleem is dat het hoofdzakelijke advies je vertelt gewoon te concentreren op dat wat je wilt, maar als je daarom dus je aandacht er opricht, is het het "tegenovergestelde" van wat je hebt, dan is het in tegenspraak met je onderbewustzijn dat nog steeds in harmonie is met de vibratie.

Het kost veel tijd en inspanning voor je onbewuste emotionele trilling om gelijk te komen met je nieuwe mentale focus. Bijvoorbeeld; alleen maar omdat je denkt over het hebben van veel geld wil het niet zeggen dat je het emotioneel ook voelt. Bedenk ook dat een persoon die al financieel rijk is niet de hele dag aan geld denkt omdat zijn (of haar) geldprogramma automatisch wordt uitgevoerd door zijn onderbewustzijn zonder enige daarmee verband houdende negatieve geld overtuigingen. Om te begrijpen hoe je negatieve overtuigingen de Wet van Aantrekkingskracht beïnvloeden, moeten we vervolgens kijken naar de rol van de wet van Polariteit in het creëren van je omstandigheden.


Het belang van de wet van Polariteit

De Wet van Polariteit is een van de Zeven Universele Wetten en vertelt ons dat alles tweeledig is. Dit betekent dat twee dingen die elkaars tegengestelden lijken te zijn verschillende gradaties zijn van hetzelfde en onafscheidelijk zijn. Het eenvoudigste voorbeeld is "warm" en "koud". Hoewel het gezond verstand ons zegt dat ze tegenstellingen zijn, zijn ze in feite verschillende gradaties van hetzelfde dat we temperatuur noemen en kunnen we de ene niet hebben zonder het potentieel van de ander.

Hetzelfde geldt voor alles wat je wilt of van plan bent te manifesteren in je leven.
Alles wat je wilt, is onlosmakelijk verbonden met het “tegenovergestelde” dat wat je niet wilt. Met andere woorden, dualiteiten komen in één pakket dat alle niveaus van het spectrum van de uiteinden van die dualiteit omvat.
Bijvoorbeeld je kunt niet financiële overvloed aantrekken zonder de mogelijkheid voor het gebrek aan financiën, je kunt niet succes aantrekken zonder de mogelijkheid voor het falen van succes, je kunt een gezond lichaam niet aan trekken zonder de mogelijkheid voor een ongezond lichaam. Je trekt altijd de "volledige dualiteit pakket" aan, aangezien de twee uitersten en alles tussen hen in onafscheidelijk zijn.


Hoe de wetten van Polariteit en Aantrekking samenwerken

Laten we snel samenvatten.

De Wet van Aantrekking stelt dat wat je aantrekt, is dat waar je mentaal gefocust en in vibrationele harmonie mee bent.

De Wet van Polariteit stelt dat alles tweeledig is en dat de twee uitersten die tegenstellingen lijken te zijn, onafscheidelijk zijn.

Dit betekent dat je het complete pakket aantrekt van je mentale focus en dat wat zich manifesteert in je leven is dat waar je in vibrationele harmonie mee bent.

Het probleem van mentaal focussen op iets wat gewoon het “tegenovergestelde” is van je bestaande negatieve overtuigingen moet nu steeds duidelijker worden.
Terugkomend bij het voorbeeld van financiën; iemand die in financiële tekort is als gevolg van zijn negatieve overtuigingen, die dan bewust zijn aandacht richt op financiële overvloed, trekt zich het complete pakket aan van financieel-gebrek-aan-overvloed, en omdat zijn onbewuste emotionele trilling (vibrationele harmonie) er één is van gebrek zal hij gewoon meer van hetzelfde in zijn leven creëren.


Het netto-effect van de Wetten van Polariteit en Aantrekking

Het netto-effect van de wet van Polariteit en de Wet van Aantrekking in het aangezicht van je onbewuste negatieve overtuigingen is dat in het beste geval jouw situatie ongewijzigd blijft en dat in het ergste geval je meer van dat wat je niet wilt, aantrekt.
Als je meer van dezelfde omstandigheden aantrekt die je niet wilt, ondanks je beste inspanningen om te concentreren op wat je wilt, dan is de kans groot dat een negatieve overtuiging, in plaats van je mentale focus, je uitkomst bepaalt.
Het lijkt misschien alsof er weinig kans is van het bewust creëren van je beoogde resultaat zonder van tevoren je negatieve onbewuste overtuigingen te veranderen, maar dit is niet het geval. Er is een zeer eenvoudige methode van mentale focus die je kan helpen je negatieve overtuigingen te omzeilen en je onderbewustzijn te bevrijden om die omstandigheden te creëren die je eigenlijk wilt ervaren.


Boeken over de Wet van Aantrekking kopen - bestel ze eenvoudig online


Focussen - Effectief Focussen

Affirmaties. Wat is een Affirmatie

Bewust creëren - Het Bewuste creatie proces

Quote van de dag

Hoe je je doel in het leven kunt vinden

Bewustwording - Bewustzijn - Zelfbewustzijn

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op:

Aantrekking en Polariteit

Aantrekking en Polariteit en je onderbewustzijn

Je negatieve overtuigingen trekken meer van die omstandigheden aan die je niet wilt in je leven, ondanks je beste inspanningen te concentreren op wat je werkelijk wilt. Door je bewuste geest uit te diepen ten opzichte van je diep ingesleten onbewuste negatieve overtuigingen, heb je per ongeluk jezelf zo ingesteld dat je meer van dezelfde ongewenste omstandigheden aantrekt die je probeert te veranderen. Om te begrijpen waarom dit gebeurt en hoe je negatieve overtuigingen kan voorkomen bij het bewust maken van je werkelijkheid, moet je eerst begrijpen hoe het onderbewustzijn je leven beheerst, en hoe de wetten van aantrekking en Polariteit werken met je overtuigingen om je werkelijkheid te creëren.


De rol van je onderbewustzijn

Je onderbewustzijn is verantwoordelijk voor de uitvoering van de ongelooflijk krachtige mentale programma's in elk aspect van je leven. Deze programma's worden automatisch uitgevoerd door je onderbewustzijn zonder enige noodzaak voor een bewuste bijdrage. Ze zijn gebaseerd op je diepgewortelde positieve en negatieve overtuigingen en zijn wat betreft het bepalen van je algehele mentaliteit, emotionele vibraties, gewoontes en uiteindelijk de omstandigheden van je leven.


Photo by Josh Boot on Unsplash (28-08-2023)Wat zijn negatieve overtuigingen?

Simpel gezegd, negatieve overtuigingen zijn die beperkende overtuigingen over jezelf of een aspect van je leven die je verhinderen om succes te bereiken.
Bij het ​​bewust creëren van je werkelijkheid is geen enkele factor belangrijker dan je overtuigingen. Dit komt doordat gedachtekracht ten grondslag ligt aan het bewuste creatie proces en is het dus logisch dat de bron van je gewone gedachten de belangrijkste bepalende factor is van je werkelijkheid. En wat is de primaire bron van je gewone gedachten? Het is je instelling van persoonlijke overtuigingen, met je positieve overtuigingen die bijdragen aan je succes en je negatieve overtuigingen die dat voorkomen.


Dient je onderbewustzijn je succes?

De subjectieve aard van het onderbewuste betekent dat het geen onderscheid maakt tussen positieve of negatieve overtuigingen, en dus maakt het geen onderscheid tussen programma's die wel of niet voor je succes dienen. Het voert plichtsgetrouw elk programma uit dat het is gegeven, maar het heeft er ook een hekel aan om een programma te veranderen als het eenmaal is ingevoerd, ongeacht of het wel of niet is gebaseerd op een beperkende overtuiging. Dit betekent niet dat het onderbewustzijn niet opnieuw kan worden geprogrammeerd door middel van verschillende visualisatie en meditatie technieken, maar dat daarmee effectief met resultaten op lange termijn moeilijk te bereiken zijn.

Het goede nieuws is dat je niet hoeft te wachten om je onderbewustzijn opnieuw te programmeren voordat je bewust je werkelijkheid creëert. In plaats daarvan kun je leren voorbij te gaan aan die negatieve overtuigingen die je succes belemmeren, door het verschuiven van je mentale focus (maar daarover later meer). Vervolgens laten we eens kijken naar de relatie tussen je mentale focus, beperkende overtuigingen en de Wet van Aantrekkingskracht.


De Wet van Aantrekking in Isolatie

De Wet van Aantrekking stelt dat je dat aantrekt waar je zowel op gefocust als emotioneel in vibrationele harmonie bent. Dit is volkomen logisch als je kijkt naar de bestaande omstandigheden in je leven. Bijvoorbeeld, als je in financiële moeilijkheden bent, is de kans groot dat zowel je mentale focus en emotionele vibratie zijn afgestemd op de financiële problemen, anders zou je deze niet ervaren.

Het probleem van het gebruik van de Wet van Aantrekking in het aangezicht van negatieve overtuigingen.

Het is belangrijk om duidelijk te maken dat terwijl je mentale focus kan worden gekozen door je bewustzijn, je emotionele trilling meestal een functie is van het onderbewuste en dus zwaar beïnvloed wordt door je overtuigingen.
Het probleem ontstaat wanneer je probeert om je ongewenste situatie te veranderen met behulp van de Wet van Aantrekking in het aangezicht van onbewuste beperkende overtuigingen. Het probleem is dat het hoofdzakelijke advies je vertelt gewoon te concentreren op dat wat je wilt, maar als je daarom dus je aandacht er opricht, is het het "tegenovergestelde" van wat je hebt, dan is het in tegenspraak met je onderbewustzijn dat nog steeds in harmonie is met de vibratie.

Het kost veel tijd en inspanning voor je onbewuste emotionele trilling om gelijk te komen met je nieuwe mentale focus. Bijvoorbeeld; alleen maar omdat je denkt over het hebben van veel geld wil het niet zeggen dat je het emotioneel ook voelt. Bedenk ook dat een persoon die al financieel rijk is niet de hele dag aan geld denkt omdat zijn (of haar) geldprogramma automatisch wordt uitgevoerd door zijn onderbewustzijn zonder enige daarmee verband houdende negatieve geld overtuigingen. Om te begrijpen hoe je negatieve overtuigingen de Wet van Aantrekkingskracht beïnvloeden, moeten we vervolgens kijken naar de rol van de wet van Polariteit in het creëren van je omstandigheden.


Het belang van de wet van Polariteit

De Wet van Polariteit is een van de Zeven Universele Wetten en vertelt ons dat alles tweeledig is. Dit betekent dat twee dingen die elkaars tegengestelden lijken te zijn verschillende gradaties zijn van hetzelfde en onafscheidelijk zijn. Het eenvoudigste voorbeeld is "warm" en "koud". Hoewel het gezond verstand ons zegt dat ze tegenstellingen zijn, zijn ze in feite verschillende gradaties van hetzelfde dat we temperatuur noemen en kunnen we de ene niet hebben zonder het potentieel van de ander.

Hetzelfde geldt voor alles wat je wilt of van plan bent te manifesteren in je leven.
Alles wat je wilt, is onlosmakelijk verbonden met het “tegenovergestelde” dat wat je niet wilt. Met andere woorden, dualiteiten komen in één pakket dat alle niveaus van het spectrum van de uiteinden van die dualiteit omvat.
Bijvoorbeeld je kunt niet financiële overvloed aantrekken zonder de mogelijkheid voor het gebrek aan financiën, je kunt niet succes aantrekken zonder de mogelijkheid voor het falen van succes, je kunt een gezond lichaam niet aan trekken zonder de mogelijkheid voor een ongezond lichaam. Je trekt altijd de "volledige dualiteit pakket" aan, aangezien de twee uitersten en alles tussen hen in onafscheidelijk zijn.


Hoe de wetten van Polariteit en Aantrekking samenwerken

Laten we snel samenvatten.

De Wet van Aantrekking stelt dat wat je aantrekt, is dat waar je mentaal gefocust en in vibrationele harmonie mee bent.

De Wet van Polariteit stelt dat alles tweeledig is en dat de twee uitersten die tegenstellingen lijken te zijn, onafscheidelijk zijn.

Dit betekent dat je het complete pakket aantrekt van je mentale focus en dat wat zich manifesteert in je leven is dat waar je in vibrationele harmonie mee bent.

Het probleem van mentaal focussen op iets wat gewoon het “tegenovergestelde” is van je bestaande negatieve overtuigingen moet nu steeds duidelijker worden.
Terugkomend bij het voorbeeld van financiën; iemand die in financiële tekort is als gevolg van zijn negatieve overtuigingen, die dan bewust zijn aandacht richt op financiële overvloed, trekt zich het complete pakket aan van financieel-gebrek-aan-overvloed, en omdat zijn onbewuste emotionele trilling (vibrationele harmonie) er één is van gebrek zal hij gewoon meer van hetzelfde in zijn leven creëren.


Het netto-effect van de Wetten van Polariteit en Aantrekking

Het netto-effect van de wet van Polariteit en de Wet van Aantrekking in het aangezicht van je onbewuste negatieve overtuigingen is dat in het beste geval jouw situatie ongewijzigd blijft en dat in het ergste geval je meer van dat wat je niet wilt, aantrekt.
Als je meer van dezelfde omstandigheden aantrekt die je niet wilt, ondanks je beste inspanningen om te concentreren op wat je wilt, dan is de kans groot dat een negatieve overtuiging, in plaats van je mentale focus, je uitkomst bepaalt.
Het lijkt misschien alsof er weinig kans is van het bewust creëren van je beoogde resultaat zonder van tevoren je negatieve onbewuste overtuigingen te veranderen, maar dit is niet het geval. Er is een zeer eenvoudige methode van mentale focus die je kan helpen je negatieve overtuigingen te omzeilen en je onderbewustzijn te bevrijden om die omstandigheden te creëren die je eigenlijk wilt ervaren.


Boeken over de Wet van Aantrekking kopen - bestel ze eenvoudig online


Focussen - Effectief Focussen

Affirmaties. Wat is een Affirmatie

Bewust creëren - Het Bewuste creatie proces

Quote van de dag

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het Derde Oog

Wat voorspellen de sterren vandaag in je horoscoop? Daghoroscoop

Betreed de mysterieuze en fascinerende wereld van dromen

Dezelfde getallen zien 1111


Deel ons op: